|
Limbo
|
|
۱۶:۵۵, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.چند وقتیه یه بازیه دو بعدی عرضه شده به نام LIMBO تمام بازی سیاه سفید است و هیچ آهنگی ندارد و بی مقدمه بازی شروع میشود . شما در نقش پسر بچه ای هستید سرگزدان که باید مراحل را طی کنید و اگر
مراقب نباشید به طور وحشتناکی کشته می شوید.این بازی یک از بهترین بازی های سال شده. خواستم بدونم هدف سازنده بازی چیه و میخواد چه پیامی رو برسونه. چون داستان مرموزی داره وحس نا امیدی و پوچی رو به آدم منتقل میکنه!
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۳, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
نظر شما متین است
اولا من که نگفتم داستان نداره ثانیا شما اول کار که بازی رو نصب و اجرا کردید, میدونستید جریانش چیه؟ میدونستید شخصیت به کجا میرود؟ میدونستید در ادامه به کجا میرسد؟ مسلما نمیدانستید بعد من یه سوال دارم شما از کجا فهمیدید که اون خواهرشه؟, من در مورد اون نظر ندادم ولی شما بی مهابا فرمایشهایی دارید. اون برهم زدن قوانین و به هم ریختگی جهان رو شما چگونه تفسیر میکنید؟ اون کرم رو چگونه تفسیر میکنید؟ مسلما تعبیر شما از روی سطحی نگری است! اون شکستن شیشه رو شما چگونه تفسیر میکنید؟ اصلا چه لزومی داشت که اون شیشه شکسته بشه و شخصیت از یک مکان ماشینی و کارخانه ای پرت بشه به طرف جنگل که هیچ ربطی به اونجا نداره و اون دختر رو پیدا بکنه؟ اصلا مهمتر از اون اگه فرض شما رو قبول بکنبم که شخصیت دنبال خواهرش میگرده, اصلا چه لزومی داره که تو برزخ دنبالش بگرده؟ به هرترتیب در مورد اون رستگاری و... هم جواب هست که از حوصله ی بحث و پاسخ به شما خارج میشود. در ضمن این یک نقد است و دارای هزار و یک اشکال! شما اگه نقد بهتر و معقول تر دارید که قطعا میدونم دارید, بگذارید تا ما هم بهره مند شویم. موفق باشید- یا علی مدد |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۴۶)Irani نوشته است: من مدتی نبودم و دوروزم که اومدم اصلا به اینطور انجمنا سر نمیزنم چون همش افراطه اما بذارید یه چیزی بگم: دمت گرم يكي پيدا شد كه حرف دل ما رو بزنه. همش افراط ،افزاط ، افراط و ديگر هيچ بچه ها به شكلي عجيب از كاه كوه مي سازن كه نگو و نپرس اين بخش افشاي صنعت سرگرمي كلا پرته |
|||
|
۱۳:۴۲, ۲۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۰ ۱:۳۳)G.F.B نوشته است: دومین chaptereshرو چطوری برم؟!میشه بگین.همون جایی که از رو تیغا میپریم بعد میرسیم به یه مانع. اولا باید اینو بگم که اینجا فروم بازی نیست ولی دوست خوبم شاید این لینک کمکت کنه. ______________________________________________________________________________________ این بازی خیلی بازی جالبی هست . ولی این سیاه و سفید بودن محیط بازی باعث میشه یه نوع پوچ گرایی و بی هدفی رو به فرد مخاطب القا کنه. من که بعد یه ساعت بازی سرم درد گرفت از این محیط خفه و ناراحت کنندش . این رو هم بگم که وقتی فرد توسط چیزی در این بازی کشته میشه به زودی زود دوباره Load میشه به نظر من که با این کارشون دارن میگن مرگی وجود ندارد . اسمه بازی درسته برزخ هست ولی ... |
|||
|
۱۶:۵۶, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
limbo به معنای برزخ هست یا مکان قبل از جهنم !
کسانی که به limbo میروند طبق گفته ی کلیساهای کاتولیک باید گناهان کبیره همچون خودکشی را انجام داده باشند . در برخی تعبیر ها limbo به عالم زیرین جهنم نیز گفته میشود . در limbo هیچ عذابی در انتظار شما نیست بلکه افسردگی محض و از دست دادن شخصیت درونی در انتظار شماست . limbo های جداگانه وجود دارد 1.limbo افراد بزرگسال 2.limbo افراد زیر 7 سال که توی بازی با limbo افراد زیر هفت سال مواجه هستیم ...فضای سیاه وسفید در بازی دو دلیل دارد : 1.در عالم بین دنیا و عقبا هستید(زمین شطرنجی در مقیاسی وسیعتر) 2.از لحاظ هنری بهترین طرح برای ایجاد افسردگی ایست . این بازی برای افراد داخل کشور هیچ ضرری نداره چون ما چیزی به اسم limbo برای کودکان در دینمون نداریم و مستقیم میفرستیمشون بهشت . بیشتر هدف سازندگان انزجار از دین در کودکان اروپا و امریکاست و اینکه در قالب بازی دین رو وحشتناک نشون میدن . توی ایران هم اگه کسی میخواد بازی کنه بهتره در تایم های کوتاه بازی کنه که توی روحیه اش تاثیر منفی نذاره . والسلام |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ماسونی باشه یا نباشه،بازی خیلی اعصاب خورد کنیه!حتی نیم ساعتم بازی نکردم!
|
|||
|
۱:۰۳, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون از اقای رضا جک من چون توضیحات خیلی خوبی دادن
اما واقعان دارین شورشو در میارینا به هر چیزی که تولید می شه یه ایرادی می گیرید خوبه خودتون در بعضی جا ها هم می گید هر گردی گردو نمی شه اخه اینکه بازی سیاه و سفید چه ربطی به زمین شطرنجی داره که بعد بخواد ماسونی بشه یعنی فیلم های قدیمی که قبلان به صورت سیاه و سفید پخش می شدن همه ماسونی یا ... بودن؟ شخصیت بازی در حالت نیمروخ یه چشم داره اونم چشم راسته بعدشم هر بازی یه سبکی داره این بازی کلان خواسته بود یه کار غافلگیر کننده و متفاوت ارائه بده به خدا بازی ماسونی زیاده نمی خواد الکی به یکی گیر بدین همین وارکرفت و ورد اف وارکرفت نمیونه های واقعی بازی ماسونی افراطی نباشید موفق باشید
|
|||
|
۱:۱۱, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:اخه اینکه بازی سیاه و سفید چه ربطی به زمین شطرنجی داره که بعد بخواد ماسونی بشه یکی از معناهای زمین شطرنجی انتقال در عالم تنرس فیزیک است و ربطی به ماسون ها ندارد . در ضمن در دوران سینمای کلاسیک چیزی به اسم سینمای ترنس مدرن وجود نداشت . |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
این بازی سبکش ترسناگه خوب ویزگی سبکشه که در محیطی تاریک باشه
|
|||
|
|
۵:۴۶, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:اخه اینکه بازی سیاه و سفید چه ربطی به زمین شطرنجی داره که بعد بخواد ماسونی سلام کی این حرفها رو زده ؟؟ من کل پستهارو دوباره خوندم اصلا کسی نقدی ننوشته !! اگه منظورتون با منه باید بگم اصلا کی از ماسون بودن/نبودن صحبت کرد ؟؟ کی از زمین شطرنجی گفت ؟؟ کی از چشم شخصیت بازی صحبت به میان آوورد ؟؟ اصلا سیاه/سفید بودن چه ربطی به شطرنجی بودن داره ؟؟ ببینید اصلا بحث فراماسونری و آخرالزمان دو مقوله ی جدا هستند !! (خواهشا این چیزهارو خلط نکنید!) نقل قول:شخصیت بازی در حالت نیمروخ یه چشم داره اونم چشم راستهدر مورد چشم, چشم شخصیت رو من عرض نکردم. من دوربین رو گفتم دقت که نمیکنین همین میشه دیگه...! من دوتا پست خودم رو تو اینجا کامل خوندم و بهشون هم یقین دارم. اگه ردی دارید بفرمایید وگرنه برداشت اشتباه خودتون رو به پای نقد نگذارید. در ضمن این بازی برای بچه هاست نه ماها !! حالا در همین راستا من از دوستانی که می فرمایند بازی هیچ مشکلی نداره یه سوال دارم: خداوکیلی , راست و حسینی جواب بدید برادر یا خواهر کوچکتر خودتون (مثلا در حد زیر 10 سال) رو اجازه میدین همچین بازی رو بکنه ؟؟ دوست بزرگواری که دوربین رو با چشم شخصیت عوضی میگیره و متوجه عرض بنده نمیشه حالا شما تصور کنید برادر/خواهر کوچیکشون چی رو از این بازی متوجه میشه و برداشت میکنه! یا علی مدد |
|||
|
۵:۵۴, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۰ ۵:۴۶)Braveheart نوشته است:من که دوربینی ندیدم حرف شما صحیح اما اگه می شه عکس اون دوربین بذارید این جانقل قول:اخه اینکه بازی سیاه و سفید چه ربطی به زمین شطرنجی داره که بعد بخواد ماسونی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |