|
G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۶:۵۵, ۱۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حتما تا به حال به واژه ی g-force برخورد کرده اید.بر روی جعبه کارت گرافیک،درکارتون(محصولی که ساخت شرکت والت دیزنی است) و بازی ای که در مورد این کارتون ساخته شده
کمی فکر کنید . . . . G . . . . به نظر من این حرف Gبه واژه بز(goat) اشاره دارد.به طور کلی g-force یعنی لشگر بز یا همان شیطان خوب نظرتان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چه ربطی داره!
![]() g-force یعنی ginea pig-force که یعنی نیروی خوکچه ی هندی ای و هیچ ربطی به بز ندارد! و در مورد ماسونی بودن اون هم بنده و جناب آقای مسافر(به کمک من) در این پست عکسی قرار دادیم که همه چیز رو کاملا روشن میکند. باتشکر ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...ml#pid5183 |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۱)آدامس نوشته است: چه ربطی داره! اون انیمیشن رو بی خیال پس این کارت گرافیک های شرکت اینویدیا چی میشه این وسط؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
لابد کارت های گرافیک هم به خوکچه ها برمی گرده؟ راستی آرم invidia هم تک چشمه
تازه اون خوکچه ها با شرکتی که آرم تک چشم داره می جنگن ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خواهر من ( خواهرید دیگه؟؟؟
) ایشون یه مزاحی کردند این آقا آدمس این G-Force رو ربط داد به خوکچه ی هندی که یه کارتونه . ما هم در جواب گفتیم که پس این شرکت انویدیا که کارت گرافیک های با لیبیل G-force تولید می کنه چه ربطی به خوکچه ی هندی داره. در کل ایشون.... اگه بازم نفهمیدید بگید دوباره توضیح می دم. |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
منظور من از جنگ خوکچه ها با شرکتی که تک چشم داره شرکتیه که تو کارتون هست نه شرکت انویدیا
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من گفتم بازم میگم اینا ربطی به ماسونها نداره
![]() نود منظورش از اون چشم چیز دیگه ای هست!یک آنتی ویروس هست نود منظورش از چشم تحت نظر داشتن کامپیوتر هست،یعنی همه چیز تحت کنترله،acdcee هم مربوط به نمایش عکس و تینجور چیزهاس ربطی نداره... |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نظر من اونی که رو کارت گرافیکی هست شاید منظورش نیروی عدد g هست(تو ریاضیات)!
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: d1043af66f134982874b.png]](http://up.iranblog.com/Files00/d1043af66f134982874b.png)