|
بهتره بگی جنگ یواش نه جنگ نرم!!!!!!!!!!
|
|
۱۷:۱۶, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ساعت 21:30 چت روم میهن چت . اتاق مشهد و اصفهان: Wakeup2012 سلام دوستان عزیز . کی درمورد جنگ نرم چیزی میدونه ؟ کاربران : چی جنگ نرم ؟!!!. نه جنگ نرم نیست جنگ یواشه !!!!! . بروبابا شما آدمای تازه به دوران رسیده فقط دوست دارید یک حرفی از خودتون دربیارید و توی بوق و کرنا کنید بعدش باهاش ملت رو برقصونید!!! . شما احتمالا جزو دارودسته لباس شخصی ها نیستی؟ !! . گلم جنگ 20 سال پیش بود که متأسفانه دراون شکست خوردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این جنگ و دشمنی که میگی زاده ی فکر عقب مونده این جوجه شیخاست!! بابا دست از سر کچلمون بردارید اینجا هم مارو ول نمیکنید؟ پسرجون اصلا بزار دشمن بیاد و مارو بکشه اصلا به تو چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!. دراواسط گفتگو متأسفانه ناظر چت روم به علت به هم ریختن آرامش دختران و پسران گل گلاب چت روم و همچنین زدن حرف های you have banned سیاسی!!!!!! بسیار خطرناک من رو اخراج همیشگی از چت روم کردند . . اینها فقط بخشی از نظرات بسیار جالب کاربران یک چت روم بود که با دیدن کلمه جنگ نرم از خودشون بیرون دادند!!! خیلی از این جوون ها هنوز نمیدونن دشمن کیه . اصلا نمیدونن دشمن چیه! حقم دارند ندونن . همه اونها که مثل من !!! شما فعال فرهنگی و آینده نگر نیستند!!! دوستان گلم هممون زیرآبیم!!! خوابیم !!! سرگردونیم !! متأسفانه در این جنگ پیشرفته هیچ کاری نکرده ایم . فقط به تماشای قربانیان این جنگ نشسته ایم . حتی برای قربانی ها یک فاتحه هم نخوانده ایم !!! عزیزان راحت بگم که ما وظیفمون رو انجام نداده ایم و داریم پشت سر هم تجدیدی میاریم . دوستان گلم نکنه شما هم باور ندارید جنگ و دشمنی وجود نداره ؟!! امام خامنه ای خیلی وقته حکم جهاد فرهنگی دادند . ایشون رسما از کلمه جنگ برای اوضاع کنونی استفاده کردند . ماهمگی افسران فضای سایبری هستیم . ( البته خدا نصیب هیچ گردانی اینچنین افسران تنبلی نکنه !!! ) آی فرماندهان آی افسران گرامی لطف کنید و از خواب بیدار شوید . بخدا داریم درحق خودمون ظلم میکنیم . داریم در حق امام زمانمون ظلم میکنیم . دوستان من خودتون خیلی بهتر از من میدونید که ظهورآقا خیلی خیلی نزدیکه. موقع ظهور امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شما که افسر این حوضه ای چه گزارش کاری میخوای به ایشون بدی؟ تاحالا باخودت فکر کردی؟ شاید الان جا خوردی از حرفای من . اصلا باخودت میگی این پسره خله !!! چی داره میگه ؟؟ افسر کیلو چنده ؟ جنگ چیه دیگه !! عزیزم خودت رو به کوچه علی چپ نزن !!!!!!!!! آی افسران جنگ نرم بیایید و فعالیت هاتون رو از همین تالار و یا از وبلاگ کوچیک خودتون شروع کنید . دوستان من خواب بسه دیگه . بسم الله ( توجه : این متن رو من برای اون دسته از عزیزانی نوشتم که هنوز دارن چرت میزنن نه برای همه . خداوکیلی در این تالار بیشتر کاربران بیدار و هوشیارن . خدارو شکر ) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۵, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
واقعا متن تاثیر گذاری بود دستت درد نکنه که بیدارمون کردی تا به جای دیدن اونچه که دلمون میخواد ، اونچیزیو ببینیم که واقعیته . ولی مقابله با این هجوم فرهنگی به خدا اینقدرا هم کار سختی نیست . فقط یه یاعلی میخواد ، اگه نیتمون پاک باشه به خود خدا خودش همراهمونه . کیه که از اون قوی تر باشه ؟
خدا فقط میخواد ما خالص بشیم و فقط واسه خودش باشیم . واسه خودخودش نه واسه گوشیمون نه واسه گردنبند یا انگشترمون خدا میخواد عاشقش باشیم . میخواد همیشه و همه جا به فکرش باشیم میخواد طاعتش کنیم هرچی رو که گفته . خدا میخواد شماها مثل من نباشید که نمازمو دیر میخونم ، کمتر اطاعتش میکنم ، همون نصفه دینیم که دارم هنوز کامل نیست. خدا عاشق میخواد اگه عاشق ببینه همه دشمنامونو خودش تارو مار میکنه . نیاز به تخصص ما نیست . خودش تخصص بهمون میده . حرف آخر : بچه ها فقط توکل توکل توکل توکل توکل همه کارارو حل میکنه |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۲۳:۱۸ توسط طلبه تیزهوش.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۵)Mosi34 نوشته است: واقعا متن تاثیر گذاری بود دستت درد نکنه که بیدارمون کردی تا به جای دیدن اونچه که دلمون میخواد ، اونچیزیو ببینیم که واقعیته . ولی مقابله با این هجوم فرهنگی به خدا اینقدرا هم کار سختی نیست . فقط یه یاعلی میخواد ، اگه نیتمون پاک باشه به خود خدا خودش همراهمونه . کیه که از اون قوی تر باشه ؟ ما بشینیم یه جا دست رو دست بزاریم مشکل حل میشه؟ (۱۱/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۳)seyyedi نوشته است: دوستان سلام آقا خدا خیرتون بده من با یه سری نوجوون مخ آشنا شدم اگه از این قبیل فیلم ها و آهنگ ها سراغ دارید معرفی کنید البته بهتره لینک دانلود بدید.منتظرتون هستم البته خودم پیرمرد نیستما یا حق |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر شما ما در مقابله با جنگ نرم چه کارهایی انجام دادیم ؟
آیا کارهایی که تا به حال انجام شده تأثیر گزار بوده یا نه؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۰ ۱۹:۲۱)wakeup2012 نوشته است: دوستان به نظر شما ما در مقابله با جنگ نرم چه کارهایی انجام دادیم ؟ بنام ستار معاصی عاصیان دوستان عزیز.این گونه مباحث قبلا در این تایپک انجام شده. قرار بر این است که دور هم جمع شویم و راهکاری برای مقابله با جنگ نرم ارائه بدیم. کاری که طلبه تیزهوش در حال انجام اونه درست مبارزه با هرگونه جنگه،اعم از نرم و سخت دوستانتون رو دریابید. در اجتماعات کوچکتر تاثیر گزاریتون رو ارائه بدید.... خداوند نگهدار و پشتیبان کسانی است که در راه حق قدم بردارند. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۰ ۱۳:۵۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
منکه واقعا نمیدونم راه حل این همه هجمه فرهنگی چیه؟ انگار مغز جوونا رو شستشو دادن...خیلیا از کار فرهنگی حرف میزنن بدون اینکه کاری انجام بدن... ولی یه مطلب هست هروقت میخونم حس خاصی بهم دست میده...واقعیت غیر قابل انکار...توصیفی بسیار جالب از تهاجم فرهنگی به قلم استاد جواد محدثی(حتما بخونید،زیاد وقتتون رو نمیگیره) نه ((مرز)) تنها آبى و خاكى است، نه حمله، تنها زمينى و هوايى! نه هجوم، فقط نظامى است، نه شكست و ضربه، فقط مادى. ((تهاجم فرهنگى)) خطرناكتر از ((هجوم نظامى))است. در هجوم نظامى، طمع به خاك است و زمين، در شبيخون فرهنگى طمع به اخلاق است و دين! هجوم نظامى با سر و صدا و سرعت است، تهاجم فرهنگى، آهسته و آرام. آن ترسناك و نفرت آفرين است، اين فريبنده و جذاب. آن، افراد را به دفاع و مقاومت وا مىدارد، اين به استقبال و پذيرش مىفرستد. كشته آن، ((شهيد))است و مرده اين، پليد! شهادت، دوست داشتنى است، اما ابتذال، نفرتانگيز. در هجوم نظامى، دشمن اعلام جنگ و دشمنى مىكند، و مهاجم فرهنگى اعلام دوستى!... در حمله نظامى، صفير اولين گلوله، همه را متوجه خطر مىسازد، اما در تهاجم فرهنگى گاهى تا شليك گلوله آخرِ دشمن، هنوز عدهاى شبيخون را باور نمىكنند. آن پيداست، اين پنهان! در آنجا، زمين از دست مىرود، اينجا شرف و دين. آنجا، درگيرى با دشمن، در مرزهاست، اينجا آسيب از حمله دشمن، درون خانههاست. آنجا بمبهاى خوشهاى مىريزند، اينجا شكّ و دودلى مىانگيزند. آنجا، سلاح، موشك و بمب است، اينجا ماهواره و امواج تصويرى. در ميدان حمله نظامى، پادگانها، مقرّها و خطوط و خاكريزها بمباران مىشود، در تهاجم فرهنگى مدرسهها، مطبوعات، انديشهها و عقيدهها. در آن درگيرى، كوه و دشت و دريا ميدان برخورد است، در اين مقابله، نبرد در عرصه مجلات، رمانها، فيلمها و كتابهاست. آنجا ميدان مبارزه محدود است، اينجا گسترده. آنجا جنگى آشكار است، اينجا غارتى پنهان. اسيران آن ميدان، ((آزاده))اند و گرفتاران اين ميدان ((معتاد)) و ((آلوده)). آنجا، شهادت، خانوادهاى را سربلند مىسازد، اينجا اعتياد و ابتذال، دودمانى را شرمگين مىسازد. پدر يك شهيد، عزيز است، پدر يك آلوده، سرافكنده! در ميدان نظامى، مجروح را به عقب بر میگردانند تا مداوا شود، در صحنه فرهنگى، پس از اولين زخم و تركش، به خطوط جلوتر انتقال مىيابد. تير و تركش، بر سر و دست مىنشيند، ولى زهر هوس و ويروس گناه، بر ايمان و انديشه آسيب مىرساند. در هجوم نظامى، دشمن از مرز آبى و خاكى وارد مىشود، در تهاجم فرهنگى، از مرز فكرى و روحى. آسيب خورده آن، انگيزه مبارزه و خصومت پيدا مىكند و نيش خورده اين خلع سلاح و بىانگيزه مىشود. تشييع جنازه يك شهيد، شهرى را روح حماسه مىبخشد، اما آلودگى نسلى به ابتذال، روح جامعه را افسرده مىسازد. هجوم نظامى، يك ملت را مقاومتر مىكند، و هجوم فرهنگى، سستتر مىسازد. آنجا فشنگ شليك مىشود، اينجا آهنگ، پخش مىشود. آنجا در پى ((ماه))اند، اينجا دنبال ((ماهواره)). گذرگاهاى آن جبهه، سربالايى است، و عرصههاى اين ميدان، سرازيرى. آنجا از خود مىگذرند تا به خدا برسند، اينجا از خدا مىگذرند تا به خود برسند. قربانيان آن، شهيد راه ((معروف))اند، و قربانيان اين، كشته بيراهه ((منكر))! بكوشيم تا از مجروحان اين جبهه و تركش خوردگان اين حمله نباشيم. اگر هم آسيب ديدهايم، به درمانگاه ((توبه)) برويم و .... تا دير نشده، غده گناه را ((جراحى))كنيم. آيا سلامت روح و فكر، به اندازه ((جسم)) مهم نيست؟! استاد جواد محدثى |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سرگرمی با چیزی به نام دانشگاه و یا بهتره بگیم دکون دانشگاه!! | vahrakan | 9 | 5,695 |
۶/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۴ آخرین ارسال: t.kam67 |
|