|
مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۶:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
گلایه : بنده پس از اینکه استقبال از بحث مشاعره از نوع واقعی رو دیدم مثل خیلی از دوستان کمی جا خوردم. واقعا جالبه که بازدید از بحث های قرآنی و بحث هایی مثل نماز و ... و بحثهای پر محتوا که در تالار زیاد هم هستند ، بسیار بسیار کمه ولی این بحث اینقدر بازدید و پاسخ داره.البته مشاعره امری است بسیار پسندیده و بسیار خوبه که اینقدر طرفدار داره ولی ان شاء الله رفقا برای بحث های دیگر هم همین مقدار علاقه مند و فعال باشند. پیشنهاد : به نظرم اگر به این بحث(مشاعره) رنگ و لعابی قرآنی بدیم بسیار زیبا و جالب خواهد شد.پیشنهاد میکنم با آیات قرآن مشاعره کنیم و خواهشمندم معانی آیات و شماره آیه و نام سوره را هم در ذیل آیات قرار بدیم. باشد که با قرآن مانوس تر شویم.ان شاء الله.... برای شروع بسم الله الرحمن الرحیم به نام خداند بخشنده و مهربان میم بدید.... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۶, ۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
يوم يحمى عليها في نار جهنم فتکوى بها جباههم و جنوبهم و ظهورهم هذا ما کنزتم لانفسکم فذوقوا ما کنتم تکنزون
ترجمه : اين عذاب در روزى است که آن گنج هاى طلا و نقره را در آتش دوزخ بگدازند و پيشانى و پهلو و پشتشان را با آنها داغ کنند و به آنان گفته شود: اين است آنچه براى خود اندوختيد که اينک به صورت عذاب براى شما جلوه گر شده است، پس بچشيد آنچه را که مى اندوختيد. توبة / 35[/b] |
|||
|
|
۳:۲۰, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
وعد الله المنافقين و المنافقات و الکفار نار جهنم خالدين فيها هي حسبهم و لعنهم الله و لهم عذاب مقيم خداوند به مردان و زنان منافق و همه کفرپيشگان آتش دوزخ را وعده داده است که جاودانه در آن خواهند بود. آن آتش برايشان بسنده است و خداوند آنان را از رحمت خود دور ساخته و عذابى پايدار خواهند داشت. توبة / 68
[/b] |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۴)Prestige نوشته است: فکر نمی کنید بازی با آیات قرآن کاره درسته نیست؟؟؟؟بازی با آیات قرآن نیست شما آیه ی 227 سوره ی شعرا نگاهی بیندازید به همراه 3 آیه ی قبلش!! مالک یوم الدین صاحب روز جزا(قیامت) سوره ی حمد آیه 4 |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ن والقلم وما یسطرون |
|||
|
|
۲:۲۱, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عَمَّ يَتَساءَلُونَ1 مردم از چه خبر مهمی پرسش و گفتگو می کنند؟ . |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نبیءعبادی انی انا الغفور الرحیم به بندگان من خبر بده که من غفور ورحیم «حجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر» |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ما اغنی عنه ماله و ما کسب هرگز مال و ثروتش و آنچه اندوخته بود به حالش سودی نبخشید سوره ی مسد آیه ی 2 |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بل هم فی شک یلعبون بلکه آنان در شک خود سرگرم وحیرانند |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن خلقنٰکم فلولا تصدقون واقعه آیه ی 57 ما شما را آفریدیم پس چرا(آفررینش مجدد را) تصدیق نمیکنید. |
|||
|
۱۱:۰۸, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۲:۰۹ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>> نَادَى نُوحٌ رَّبَّهُ فَقَالَ رَبِّ إِنَّ ابُنِي مِنْ أَهْلِي وَإِنَّ وَعْدَكَ الْحَقُّ وَأَنتَ أَحْكَمُ الْحَاكِمِينَ نوح پروردگار خود را آواز داد و گفت پروردگارا پسرم از كسان من است و قطعا وعده تو راست است و تو بهترين داورانى سوره ۱۱: هود - جزء ۱۲- آیه 45
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |