|
مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۶:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
گلایه : بنده پس از اینکه استقبال از بحث مشاعره از نوع واقعی رو دیدم مثل خیلی از دوستان کمی جا خوردم. واقعا جالبه که بازدید از بحث های قرآنی و بحث هایی مثل نماز و ... و بحثهای پر محتوا که در تالار زیاد هم هستند ، بسیار بسیار کمه ولی این بحث اینقدر بازدید و پاسخ داره.البته مشاعره امری است بسیار پسندیده و بسیار خوبه که اینقدر طرفدار داره ولی ان شاء الله رفقا برای بحث های دیگر هم همین مقدار علاقه مند و فعال باشند. پیشنهاد : به نظرم اگر به این بحث(مشاعره) رنگ و لعابی قرآنی بدیم بسیار زیبا و جالب خواهد شد.پیشنهاد میکنم با آیات قرآن مشاعره کنیم و خواهشمندم معانی آیات و شماره آیه و نام سوره را هم در ذیل آیات قرار بدیم. باشد که با قرآن مانوس تر شویم.ان شاء الله.... برای شروع بسم الله الرحمن الرحیم به نام خداند بخشنده و مهربان میم بدید.... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۴, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ن والقلـــــــــــــــــــم و ما یسطرون
|
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>> نَحْنُ نَقُصُّ عَلَيْكَ أَحْسَنَ الْقَصَصِ بِمَا أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ هَذَا الْقُرْآنَ وَإِن كُنتَ مِن قَبْلِهِ لَمِنَ الْغَافِلِينَ ما نيكوترين سرگذشت را به موجب اين قرآن كه به تو وحى كرديم بر تو حكايت مىكنيم و تو قطعا پيش از آن از بىخبران بودى سوره ۱۲: يوسف - جزء ۱۲-آیه 3
|
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۲:۴۱ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۲۴)sarallahe73 نوشته است: ن والقلـــــــــــــــــــم و ما یسطرونیادتون باشه تکراری ننویسید بقول آقا میلاد:"علیکم بالجستوجو"! بسم الله الرحمن الرحیم نحن نقص علیک من نبا موسی وفرعون بالحق لقوم یومنون(قصص) ما برای تو ومومنان به حق قصه موسی وفرعون را می گوییم (۲۲/تیر/۹۱ ۱۱:۰۸)AMINI نوشته است: جناب امینی ونادی نوح ربه فقال رب ان ابنی من اهلی |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>> نُمَتِّعُهُمْ قَلِيلًا ثُمَّ نَضْطَرُّهُمْ إِلَى عَذَابٍ غَلِيظٍ [ما] آنان را اندكى برخوردار مىسازيم سپس ايشان را در عذابى پر فشار درمانده مىكنيم جزء 21-سوره ۳۱: لقمان-آیه 24
|
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۱ ۱۱:۴۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ظهر الفساد فی البر والبحر بما کسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون آشکار شد فساد در خشکی ودریا به دلیل آنچه مردم به سمت آن رفته وبه دست آوردند و زود است که بچشانیم به آنها جزای قسمتی از آنچه را انجام دادند(در این دنیا)؛به امید آنکه به سوی ما برگردند(تا بقیه عذابشان را بچشانیم (الروم) تذکر : این آیه تنها آیه ای است که با حرف(ظ)شروع شده است فلذا از این پس آیه ای که با این حرف تمام شود در مشاعره مردود است |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۲۴ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>> نِعْمَةً مِّنْ عِندِنَا كَذَلِكَ نَجْزِي مَن شَكَرَ [و اين] رحمتى از جانب ما بود هر كه سپاس دارد بدينسان [او را] پاداش مىدهيم (۳۵) جزء 27- سوره ۵۲: الطور -آیه 35
|
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۲۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۱ ۱۹:۲۱ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول من الله یتلوا صحفا مطهره(بینه) رسولی از جانب خدا که تلاوت می کند صحیفه هایی پاکیزه را (۲۲/تیر/۹۱ ۱۷:۲۳)AMINI نوشته است: آیه از سوره مبارکه قمر هست نه از سوره طور |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
<<اعوذ بالله من الشیطان الرجیم>> هُدًى وَبُشْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ كه [مايه] هدايت و بشارت براى مؤمنان است [/font][font=Tahoma]سوره ۲۷: النمل - جزء ۱۹, ۲۰- آیه2
|
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۲۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نحن اعلم بما یقولون وما انت علیهم بجبار فذکر بالقرآن من یخاف وعید ما به آنچه میگویند آگاه تریم وتو نمی توانی آنها را به زور هدایت کنی پس به هرکه که از وعده عذاب میترسد به وسیله قرآن تذکر ده (ق) |
|||
|
|
۴:۱۲, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام
و الذين آمنوا و عملوا الصالحات و آمنوا بما نزل على محمد و هو الحق من ربهم کفر عنهم سيئاتهم و اصلح بالهم ترجمه : و آنان که ايمان آورده و کارهاى شايسته کرده اند و به آنچه بر محمّد فرو فرستاده شده ـ که سراسر حقّ و از جانب پروردگارشان است ـ ايمان آورده اند، گناهانشان را از آنان زدوده و حال و کارشان را در دنيا و آخرت اصلاح کرده است. محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) / 2 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |