کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی کتاب های مفید
۱۵:۲۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.
بخش معرفی کتاب رو به طور کامل گشتم و تک تک تاپیک ها و مطالب ارسالی رو مشاهده کردم.دیدم خیلی کتاب ها هستن که بسیار هم مفید هستن ولی تو تاپیک های موجود در بخش معرفی کتاب نمی گنجن.نمیشه هم به خاطر یک کتاب یه تاپیک باز کرد.واسه همین این تاپیک رو ایجاد کردم که عمومی باشه و همه نوع کتابی میشه رو در خودش جا بده.حتما شما هم کتاب هایی خوندید که خیلی تأثیرگذار بوده.پس حتماً درباره اون توضیح بدید.موفق باشید.
به عنوان اولین نفر کتاب معراج السعادة رو معرفی می کنم.این کتاب نوشته ملا احمد نراقیه و کتاب بسیار کاملیه.این کتاب در
5باب نوشته شده که اونا رو براتون می نویسم.
1)در بیان بعضی مقدمات نافعه،از بیان حالات نفس و منفعت فضایل اخلاق و مضرت رذایل آن
2)در باره انحراف از جاده اخلاق پسندیده و حصول اخلاق ذمیمه و بیان قوای نفس انسانی
3)چگونه از اخلاق خوب و مناسب نگه داری کنیم که بسیار بخش جذابی هم هست
4)اخلاق و کیفیت اکتساب آن و شرح مفاسد اخلاقی و بیان معالجه
5)اسرار و آداب عبادت که مهم ترین بخش کتابه.

از محضر مرحوم بهجت سؤال شد برنامه ای جهت سلوک مرحمت فرمائید؟
فرمودند:روزانه نصف صفحه از کتاب شریف معراج السعادة را بخوانید و بدان عمل کنید.
تعداد صفحات:711
انتشارات:علویون(انتشارات زیادی این کتاب را چاپ کرده اند)
قیمت:7500تومان.
التماس دعا.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، mohamad ، azade ، تازه مسلمان ، MESSENGER ، ganjname ، محمود ، Islam ، MAHDI59 ، 872325 ، warior ، شهیدطیبه واعظی ، Anti gods
۱۷:۴۳, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام.
کتاب معاشرت نوشته استاد حسین انصاریان هست که کتاب ساده و در عین حال روان و بسیار جذابه.در رابطه با جایگاه معاشرت،همنشینی پاک و ناپاک،همنشینی با پیامبران و قرآن و انبیأ،حقوق رفاقت و معاشرت،الگوهای والای معاشرت مطالب کاملی داره.
تعداد صفحات:398
انتشارات:دارالعرفان
قیمت:4000تومان
اگه بگم تو1روز خوندمش باورتون میشه؟بس که جذاب بود.
مطالب کاملا ساده با زبانی نرم و کاملا با احادیث و آیات قرآن و همراه داستان هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، mohamad ، azade ، MESSENGER ، محمود ، 872325 ، soheyl68 ، warior ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۱۲, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.
این کتابی رو که می خوام معرفی کنم تو تالار در باره اش صحبت شده اما نه در جاهایی که با یک سرچ بشه پیداشون کرد.
کتاب مستر همفر که یک جاسوس انگلیسی در کشورهای اسلامی بوده،یکی از کتاب هایی که نشون میده چه قدر انگلیسی ها از اسلام و ایران می ترسند.
اصل این کتاب،در 7شماره در یک مجله فرانسوی چاپ شد.اکنون توسط استاد علی کاظمیان ترجمه شده و در همه کتابخانه هم پیدا میشه.
شامل:
1)مشکل ما با اسلام(از زبان مستر همفر)
2)مأموریت من در آستانه(ترکیه)
3)شیعه چه می گوید؟
4)ورود به بصره
5)حرکت به سوی کربلا و نجف
6)بازگشت به انگلستان و ملاقات وزیر
7)اظهار دعوت وهابیون
البته این کتاب سرفصل های زیادی داره که من مهمترینش رو نوشتم.
این کتاب128صفحه است و قیمتش1500تومان هست.
حتما تهیه کنید یا دانلود کنید و بخونید.
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، MAHDI59 ، mohamad ، azade ، محمود ، MESSENGER ، ganjname ، 872325 ، warior ، شهیدطیبه واعظی
۲۳:۱۰, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام.
این بار قصد دارم کتاب قصه های آسمانی رو براتون معرفی کنم.
این کتاب شامل قصه های پیامبران از حضرت آدم(علیه السلام) تا پیامبر خاتم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می پردازه.که با استفاده از آیات قرآن و تفسیرشان،داستان ها رو بیان می کنه.
قابل توجهه که این کتاب برگزیده ی نهمین انتخاب کتاب سال بوده.
این کتاب نوشته ی غلامرضا آبروی هست و از انتشارات فاطمه الزهراست.
تعداد صفحات:608صفحه
قیمت:2800تومان
کتاب خیلی مناسبیه از این جهت که به قول استاد مطهری به بررسی شناسنامه ییه پیامبران نمی پردازه،بلکه شخصیتشون رو مورد بررسی قرار میده.
موفق باشید،
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mohamad ، Islam ، azade ، محمود ، MESSENGER ، 872325 ، warior ، شهیدطیبه واعظی
۲۱:۲۸, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام.
کتاب: جهانی سازی، عدالت اقتصادی و مهدویت

نویسنده: ناصر جهانیان[/b]

تعداد صفحاتش یادم نیست.ولی بیش از200صفحه بود.

خلاصه ای از کتاب:
این کتاب در پی آن است تا اثبات کند نهادها وسازکارهای نظام اقتصادی سرمایه داری جهانی به سرکردگی ایالات متحده آمریکا نتنها عدالت اقتصادی به ارمغان نمی آورد، بلکه جهان را پر از ظلم، تبعیض، فقر ونابرابری بیش از پیش خواهد کرد وپارادایم مرسوم کنونی بازار آزاد سرمایه داری، علیرغم تاخت وتازهای کنونی خود سرانجام مفتضح خواهد شد ومردم جهان امید خود را به این پارادیم برای بهبودی اوضاع از دست خواهند داد وپارادایم جدیدی که یکی از موضوعات اصلیش تبیین عدالت جدید است، به منصه ظهور خواهد رسید. این پیام امید بخش که از آن قرآن کریم وروایت می باشد، مهدویت همان پارادایم جدید است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، MAHDI59 ، MESSENGER ، 872325 ، warior ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۲۶, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۲)mohammad.d نوشته است:  سلام.
بخش معرفی کتاب رو به طور کامل گشتم و تک تک تاپیک ها و مطالب ارسالی رو مشاهده کردم.دیدم خیلی کتاب ها هستن که بسیار هم مفید هستن ولی تو تاپیک های موجود در بخش معرفی کتاب نمی گنجن.نمیشه هم به خاطر یک کتاب یه تاپیک باز کرد.واسه همین این تاپیک رو ایجاد کردم که عمومی باشه و همه نوع کتابی میشه رو در خودش جا بده.حتما شما هم کتاب هایی خوندید که خیلی تأثیرگذار بوده.پس حتماً درباره اون توضیح بدید.موفق باشید.
به عنوان اولین نفر کتاب معراج السعادة رو معرفی می کنم.این کتاب نوشته ملا احمد نراقیه و کتاب بسیار کاملیه.این کتاب در
5باب نوشته شده که اونا رو براتون می نویسم.
1)در بیان بعضی مقدمات نافعه،از بیان حالات نفس و منفعت فضایل اخلاق و مضرت رذایل آن
2)در باره انحراف از جاده اخلاق پسندیده و حصول اخلاق ذمیمه و بیان قوای نفس انسانی
3)چگونه از اخلاق خوب و مناسب نگه داری کنیم که بسیار بخش جذابی هم هست
4)اخلاق و کیفیت اکتساب آن و شرح مفاسد اخلاقی و بیان معالجه
5)اسرار و آداب عبادت که مهم ترین بخش کتابه.

از محضر مرحوم بهجت سؤال شد برنامه ای جهت سلوک مرحمت فرمائید؟
فرمودند:روزانه نصف صفحه از کتاب شریف معراج السعادة را بخوانید و بدان عمل کنید.
تعداد صفحات:711
انتشارات:علویون(انتشارات زیادی این کتاب را چاپ کرده اند)
قیمت:7500تومان.
التماس دعا.
سلام مجدد.
برای مشاهده مطالبی پیرامون کتاب به این تاپیک مراجعه بفرمائید.حتما دیدن کنید.

قسمت های خواندنی کتاب معراج السعاده

التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، محمود ، MESSENGER ، 872325 ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۱۹, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
دانلود کتاب همفر جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم

دانلود کتاب خاطرات همفر جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامیBlush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، 872325 ، warior ، شهیدطیبه واعظی
۲:۴۸, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
زندگی نامه شهید شاهرخ ضرغام منتشر شد :
در بخش زندگي‌نامه كتاب "شاهرخ، حُر انقلاب اسلامي" و درباره "شاهرخ ضرغام" آمده است: "وي سال 1328 در تهران متولد شد. در جواني، به سراغ ورزش كشتي رفت و به اردوي تيم ملي كشتي فرنگي دعوت شد. اما زندگي او به خاطر همنشيني با دوستان نااهل، در غفلت و گمراهي ادامه داشت تا اين كه در بهمن سال 1357 و با پيروزي انقلاب، تغييري بزرگ در زندگي‌اش رخ داد.

سخنان امام خميني (رحمة الله علیه)، برايش فصل‌الخطاب و روي سينه‌اش "فدايت شوم خميني" خالكوبي كرده بود. ولايت فقيه را به زبان عاميانه خود براي رفقايش توضيح مي‌داد و از همان دوستان قبل از انقلاب، ياراني براي انقلاب پرورش داد.

وي وقتي از گذشته‌اش حرف مي‌زد، داستان حُر را بازگو مي‌كرد و مي‌گفت: "حُر قبل از همه به ميدان كربلا رفت و به شهادت رسيد. من نيز بايد جزء اولين‌ها باشم".

در همان روزهاي اول جنگ تحميلي عراق عليه ايران به جبهه رفت و آنقدر دلاورانه جنگيد كه دشمن براي سرش جايزه تعيين كرده بود. وي از خدا خواست تمام گذشته‌اش را پاك كند و هيچ چيز از او باقي نماند؛ نه اسم، نه شهرت، نه مزار و سرانجام در تاريخ 17 آذر سال 1359 در دشت‌هاي شمالي آبادان به شهادت رسيد."
.
[تصویر: 1373753790225514_large.png]
.
در اين كتاب به نقل از محمد تهراني، آخرين همرزم شاهرخ ضرغام آمده است: "ساعت 9 صبح بود. تانك‌هاي دشمن مرتب شليك مي‌كردند و جلو مي‌آمدند. شاهرخ از جا بلند شد و روي خاكريز رفت. من هم دويدم و 2 گلوله آرپي‌جي پيدا كردم. هنوز گلوله آخر را شليك نكرده بودم كه صدايي شنيدم. به سمت شاهرخ دويدم. روي سينه‌اش حفره‌اي از اصابت گلوله تيربار تانك ايجاد شده بود. عراقي‌ها نزديك شدند. من با يك اسير عراقي پناه گرفتم. از دور ديدم چند عراقي كنار پيكر شاهرخ ايستاده‌اند و از خوشحالي هلهله مي‌كردند."

كتاب "شاهرخ حُر انقلاب اسلامي" كه توسط گروه فرهنگي شهيد ابراهيم هادي تدوين شده، با همكاري معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري منطقه 14 و به همت انتشارات پيام آزادي در قطع رقعي و 136 صفحه و با شمارگان 5000 نسخه و بهاي 20 هزار ريال به چاپ رسيده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، soheyl68 ، شهیدطیبه واعظی ، مجتبی110
۰:۱۱, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
[تصویر: id_10146_preview_standard.jpg].
کد: 13011
عنوان: طیب: زندگی نامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (رحمة الله علیه) شهید طیب حاج رضایی
تاریخ ثبت: خرداد 7, 1392
تاریخ ویراش: خرداد 11, 1392
شابک: 978-600-6400-25-9
تاریخ آخرين چاپ: 1392
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی
قیمت(ریال): 50000
شمارگان: 2500
چاپ جاری: 1

معرفي:
در مورد شهید طیب شاید کتاب‌های متعددی نوشته نشده باشد اما می‌توان اذعان کرد که کتاب «طیب» یکی از آثاری است که به شناخت شخصیت این دلیرمرد پاکباز پرداخته است.
برشی از کتاب طیب که با واسطه توسط شهید حاج رضایی نقل شده است را با هم می‌خوانیم؛

« اوایل دوران پهلوی بود. آن موقع من رضاخان را دوست داشتم. می‌گفتند آدم خوبیه، مقتدره، با خداست. به مردم کمک می‌کنه و ... من دیده بودم که رضاخان توی محرم میون دار دسته‌ی تکیه‌ی دولت بود. خلاصه خیلی از رضاخان خوشم اومد. برای همین روی بدنم تصویر سر رضاخان رو خالکوبی کردم. اما وقتی که به قدرت رسیید فهمیدم که این نامرد مهره‌ی خارجی‌هاست. وقتی شروع کرد چادر رو از سر زن‌ها بگیره، خیلی از لوطی‌های تهران با مامورها و دولت رضاخان درگیر شدند. من هم چند بار با اون نامرد درگیر شدم. نمی‌گذاشتم توی محله‌ی ما کسی به ناموس مردم بی حرمتی کنه. نمی‌گذاشتم کسی چادر از سر زن‌ها بگیره. بعد از اون ماجرا رضاخان با امام حسین(علیه السلام) هم درگیر شد! وقتی که اجازه‌ی برگزاری عزاداری نداد، همون موقع گور خودش را کند. ما اون موقع توی خونه‌ی خودمون مجلس روضه برگزار می‌کردیم. ایام محرم که می‌شد در و دیوار رو سیاه‌پوش می‌کردیم و خرج می‌دادیم. اما من در غیر ایام محرم، مرتب به دنبال دوست و رفیق بودم. ورزش باستانی می‌کردیم. شب‌ها هم مرتب از این کافه به او کافه؛ از این قهوه‌خونه به اون قهوه‌خونه...

سال 1316 بود که با مأمورهای دولتی و پاسبان‌ها درگیر شدم. آن روز نتوانستم فرار کنم و به خاطر این درگیری دستگیر و به دو سال حبس محکوم شدم. آن موقع حبس برای کسی که گنده‌ی یک محله حساب می‌شد، یه افتخار بود! همه از او حساب می‌بردند. حکومت هم هرکسی رو که می‌خواست حسابی اذیت کنه می‌فرستاد بندرعباس.

زندان بندرعباس تبعیدگاه عجیبی بود. خیلی از کسانی که سرشان باد داشت رو سر به راه می‌کرد. شرایط زندان بندرعباس طوری بود که خیلی‌ها نمی‌توانستند تابستان‌های آن‌جا را تحمل کنند و همان‌جا می‌مردند!

در دورانی که در بندرعباس زندانی بودم خیلی‌ها می‌آمدند پیش من و می‌گفتند: شنیدیم شما گنده لوطی‌های تهران هستید. بعد شروع می‌کردند با من حرف زدن و رفیق شدن. یک بار چند تا از خان‌های بندرعباس پیش ما در زندان آمدند. مدت‌ها با من حرف زدند. آن جا پول داشتیم و آن‌ها را مهمان کردیم. خیلی از من خوششان آمده بازهم به دیدن من آمدند. آن‌ها فکر نمی‌کردند من با سواد و اهل ورزش و ... باشم.

پس از دوران حبس آمدم تهران، هنوز شغلی نداشتم. روزگار من از طریق ورزش و قهوه‌خانه و بعضی‌وقت‌ها دعوا و ... می‌گذشت. اما سعی می‌کردم با معرفت باشم. لوطی باشم و مرام داشته باشم. تا اینکه یک اتفاق شغل آینده‌ی من و مسیر زندگی من را تغییر داد. »

روایت‌های شیرین و خاطرات مفیدی که از زندگی شهید حاج‌رضایی در این کتاب نقل می‌شود کشش فوق‌العاده‌ای در مخاطب ایجاد می‌کند تا کتاب را مثل آب خوردن سربکشد. وجود نثر دلنشین و کاملاً خودمانی و محاوره‌ای باعث می‌شود که نویسنده یا نویسندگان این کتاب، مخاطب را با زندگی پر خطر و خاطره شهید حاج رضایی آشنا می‌کند. اسناد و عکس‌هایی که در صفحات پایینی کتاب به چشم می‌خورند ضریب علمی بودن کتاب را افزایش می‌دهند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، مجتبی110
۲۲:۴۷, ۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۲ ۲۲:۵۱ توسط help me.)
شماره ارسال: #10
آواتار
راستش چند روزیه که دارم یه کتابی رو میخونم که شاید شماها خونده باشید شایدم نه، ولی خیلی خوبه بیشتر سوالام رو درمورد اهل سنت و شیعه از هر حیثی میده خیلی هم مستند بحث شده هم بصورت مناظره است ..... بخونید عالیه واسه کسی که میخواد در مورد اعتقادات و خیلی مسائل در مورد شیعه واهل سنت بدونه . کتاب شبهای پیشاور نویسنده سلطان الواعظین شیرازی(قدس سره) . یاعلی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]