|
بهتره بگی جنگ یواش نه جنگ نرم!!!!!!!!!!
|
|
۱۷:۱۶, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ساعت 21:30 چت روم میهن چت . اتاق مشهد و اصفهان: Wakeup2012 سلام دوستان عزیز . کی درمورد جنگ نرم چیزی میدونه ؟ کاربران : چی جنگ نرم ؟!!!. نه جنگ نرم نیست جنگ یواشه !!!!! . بروبابا شما آدمای تازه به دوران رسیده فقط دوست دارید یک حرفی از خودتون دربیارید و توی بوق و کرنا کنید بعدش باهاش ملت رو برقصونید!!! . شما احتمالا جزو دارودسته لباس شخصی ها نیستی؟ !! . گلم جنگ 20 سال پیش بود که متأسفانه دراون شکست خوردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این جنگ و دشمنی که میگی زاده ی فکر عقب مونده این جوجه شیخاست!! بابا دست از سر کچلمون بردارید اینجا هم مارو ول نمیکنید؟ پسرجون اصلا بزار دشمن بیاد و مارو بکشه اصلا به تو چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!. دراواسط گفتگو متأسفانه ناظر چت روم به علت به هم ریختن آرامش دختران و پسران گل گلاب چت روم و همچنین زدن حرف های you have banned سیاسی!!!!!! بسیار خطرناک من رو اخراج همیشگی از چت روم کردند . . اینها فقط بخشی از نظرات بسیار جالب کاربران یک چت روم بود که با دیدن کلمه جنگ نرم از خودشون بیرون دادند!!! خیلی از این جوون ها هنوز نمیدونن دشمن کیه . اصلا نمیدونن دشمن چیه! حقم دارند ندونن . همه اونها که مثل من !!! شما فعال فرهنگی و آینده نگر نیستند!!! دوستان گلم هممون زیرآبیم!!! خوابیم !!! سرگردونیم !! متأسفانه در این جنگ پیشرفته هیچ کاری نکرده ایم . فقط به تماشای قربانیان این جنگ نشسته ایم . حتی برای قربانی ها یک فاتحه هم نخوانده ایم !!! عزیزان راحت بگم که ما وظیفمون رو انجام نداده ایم و داریم پشت سر هم تجدیدی میاریم . دوستان گلم نکنه شما هم باور ندارید جنگ و دشمنی وجود نداره ؟!! امام خامنه ای خیلی وقته حکم جهاد فرهنگی دادند . ایشون رسما از کلمه جنگ برای اوضاع کنونی استفاده کردند . ماهمگی افسران فضای سایبری هستیم . ( البته خدا نصیب هیچ گردانی اینچنین افسران تنبلی نکنه !!! ) آی فرماندهان آی افسران گرامی لطف کنید و از خواب بیدار شوید . بخدا داریم درحق خودمون ظلم میکنیم . داریم در حق امام زمانمون ظلم میکنیم . دوستان من خودتون خیلی بهتر از من میدونید که ظهورآقا خیلی خیلی نزدیکه. موقع ظهور امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شما که افسر این حوضه ای چه گزارش کاری میخوای به ایشون بدی؟ تاحالا باخودت فکر کردی؟ شاید الان جا خوردی از حرفای من . اصلا باخودت میگی این پسره خله !!! چی داره میگه ؟؟ افسر کیلو چنده ؟ جنگ چیه دیگه !! عزیزم خودت رو به کوچه علی چپ نزن !!!!!!!!! آی افسران جنگ نرم بیایید و فعالیت هاتون رو از همین تالار و یا از وبلاگ کوچیک خودتون شروع کنید . دوستان من خواب بسه دیگه . بسم الله ( توجه : این متن رو من برای اون دسته از عزیزانی نوشتم که هنوز دارن چرت میزنن نه برای همه . خداوکیلی در این تالار بیشتر کاربران بیدار و هوشیارن . خدارو شکر ) |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:فرمانده میدان جنگ نرم شوید!!!(خیلی مهم)جایگاه ما در جنگ نرم این نیست با 80 صفحه پاورپوینت هم کسی فرمانده نمیشه لطفا بیاید سربازی کنیم علی علی |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۳۶ توسط tyujhgfd.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز من هم همین را می گویم که ما باید بیدار شویم و کاری انجام دهیم
|
|||
|
|
۵:۰۳, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من چیکار کنم داداش؟ توی نت حرف از اسلام میزنی بهت میگن برو بابا مگه نت حوزه علمیه هست!!
![]() بین دوستام میگم آقایون دوست دختر بده،زنا گناه کبیرس خدا به این راحتی نمیگذره...یکی میگه چیکار کنم میجبورم؟؟ یکی دیگه میگه بابا علی ولمون کن تو،هم آخوند شدی؟ از شیطان پرستی میگی،میگن ببرو بابا این برنامه شوک همش دروغه...الکی میخاد جلو موزیک رو بگیره،حرفهای آخونداس! فعلن هرچه میزنیم به در بسته میخوریم! اینجا دیگه کار،کار یک شخص متخصص هست که به زبان زیبا و جذاب مخاطب رو جذب کنه! چه بخواهیم چه نخواهیم الان وقتی ما اسم حدیث رو میاریم میگیم فلان امام گفت...یا تو قرآن اومده...تا این جمله ها رو میگیم بهمون میگن تو آخوندی! ولی اگر به زبان خودشون بهشون بگی بهتر میفهمن،مثال براشون از کشورهای غربی که خیلی واسشون جذابه و عاشقش هستن بزنی خوششون میاد و گوش میدن،(مثل کارهای آقای رائفی پور،تا حالا فکرکردید چرا ایشون انقدر طرفدار داره و از همه قشری پای سخنرانیهای ایشون میشینه؟چونکه اون طور که مخاطب دوست داره حرف میزنه به زبون قابل فهم خودشون،با ادبیات خودشون) مگه خدا هم توی قرآن به زبون قابل فهم عربها حرف نزده؟بهترین روش |
|||
|
|
۶:۵۳, ۱۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۰ ۷:۰۲ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
باید نرم وارد بشیم مثل اسم جنگ نرم اول باهاشون رابطه ی نزدیک بر قرار کنیم و بعد بینش بکشونیمشو نتو راه ، مثل خودشون که اینگونه در چند دهه دست به چنین کاری زدند ! باید نرم وارد شد !
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از بازدید بی نظیرتون . واقعا که افسر جنگ نرمید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط seyyedi.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:خیلی ممنون از بازدید بی نظیرتون . واقعا که افسر جنگ نرمید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!افسر جنگ نرم کیه؟ ویژگی هاش چیه؟ نقل قول:اینجا دیگه کار،کار یک شخص متخصص هست که به زبان زیبا و جذاب مخاطب رو جذب کنه!شما بری برای خودت دوره آموزشی بزاری میشی متخصص در کنار امر به معروف و نهی از منکر بهشون چیزی که میخوان رو بده موسیقی میخوان، آهنگ های مسوت کرتیس، ماهر زین، سامی یوسف فیلم میخوان، قلمرو بهشت، کنستانتین، گلادیاتور، ملک سلیمان، کتاب قانون باهاشون تفریح برو در جنگ نرم به جای جانبازی باید آبرو بازی کنی باهاشون برو باشگاه، فیلم خوب سینما، بعد نمایشگاه، بعد فلان مراسم شادی، بعد نماز و .... علی علی |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۱۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۹:۲۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عزیز فعالیت های ما توی سایت جنگ نرمه دیگه
اینجا با هم یه چیزهایی یاید میگیریم تا بتونیم باهاش بجنگیم . یا حق |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۶:۰۶ توسط vavp.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
خطوط جنگی که اون ها به راه انداختند از نظر بنده اینه . که توی مستند مردمان آخرالزمان قسمت دومش گفتیم. حلمه در : 1- محصولات غدایی 2- رسانه، فیلم ها ، سریال ها، بازی های ویدئویی 3- پوشاک 4- موسیقی 5- فناوری 6- معماری 7- اسباب بازی 8- فضای سایبرنتیک خب اونا توی این فضا ها و خیلی فضا های دیگه کار کردن . ما باید چه کار کنیم ؟ یعنی ما به عنوان یک فرد عادی که قدرت سیاسی نداره باید چه کار کنیم ؟ این دقیقا همون چیزیه که قرار در قسمت آخر مستند مردمان آخرالزمان گفته بشه که یک فتح نظامی نرمه : برای هر جنگ خطی به عنوان خط مستقیم جنگ تعریف میشه به طوری که طرفین در دو سنگر، روبه روی هم قرار میگیرند. اگر قرار باشه سنگر دشمن فتح بشه یا باید افراد سکنر خودی به سمت سنگر دشمن برند که مسلما تلفات شدیدی خواهند داشت یا باید با پوشش توپخانه و امثال هم خط دشمن رو تضعیف و بعد از اون اون رو فتح کنن. این جا هم در جنگ نرم همینه خطوط یا سنگر هایی در نظر گرفته میشه اگر سنگر ها از طرف خودی ها رها بشن دشمن اون ها رو پر میکنه و به عبارتی نزدیک تر میشه . خب ما الان چه کا رمیتونیم بکنیم ؟ کار اصلی ما در حوزه رسانه است . یعنی : 1- افزایش وبلاگ ها و وبسایت های جنگ نرم که خودش شامل : الف ) وبلاگ های نوشتاری (مقاله، مطالب روشنگر و ...) ب) گروه های مستند سازی، کلیپ سازی در حوزه جنگ نرم ج) گروه های بازی سازی ( بازی های فلش، اول شخص ساده کلاسیک و ...) که البته این یکی هنوز رقم نخوره یعنی تقریبا هیچ کس به طور جامع اون رو رواج نداده. 2) گسترش فروم های جنگ نرم که مرکز عملیاتی جنگ نرم به حساب میان مثل همین فروم . ببنید ما تقریبا از 22 خرداد 88 به بعد به واسطه یک تحول خط جنگ نرم در حوزه وبلاگ نویسی رو تونستیم به دست بگیرم و کنترل کنیم با پشتیبانی توپخانه ( رسانه های داخلی و مرکز بررسی جرایم سازمان یافته) اما در حوزه کلیپ سازی و مستند سازی هنوز اول راهیم . باعث افتخار ماست که گروه مستند سازی نشانه یکی از این گروه هاست . که شما دیدین در آغاز فعالیتش در حورزه مستند سازی، 2 شبکه VOA و Man o to کار این گروه رو تخریب کردند. پس ببینید دوستان دشمن چقدر ترس داره از گسترش این گونه کار ها. اما دوستان بیشترین تاثیری که میتونید بر طیف های مختلف جامعه بذارید کار بازی سازی است. خیلی سعی کنید توی این کار انشا الله ما به زودی یک گروه بازی سازی تشکیل خواهیم داد تا در جبهه جنگ نرم باز هم پیشرو باشیم . یک نکته رو از رابرت مرداک صهیونیست در نظر داشته باشید (خیلی حرف عجیبیه ) میگه که : برای من رسدن به هدف مهم نه زمان اون . واقعا هینه که صهیون تونست بر دنیا تسلط قابل توجهی بگیره . بله جنگ جنگ نرمه و مانند یک سایه جلو میره بی آن که کسی بفهه این جنگه |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
بنده اصلا با تند خویی حرف زدن نسبت به عزیزانی که در حال فعالیت در این فضای نرم هستند موافق نیستم. فراموش نکنیم دشمنی که ما از آن به عنوان مدعی جنگ نرم یاد میکنیم قدرتی است که مملو است از کارشناسان و کاردانان و طراحان و برنامه نویسانی که برای 100 سال اخیر دنیا برنامه ریزی میکنند. من و شما بر حسب وظیفه دینی و بر محور آگاهی دینی در سطح جامعه به واسطه اینگونه سایتها و وبلاگها در مشاغل مختلف اعم از دانشجو،کارمند،بقال،بزاز و ... در حال فعالیت هستیم و تنها امیدمان به حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و وعده بزرگ الهی که میفرماید: وَ نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ (قصص-5) پس یقین بدانید که تمامی عواملی که در مقابل ما در این جنگ نرم مبارزه میکنند از سایه حرکات ما هراس دارند که اینگونه به تب و تاب افتاده اند. ما مامور به وظیفه ایم و نه مامور به نتیجه.......حرکات ما حتی اگر کوتاه و ضعیف و در خور امام غایبمان نباشد بلاشک زمینه ساز فرهنگی است که با ناتوانی خویش مشغول زمینه سازی آنیم.فرهنگ مهدویت سالاری انشالله. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سرگرمی با چیزی به نام دانشگاه و یا بهتره بگیم دکون دانشگاه!! | vahrakan | 9 | 5,689 |
۶/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۴ آخرین ارسال: t.kam67 |
|