|
رنگهای مورد علاقه شیاطین
|
|
۱:۲۳, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من چند وقت بود درباره اینکه شیاطین از چه رنگی خوششان میآید بررسی کردم و به چندین رنگ رسیدم دوست داشتم شما هم بدونید. البته بگم این رنگها به بررسی من مربوطه و هیچ سندیتی نداره.
رنگ اول مشکی یا سیاه: دلیل علاقه سیاهی و ظلمت و نشانه اون است. شما میتونید این رنگ را به وفور توی شیطان پرستها ببینید. که در ظاهر از این رنگ استفاده میکنند. مثل آرایشهای مشکلی و پررنگ. رنگ دوم بنفش تیره و مایل به آبیه بیان رنگش کمی سخته: جاهای دیده شده زیر شنلهای اونهاست یعنی روی شنل با رنگ مشکلی و داخلش بنفش تیره. رنگ سومی که همیشه به اون اختصاص دادند و فقط یک سمبل است رنگ قرمز است که میگن نشانه ذات شیطان یعنی آتشه و این رنگ فقط بعنوان سمبل ازش یاد شده. رنگهای آبی و سبز هم هست که بیشتر توی کارتونها از اون استفاده شده و برای خوب جلوه دادن اونها برای بچه ها استفاده شده. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۸, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
فلسفه و نمادسازی از رنگها در تمدنها و فرهنگهای مختلف بسیار متفاوت است و نمیشه دستوالعملی کلی راجب به معنا و مفهوم یک رنگ خاص، صادر کرد. برای نمونه در اکثر نقاط دنیا بازماندگان یک انسان درگذشته، برای نشان دادن غم و اندوه معمولا پوشش سیاه رنگ را انتخاب میکنند ولی در هند به خصوص بین هندوها، لباس سفید را در هنگام شرکت در مراسم ختم شخص درگذشته، انتخاب میکنند. پس اینکه چون شیطان پرستان ممکن است لباس سیاه بپوشند، رنگ سیاه مخصوص به آنهاست، حرف اشتباهی میباشد. همانطور که امویان و سپاهیانشان ، زمانی رنگ سبز را به عنوان پرچم و نماد خود انتخاب کرده بودند در حالیکه رنگ سبز برای ما رنگ مقدس و معنوی میباشد، هرچند در همین فتنه 88 هم این رنگ، مصادره به مطلوب شد و توسط فتنه گران به صورت زیرکانه ای استفاده شد. |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بله من میدونم دلیل نمیشه چون شیطان پرستان ازین رنگا استفاده میکنند این رنگا مختص اونا باشه ..من میگم این آقا حرف بدی نزدن که بعضی از دوستان ناراحت شدم ..فقط گفتن شیطان پرستا از چه رنگایی به چه دلیلی استفاده میکنند!
|
|||
|
۱۵:۲۹, ۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بر اساس قرآن کریم رنگ قرمز ، رنگ شیطان می باشد.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |