|
کارتون بابا لنگ دراز
|
|
۲۰:۳۱, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یکی از کارتون هایی که در دوران نوجوانی خیلی بهش علاقه داشتم کارتون بابا لنگ دراز بود ،داستان زیبا ، گرافیک خوب و دوبله عالی! همیشه این کارتون برام خاطره انگیز بود و حتی بعدها که سی دی های اون اومد اون ها رو خریدم.اما یک روز با توجه به دایره لغات زبانم یک مقدار در اسم "جودی ابوت" که کاراکتر اصلی این سریال هست دقت کردم ، فکر می کنید به چه نتیجه ای رسیدم؟ این نزدیک ترین کلمه در دایره لغات دیکشنری به لغت juddie هست : یهودا نویسنده رساله یهودا که از رسالات عهد جدید مسیحیان است. اما کلمه Abbot جالب تره ، معنای دقیق این کلمه : راهب بزرگ ، رئیس راهبان خود کاراکتر لنگ دراز هم با توجه به هویت دو پهلو و پاهای درازش من رو یاد پاهای بلند دجال در روایات میندازه. نظر شما چیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۵, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: به نظرتون خیلی بیراهه رفتم؟ با سلام . تاپیک نه بار علمی داره ...نه بار هنری ! اگه تا چند روز دیگه مطلب به درد بخوری راجع به این کارتون ارسال نشه حذف خواهد شد . |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۵)Reza_Jackman نوشته است:سلامنقل قول: به نظرتون خیلی بیراهه رفتم؟ این جواب شما با سوال من هماهنگی ندارد. در ضمن منظور شما از بار هنری و علمی چه چیزی است؟ خوب بنده که سعی دارم با کمک دیگران یک این مجموعه تلویزیونی مشکوک را بررسی کنیم. حتما خواهید گفت مشکوک نیست! خوب من همان شب پس از زدن این تاپیک به دنبال سابت هایی که در مورد این این مجموعه تلویزیونی مطالبی داشتند گشتم ، در یک سایت مشابه همین سایت یک کاربر تصریح داشت که این این مجموعه تلویزیونی جزو این مجموعه های "ایلومناتی و فراماسونری" است و در جواب سوال کاربر دیگری گفته بود که این مجموعه تلویزیونی در یک کتاب معتبر در کنار عده دیگر از مجموعه های همان زمان در همین رده معرفی شده است. خوب نمی دانم منظور شما از این بار علمی و یا هنری چیست. حالا اگر شما به دلایلی قصد دارید از کنار این موارد به سادگی بگذرید حرف دیگری است. لطفاً کمی همکاری کنید. در ضمن اگر منظور شما از "بار هنری" تعریف داستان فیلم و امتیاز دهی به آن است اعلام کنید، من به خوبی خواهم توانست این موضوعات را ارائه کنم. ____________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________ _________________________________________________________ ___________________________________________ دنبال ریشه کاراکتر سالی مک براید می گشتم مهم ترین شخصی که در اون بازه زمانی پیدا کردم چهارمین فرماندار واشنگتن ، و اولین فرماندار غربی واشنگتن ، henry mc bride بود. این که این آقا چند سال قبل از نوشته شدن این رومان می شه فرماندار واشنگتن (مرکز فراماسونری دنیا) و اولین فرماندار زاده شده در غرب هم هست ، خیلی جالبه! کاراکتر سالی مک براید بر خلاف ظاهرش ، سومین نقش مهم رو در این کتاب داستن ، و نقش اول رو در کتاب دوم (آخر) خانم وبسترن (دشمن عزیز یا Dear enemy) ایفا می کنه. |
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
منظوره من کاملا مشخصه !!!
یا مطلبی درست و حسابی در این تاپیک بفرستید یا به زودی حذفش میکنم ! |
|||
|
۰:۳۷, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۰ ۰:۲۲)Reza_Jackman نوشته است: منظوره من کاملا مشخصه !!!کجای این مطالب که گفتم مشکل داشت؟ اگر چیزی قطعی بود مطرح کردم ، اگر غیر قطعی بود هم مطرح کردم غیر قطعی است ، اجازه انتقاد به مخاطب رو هم دادم.تحقیق هم که داره پیش می ره. "همه چیز را همه کس دانند" هیچ وقت یک کار علمی تک نفره پیش نمیره ، باید در مورد این مسائل بحث کرد. این مجموعه تلویزیونی هم مشخصه مشکوکه. شما اگر واقعاً نیت خیر داری بجای سنگ انداختن تو نقد کمکم کن. |
|||
|
|
۱:۱۷, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۱:۳۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه ی عزیزان و دوستان!
حقیقتش مطلبی که می خوام بگم ربطی به تاپیکتون نداره و یه حرفه کلیه برای اون کسانی که می خوان آثار هنری نقد کنن! اولین و مهم ترین نکته اینه که باید سعی کنید خودتون رو به جای شخص هنرمند قرار بدید و ببینید که تحت تاثیر چه شرایطی بوده و در واقع چطور فکر می کرده. مثلا می تونید به آثار قبلیش مراجعه کنید یا به زندگی نامش و یا به دوره ی زمانیش و . . . که در مجموع به عنوان پیش فرض باید در نظر گرفته بشن! حالا بعد از این که از فی*ل*ترینگ پیش فرض ها عبور کردید نوبت میرسه به خود اثر هنری که باید مستقلانه از هنرمند بررسی بشه! در اینجا ابتدا باید به علایم هنری ( مانند اسم کاراکتر ها، محل زندگی آنها، دوره ی زندگی آنها و علائم مستقل دیگه! ) دقت شود و سپس تحلیل شوند تا به یک پیام واحد برسیم و بتوانیم ردپای هنرمند را کشف کنیم. و مورد آخر در ارتباط با باز خوردها و حمایت های این اثر هنریه! که میتونه در مورد این که تحت سیاست خاصی بوده یا نه ما رو کمک کنه! مراحل به طور خلاصه همین ها هستند. فقط باید دقت کنید که هنر زبان خودش را دارد. و باید در هر زیر مجموعه ای ادبیات مخصوص به خودش را فرا گرفت. مثلا در سینما تکنیک های زیادی برای خلق موقعیت و پیشبرد داستان وجود دارد که اگر ادبیاتش را بلد نباشیم نمی توانیم تشخیص دهیم که کجا داستان ضعف دارد که اصلا قابل تحلیل نیست و یا مثلا کجا در حال قصه پردازی و خلق موقعیت برای پیشبرد داستان است که باز هم نمی توان تحلیلی از آن برآورد کرد. و موارد دیگر . . . در مجموع توصیه ام به همه ی دوستانی که می خواهند نقد بنویسند این است که دنبال کلیشه سازی و قالب بندی برای خود نباشند تا همه چیز را با یک چوب بزنند. هر موضوعی باید در ظرف زمانی و مکانی مختص خودش ریخته شود و از منظر خاص خودش دنبال شود. واسلام |
|||
|
|
۸:۵۹, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ممنون از آقای محمد 90 که توصیه های بسیار خوبی داشتند. (کاش آقای جکمن هم ب دلایل منطقی از این نوع می آوردند).
من زندگی این خانم (وبسترن) رو ملاحظه کردم ، اما خوب زیاد مطلب قابل توجهی در مورد زندگی ایشون ندیدم ، غیر از ارتباط خانواده ایشون با مارک تواین معروف.یک نکته کم اهمیت این که عمر این خانم 40 سال بیشتر نبوده. دو تا اثر معروف هم بیشتر نداشته که هر دو حول همین داستان بودند. در مورد اسم کارکتر ها هم کمی بحث کردم ، هنوز هم دنبال سر نخ می گردم. در مورد بازخورد ها هم می تونم بگم تا به حال ظاهراً چهار تا فیلم معتبر در این مورد ساخته شده (غیر از این سریال که ما دیدم). این سریال هم نسخه ژاپنی این اثر هست. اما در مورد تحلیل ادبی. من با ادبیات آشنایی دارم ، اما بیشتر با بخش احساسی ادبیات آشنا هستم ، ادبیات داستانی در حیطه کار من نیست. از نظر احساسی ، این اثر ، واقعاً یک شاهکاره ، از گوشه های سرد و تاریک گرفته تا اشک ها و لبخند ها، از پیروزی ها گرفته تا شکست ها ، به خوبی تو این اثر (ورژنی که من و شما دیدیم) رعایت شده ، به طوری که می شه گفت این اثر یک شاهکار احساسیه.اگر مناسب هست می تونم بیشتر بازش کنم. اما یک نکته به ناظر عزیز! قرار نیست تمام این مطالب رو من تنهایی پیس ببرم ، اینجا تالار گفتگو است ، نه یک وبلاگ یا سایت مقالات سینمایی. اینجا باید با کمک دوستانی مثل این آقا محمد به جایی برسیم ، عیب های هم رو بپوشانیم ، دوست هم باشیم ، دست از خصومت برداریم. امیدوارم انتخاب صحیحی داشته باشید. |
|||
|
|
۹:۴۷, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ببینید علی آقا!
من بیشتر به ناظر بخش حق می دم که کمی از این وضعیت عصبانی باشه! ( البته منظورم تاپیک شما نیست منظورم کلا بخش صنعت سینماست! ) این که واقعا دوستان یه سری کلیشه رو از افراد غیر متخصص در زمینه ی نقد فیلم ( مثل آقای رائفی پور و سایرین! ) گرفتن و و تا ابد قصد دارن همه ی آدم های دنیا رو از پشت همین عینک ببینن تبدیل به یک معضل اساسی شده که نه تنها گریبان این بخش رو گرفته بلکه متاسفانه اکثر بچه های مذهبی هم دچار این آنفولانزا شدند. ماها متاسفانه یک هزارم هنرمندی که برای اثرش سال ها زحمت کشیده وقت برای فکر کردن و نقد اون نمی گذاریم و فقط در پی قالب بندی هستیم تا همه ی آثار هنری رو توی اون قالب بگذاریم و کار خودمون رو راحت تر کنیم! این بخش هم متاسفانه از حد این سایت پایین تر رفته و نقد ها و نظرات دوستان به هیچ وجه خلاقانه نیست! به غیر از مواردی از تاپیک ها که توسط افرادی مشخص که از ابتدا صاحب نظر بودن زده میشه! وگرنه بقیه ی دوستان توی یه سطحی گیر کردن و اصلا دوست ندارن که اطلاعات سینمایی و عمومی خودشون رو افزایش بدن و بعد به سراغ نقد فیلم بیان! پس کمی هم به ناظر حق بدیم که نگران باشد و این حجم تاپیک های کم محتوا رو بر نتابد! امیدوارم که از دست من ناراحت نشده باشید چون خطاب صحبت هایم به کس خاصی نبود یک انتقاد به همه ی دوستان بیداری اندیشه ( که خودمم شاملش هستم! ) بود که باید کمی محکم تر در راه خودشون گام بردارن و به دنبال کسب علم باشند و مطمئن باشید که دشمن بیکار نشسته دائما در حال تغییر تاکتیک و شیوه های نوین هست ولی ماها متاسفانه دنبال کلیشه سازی و قالب بندی هستیم! یا علی مدد |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
برعکس خیلی هم خوشحال شدم. من از دست آقای جکمن به خاطر حذف کردن یا تذکر دادن یا این چیزا ناراحت نیستم ، از شیوه برخورد ناراحتم.خوب ایشون هم بیاد مثل شما راهکار بگه ، دلیل بگه.نه این که صرفا ً تهدید و .... . در مورد این تاپیک ، خوب من هیچ وقت نظراتم بار تحمیلی نداشته و نداره ، بلکه بار پیشنهادی داره ، یعنی من وقتی این تاپیک رو می زنم ، یعنی این که آقا من این موارد به ذهنم رسیده ، می تونه کارساز باشه ، شما هم بیان رد کنید یا تایید کنید ، بیاید هرچی به ذهن من نرسیده روش فکر کنید ، بیاین ببینیم این فیلم یا سریال چی بوده ، چه چیزهایی داشته. به قول یک دانشمند بزرگ ، فرق دانشمندان با آدم های معمولی اینه که به چیزایی فکر می کنند که دیگران بهشون فکر نمی کنند. ما مسلمون ها هم در درجه ای بالاتر باید تمام واردات ذهنی که از کفار می گیریم با دید باز ببینیم ، نقد کنیم ، بررسی کنیم ، تاثیر شناسی کنیم. گاهی اوقات این سریال ها و فیلم ها خیلی سخت تحلیل می شن ، خوب به هم کمک کنیم و به کمک هم نقدش کنیم. یک مسئله دیگه اینه که ما نقد از نگاه مختلف داریم.این دلیل نمیشه که انتظار داشته باشیم یک ناقد باید حتماً در تمام جهت ها در صنعت سینما استاد باشه . گاهی اوقات با یک نقطه نظر می شه به این نتیجه رسید که یک فیلم کلاً ارزش به نماش گذاشتن رو نداره.خصوصاً دیدگاه مذهبی که کاملاً واضح و روشنه. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ممنونم از این که سعه ی صدر دارید!
فقط دو تا نکته رو به نظرم رسید که بگم. اول این که در رابطه با اطلاعات سینمایی من هم نمی گم که استاد باشیم ولی قبول دارید که نباید سوء استفاده هم بکنیم؟ قبول دارید که باید سعی داشته باشیم رو به جلو حرکت کنیم و علممون رو افزایش بدیم؟ قبول دارید که همیشه خلاقیت و ارائه ی اطلاعات جدید به جای تکرار مکررات ارزشمند تر و قابل تحسین تره؟ و دوم این که تفکیک نقد ها و نگاه ها به صورت صد در صد از یکدیگر در رابطه با یک اثر هنری قابل قبول نیست!؟ می دونید چرا؟ چون هنرمند فقط و فقط به خاطر دغدغه های روزمره اش دست به تولید یک اثر هنری می زند! ( البته اگر پیش فرض صنعتی هنر و یا هنر برای شهرت و پول را کنار بگذاریم!!! ) و از همه ی ابزارها برای بیان این دغدغه استفاده می کند. پس لزومی ندارد که ما اثر هنری رو از هم تفکیکش کنیم! بلکه باید به صورت کاملا منسجم و به هم وابسته به آن نگاه کنیم!؟ مطلب آخر این که مطالبی که گفتم خطاب به شما و تاپیکتون نبود! فقط در ارتباط با این تاپیک یه نکته ی مهم به ذهنم میرسه : مهم ترین اصل در نوشتن نقد اصل عدم پیش داوری است. که احساس می کنم تا حدی در برخی از مطالب دچارش شده اید که به زودی اون نکات رو بهتون میگم و اگر کمک دیگری هم از دستم بر بیاد حتما دریغ نمی کنم! یا علی مدد |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۲۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام . . .
از اون جایی که قول داده بودیم تا به دوستان کمک کنیم مواردی رو در ارتباط با این داستان ( البته کوچک! ) تحقیق کردم و فعلا به این نتایج رسیدم : اسامی Jodie, Jody, Judeana, Judee, Judeena, Judi, Judie, Judit, Judita, Judite, Juditha, Judithe, Judy, Judye, Jutta و . . . همه از کلمه ی Judith ( همان رساله ی معروف یهودا ) که یک کلمه ی عبری هست گرفته شدن که ریشه ی این کلمه به Judah ( همان یهودا ) میرسه! که توضیحاتش رو علی آقا دادن! یه نکته هم من اضافه می کنم این که معنی Judy به Of Judea می رسه یعنی "اهل یهودیه" و به طور خلاصه بگم که یهودیه اسم یک کوه بسیار قدیمی در جنوب اسرائیل هست که وقایع تاریخی زیادی رو به خودش دیده . . . اما این مطلب رو هم بگم که اسم جودی در اروپا اسم محبوبیه! و الان با یک سرچ ساده هم میتونید ببینید که توی fiction ( قصه و افسانه ) های مختلفی این اسم اومده و همچنین firstname خیلی از actor های معروف آمریکایی و اروپایی بوده! در ارتباط با Abott و اسامی دیگری مثل Abbott یا Abot ریششون به Abbot میرسه که اون هم یه کلمه ی عبری و به معنای راهب بزرگ و یا اسقف اعظم هست. بازم این نکته رو باید بگم که Abott که هم به عنوان lastname به کار میره و هم به عنوان firstname، اسم اصیل و همچنین محبوبیه که مخصوصا توی دهه ی اخیر خیلی مورد استفاده قرار گرفته! ( کلا گرایش به اسم های عبری زیاد شده توی اروپا و آمریکا ) مطلب آخر در ارتباط با بابا لنگ دراز : مطلبی که شما در ارتباط با پای درازش میگید باید با دلیل همراه باشه! وگرنه که شبیه خیلی از چیزهای دیگه هم میتونه باشه! مثلا من میگم شبیه برج های دوقولو هست! و هر کس دیگه ای میتونه بیاد یه ادعای بی اساس دیگه رو مطرح کنه! ![]() اینجاست که میگم نباید دچار پیش قضاوت بشیم. باید توی نقد یه اثر هنری کاملا بی طرف بود و همه ی حالات و جوانب رو در نظر گرفت. فعلا همین ها رو تحقیق کردم! انشاالله اگر تونستم بازم کمکتون می کنم! یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |