کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما آیا ایجاد این تاپیک (مبحث) و مطالب مطرح شده در آن مفید بود؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بلی 80.00% 32 80.00%
خیر 20.00% 8 20.00%
تمام 40 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند The arrived (ظهور کرده)
۱۵:۰۳, ۱۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بالاخره اتفاقى كه پيش بينى مى كرديم و نسبت به آن هشدار داده بودم اتفاق افتاد و قسمت ٧ و 8 اين سريال به معرفى احمد حسن پرداخته. دوستان عزيز هدف بنده از ايجاد اين تاپيك نه اين بود كه بگويم من بسيار دانا و آگاهم و اتفاقات آينده را پيش بينى مى كنم و نه اينكه اين تاپيك مكانى شود براى دانلود اين سريال انحرافى.
قضيه از اين قرار است كه زمانى كه عبدالله هاشم لوگو سايت خود را دوباره عوض كرد و لوگو احمد الحسن را برداشت بنده به اين حركت شك كرده و موضوع را مورد بررسى قرار دادم اما به دلايلى ( اتهام به بدبينى و ... ) انتشار اين تحقيق ها را در آن زمان مناسب ندانستم و تصميم گرفتم با عده اى از صاحب نظران صحبت كنم.
با آغاز سريال مطلع شدم كه خود هاشم استديو اين سريال را ترجمه و زيرنويس مى كند و به اين نتيجه رسيدم كه اگر بيش از اين صبر كنم ممكن است دير شده و عده اى از نا آگاهان به اين انحراف كشيده شوند. استخاره كردم و با توجه به بسيار خوب بودن آن و با توكل بر خدا اين تاپيك را ايجاد كردم.
اما اين تاپيك تا چه اندازه مفيد بوده؟
اول اينكه اين تاپيك در جستجو فارسي اين سريال ( در گوگل ) رتبه اول را دارد و اگر كسى بخواهد در مورد اين سريال اطلاعات كسب كرده يا آن را دانلود كند از انحرافى بودن آن آگاه مى شود.
دوم اينكه با توجه به اين تاپيك و آگاهى لازمى كه عزيزان كسب كردند مى توان گفت تقريبا هيچ سايت فارسى زبانى آن را. براى دانلود قرار نداد.
سوم آنكه از گروه ترجمه و انتشار هاشم استديو تمام كسانى كه ندانسته به آن ملحق شده و در حال همكارى بودند جدا شدند ( البته در بخش فارسى)
[تصویر: 2498777_300.jpg]

توضيح آخر
با توجه به تمامى مباحث مطرح شده در اين تاپيك و قسمت ٧ ( يمانى اينجاست ) و 8 ( یمانی پسر امام مهدی است) اين سريال انحرافى بودن مستند ظهور كرده و تفكرات جديد عبدالله هاشم قطعى است و ادامه تحليل اين سريال كارى بيهوده و به هدر دادن اين زمان ارزشمند است.

در آخر از تمامى وب سايت ها و وبلاگ هاى فعال در زمینه مهدويت تقاضا دارم كه به هيچ عنوان لينك هاى دانلود را قرار نداده و از انتشار اين انحرافات جلوگيرى كنند ، بديهى است كه پس از اين حمايت از اين مستند و انتشار آن اشتباه بوده و عواقب اين كار ( چه در اين دنيا و چه در آخرت ) متوجه ايشان خواهد بود.

با تشكر از همه شما عزيزان با بصيرت
------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر: ADS2e269.jpg]
مستند The arrived (ظهور کرده) جدیدترین ساخته عبدالله هاشم است که از این هفته (هر هفته یک قسمت) منتشر می شود. عبدالله هاشم از آن به عنوان The arrival 2 (ظهور 2) یاد کرده.

جالب است بدانید که در این مستند برخلاف مستند The arrival (ظهور) توجه ویژه ای به ایران شده و ما در قسمت اول شاهد تصاویر آتش زدن ابلیسک توسط جوانان ایرانی در روز قدس امسال هستیم. همچنین بخش هایی از سخنرانی باراک اوباما در ارتباط با ایران را در این قسمت میبینیم.

نکته بسیار مهم :
مستند ظهور کرده مربوط به ظهور احمد حسن یمانی است و همانطور که در تاپیک انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !! مطرح شد, عبدالله هاشم او را یمانی موعود می داند. پس پیشنهاد می شود : (اگر خواهان تماشای آن هستید)

1) این مستند را بسیار با دقت مشاهده کنید و مراقب اطلاعات نادرست آن باشید.
2) مستند را در همین تاپیک مورد نقد و بررسی قرار دهید و ایرادات و نکات مفید آن را متذکر شوید.
(نقد و بررسی)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Abasaleh ، خاک ، فرهاد ، MiladYLH ، amir72 ، arashpersian ، در جستجوی سختی ، mesmaeil ، عاشورايي ، امیرحسن ، arman mohseny ، رمز شب ، ehsan_mt ، مجید121 ، sarbaz ، oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، seyed ، mahdikp ، EMPERATOR ، mhklord ، shia12 ، vahrakan ، pcyord ، rmm3002 ، alipc9000 ، fandogh ، shafagh_mah ، ilidin ، مبشر گمنام ، moje12.ir ، فرید ، Searcher123 ، montazer ، soltanmahmoud ، mohades ، آناهید ، س.س.الف ، Ehsan_R ، irandoost ، adeldarbandi ، ELENOR ، Islam ، Resistance ، vahid1878 ، sevenmoons ، SAViOR ، mohsen77 ، mahdyshr ، nooromahdi ، blue.blood ، ST92 ، V-E ، صابر ، sam fisher ، mohammad727 ، saeed125 ، Havbb 110 ، only_y2d ، سرود پیروزی ، 59-11(یامهدی) ، seiied ، حوریه سادات ، سرباز ولایت ، بچه شیعه ، cena

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۳, ۲۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۰ ۲۰:۱۹ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #141
آواتار
جدا که بحث خوبی هست . به نظر من نقد این مستند باید باشه .چرا ؟ چون عبدالله هاشم اسم در کرده با مستند The arrival کلی معروف شده و در قسمتی از مستند the arrival میبینیم که نوریگا و آرکنار کلی از عبدالله هاشم تمجید می کنند و میگن که راهنمایی عبدالله هاشم بود . . . . واین یعنی عبدالله هاشم صحبت هاش برای بعضی از جوانان موثر هست .
حالا بعضی از جوانان بسته به مطالعه یا اعتقادات محکمی که دارند حرف های جدید این اقارو قبول نمی کنند اما برای اینکه این جریان در نطفه خفه کرد باید پا به پای قسمت های این مستند نقد ارائه داد . همین کاری که جناب آقای mahdikip دارند انجام میدن .
انشاالله بعد از تکمیل نقد یک وبلاگ در بلاگفا ( و در کلیه سیستم های خدمات وبلاگ) برای این نقد میسازیم و پی دی اف را در ایت سایت و سایت های همکار قرار میدیم تا در جست و جوی گوگل عقب نمانیم .( چه بهتره این کار از همنی الان انجام داد )
حالا اگه دوستان میخوان برای آینده نزدیک مستندی در جواب این مسائل بسازند اجرشون با خود آقاست .

من مستند از نهر تا بحر دیدم . دستون درد نکنه . ولی خدایی چیز محکمی نیست .بهتره که کارهای گروهی یه چیز محکم بسازیم

جناب zohur12.ir یه حرف خیلی قشنگ زد

نقل قول: زمانی که در مستند The Arrivals قسمتی به نام این شخص و مانور بر روی این که این فرد به هالیوود نفوذ کرده ( سیستمی که ورود به آن مانند ورود به بیت رهبری است ) ..!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، ali73 ، مبشر گمنام ، آناهید
۲۳:۴۰, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #142
آواتار
دوستان یه نکته رو در نظر داشته باشید. این مستند رو یه سایت دیگه و یه گروه دیگه ترجمه کردن. شما می تونید برید و از اون سایت دانلود کنید.
در مورد اینکه اون دوستان ترجمه مستند رو متوقف کردن باید از خودشون سوال کنید.
اما در مورد این که چرا لینک های دانلود رو حذف کردم.
انتشار این مستند از طریق این تالار می تونه یه جور مهر تایید باشه براش.
چون این تالار نقش خیلی مهمی در انتشار مستند قبلی(ظهور) ایفا کرده.
آیا شما می تونید تضمین کنید تمام کسانی که این مستند جدید رو دانلود می کنن نقد اون رو هم می خونن؟
اصلا چند نفر از دوستان تا به حال تمام پست های این بخش رو خوندن؟
معمولا بچه هایی که برای دانلود میان فقط دنبال لینک دانلود می گردن و دیگه حوصله خوندن مطالب اونم توی این حجم رو ندارن.
اگه بشه همراه هر قسمت از این مستند نقدش رو هم قرار داد(البته به صورت تصویری نه مقاله ) جوری که این نقد درست در انتهای هر قسمت قرار بگیره(نه به صورت جداگانه) اونوقت می شه لینک دانلودش هم قرار داد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ali73 ، montazer ، ELENOR ، shia12 ، منتظر کوچولو ، Mitsonary ، rastin
۱۷:۳۳, ۲۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۰ ۳:۴۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #143

سلام و درود و ادب بر همه بزرگواران

اما خدمت همه دوستان متعادل من باب مسئله کلی عبدالله هاشم عرض کنم که باید در این رابطه خیلی خیلی بیشتر از اینهایی که می بینم صحبت و نظر شود... آیا به شخص عبدالله هاشم حقیرانه می نگرید؟! آیا او آدم کوچکی است؟ اصلا شما چه کسی را معروفتر و تاثیرگذارتر از عبدالله هاشم در باب گسترش این مسائل(فراماسونری، مهدویت، آخرالزمان) می بینید؟؟ معرفی نمائید تا بنده هم مطلع شوم. فکر می کنید چند نفر در دنیا مستند ظهور را دیده اند؟ بزرگترین کار تبلیغاتی یک گروه ایرانی یا مثلا تلویزیون جمهوری اسلامی درباره اصل مهدویت یا آخرالزمان، چقدر برد تبلیغاتی داشته است؟ درباره این آدمهایی که توانسته اند اینقدر نگاه را به خود جذب کنند باید یک طور دیگری نگاه کرد. بکار بردن یک تهمت سریع و خشن درباره یک کل بزرگ و مختلف و اعلام اینکه باید نفی شود، اصلا عاقلانه و منطقی نیست. اینکه بخواهیم با لقب "منحرف" یک شخص را بایکوت کنیم و مثلا بخواهیم از دور حذفش کنیم، نفی همه چیز است. نفی همه اصول ما ... کرسی آزاد اندیشی پس چه می شود؟ به عنوان یک برادر کوچک عرض می کنم که به هیچ وجه جلوی انتشار اینگونه مستندها را نمی توان گرفت. مخصوصا در ایران با این قوانین جالب اینترنتی! جوانان ایران اکنون، بسیار پویا و دنبال اطلاعات جدید هستند. اگر شعور و اطلاعات آنها را دست کم بگیریم و بخواهیم مطالب را سانسور کنیم، همان می شود که تاکنون بر عرصه فرهنگ و رسانه رفته است و البته همه معترفیم که ناکارآمد بوده است. باید همه چیز بر ذهن مخاطب امروزی عرضه شود و اگر ما هم نگذاریم، باور کنید می شود! البته نکته بسیار مهمی که بعضی بزرگواران به آن اشاره کرده اند همان تحلیل و عرضه اطلاعات صحیح است. اینجاست که اسلام وارد می شود و تشیع به عنوان پویاترین مکتب جهان برای هر چیزی جواب دارد. از قدیم تا آینده... باید عبدالله هاشم و هر چیز دیگری را نقد کرد نه حذف! ...
و اینکه اصلا سروران عزیز فکر نکنند که بنده معتقدم عبدالله هاشم یا هر کس دیگری بدون اشتباه است. بنده به شخصه از عبدالله هاشم خیلی هم انتقاد دارم ولی این دلیل نمی شود که بتوانم او را از معادلات پیچیده امروز جهان تبلیغات و جنگ نرم و البته مهدویت(چه له، چه علیه) حذف کنم...

در ضمن ذکر این مطلب را جهت استحضار بزرگواران حاضر در این تالار لازم می دانم که نوشته های اینجانب در اینجا به هیچ وجه منعکس کننده دیدگاه رسمی "گروه فرهنگی مبشران ظهور" نیست و کاملا عقیده شخصی حقیر است. موضع گیری های گروه مبشران ظهور درباره مسائل کلی و جزئی و همچنین دیگاه شخص آقای سیجانی، در سایت رسمی این گروه منتشر می شود. بنده هم یکی از خادمین این گروه هستم...

دیدن یک لینک از سایتمان را هم برای شما خالی از لطف نمی بینم. البته همه شما بزرگواران در حد بالای اطلاعات امروز هستید و به صورت کلی وزن کیفی این مطلب برای شما هیچ است ولی برای شما شاید جالب و تعجب برانگیز باشد که دیدگاه رسمی سایت ما را با دیدگاه حقیر مقایسه کنید... با این دیدگاههای تند بعضی از دوستان اینجا و دیدن لینک زیر چه مجازاتی برای حقیر در نظر می گیرید؟؟ فکر کنم که حداقلش بایکوت و مسدودی آیکن و ... باشد! این طور نیست؟؟
در حالیکه بنده افتخار می کنم دوست صمیمی آقای سیجانی هستم و البته بقیه اعضاء اصلی گروه... مهم این است که به اختلاف سلیقه هم احترام می گذاریم و سعی می کنیم که همدیگر را قانع کنیم... چون می دانیم که هدفمان یکی است و در فروع ماندن خطاست... همیشه سعی ما بر این بوده است که کرسی آزاد اندیشی به معنای واقعی داشته باشیم... اگر بر مطالب سایت ما گذری داشته اید، مطمئنا از خواندن بسیاری از کامنتها جسارتا شاخ در آورده اید ... و اینکه... سعی کرده ایم همیشه "وفادار" و "همدل" باشیم...
همان دو صفتی که استاد شجاعی عزیز دیشب در برنامه عطر عاشقی گفت... همان که صاحبمان از ما انتظار دارد...

اللهم عجل لولیک الفرج... الهی آمین...
http://www.u313.ir/index.php?option=com_...3:chatrooz
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، ANTi666 ، آناهید
۱۸:۵۲, ۲۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۰ ۳:۴۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #144

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم به تمام دوستان

خواهرم ، آناهید

حرف شما از لحاظی که می فرمایید کاملا متین است و دوستمان guided هم قصد توهین نداشتند اما باور بفرمایید که حرفشان درست است.شاید بپرسید چرا؟
پاسخ شما این است که همین الان در انجمن فارسی سایت رسمی احمد حسن بیش از 3000 نفر عضو می باشند و ممکن است کسی هم با ترجمه ای که به دست می آورد و با اندیشه کمی که نسبت به روایات و یا چیزهای دیگری دارد به انحراف کشیده شود. در برخی از شهرها تبلیغات احمد حسن کذاب را من دیده ام و واقعا باعث تاسف بود.

من همانطور که میدانید در تاپیک های قبلی به دوستان گفتم که دلیل ترجمه مستند تحلیل آن با همکاری دوستانمان در موسسه گنج نامه بود (تحلیل هر قسمت به صورت جداگانه)که به دلایلی این کار متوقف شد.

پس توجه کنید که اگر شما و خیلی افراد دیگر آگاه باشند افرادهای دیگری هستند که نسبت به قضایا ناآگاهند.

و به قول دوست عزیزم sms4815 تماشای این مستند فقط وقت تلف کردن می باشد.مطمئن باشید که مستندها و سخنرانی های بسیاری هستند که شما می توانید با آنها اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
می تونم حتی به شما بگویم که مبحث احمد حسن یا فراماسونری و ... مباحث فرعی می باشند.
به نظر من بهتر است انسان دینش را بهتر بشناسد . اگر از شما دلیل شیعه بودنتان را پرسیدند بتوانید پاسخ دهید ، اگر پرسیدند که اهل بیت شما چه کسانی هستند بتوانید آنها را معرفی کنید .احادیثی از اهل بیتمان هست که بهترین راه ها را به ما نشان می دهد.

شناخت اسلام بسیار مهم است و مطمئن باشید مباحث بسیار زیاد است چون اسلام کامل ترین دین هاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Mitsonary ، مسافر ، انصارالمهدی ، ELENOR ، ali73 ، MAHDI59
۲۲:۳۷, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #145
آواتار
جناب مبشر گمنام چیزی که باید برای من روشن می شد شد.... دیگه ادامه نمیدم
ان شالله وقتی این فرد رو معرفی کرد و دلایلش رو آورد می تونیم با دید باز به نقد بپردازیم و به ریشه اعتقادشون پی ببریم

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، ali73 ، MAHDI59
۳:۵۱, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #146
آواتار
همونطوری که چند پست قبل عرض کردم، این موضوع صرفا در مورد مستند عبدالله هاشم است و بس.بحثهای متفرقه رو اینجا نفرمایید!!!
پستهای دوستان در مورد مسائل دیگر ویرایش شد.اگر کسی اصرار داره اون بحثها رو ادامه بده بره و در پیام خصوصی پیگیری کنه...
امیدوارم این آخرین تذکر در این مورد باشه.اگر احساس میشه که حرفی در مورد مستند عبدالله هاشم باقی نمانده، کل موضوع بسته میشه Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، خاک ، مجید املشی
۱۵:۰۰, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #147

بسم الله الرحمن الرحيم
باعرض سلام و ادب خدمت همه دوستان عزیزو خوشحالم که به جمع شما پیوستم

عزیزان آیا شما تا کنون تمام قسمتهای فیلم ظهور کرده را دیده اید ؟وبه طور خاص به احادیثی که از اهل بیت ع هست دقت فرموده اید؟
مطالب جالبی که در این فیلم وجود دارد اعم از علامات آخر الزمان از نگاه اهل بیت علیهم السلام که قابل ذکر است بسیاری از این علایم به وقوع پیوسته و نیز معرفی موعود آخر الزمان از دیدگاه تمام ادیان الهی و مذاهب جای تامل و بررسی بیشتر دارد و نمیتوان بدون ادله و براهین محکم این مستند را تکذیب یا تایید کرد.
وعرض کنم خدمت شما بهترین راه بررسی محتویات ظهور کرده و شناخت حق از باطل( یا به عبارتی شبیه حق)رجوع به قرآن و عترت رسول خدا صل الله علیه وآله و سلم است.(حدیث ثقلین)
سعی ما باید در راه شناخت صاحب حق با تکیه بر ثقلین باشد و هر چیزی که مطابق با قرآن و کلام اهل بیت علیهم السلام باشد برای هر صاحب بصیرت و طالب حقی قابل قبول هست انشاالله.
بنده هیچ ادعایی مبنی بر آگاهی کامل و همه جانبه ندارم ولی تا انجایی که خداوند توفیق فرموده در این مورد تحقیق نموده ام و از آنجایی که زکات علم نشر آن است در خدمت شما عزیزان در مورد این مجموعه هستم.
۱۶:۳۸, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #148

صلاح مملکت خویش خسروان(مدیران تالار) دانند... یا علی... التماس دعا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آناهید
۱۸:۱۴, ۲۴/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۰ ۱۸:۱۶ توسط خاک.)
شماره ارسال: #149
آواتار
دو سوال مهم

1- چرا تالار گفتگوی سایت پروژه ی بیداری فی*ل*تر شده ولی هاشم فیلم فی*ل*تر نشده؟

2- چرا من هر چی می گردم اثری از ستاره ی شش پر یمانی پیدا نمی کنم
این علامت نه در سایت هواداران یمانی وجود دارد و نه در سایت هاشم فیلم
چرا دیگر اثری از این ستاره موجود نیست ؟ چرا آن را حذف کرده اند؟

[تصویر: m4es0issj3lc6rg3eewp.jpg]

سبک هاشم با پروژه ی بیداری فرق دارد

اگر کارهای پروژه ی بیداری را پیگیر باشید مثل سریال ظهور و کتاب مقدس و فاز 3
مخاطب کل مردم دنیاست با هر عقیده ای که باشند

ولی از کار جدید عبد الله هاشم در طی هفت قسمتی که دیده ام چنین برداشت کرده ام که مخاطبش مسلمانان و بخصوص شیعیان عراق و ایران است تا کل مردم دنیا این مستند بیشتر جهتدار است

من از پروژه ی بیداری و نوریگا خبری ندارم ولی عبد الله هاشم را جدا از آنان می دانم

بهتر بود یک ارتباطی با سازندگان سریال ظهور داشته باشیم تا وضعیت فکری آنان را بدانیم

و اما در مورد احمد الحسن

وقتی به این فرقه فکر می کنم یاد بهائیت و بابیت می افتم
و احتمال می دهم این جریان مثل همان جریان شومی است که ریشه از یهود می گیرد

نمادش ستاره ی شش پر مثلث رو به بالا و مثلث رو به پایین است

[تصویر: d6wsyw0zdi321rd8kwag.jpg]

در شش پره ی آن نام پنج تن + امام مهدی به چشم می خورد
اما جالب اینجاست که نام احمد الحسن را درون ستاره نوشته اند و بالای ستاره هم نوشته شده هو الله
این نماد
به نظر من این مفهوم را می تواند برساند که
ائمه و پنج تن و امام زمان همگی جلوه ای از احمد الحسن هستند در دوران های مختلف ،
و او حق است

تناسخ - اومانیسم و....

بهاء الله = رام الله و...الله همگی به یک عرفان وصل می شوند و آن کابالاست
شیخیه > بابیت >بهائیت > ......> یمانیه
دشمن این پروسه را طی کرده تا به احمد الحسن رسیده

چند روزی است که می گردم این نماد را دیگر نمی توانم پیدا کنم
فکر کنم شاید فهمیدن که این نماد نیت شان را مشخص می کند برای همین مخفی اش کردند
توی سایت هوادارانش
هم اثری از این ستاره ندیده ام
توی سایت هاشم فیلم هم این ستاره را حذف کرده اند
در واقع تنها تغییری که سایت هاشم کرده فقط حذف این نماد است
شاید دستور العمل جدیدشان این است

این هایی که نوشتم حقیقت نیست بلکه نظر شخصی و برداشت من است

برای شروع بهتر است دنبال ستاره بگردیم

همین که کلا حذفش کردند خودش حرف بزرگی است

وای به حال شیعه که مدعی ، عالم و آگاه دینی باشد

عالم و آگاه دینی مردم را خوب می تواند قانع و گمراه کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، ELENOR ، ali73 ، انصارالمهدی ، MAHDI59 ، montazer ، mohamad
۱:۳۹, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #150

بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی جای تاسف هست که انسان بخواهد بدون اطلاع و آگاهی از مطلبی آن را انکار کندو از روی ظن و گمان خویش صحبتی کند که این امر هم در قرآن بیان شده پس چرا به ظن و گمان احتجاج میکنید.

وَمَا يَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلاَّ ظَنًّا إَنَّ الظَّنَّ لاَ يُغْنِي مِنَ الْحَقِّ شَيْئًا إِنَّ اللّهَ عَلَيمٌ بِمَا يَفْعَلُونَ

دوستان عزیز ستاره شش ضلعی یا شش پر همانی هست که صهیونیست بر روی پرچم خود حمل میکند ودر واقع این ستاره همان نجمة داوود یا ستاره نبی الله داوود علیه السلام و مهر سلیمان علیه السلام هست.ولی صهیونیست به عنوان نماد خود از ستاره داوود علیه السلام استفاده کرده است وقطعا هر انسان صاحب خرد و بصیرتی میداند که این ستاره نمیتواند دلیلی بر حقانیت صهیونیست باشدو همانطور که آل سعود با این ظلمی که بر علیه شیعه انجام میدهد لا اله الا الله محمدا رسول الله را در پرچم خود حمل میکند
پس آیا میتوان جنایاتی که صهیونیست و آل سعود وصدام در مورد بشریت انجام داده اند بگذاریم به حساب نمادی که در پرچمشان حمل میکنند؟به این دلیل که از این نمادها سو استفاده شده نمیتوان حقانیت آنها را زیر سوال برد.
حال باید بنگریم شخصیتی که گروه هاشم استودیو در مورد آن در مستند the arrived به عنوان یمانی موعود و موعود آخرالزمان در دیگر ادیان الهی صحبت کرده است چه ادله و براهین محکمی بر اثبات این شخصیت هست و قطعا هر انسان صاحب بصیرت و بیداری قبل از انکار هر مطلبی اول از منابع معتبر که برای شیعیان آگاه قرآن و عترت رسول خدا صل الله علیه وآله وسلم هست تحقیق بعمل میاورد.
و به احادیثی که در این فیلم بیان شده اعم از علامات ظهور و شخصیت یمانی و.....به کتب منبع رجوع نماییم
یا علی مدد التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مبشر گمنام ، آناهید
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]