کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روشهاي مقابله با طوفان جنسي
۱۲:۲۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان عزيزم سلام .

راستش رو بخواين اين پست رو به خاطر اين ايجاد كردم ، كه نظر دوستانم رو درباره ي راهكارهاي مقابله با غريزه جنسي بدونم . براي تخليه اين غريزه چه راهكارهايي وجود داره ؟

اول از همه خودم به سوال اولم جواب بدم .
1) دائم الوضو بودن
2) نماز خوندن
3) قرآن خوندن
4) خدا رو ناظر اعمال خود ديدن
5) دوري كردن از مشاهده فيلم ها و تصاوير مبتذل
6) خويشتن داري
و . . .

درباره سوال دوم دوست دارم ، شما جواب بدين .
اگه مديران سايت تشخيص دادن اين موضوع بي ربطه ، با حذف اين تاپيك اصلا ناراحت نميشم .
با باز كردن اين پست هدفي دارم كه انشاءالله بعد از چندتا نظر دوستان ، هدفم رو ميگم .

يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parazit ، خیبر110 ، shafagh_mah ، aliakbar ، MESSENGER ، خاک ، arman mohseny ، azade ، ST92 ، ترنم ، ilidin ، تفکر ، SARV ، mahdi14 ، mhvvhm ، أین المنتظر ، Farzaneh ، بچه شیعه ، سدرة المنتهی ، al-shia ، mohamad ، viana ، AFG Shia ، حسن.س. ، 313flowers ، عبدالرحمن ، MohammadMeraj ، حضرت عشق

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۷:۰۰, ۱۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۷:۳۶ توسط unos.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۵/شهریور/۹۰ ۰:۱۶)Sms4815 نوشته است:  من دچار تناقض شدم . من یه جایی خوندم که گفته بود افراد لاغر و دچارسوتغذیه چون کمبود یه نوع پروتئین خاص تو بدن دارن میل جنسیشون به مراتب زیادتره .
خودشم تحقیق علمی بود .
من فکر کنم چرا روزه باعٍث فروکش شدن این طوفانه اینه که یه نوع روزه یه نوع صبر در برابر خواسته هاست نه تنها غذا بلکه بیشتر چیز های دیگه از جمله همین شهوت.

البته اگر شما دلایل علمی دارین رو کنید . مشتاقم که بخونم.

با سلام .
روزه و کم خوری ربطی به سوء تغذیه نداره . اون بد خوریه . سوء : بد . تغذیه : غذا خوردن .
کسی نمی گه که زجر بکش ! هر جا رو که نگاه کنی برای کم خوری بیشتر از این نمی بینی : تا گرسنه نشدی غذا نخور ، تا سیر نشدی دست از غذا بکش . اینجوری انرژی اضافی توی بدن ذخیره نمی شه که بخواد به مرض و شهوت تبدیل بشه . سطح انسولین و بقیه هورمونها هم در بدن ثابت نگه داشته میشه .
بسم الله الرحمن الحیم

اول باید بدونیم که شهوت نباید سرکوب بشه ، باید کنترل بشه به وسیله ی ازدواج .
حالا که امکان ازدواج نیست چه کنیم ؟ چطوری این انرژی رو تخلیه کنیم ؟

باید بدونیم که انرژی جنسی وقتی فعال می شه که هورمون مربوطه توی خون ترشح بشه . و وقتی این

هورمون ترشح می شه که تحریک صورت بگیره . به جرات می تونم بگم که تا تحریک صورت نگیره ، شهوت

جنسی زبانه نمی کشه .

حالا چجوری این انرژی جنسی رو تخلیه کنیم ؟ به نظر من این سوال یکم غلطه . چون تنها راهی که ما

می تونیم این انرژی رو تخلیه کنیم (البته به روش صحیح) ازدواجه .

اما اگه سوال این باشه که چجور این انرژی تخلیه می شه و چه راهی هست که ما دچار طوفان جنسی

نشیم ، راه کارهای دوستان واقعا مفیده . اما من یه راه کار عجیب سراغ دارم که خوب جواب میده . این

راهکار رو طب اسلامی میده :

مصرف سرکه : که به دو نوع خوراکی و استعمال موضعی در طب به اون اشاره شده .

استعمال خوراکی : اینکه به صورت کماما مداوم مصرف بشه .

استعمال موضعی : گفته اند مثلا در موقع حمام رفتن ، موضع با سرکه شستشو داده بشه که برای

برطرف شدن بیماری های انگلی و عفونی (مخصوصا خانم ها) بسیار مفیده . و نحوه ی دیگه هم که

گفته اند تشتی رو پر آب کنید و کمی سرکه در اون بریزید و چند دقیقه در اون بنشینید .

تذکر بسیار مهم : سرکه هایی که توی بازار هست خوراکی نیست و به درد مصرف موضعی هم نمی خوره بلکه شاید صدمات فراوانی هم بزنه . سرکه ی مورد نظر ما سرکه ی به اصطلاح خانگی است و سرکه ی سیب و انگور از همه بهتر است .

استاد ضیائی می گفتند که اینهمه دشمن تبلیغ بی بند و باری و مسائل جنسی می کند ، دوای اون مصرف سرکه است .

................................
و اما اینکه این انرژی چگونه تخلیه می شه ؟

ما می تونیم انرژی بدن رو خودمون تخلیه کنیم قبل از اینکه به صورت انرژی جنسی بروز کنه . مثل

ورزش کردن . و باقی انرژی هم خود به خود خارج میشه بدون اعمال عملی از طرف ما .

مهمترین نکته اینه که تحریک نکنیم . فیلم ها و عکس ها و خیابون و دانشگاه و حرف و خنده رو باید

تعطیل کنیم . اگه تحریک نباشه هیچ چیز مهمی نیست . بد ترین چیز هم بی کاری و سکون و تنبلیه .

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani ، ريحانه الرسول ، mohsen... ، MohammadSadra ، ST92 ، ترنم ، 313flowers
۲۱:۳۴, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #32

بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيزم .

شرمنده "فردا"م يه خرده دير شد !!! راسيتش وقت نكردم كه دليلش رو بگم . دليل اينكه اين تاپيك رو ايجاد كردم ، اين بود كه بدونم :
1) دوستانم چه راهكاريي براي مقابله به "طوفان جنسي" ارائه ميدن كه البته مطالب جديدي ارائه شد كه از همه ي دوستانم تشكر ويژه ميكنم .
2) اينكه بدونم چه راهكارهاي ديگه اي براي تخليه اين نيروي سركش وجود داره . كه البته فقط يه راه وجود داره كه اونم فقط ازدواجه كه ميتونه هم موقت باشه هم دائم كه به اينش كاري نداريم .

هدفم اين بود كه به يه نظري برسم كه يه راه ديگه اي ارائه بده ، يعني تمام راهكارهاي دوستان رو رد كنه . كه البته اين نشد . اما يه چيز رو هميشه مدنظر داشته باشين ؛ اونم اينكه با توجه به اينكه انجام تمامي راهكارها ممكن نيست ، به نظرم تنها راه ، توكل به خداست و بس . اگه واقعا خودتون رو به اون بالايي بسپارين ، مطمئن باشين جواب ميده . اصلا لازم نيست مثلا پياز نخورين !!! يا به گفته يكي از دوستان "فیلم ها و عکس ها و خیابون و دانشگاه و حرف و خنده رو باید تعطیل کنیم" !!! كه واقعا من دليل اين آخريش رو نفهميدم .

اميدوارم كه به جمع بندي خوب رسيده باشيم . دوستان اگه نقدي به نظرات و عقايد و نوشته هاي بنده دارن خوشحال ميشم كه منتقد داشته باشم . فقط انصاف رو رعايت كنين .

يا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، semnani ، رهیافته ، MohammadSadra ، ST92 ، 313flowers
۰:۲۹, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۹:۲۰ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #33
آواتار
به نام ایزد منان
من تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که دواش ازدواجه اگر نشد کارهای زیر رو باید به ترتیب اولویت انجام بدیم:

1. توکل به خدا از شر شیطان وسوسه گر
2. ذکر و یاد خدا (تسبیحات حضرت فاطمه،خواندن قرآن و...)
3. تمرین تقوا و جلوگیری از نگاه به نا محرم
4.خواندن نماز اول وقت به خصوص نماز صبح
5.پرخوری نکنید همیشه کمی گرسنه باشید(اگر می توانید هفته ای یک بار روزه بگیرید)
6.پرهیز و خودداری از حضور در محیط ها و مکان هایی که باعث تحریک بیشتر شما میشن(تا حد امکان)

در آخر دوستان اگر همه ی ما منتظر واقعی باشیم و همواره حب به ائمه در دل های ما باشه هیچ گاه به امیالمون اجازه نمی دیم از راه های نادرست تامین بشوند

در ضمن ذکر یا علی رو هیچ گاه فراموش نکنید چرا که همه ی ما محبان علی هستیم و اگر کسی حب علی در دل نداشته باشه سعادتمند نخواهد شد

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، semnani ، mohsen... ، MohammadSadra ، ST92 ، 313flowers
۲۲:۰۹, ۱۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۲۲:۱۱ توسط Zegile.)
شماره ارسال: #34
آواتار
بسم الله
من کتاب گنجهای معنوی نوشته ی
واقعا چیزای جالبی نوشته.
به قول یه آخوند(اسمش یادم نیس)
که می گفت اگه شکم آدم پر بشه عقلش قفل می که و شهوتش آزاد می گردد
در کل انسان باید جلوی معده و زبانش را بگیرد(سکوت،نعمت خیلی بزرگیس
اگر وقت شد دربارش منویسم)Wink
یا علی
بسم الله
من کتاب گنجهای معنوی نوشته ی علی جاهد را توصیه میکنم
واقعا چیزای جالبی نوشته.
یا علی
بسم الله
من کتاب گنجهای معنوی نوشته ی علی جاهد را توصیه میکنم
واقعا چیزای جالبی نوشته.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ST92 ، 313flowers
۲۳:۵۲, ۱۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۰:۳۳ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۴)جویای حقیقت نوشته است:  ، به نظرم تنها راه ، توكل به خداست و بس . اگه واقعا خودتون رو به اون بالايي بسپارين ، مطمئن باشين جواب ميده . اصلا لازم نيست مثلا پياز نخورين !!! يا به گفته يكي از دوستان "فیلم ها و عکس ها و خیابون و دانشگاه و حرف و خنده رو باید تعطیل کنیم" !!! كه واقعا من دليل اين آخريش رو نفهميدم .

ببينيد دوست عزيز هركدوم از مراحل اخلاق مثل ايمان ، تقوا ، توكل ، خوف ، رجا و ....و حتي رذايل اخلاقي مثل دروغ ، غيبت ، حسد و ...داراي سه بعد هستن
بعد شناختي
بعد عاطفي
و بعد رفتاري
اينو من نميگم ملا صدرا در كتاب محجة البيضا( راه روشن) ميگه

و كلي در باره هر كدوم از اين موارد توضيح ميده
مختصر ميكنم
چيزي كه شما از توكل ميگيد نظر صوفيانه است نه اسلام

چون در اسلام خداوند براي هر سببي مسببي قرار داده
شما وقتي مريض ميشيد توي خونه به اميد شفا نمي مونيد بلكه به دكتر ميريد و از خدا هم طلب كمك مي كنيد.

در زمينه هر نوع اتفاق ديگه اي در زندگي انسان همين قاعده صدق ميكنه .

وقتي ميگن براي كنترل ميل جنسي تقوا و توكل پيشه كنيد و مثلا ورزش كنيد ، از بعضي خوردني ها پرهيز كنيد ، از بعضي مجالس دوري كنيد
و در نهايت اميدوار باشيد كه تنها خداونده كه ميتونه به ما كمك كنه و از طريق دعا كردن هم اين حس اميد رو در خودتون تقويت كنيد

يعني تمام اين موارد با هم براي كنترل اين غريزه موثره

اين دستور العمل مثل يه داروي تركيبيه كه هر كدوم از عناصرش كم و زياد بشه دارو ديگه تاثيري رو كه بايد نداره.
اين طبيعت آقايونه كه به گفته پزشكان ده برابر سريعتر از جنس مخالف خودشون تحريك ميشن

شايد فقط تن صدا ، يا يه لبخند گاهي كار دست آدم بده

به همين دليل اسلام اول به مردان توصيه ميكنه نگاهها شون رو حفظ كنن و بعد به زنان دستور ميده تا حيا رو در روابط خودشون در اولويت قراربدن
توصيه ميكنم به دوستان حتما سوره نور رو با معني و اگر شد با تفسير مطالعه كنن مطمئنا جواب بسياري از پرسشهاشون رو خواهند گرفت

ببخشيد كه طولاني شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، رهیافته ، MohammadSadra ، ST92 ، 313flowers
۰:۳۷, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #36

(۱۸/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۲)ريحانه الرسول نوشته است:  
اين دستور العمل مثل يه داروي تركيبيه كه هر كدوم از عناصرش كم و زياد بشه دارو ديگه تاثيري رو كه بايد نداره.

به نام خداوند بخشنده ي مهربان
سلام دوست عزيز .
بنده سوره ي نور رو خوندم . با معني هم خوندم . تا حدودي حرف شما رو قبول دارم . موافقم بايد بعضي از راهكارها رو انجام داد . اما منظور چه راهكارهايي ؟ اينكه بشينيم توي خونه ، هيچ جا نريم ، توي هيچ مجلسي نباشيم ،‌به نظر شما مشكل حل ميشه‌ ؟ به نظر شما هيچ چيز بهتر از اين نيست كه خدا رو ناظر اعمال خودمون ببينيم ؟ به نظر شما همين به نكته كافي نيست ؟ خود شما حاضري وقتي كسي شما رو داره مي بينه ، گناهي مرتكب بشي ؟ اميدوارم ذهن ها منحرف نشه ؛ مثلا دروغ بگي ؟ ربا بگيري ؟ نزول بدي ؟ به نظر شما توي هر مسئله اي اگه خدا رو در نظر بگيري ، مشكلات حل نميشه ؟‌ اينهايي كه شما و بعضي از دوستان دارن ميگن ، مكمل هستن . من همه ي اين چيزاهايي رو كه دوستان و شما نام برديد انجام نمي دم ، ولي به قول شما با صداي هيچكس هم تحريك نميشم . ايني كه شما داري ميگي كلي هستش . هيچ انساني پاك و معصوم نيست . بالاخره هر كسي اشتباهاتي داره . اما يادم نمياد به ناموس كسي نگاه بدي داشته باشم يا با كسي رابطه داشته باشم . چرا ؟ چون به يه سري چيزا معتقدم . كافيه فقط به خدا اعتقاد داشته باشي ، بقيه اش حله ! باور كنيد به همين راحتي . اگر فقط خدا رو ناظر اعمال خودمون بدونيم همه چيز تحت كنترل ما خواهد بود .

يا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ST92
۰:۵۱, ۱۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۰:۴۴ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #37
آواتار
شما خودتون حرف بنده رو تائيد كرديد

گفتم كه توكل سه بعد داره
شناختي
عاطفي
رفتاري

بعد شناختيش ميشه آگاهي از قدرت خدا وند علم خداوند ، حاضر وناظر دانستن خداوند و.....

بعد عاطفي ميشه اميدوار بودن به خداوند و اينكه در هر اتفاقي خداوند رو در راس ببينيم و بقيه رو زير مجموعه

بعد رفتاريش به قول شما ميشه نگاه نكردن به ناموس مردم ، نخنديدن و شوخي نكردن با اون ، پرهيز از خلوت ، ترك مجالس گناه، ترك تماشاي فيلم هاي مبتذل ، روزه گرفتن ، خوردن غذا به اندازه ، ورزش و.......

مسلما براي دوستان فرهيخته تالار نبايد توضيح داد كه منظور از مجلسي كه نبايد شركت كرد مجلسيه كه در اون احنمال گناه ميره

وگرنه با انزوا طلبي هيچ مشكلي حل نميشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، جویای حقیقت ، Admirer ، mohsen... ، MohammadSadra ، ilidin ، 313flowers
۱:۱۳, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
یک راهکار ساده برا اونهایی که نمیتونن خدا رو ناظر بر اعمالشون بدونن ... شاید چون ذات خدا رو هیچ وقت نمیفهمیم..

درک امام زمان که راحتتره ...رومون میشه اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکَ الْفَرَجْ کنیم ظهورشونو بخوایم ,اونوقت جلوشون دعوت شیطان رو لبیک بگیم!!!برا یک لحظه تجسم کنید یک عالم غیبی هم هست

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، MohammadSadra ، ترنم ، 313flowers
۱:۵۴, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39

فقط ازدواج زود هنگام
بقیه موقتیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ترنم ، rahbin ، جویای حقیقت ، 313flowers
۱۶:۰۲, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
به ياد خدا باش
قصه اي است از درخت :
پسر كوچك بود و با درخت بازي ميكرد تاب درست ميكرد بر شاخه اش ، و مينشست بر آن
كمي كه بزرگتر شد از ميوه اش استفاده ميكرد
بزرگتر شد و آمد و سيب هايش را با خواهش خود درخت چيد و فروخت و پول درآورد
بعد از ازدواجش آمد و از شاخه هايش براي خودش كلبه اي ساخت باز به خواهش خود آن درخت
بعد از پيري وقتي آمد درخت گفت ديگر چيزي برايم نمانده كه نثارت كنم ، پير مرد گفت من فقط يك همدم ميخواهم
روي شاخه ي بريده ي درخت نشست و خستگي در كرد
و تمام اين سالها درخت منتظر بود تا بار ديگر او را ببيند .
حال خدا كه به ما همه چيز بي منت بخشيده واقعا نامردي نيست كه تنهايش گذاريم
او به ما مي انديشد ولي ما به زندگي .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ST92 ، ترنم ، 313flowers
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا