کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روشهاي مقابله با طوفان جنسي
۱۲:۲۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان عزيزم سلام .

راستش رو بخواين اين پست رو به خاطر اين ايجاد كردم ، كه نظر دوستانم رو درباره ي راهكارهاي مقابله با غريزه جنسي بدونم . براي تخليه اين غريزه چه راهكارهايي وجود داره ؟

اول از همه خودم به سوال اولم جواب بدم .
1) دائم الوضو بودن
2) نماز خوندن
3) قرآن خوندن
4) خدا رو ناظر اعمال خود ديدن
5) دوري كردن از مشاهده فيلم ها و تصاوير مبتذل
6) خويشتن داري
و . . .

درباره سوال دوم دوست دارم ، شما جواب بدين .
اگه مديران سايت تشخيص دادن اين موضوع بي ربطه ، با حذف اين تاپيك اصلا ناراحت نميشم .
با باز كردن اين پست هدفي دارم كه انشاءالله بعد از چندتا نظر دوستان ، هدفم رو ميگم .

يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parazit ، خیبر110 ، shafagh_mah ، aliakbar ، MESSENGER ، خاک ، arman mohseny ، azade ، ST92 ، ترنم ، ilidin ، تفکر ، SARV ، mahdi14 ، mhvvhm ، أین المنتظر ، Farzaneh ، بچه شیعه ، سدرة المنتهی ، al-shia ، mohamad ، viana ، AFG Shia ، حسن.س. ، 313flowers ، عبدالرحمن ، MohammadMeraj ، حضرت عشق
۱۷:۴۳, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام.
ممنون از تاپیک زیبای شما.
المال مادة الشهوات.
ثروت ریشه شهوت هاست.
نهج البلاغه،حکمت58

هنگامی که توانایی بیشتر شود،شهوت کاستی گیرد.
حکمت245
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، aliakbar ، MESSENGER ، azade ، ST92 ، ترنم ، شهرام ، mahdi14 ، mhvvhm ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، Mitsonary ، جویای حقیقت ، 313flowers ، حضرت عشق
۱۷:۴۴, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۶ توسط parazit.)
شماره ارسال: #3
آواتار
اسم تاپیک خیلی جالبه چون واقعا عین طوفان خیلی ناگهانی یقه آدمو می گیره.
درجواب سوال دوم فک کنم فقط ازدواج باشهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Irani ، aliakbar ، MESSENGER ، ريحانه الرسول ، azade ، ترنم ، ilidin ، mahdi14 ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، دل خسته ، جویای حقیقت ، 313flowers
۲۲:۴۳, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4

سلام دوستان عزيزم .

فرض رو براين بذارين كه شرايط ازدواج وجود نداره .

يا مهدی مدد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، azade ، ترنم ، mahdi14 ، mhvvhm ، amir72 ، Farzaneh ، 313flowers ، MohammadMeraj
۲۳:۱۱, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
مداومت بر قرائت سوره ناس از توصیه های بزرگان دین می باشد. (نمی دونم از کی شنیدم ولی موثر است)
هر وقت احساس کردید که آتش شهوت در حال شعله ور شدن هست یک یا دو با این سوره رو قرائت کنید.
من شخصا تجربه کردم و صد در صد نتیجه گرفتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، shafagh_mah ، ضد ماسون ، aliakbar ، MESSENGER ، azade ، ST92 ، ترنم ، ilidin ، تفکر ، rahbin ، mahdi14 ، mhvvhm ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، Mitsonary ، جویای حقیقت ، 313flowers ، MohammadMeraj
۲۳:۳۶, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۰ ۵:۱۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #6
آواتار
با سلام به شما دوست عزیز!

البته این بحث بارها و بارها توی تالار مطرح شده که به نتیجه ی منسجمی هم هنوز نرسیده است!

اما من دیدگاه خودم رو می گم به ترتیب اهمیت!!

اولین راه ازدواج دائم است! که با توجه به شرایط پیش آمده در جامعه و بالا رفتن سن ازدواج متاسفانه از این

قضیه کمی دور شده ایم و بیشتر هم مربوط به خود افراد است نه جامعه! که باید سنت های اشتباه را کنار بگذارند

و . . . که خود مبحثی طولانی است! اما به نظر من بهترین راه حل است.

دومین راه رعایت تقوی است! که بارها در قرآن و احادیث این موضوع بیان شده است و خدا از مومنین خواسته که

در صورت نبودن شرایط ازدواج تقوی پیشه کنند! که البته راه سختی است و نیاز به مراقبت های زیاد و ظریفی دارد!

آخرین راه هم ازدواج موقت است! که برای انسانی که نه شرایط ازدواج دارد و نه می تواند دلش را نگه دارد

گذاشته شده است و احکام خاص خودش را دارد که در فضای عمومی نمی توان آن ها ار عنوان کرد!

فقط مشکل اصلی اینه که متاسفانه دیدگاه مردم و عرف اجتماع نسبت به این قضیه خیلی بد شده و الان ازدواج

موقت شاید از انجام زنا در دید عرف بدتر باشد.

به نظر من راهکار ها به صورت کلی از این سه تا خارج نیستن! قثط باید جزئی تر بهشون پرداخته بشه تا به صورت دستورالعمل در بیان!

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

در پناه حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Abasaleh ، aliakbar ، MESSENGER ، azade ، ترنم ، تفکر ، شهرام ، rahbin ، mahdi14 ، mhvvhm ، جبریل ، Farzaneh ، ضرغامیان ، دل خسته ، یاســین ، Mitsonary ، جویای حقیقت ، 313flowers
۰:۱۷, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7

سلام ، تجربه ی شخصیم رو میگم.

راههای بسیار زیادی برای این کار از طرف پزشکان توصیه میشه که شاید بیش از دویست راه باشه. ولی همونطور که میدونید انسانها با همدیگه فرق میکنن و هرکس باید این راهها رو امتحان کنه ببینه کدومش براش بهتره یعنی بهتر جواب میده. با یه سرچ ساده تو اینترنت میتونید همه ی این راهها رو بدست بیارید.

حالا توصیه های من:
اول از همه غذاهایی که شهوت رو زیاد میکنن نخورید (مثلا پیاز) به علاوه ی اینکه کلا خیلی غذا نخورید ، حد اکثر این قدر بخورید که سیر بشید!!

بعدشم شهوت معمولا مواقع خاصی از روز میاد سراغ آدم مثلا ظهر ها ، شما میتونید در این مواقع مثلا ظهر بخوابید. حتی یکی دو ساعت خواب هم بسیار مفیده.
(این تیکه که پر رنگ کردم رو خوب یادتون باشه)
یا میتونید این جور مواقع که گفتم معمولا یک بازه ی زمانی خاص از روز هست رو به کاری مشغول بشید ، یا برید بیرون. بعد از خواب بهترین کار اینه که توی جمع باشید ، برید پیش دوستاتون برید خونه ی اقوام.

با توجه به اینکه شما اون بازه ی زمانی رو میدونید ، شما باید قبل از اینکه اون بازه ی زمانی فرا برسه اول نمازتون رو بخونید (حالا میفهمید چرا یه مسلمون باید در مواقع مختلف از روز نماز بخونه) خوندن قرآن هم میتونه مناسب باشه ولی من تاحالا امتحان نکردم. بعدش مهمترین کار توکل به خداست ، این تیکه خیلی مهمه لطفا توجه کنید ، وقتی نماز میخونید کلا صورت مسئله پاک میشه!!! برای خود من خیلی باعث تعجب بود که نماز باعث نمیشه که شما با شهوت وارد جنگ شوید بلکه شما رو کلا از این میدان جنگ میاره بیرون!! (خودم تجربه کردم) جوری که اصلا یادتون میره که توی این بازه ی زمانی هر روز چه حالی داشتید. اون توکلی که گفتم بعد از نماز باید داشته باشید به این صورته که شما مطمئن باشید (یعنی به خدا اعتماد داشته باشید) که موضوع شهوت از بین خواهد رفت.

البته گاهی در صورتی که نماز هم بخونید اگه اون غذا که گفتم نباید بخورید رو خورده باشید (غذا های شهوت آور) اون وقت شهوت به سراغ شما میاد توی اون بازه ی زمانی و اگر موقعیت خواب یا رفتن به جمع و این کارا رو نداشته باشید من یه راه دیگه هم پیشنهاد میکنم بهتون. معمولا اینجور مواقع خیلی آدم عقلش سر جاش نیست. شما بیاید یه کاغذ بردارید و روی اون با شهوت حرف بزنید!! یه بهونه ای بیارید و بگید که مثلا سه چهار ساعت دیگه میام سراغت ، اون موقع تا حدودی آروم میشید هرچند خیلی عذاب آوره بازم. فقط کافیه صبر کنید تا اون بازه ی زمانی بگذره....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، shafagh_mah ، aliakbar ، MESSENGER ، خاک ، sayed reza ، azade ، ST92 ، تازه مسلمان ، ترنم ، rahbin ، mhvvhm ، taleb ، جبریل ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، عبدالرحیم ، جویای حقیقت ، M03TAFA ، 313flowers ، MohammadMeraj
۲:۰۲, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
1- ازدواج
2-ازدواج موقت
والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، tezhosh ، azade ، ترنم ، rahbin ، mhvvhm ، al-shia ، دل خسته ، جویای حقیقت ، 313flowers
۲:۴۵, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
به نظر من پیش گیری بهتر از درمان استIdea
شما نباید اصلا به سمت کارهایی برید که هی دچار شهوت بشیدIdea
مثلا دیدن همین فیلم های عاشقانه ی بی معنی را از زندگیتون حذف کنیدExclamation
انقدر هم به خودتون تلقین نکنید Exclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، shafagh_mah ، Abasaleh ، aliakbar ، MESSENGER ، sayed reza ، azade ، ST92 ، ترنم ، ilidin ، تفکر ، mahdi14 ، mhvvhm ، جبریل ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، al-shia ، بچه شیعه ، abbas313 ، 313flowers
۱۰:۴۰, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
یکی از بزرگان می گفت ریشه تمام شهوات، شکم هست. اگر شکم پر نشه شهوات هم کم میشن. در ماه رمضان به دلیل خالی بودن شکم میزان شهوات کم میشه.
بنابراین توصیه فرمودن طوری سر سفره شکم خودتون رو پر نکنید که سنگینی غذا خوردن رو حس کنید. اینطوری ضمن اینکه آداب غذا خوردن در اسلام رو رعایت کردین، از شهوات هم کم کردین. حتی بزرگان چند روز روزه گرفتن در ماه رو توصیه کردن.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، shafagh_mah ، MAJID.D.H ، منتظر کوچولو ، ضد ماسون ، Abasaleh ، aliakbar ، MESSENGER ، خاک ، رهیافته ، azade ، ST92 ، ترنم ، ilidin ، سرباز سید علی ، تفکر ، هادی بهمنی ، mahdi14 ، mhvvhm ، Farzaneh ، abas_341 ، سدرة المنتهی ، Braveheart ، MohammadMeraj ، دل خسته ، یاســین ، abbas313 ، viana ، جویای حقیقت ، 313flowers
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا