کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انجمن معتادان گمنام(NA)،دام جدید انجمن حجتیه!
۲:۱۱, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
تاریخچه کوچکی از گروه :
در سال 1369 دو برادر كه در خارج از كشور با كمك انجمن، در بهبودي به سر مي بردند و به ايران آمده بودند ، اولين جلسه معتادان گمنام را در مركز بازپروري قرچك برگزار كردند. اين جلسات به مدت يكسال ادامه داشت اما به علت ديدگاه هاي آن زمان نسبت به بيماري اعتياد، اين دو برادر از ادامه راه باز ماندند و انجمن معتادان گمنام ايران كه تازه تاسيس و نو پا بود براي مدتي فعاليتش متوقف شد، اما اين پايان راه نبود زيرا در سال 1372 دو نفر كه در ايالات متحده و كانادا از طريق انجمن ، سلامتي خود را باز يافته بودند، در تهران به طور اتفاقي در يك مهماني با هم آشنا مي شوند و تصميم مي گيرند كه به ياري هم و با همكاري سازمان بهزيستي پيام بهبودي را به معتاداني كه در مركز بازپروري قرچك بسر مي بردند برسانند. در اين بين يكي از اعضاي نسبتاً با سابقه و فعال انجمن در خارج از كشور نيز به جمع آنها اضافه شد و پس از آن شكل گيري انجمن معتادان گمنام در ايران شتاب بيشتري به خود گرفت و بالاخره آنان موفق شدند نظر مسئولين بهزيستي را براي برگزاري جلسات هفتگي در مركز بازپروري قرچك در تاريخ (31/1/73) جلب نمايند. اين گروه 3 نفري در مرداد 1373 توانستند محلي مستقل در تهران براي برگزاري جلسات خود اجاره نمايند. ضمناً يكي از دو برادري كه در ابتدا از آن ها ياد كرديم نيز به اين گروه نوپا پيوست و هم اكنون پس از گذشت سالها همه روزه جلسات متعددي در تهران، مراكز استانها، شهرستانها، روستاها و اقصي نقاط كشور برگزار مي شود و تعداد قابل توجهي از معتادان توانسته اند با كمك انجمن بهبودي و سلامتي خود را بازيابند.
چگونگی عملکرد این انجمن
اگر شما طالب آنچه كه ما داريم هستيد و حاضريد براي بدست آوردنش كوشش كنيد، در آن صورت آماده‌ايد كه قدمهاي خاصي را برداريد. اين‌ها اصولي هستند كه بهبودي ما را ممكن ساختند.

1- ما اقرار كرديم كه در برابر اعتيادمان عاجز بوديم و زندگيمان غيرقابل اداره شده بود.

2- ما به اين باور رسيديم كه يك نيروي برتر مي‌تواند سلامت عقل را به ما باز گرداند.

3- ما تصميم گرفتيم كه اراده و زندگيمان را به مراقبت خداوند، بدان‌گونه كه او را درك مي‌كرديم، بسپاريم.

4- ما يك ترازنامه اخلاقي بي‌باكانه و جستجوگرانه از خود تهيه كرديم.

5- ما چگونگي دقيق خطاهايمان را به خداوند، به خود و به يك انسان ديگر اقرار كرديم.

6- ما آمادگي كامل پيدا كرديم كه خداوند كليه اين نواقص شخصيتي ما را برطرف كند.

7- ما با فروتني از او خواستيم كمبودهاي اخلاقي ما را برطرف كند.

8- ما فهرستي از تمام كساني كه به آنها صدمه زده بوديم تهيه كرده و خواستار جبران خسارت از تمام آنها شديم.

9- ما بطور مستقيم در هر جا كه امكان داشت از اين افراد جبران خسارت كرديم، مگر درمواردي كه اجراي اين امر به ايشان و يا ديگران لطمه بزند.

10- ما به تهيه ترازنامه شخصي خود ادامه داديم و هرگاه در اشتباه بوديم سريعاً به آن اقرار كرديم.

11- ما از راه دعا و مراقبه خواهان ارتقاء رابطة آگاهانه خود با خداوند، بدان گونه كه او را درك مي‌كرديم شده و فقط جوياي آگاهي از ارادة او براي خود و قدرت اجرايش شديم.

12- با بيداري روحاني حاصل از برداشتن اين قدم‌ها، ما كوشيديم اين پيام را به معتادان برسانيم و اين اصول را در تمام امور زندگي خود به اجرا درآورديم.
اين دستورالعمل، مشكل به نظر مي‌رسد و ما نمي‌توانيم آن را به يكباره انجام دهيم. ما يك روزه معتاد نشده‌ايم، بنابراين، به خاطر داشته باشيد كه به خودتان سخت نگيريد.
تنها مسئله‌اي كه بيش از هر چيز ديگر باعث ناكامي ما در بهبودي مي‌شود، موضع بي‌تفاوتي و بي‌حوصلگي نسبت به اصول روحاني است. سه اصل ضروري روحاني: صداقت، روشن‌بيني و تمايل مي‌باشد. ما با در دست داشتن اينها به سلامت به راه راست وارد شده‌ايم.
ما احساس مي‌كنيم كه برخورد ما با بيماري اعتياد، كاملاً واقع‌بينانه است. هيچ چيز ارزش درماني كمك يك معتاد به معتاد ديگر را ندارد. ما معتقديم كه روش‌مان عملي است. زيرا يك معتاد بهتر از هر كس ديگر قادر است يك معتاد ديگر را درك و كمك كند. ما معتقديم كه هر چه زودتر با مشكلات اجتماعي روزمره خود روبرو شويم، به همان نسبت سريعتر مي‌توانيم تبديل به اعضاي قابل قبول، مسئول و سازنده اجتماع خود شويم. تنها راه جلوگيري از فعال شدن مجدد اعتياد، خودداري از مصرف، در همان بار اول است. اگر شما هم مثل ما هستيد، مي‌دانيد كه مصرف يكبار زياد و هزار بار كافي نيست! ما بر روي اين نكته قوياً تأكيد مي‌كنيم. زيرا مي‌دانيم كه مصرف هرگونه ماده مخدر، به هر شكلي و يا جايگزين كردن نوع ديگري به جاي آن، آتش اعتيادمان را دوباره شعله‌ور مي‌كند.
تفاوت قائل شدن بين الكل و انواع ديگر داروهاي مخدر، باعث لغزش بسياري از معتادان شده است. قبل از پيوستن به معتادان گمنام بسياري از ما الكل را چيز جداگانه‌اي مي‌دانستيم، اما، ما توان پرداخت اين اشتباه را نداريم، الكل، يك ماده مخدر است و ما افراد مبتلا به بيماري اعتياد، بايد از هرگونه ماده مخدر پرهيز كنيم تا بهبود يابيم.

حتما متوجه شدید که این انجمن از طریق تأثیرگزاری بر روی احساسات افراد آنها را ترک می دهند . این انجمن قوانین بسیار جالبی در نوع خود دارد که همین قوانین باعث پیشرفت آنها شده است .
متأسفانه چند ماه پیش از طریق یکی از مسئولان شهری مشهد متوجه شدم که در این گروه ها ، انجمن حجتیه رخنه کرده است . حال چگونه انجمن حجتیه بر روی افراد تأثیر میگذارد ؟
گفتیم که افراد در این انجمن ها از طریق تأثیر بر روی احساسات اعتیاد خود را ترک میکنند . این شیوه باعث میشود افراد بعد از ترک به نوعی شیفته فکری و احساسی این گروه بشوند . یعنی این گروه را سرلوحه تمام کارهای خود قرار دهد . اینجاست که انجمن حجتیه به صورت نامحسوس بر روی این افراد تأثیر میگذارد.من خودم از نزدیک شاهد فعالیت این گروه در مشهد بوده ام .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، انتصـار ، أین المنتظر ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، AMINI ، netlog36 ، مفقود الاثر ، حسن.س. ، شهـاب ، عبدالرحمن ، حضرت عشق
۱:۳۳, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15444.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، عبدالرحمن
۱:۴۵, ۲۸/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۱:۵۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام و عرض ادب
يوم الحساب
من از اين روز مي ترسم

SARV

عزيز شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[متأسفانه چند ماه پیش از طریق یکی از مسئولان شهری مشهد متوجه شدم که در این گروه ها ، انجمن حجتیه رخنه کرده است . حال چگونه انجمن حجتیه بر روی افراد تأثیر میگذارد ؟
گفتیم که افراد در این انجمن ها از طریق تأثیر بر روی احساسات اعتیاد خود را ترک میکنند . این شیوه باعث میشود افراد بعد از ترک به نوعی شیفته فکری و احساسی این گروه بشوند . یعنی این گروه را سرلوحه تمام کارهای خود قرار دهد . اینجاست که انجمن حجتیه به صورت نامحسوس بر روی این افراد تأثیر میگذارد.من خودم از نزدیک شاهد فعالیت این گروه در مشهد بوده ام .

[/quote]

سلام مجدد
خواستم برداشت اشتباه از پستم نشه
من سنم قد نميده درباره اين انجمن
ولي آنچه من شنيدم درباره اين انجمن و شما به اين راحتي درباره اش نظر دادي
عرض كردم "
يوم الحساب
من واقعاً از اين روز مي ترسم
شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، عبدالرحمن
۱۲:۴۱, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۸/مرداد/۹۱ ۱:۴۵)aboutorab نوشته است:  
سلام و عرض ادب
يوم الحساب
من از اين روز مي ترسم

SARV
[/b]
عزيز شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[متأسفانه چند ماه پیش از طریق یکی از مسئولان شهری مشهد متوجه شدم که در این گروه ها ، انجمن حجتیه رخنه کرده است . حال چگونه انجمن حجتیه بر روی افراد تأثیر میگذارد ؟

سلام مجدد
خواستم برداشت اشتباه از پستم نشه
من سنم قد نميده درباره اين انجمن
ولي آنچه من شنيدم درباره اين انجمن و شما به اين راحتي درباره اش نظر دادي
عرض كردم "
يوم الحساب
من واقعاً از اين روز مي ترسم
شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]

بسم الله .

حساب میترسم .!
من هیچ حرفی رو از خودم نزدم . همش از یک منبع آگاه بود . و البته خودم هم در چند جلسه به طور نامحسوس شرکت داشتم که دیدم این مسئله درسته .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، عبدالرحمن
۱۳:۲۷, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
[/quote]

بسم الله .

حساب میترسم .!
من هیچ حرفی رو از خودم نزدم . همش از یک منبع آگاه بود . و البته خودم هم در چند جلسه به طور نامحسوس شرکت داشتم که دیدم این مسئله درسته .
[/quote]
سلام
فرموديد: حرفي از خودتون نزديد . ان شاءالله اين منبع آگاه نخواسته باشد نامش فاش شود .
خداوند بزرگ و منان به خود و خانواده محترمتان سلامتي و طول عمر باعزت عنايت بفرمايد . ان شاءالله
موفق باشيد
يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، مفقود الاثر ، laanbar1-2-3 ، عبدالرحمن
۱۷:۴۰, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بله دوست عزیز نخواسته نامش فاش بشه .

الان شما با این مطالب مشکلی دارید ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مفقود الاثر ، Havbb 110 ، عبدالرحمن
۱۱:۰۱, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۲۴ توسط laanbar1-2-3.)
شماره ارسال: #7
آواتار
دوست عزيز بياييم و قرآن را سرلوحه زندگي قرا دهيم:

ما با خود مطلب مشكلي نداريم ولي محض اطلاع مي خواستم بگم كه مبادا بخواهيم به دلايلي تهمتي ناروا كه فقط از منبعي نامشخص و نامعلوم شنيده به گروه يا شخصي بزنيم و مصداق آيه قرآن واقع بشويم، همچنين بر فرض در ميان يك گروه شخصي به دنبال كار اشتباهي برود نمي توان تمام آنها را مورد اتهام واقع كرد. ضمناً من نيز از انجمن هيچ گونه دفاعي نمي كنم فقط محض دلسوزي به شما گفتم.

[/b]
هان اي كساني كه ايمان آورده‏ايد اگر فاسقي خبري برايتان آورد تحقيق كنيد تا مبادا ندانسته به قومي بي گناه حمله كنيد و بعدا كه اطلاع يافتيد از كرده خود نادم شويد ( 6 ) .
سوره حجرات آيه 6
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، عبدالرحمن
۱۸:۰۶, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
نمیشه به این راحتی تعمیم داد.
در همین تهران خیلی از NA های ترک اعتیاد هستند که سالم عمل می کنند و هیچ فرقه انحرافی ای درش نفوذ نکرده؛
این که شما مثال زدید نمونه بوده که شاید بهتر باشه به صورت همین نمونه ای بررسی بشه.
این شعارهائی هم که نوشتید در بین خیلی از این NA ها مشترک هستش که سالم هم عمل می کنند.
من از طریق یکی از نزدیکان در جریان عملکرد چند تا از این NA هستم، روی همین حساب میگم.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، aboutorab ، laanbar1-2-3 ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]