کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!!
۹:۳۸, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1

واقعا نمیدونم چی بگم؟؟رفتم تو گوگل سرچ کردم freemasonبهم پیشنهاد داده join freemason یعنی پیوستن به فراماسون ها!!باز کردم ببینیم چی میاره ببینید چی اوورده:
HOW TO BECOME A FREE MASON
برید صفحشو بخونید!!
تویه این سایت که بقول خودش اموزش و پروش فراماسون هاست!!آموزش داده چطور یه فراماسون بشید!!واقعا نمیدونم چی بگم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، r_bashiri89 ، أین المنتظر ، ANTI satan
۱۰:۳۱, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
(۵/شهریور/۹۰ ۹:۳۸)antidajal نوشته است:  واقعا نمیدونم چی بگم؟؟رفتم تو گوگل سرچ کردم freemasonبهم پیشنهاد داده join freemason یعنی پیوستن به فراماسون ها!!باز کردم ببینیم چی میاره ببینید چی اوورده:
HOW TO BECOME A FREE MASON
برید صفحشو بخونید!!
تویه این سایت که بقول خودش اموزش و پروش فراماسون هاست!!آموزش داده چطور یه فراماسون بشید!!واقعا نمیدونم چی بگم

عجب تو این لینکی که دادین همش فراماسونری رو تبلیغ کرده و هرچی صفت خوب هست بهشون نسبت داده
نوشته فراماسون ها می خوان 1دنیای بهتر درست کنند
هه منظورشون کدوم دنیاست؟ همین دنیای پر از عدلی و قشنگی که برا آدما به وجود آوردنو میگن!!!!ExclamationUndecided

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، r_bashiri89 ، ANTI satan
۱۷:۱۴, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
واقعا جالبه، کاملا حرفاشون گول زننده ست. تو یک قسمت دست پیش و گرفتن که پس نیفتن، به عنوان معرفی یک سوال مطرح کردند و بهش جواب دادن. براتون ترجمه یکی از این سوال و جواب ها رو می نویسم:
سوال : من قبلا هم شنیده ام و هم خوانده ام که فراماسون ها شیان پرست هستند و در مناسک کافران شرکت می کنند و هدفشان برقراری یک نظم نوین جهانی ست. مانند ویدئو هایی که در یو تیوب با نام نظم نوین جهانی وجود دارد. و می خواهند بر جهان حکومت کنند.
جواب: نه در واقع بهتر است از منظر عقلانی و حوزه ای وسیع تر به این مسأله نگاه کنیم. در طول صدها سالی که فراماسونری وجود داشته است این همه کشور و تمدن آمده و رفته است و دست خوش تغییر شده است. اگر فراماسونرها واقعا هدفشان حکومت بر دنیا بوده(که تقریبا ۳۰۰ سال برای این کار وقت داشتند) کافی ست تنها یک نفر هم منطقی فکر کند که اسرار ماسونی چه به شدت محافظت شده باشند، هم ازسوی خود ماسون ها و هم غیرماسون ها، چه نه باید به این نتیجه برسد که ماسون ها طراحان خیلی موثری نیستند.

می بینید دوستا آخر فیلمند این جماعت!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]