|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۶, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() « كتاب كوچك سياست » نوشته اُدُن وَله باترجمه اي از كيان فروزش از انتشارات نشراختران، بيست ونهمين كتاب برگزيده براي نقد درانجمن است كه درتاريخ چهارشنبه هفتم ديماه 1390 (1390/10/7) ازساعت 3:30تا5:30عصردرفرهنگسراي شهرداري زرين شهر به نقد گذاشته خواهد شد . حضورهمه مشتاقان مطالعه ودانايي را گرامي ميداريم. توضيحات تكميلي : ادن وله در سال 1947 به دنيا آمد. وي فارغ التحصيل مدرسه ملي امور اداري و انستيتوي پژوهشهاي سياسي پاريس، داراي دكتراي حقوق است و در دانشگاههاي پاريس تدريس ميكند. وي متخصص سياست، تاريخ و مذهب است و به دليل شيوه نگاه و روش ابتكاري و جذابش در تأليف كتاب، يكي از فعالترين و مهمترين پژوهشگران امروز فرانسه به شمار ميآيد. او در اين كتاب به شكل پرسش و پاسخ به ريشههاي سياست مي پردازد. اينكه شهروند كيست؟ طبيعت از آن چه كسي است؟ ماليات به چه كار ميآيد؟ حكومت قانون چيست؟ قانون را چه كسي وضع ميكند؟ مرزها چگونه درست شدند؟ و نظام اداري چه ميكند؟ از جمله سوالاتي است كه وله در اين كتاب به آنها پاسخ ميدهد. وي ضمن بيان مفاهيم تاريخي، با زباني ساده و دلنشين و با بهرهگيري از دانش و تخصص خود در تاريخ و باستانشناسي واژهها، به عمق مفاهيم تاريخي وارد ميشود و پيوند بين تغيير و تحول واژهها و سير تاريخ را به شكل داستاني شيرين روايت ميكند. ادن با استفاده از منابع تاريخي، مبحث گاه خشك تاريخ را به داستاني شيرين و خواندني تبديل كرده است او در تلاش است تا تاريخ سياست را در اين كتاب ساده و دلپذير كند. در اين كتاب تصوير تابلويي آمده است كه جمهوري سوم فرانسه و نمادهايي از جنبههاي گوناگون زندگي مردم را در پايان قرن نوزدهم نشان ميدهد. اين تصوير (تابلو) خلاصهاي از فصلبنديها و مباحث كتاب است و چه بسا الهامبخش مؤلف نيز در تدوين كتاب بوده است. شير در اين تابلو، نشانه دفاع از شهروندان است كه فصل نخست كتاب وله است. كشاورزان در همين اثر ميكوشند بر طبيعت مسلط شوند و اين خود مبحث فصل دوم كتاب را تشكيل داده است. آنان (كشاورزان) قسمتي از محصول خود، خوشههاي گندم را به عنوان ماليات مي دهند(فصل سوم). حكومت قانون (فصل چهارم) و رأي دادن به قوانين (فصل پنجم) در كاخ ملي، در پس زمينه تابلو ديده ميشود. نظام اداري كشور (فصل ششم) به هم مربوط است از كارگر تا بورژوا كه دست يكديگر را مي فشرند. كره زمين نيز نشانه از بين رفتن مرزها (فصل هفتم) است. عنوان به فرانسه:La politique; d ou ca vient باتشکر آیدین |
|||
|
|
۰:۰۳, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
سلام
من دارم کتاب جادبه و دافعه ی امام علی (علیه السلام) نوشته ی استاد مطهری رو می خونم |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
پنج جلدی زر سالاران
تالیف استاد عبدالله شهبازی 1984 نویسنده جورج اورول |
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
منم همین زرسالاران رو دارم مطالعه می کنم
|
|||
|
|
۸:۰۷, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۱)(مهدی) نوشته است: فریادگر توحید بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان بابت معرفی این کتاب ازتون خیلی ممنونم. این کتاب واقعا زیباس و پر از درسهای بزرگه. شخصا اون قسمت هایی که از زندگی آقای قاضی گفته شده و خصوصا فصل آخر این کتاب رو خیلی دوست دارم .واقعا از خوندنش لذت بردم. . حتما فرصت کردید این کتابو بخونین. . |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
سلام.
من در حال مطالعه ی کتاب " غم عشق " از آیت اللّه عبدالقائم شوشتری هستم.راستش تازه دیروز این کتاب رو گرفتم.تازه مطالعش رو شروع کردم.داخل کتاب نوشته شده مخاطب این کتاب جوانان صالح و خداجو هستند و کتاب در حدّ قدم اوّل برای سلوک نگارش شده.این جمله رو که دیدم انقدر خوشحال شدم که حد نداره.از دیروز که این کتاب وارد زندگی من شده زندگیم یه رنگ و بوی معنوی گرفته.از خوندن جملاتش سیر نمیشم.انگار ضمادی شده روی زخم های دلم.خیلی زیباست. پشت جلد یه حدیث قدسی نوشته شده که برای من انقدر زیبا بود که تمام مسیر رو زمزمه میکردم: مَن طَلَبَنی وَجَدَنی و مَن وَجَدَنی عَشَقَنی و مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ و مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ و مَن قَتَلتُهُ فَانَادِیَتُهَ هر که مرا طلب کند خواهد یافت و هر که مرا یافت عاشقم میشود و هر که عاشقم شد عاشقش میشوم و هر که من عاشقش شوم عاقبت او را شهید می کنم و هر که را شهیدش کنم خودم خونبهای او میشوم! این حدیث خیلی برام عجیب بود و در عین حال از خوندنش لذت بردم و دلم خیلی آروم شد. |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
من دارم کتاب خود آگاهی و استحمار فرهنگی استاد شریعتی رو می خونم !
![]() خیلی جالب و فوق العاده است ! ![]() هر کی بخونه خیلی آگاه میشه ! ![]() خیلی! |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
آموزش عقاید:آیت الله مصباح یزدی
|
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۳۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام 1- آیا کتاب نهج البلاغه تحریف شده ؟ 2- منظور از ناقص در خطبه 80 چیه ؟ |
|||
|
|
۹:۲۷, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
(۳۱/فروردین/۹۱ ۱۵:۱۶)فاطمه الزهرا نوشته است: بسم اللهپاسخ علامه طباطبایی به این پرسش: نقل قول:امکان ندارد این لهجه و این نحو سخن گفتن، از غیر امیرالمؤمنین (علیه السلام) صادر شود. از صدر اسلام تا کنون، علما و بزرگان دین، هر کدام در اوایل کتابهای خود، خطبه هائی ایراد نموده اند که هیچکدام به خطبه های نهج البلاغه نمی رسد. اما در مورد سوال دوم پیشنهاد می کنم به این جا مراجعه کنید: کد قالب بندی شده: http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=934&articleID=470050 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,114 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 7,002 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,608 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,789 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,322 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,279 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|

![[تصویر: kp55jka85fxy06evibb9.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/kp55jka85fxy06evibb9.jpg)