کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 23 رای - 3.96 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار و مقالات «جنبش مصاف و وبلاگ آقای رائفی پور»
۱۷:۳۴, ۱۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: devil.jpg]

برای اطلاع به وبلاگ استاد رائفی پور مراجعه کنید : http://antisemitism.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، Seyed Mohsen ، Ali302 ، ANTI satan ، ابراهیم همت ، علی اکبر ، Amir ، خاک ، hosseinta ، زینت ، أین المنتظر ، مجید121 ، خادمة الزهرا ، shafagh_mah ، علیرضا110 ، فدک زهرا ، بچه شیعه ، azade
۱:۴۳, ۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
به جان مادرم اگه زیر مجموعه ی یار من نبودم سریعا عضو میشدم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، rastin ، فدک زهرا
۱۸:۲۱, ۵/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۲ ۱۷:۱۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام خدمت دوستان عزیز

سایت جنبش مصاف به مدیریت استاد رائفی پور از امروز آغاز به کار کرد


http://antidevil.net/


(در حال حاضر این سایت غیر فعال است)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، Amir ، mohsen . ، hosseinta ، rastin ، ANTi666 ، فدک زهرا
۰:۵۴, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4

در مورد جنبش مصاف و فعالییت آنها

لینک کلیپ میکس شده در یوتوب
http://www.youtube.com/watch?v=_BecLjPOVoo
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTi666 ، خادمة الزهرا
۰:۴۲, ۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۸۹ ۰:۴۴ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به پیگیری یکی از عزیزان ساعی در عرصه مهدویت (تارنمای ظهور 12)مبنی بر استفتاء از دفتر دوتن از مراجع عظام در رابطه با پیشنهاد حقیر مبنی بر ساخت منار رمی جمرات در ایران عزیز و پاسخ بیوت شریف ایشان که احتمال بدعت را داده اند

حقیر با توجه به احترام به مراجع مذکور (حتی با فرض اینکه طرح موضوع توسط شخص پرسش کننده نیز درست صورت گرفته نشده باشد) این پیشنهاد را ملغی اعلام می نمایم.

اما کماکان به جهان اسلام و تشیع نسبت به این توطئه بزرگ در مکه مکرمه هشدار می دهم و خوشحالم که حقیر زمینه ساز بحث در این رابطه گشته ام و مهم ترین اتفاق در این اثنا را باز شدن فضای بحث در این موضوعات می دانم که به حمد الله شکل گرفته است و افتخار می کنم که در این عرصه و در این خط (مبارزه با صهیونیزم و فراماسونری) خط شکنی کرده و مباحثی را که پیش از این کمتر کسی جرات بیان آن را داشت در سطح وسیع طرح نموده ام البته جا دارد از تیز بینی و نکته سنجی شما جوانان عزیز در بررسی و تحلیل مسائل مربوط به این حوزه قدردانی نمایم. البته دشمنان حضرت صاحب الزمان در 22 بهمن امسال پاسخ خود را گرفتند چراکه پس از سالها در گستره جهان نماد ابلیس برای اولین بار توسط جوانان برومند جنبش مصاف به آتش قهر الهی سپرده شد.

[تصویر: IMAGE634337949989701250.jpg]

باز تاب این خبر (کلیک کنید)
شایان ذکر است در اسرع وقت شخصا به خدمت مراجع خواهم رسید تا حضورا اهم مسائل این عرصه را به سمع و نظرمبارکشان برسانم .

به امید ظهور مولی و سرورمان حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که صد البته نزدیک است.

عبد عاصی : علی اکبر رائفی پور
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، a.l.? ، paradise ، 7parsa4 ، mohsen . ، montazer ، parisan ، مسافر ، morteza_3ip ، بیداری اندیشه ، حقیقت تلخ ، علائم ظهور ، زاهده ، oO DaViD Oo ، سیماباروتیان ، chelcheleh ، star ، only_y2d ، فدک زهرا ، reza9710 ، loverofgod-61 ، tazevared ، كارمند پيمانی ، مهدیه ، aminmostafavi65
۳:۳۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
ایول . دیگه کم کم داشتم از این جنبش مصاف نا امید میشدم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۳:۳۱, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7

راستش من همون ابتدای این طرح ، موضوع رو با شخصی که اطلاعات دینی و قرآنی بالایی داشت و واقعا آدم روشنفکری (به معنای ضد تحجر) بود مطرح کردم.چون ایشون کسی است که همیشه از طرحهای نو و مباحث جدید استقبال خوبی میکنه.
اما بعد از اینکه این طرح رو بهشون گفتم با کمال تعجب اولین جملشون دلسردم کرد : این یک بدعت است.چه کسی این طرح رو داده؟

اما من دلم نیومد در اون تاپیک قبلی مطرح کنم.دیدم همه دوستان هم با نیت خیر جلو میرن و نخواستم سوء تفاهمی پیش بیاد.اما خوب ظاهرا مراجع هم نظرشون بر همینه


حالا دوستان اگر مایلند دلیل اشتباه بودن اینکار رو بفهمن این آیه تمام و کمال دلیلش رو شرح داده:
وَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ كَذَلِكَ زَيَّنَّا لِكُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِم مَّرْجِعُهُمْ فَيُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ ﴿۱۰۸﴾
(معبود) كساني را كه غير خدا را مي‏خوانند دشنام ندهيد مبادا آنها (نيز) از روي ظلم و جهل خدا را دشنام دهند، اين چنين براي هر امتي عملشان را زينت داديم سپس بازگشت آنها به سوي پروردگارشان است و آنها را از آنچه عمل مي‏كردند آگاه مي‏سازد (و پاداش و كيفر مي‏دهد). (۱۰۸)


در تفسير نمونه آمده است:
هيچگاه بتها و معبودهاي مشركان را دشنام ندهيد، زيرا اين عمل سبب مي شود كه آنها نيز نسبت به ساحت قدس خداوند همين كار را از روي ظلم و ستم و جهل و ناداني انجام دهند.
به طوري كه از بعضي روايات استفاده مي شود جمعي از مؤمنان بر اثر ناراحتي شديد كه از مسئله بت پرستي داشتند، گاهي بتهاي مشركان را به باد ناسزا گرفته و به آنها دشنام مي دادند، قرآن صريحا از اين موضوع، نهي كرد و رعايت اصول ادب و عفت و نزاكت در بيان را، حتي در برابر خرافي ترين و بدترين اديان، لازم شمرد. دليل اين موضوع، روشن است، زيرا با دشنام و ناسزا نمي توان كسي را از مسير غلط باز داشت، بلكه به عكس، تعصب شديد آميخته با جهالت كه در اينگونه افراد است، سبب مي شود كه به اصطلاح روي دنده لجاجت افتاده، در آئين باطل خود راسختر شوند، و براحتي زبان به بدگوئي و توهين نسبت به ساحت قدس پروردگار بگشايند، زيرا هر گروه و ملتي نسبت به عقايد و اعمال خود، تعصب دارد همانطور كه قرآن در جمله بعد مي گويد ما اين چنين براي هر جمعيتي عملشان را زينت داديم (كذلك زينا لكل امه عملهم).
و در پايان آيه مي فرمايد كه بازگشت همه آنها به سوي خدا است، و به آنها خبر مي دهد كه چه اعمالي انجام داده اند.



در مورد سنگ زدن به ابلیسک هم واقعا یک استثناست که توسط خود خدا وضع شده و بعید می دونم کسی بتونه استثنای جدیدی وضع کنه.در واقع یکی از مناسک حج است که قرنهاست اجرا شده ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، oO DaViD Oo ، ANTi666 ، dideban ، reza9710
۱۴:۵۳, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
با تشکر از علائم ظهور
ولی این را هم در نظر داشته باشیم که بعضی مواقع آنقدر غرض و مرض این باباها زیاد می شود که برای توهین به مقدسات ما بهانه هم حتی لازم ندارند تا بگویند این اقدام مقابله به مثل بوده است! مثالش هم همین سوزاندن قرآن بود!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، ارتش1نفره ، ANTi666 ، rastin ، reza9710
۱۶:۱۱, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام و وقت به خیر
با نظر مراجع موافقم این یک نوع بدعت است.
امروز رمی جمرات رو ور می داریم میاریم فردا میگن بابا کی حال داره توی این گرما بره عربستان مسجدالحرام رو توی قم بسازید
ببخشید عامیانه نوشتم ولی باور کنید همین طوره
یادمه یکی از این علما بود که می گفت:یک سال ما حاجی ها رو برای اموزش حج و طواف بردیم ورزشگاه ازادی این وهابی ها صهیونیست ها بو برده بودند و چنتا فیلم عکس تهیه کردند اون رو پخش کردند و جار می زدندن که ایرانی ها خودشون یه مکه دارن و اعتقادی به حج در عربستان ندارن و از این چرت و پرت ها.
خلاصه باید تحرک دشمن رو رصد کرد و در سخن حضرت امیر المومنین است که می فرمایند:کسی که خود را در معرض اتهام قرار دهد گنه کار است.
پس همین طوری و از روی حرف یک پژوهش گر (اقای رائفی)نمی توان همه چیز رو تغییر داد و خود سر اقدام کرد
و نکته بعدی این هست که هر کسی مرجع متفاوتی داره و فکر نکنم همه مراجع و یا هیچ یک از این مراجع در این باره نظر موافقی بدهند و می بینید خود این هم می تونه زمینه ساز بحث و جدل بشه.
http://943.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۲۱:۰۹, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
نظر استاد خادم الامام در همین مورد:
در چند هفته ی اخیر، پیشنهاد عجیبی از سوی یکی از محققین برجسته، عزیز و مورد احترام در عرصه ی مباحث مرتبط با فراماسونری مطرح گردیده است. علی رغم احترام ویژه ای که شخص بنده، وبسایت وعده ی صادق و سایر محققین برای این محقق عزیز قایل هستیم، پیشنهاد اخیر ایشان چندان مورد توافق ما نیست. پیشنهاد ایشان نیز ساختن یک « ابلیسک ماسونی » در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) و ترغیب زائران حرم مطهر به سنگ زدن به این ابلیسک ها است. گرچه در وهله ی اول این پیشنهاد جالب می نماید و می تواند جایگزین رمی جمراتی گردد که با دیوارهای فعلی معاوضه شده اند، اما فی نفسه اشکالات فراوانی در دل خود دارد: اولاً اکثر زائر حرم مطهر چندان از مفهوم ابلیسک و نمادهای ماسونی ندارند و در درجه ی اول توجیه آنان برای لزوم سنگ اندازی به این ابلیسک ها دشوار می باشد و در درجه ی دوم با توجه به عدم اشراف بسیاری از زایرین بر موضوع فراماسونری، سنگ اندازی آن ها به ابلیسک، دردی را دوا نمی کند و این حرکت نادانسته ی آن ها تاثیر مهمی در امر مبارزه با فراماسونری ندارد. ثانیاً برای تحقق امر مذکور، قبل از هر چیز باید یک « ابلیسک » در حرم مطهر ساخته شود که این مسئله از یک سو دور از شأن فضای ملکوتی حرم مطهر می باشد، و از سوی دیگر قبل از دست به کار شدن ما بر علیه فراماسونری، سازمان فراماسونری جهانی (دجال آخرالزمان) در دوره ای که هنوز سنگ انداختن به ابلیسک مرسوم و رایج نشده است، تلاش خواهد کرد تا تصاویری از ابلیسک را در کنار گنبدهای حرم مطهر به نمایش گذارد و با انتشار آن ها در رسانه های جمعی، ایران را نیز به عنوان عضو دیگری از جامعه ی شیطانی فراماسونری جهانی معرفی نماید.

در واقع با این کار همان گونه که در میدان سنت پیتر کلیسای جامع واتیکان (مرکز کاتولیک ها) یک ابلیسک خودنمایی می کند و ما در مقاله ی « فراماسونری: دجال آخرالزمان » از آن به عنوان یکی از شواهد ارتباط فراماسونری جهانی با واتیکان نام بردیم، دشمن نیز تلاش خواهد کرد تا با استفاده از این مسئله به فرافکنی پرداخته، و با استفاده از تصاویر ابلیسک در کنار حرم مطهر، مقدسات مسلمانان را به فراماسونری جهانی ارتباط دهد.

بدین ترتیب همانگونه که ملاحظه فرمودید، مضرات این پیشنهاد بیش از فواید آن است.

http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...l#comments
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) وحید110 506 241,064 ۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲
آخرین ارسال: Morteza00

پرش در بین بخشها:


بالا