کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 2.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارتون بابا لنگ دراز
۲۰:۳۱, ۱۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یکی از کارتون هایی که در دوران نوجوانی خیلی بهش علاقه داشتم کارتون بابا لنگ دراز بود ،داستان زیبا ، گرافیک خوب و دوبله عالی! همیشه این کارتون برام خاطره انگیز بود و حتی بعدها که سی دی های اون اومد اون ها رو خریدم.اما یک روز با توجه به دایره لغات زبانم یک مقدار در اسم "جودی ابوت" که کاراکتر اصلی این سریال هست دقت کردم ، فکر می کنید به چه نتیجه ای رسیدم؟
این نزدیک ترین کلمه در دایره لغات دیکشنری به لغت juddie هست :

یهودا نویسنده رساله یهودا که از رسالات عهد جدید مسیحیان است.

اما کلمه Abbot جالب تره ، معنای دقیق این کلمه :

راهب بزرگ ، رئیس راهبان

خود کاراکتر لنگ دراز هم با توجه به هویت دو پهلو و پاهای درازش من رو یاد پاهای بلند دجال در روایات میندازه.
نظر شما چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، sioosh ، sarbaz 313 ، Agha sayyed ، shafagh_mah ، hesam110 ، Braveheart ، taleb ، yamin ، عبدالرحمن ، hessam ، hamediran ، MohammadSadra ، ضحی ، امین جوادی ، قلب ، میم.حسین.الف ، melanie2222 ، Sarina

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۸, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام
کلمه jerusha هم بسیار کلیدیه ، همینطور جرویس پندلتون ، سالی مک براید.
سایت مرجع شما برای دریافت این اطلاعات کجاست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۲:۳۰, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22

بابا تورو خدا بیخیال بشین یعنی شما کار و زندگی ندارید در باره این مسایل بی ارزش و غیر واقع(بر فرض همکه واقع باشه حالا مثلا چه اتفاقی می افته ما به چه نتیجه ای می رسیم؟؟) بحث می کنید

فیلم یا کارتونی ماسونیه که خیلی واضح و رو به این جور مسایل بپردازه مثل همین انیمیشن کونگفو پاندا 2
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۱:۵۷, ۲۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۰ ۲۲:۱۸)ali_tavanaie نوشته است:  سلام
کلمه jerusha هم بسیار کلیدیه ، همینطور جرویس پندلتون ، سالی مک براید.
سایت مرجع شما برای دریافت این اطلاعات کجاست؟

با سلام!

برای پیدا کردن ریشه ی کلمات انگلیسی و لاتین دیکشنری های Longman و Webster رو پیشنهاد می کنم.

و برای پیدا کردن familygroups دیکشنری های دیگه ای مثل chambers تا حدی کار راه انداز هستند.

برای کلمات فارسی هم که دیگه لغت نامه های دهخدا و معین!

اما توی اینترنت هم سایت های دیکشنری زیاد هست می تونید خودتون سرچ کنید و پیدا کنید ولی من معمولا از سایت

http://www.thinkbabynames.com و سایت های مشابه دیگه حتی گاهی http://en.wiktionary.org/wiki/Wiktionary:Main_Page استفاده می کنم!

یا حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، دل خسته ، Reza2035 ، soora ، hessam ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، Mitsonary
۲۰:۳۲, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
سلامیاد این مبحث افتادم ، گفتم ادامه بدمهمون طور که می دونید جودی وفتی در نوشتن داستان به مشکل بر می خوره ، سعی می کنه زندگی یک یتیم که خودش باشه رو به تصویر بکشه و به موفقیت می رسه و رمانش مورد پسند واقع میشه.اما نکته این هست که شخصیت اصلی این داستان دختری به نام jerusha با ظاهر خود جودی هست ، رفتم jerusha رو سرچ کردم ، اضافه بر شباهتش به کلمه jurshalim به این رسیدم :
نقل قول:Jerusha \j(e)-ru-sha\ as a girl's name is pronounced je-ROO-shah. It is of Hebrew origin, and the meaning of Jerusha is "married, a possession". Biblical: the wife of King Uzziah. Used by the Puritans and revived somewhat in the 19th century. Literary: James Michener used the name for the missionary heroine in his novel "Hawaii".
http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Jerusha
در تورات اومده که jerusha نام king uzziah هست ، اما king uzziah کی هست؟
نقل قول:Uzziah (/əˈzaɪə/; Hebrew: עֻזִּיָּהוּ, meaning Yahweh is my strength;[1] Greek: Οζίας; Latin: Ozias), also known as Azariah (/ˈæzəˈraɪə/; Hebrew: עֲזַרְיָה Greek: Αζαρις; Latin: Azarias), was a king of the ancient Kingdom of Judah,
uzziah پادشاه سرزمین سنتی judah هست ، به معنی "یهوو قدرت من است"judah کجا است؟
نقل قول:http://en.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Judah
واقعا جالب نیست این همه نکته در مورد اسامی کاراکتر اصلی این داستان؟حالا جالب تر این که چه طور این اسم به ذهن نویسنده خطور کرده؟ حتما شانسی بوده یا یک اسم رایچ بوده؟ نه اصلا این طور نیست
نقل قول:Jerusha is not a popular first name for females and an equally uncommon surname or last name for all people (2000 U.S. Census).
Read more at http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/...hzJEGhA.99
خیلی جالبه که این اسم اسم رایجی نیست و مشخصه نویسنده از روی یک منظور این اسم رو انتخاب کرده بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، Reza2035 ، PWLG ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، zahra11 ، mahdy30na
۲۳:۵۳, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱:۴۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
آواتار
مبحث خوبیه

ریزبینی خوبی بود

یه نکته دیگه این فیلم ازدواج دختر خوانده با پدر خواندس (این در واقع از مباحث خاص در روانشناسی جنسیه که در رسانه بصورت پنهان وارد میکنن)

که متاسفانه صدا و سیما اصلا کاری بهش نداشت

یچیز دیگه در تکمیل همین صحبت های دل خسته

این مریلین منسون و امثالش تو برخی برنامه هاشون برای نشون دادن الگوی اومانیستی و خود خداپنداریشون میان با پاهای مصنوعی دراز تو جمع ظاهر میشن که میتونه تصدیق صحبت های دل خسته باشه

عکسشو نمیزارم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، دل خسته ، mahdy30na
۱۶:۵۴, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۷:۱۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #26
آواتار
جناب دل خسته شما تنها معنی اسم شخصیت اول کتاب رو بررسی کردید .من چیزی از این تاپیک نمی فهمم.اون روز که این تاپیک رو خوندم. حوصله نداشتم وارد اکانتم بشم و جواب بدم. کتاب بابا لنگ دراز (انگلیسی) رو من تا حالا 3 بار خوندم.

شما از نویسنده تنها به این مسائل اشاره کردید .

نقل قول:من زندگی این خانم (وبسترن) رو ملاحظه کردم ، اما خوب زیاد مطلب قابل توجهی در مورد زندگی ایشون ندیدم ، غیر از ارتباط خانواده ایشون با مارک تواین معروف.یک نکته کم اهمیت این که عمر این خانم 40 سال بیشتر نبوده.
دو تا اثر معروف هم بیشتر نداشته که هر دو حول همین داستان بودند.

جین وبستر متولد نیویورکه. زندگیش در سایه ی اختلافات و درگیری های پدرش و مارک تواین ( نویسنده ی معروف ) بوده .

[تصویر: tom.JPG]

.
پدر جین وبستر در سن 39 سالگی خودکشی میکنه و بزرگترین علت مرگش مارک تواین هست. این خانوم نویسنده با مارک تواین ارتباطات فامیلیش رو حفظ میکنه اما بالاخره فاش میشه و برادر جین وبستر از پدرش بعد از سال ها حمایت میکنه که پدرش به حقوق مادی خودش نرسیده بود.
این ها بخش هایی از پازل زندگی این خانوم هست. چرا سکوت کرده ؟ چرا ارتباط داشته ؟

[تصویر: 200px_Jean_Webster.jpg]
  • جین وبستر تحصیلات مقدماتیش رو در مدارس معمولی به سر میبره و در سن 21 سالگی وارد کالج میشه.زبان انگلیسی و اقتصاد دو رشته ی مورد علاقه ی این خانوم بوده .چرا که اعتقاد داشته تحصیلات بهش تمرکز بیشتری برای فعالیت هاش میده.
    زنان ضعیف بودن.حق رای نداشتن. نظام مرد سالاران حاکم بود و زندگی شبانه روزی در کالج ها ، دختران رو برای تغییراتی اماده میکرد. جین وبستر علاقه مند به تحول و تغییر در نظام مرد سالارانه بود. خواستار تغییر در نحوه ی مدیریت پرورشگا ها و زندان ها بود . در کالج برخورد مدیران با دانشجویان ثروتمند ، انگیزه ای شد که کتاب بابا لنگ دراز رو شروع به نوشتن کنه.
  • نویسنده قبل از نوشتن کتاب در سال 1911 حدود یک سال به سفر میره. یک سفر گروهی به آسیا ی شرقی و مصر . زندگی در کالج به گفته ی خود نویسنده نقطه ی عطفی براش بوده که تونسته از این فرصت برای نوشتن کتاباش استفاده کنه.
***************************************************************************************

[تصویر: show_php.jpeg]

خلاصه ی کتاب که میتونید از اینجا بخونید.

جودی از اسمش متنفره.از پدرش سه چیز میدونه 1) پولداره 2) از دختران متنفره 3) قدش بلنده

چون بلندی قد ،نسبت به بقیه صفت ها ثابت هست.جودی به باباش ،لقب لنگ دراز رو داد.

کتاب داره با این تئوری که تحرکات اجتماعی و شخصی بهبود دهنده ی شرایط هستن نه انگیزه های دینی حمایت میکنه.نویسنده داره با تفکر کالونیسم که دارای 5 بخش مهم هست انگار مبارزه میکنه

• عدم مقاومت در برابر زمامداران سیاسی.
  • عدم آزادی خواهی و مشروطه طلبی.
  • اطاعت کورکورانه از دولت.
  • اعتقاد به تقدیر.
  • همهٔ افراد می‌توانند بخشش گناه را انجام دهند.
نقل قول:

جودی یه جا قهرمان قصه میشه جایی که از پدرش برای یه خانواده کمک میخواد.
خانواده ای که مرد خونه بیمار شده و بیمارستانه. خانوم خونه تسلیم شرایط زندگیش میشه چرا که اعتقاد داره تقدیرش این بوده .دختر خونه 24 ساعته داره کار میکنه و جودی به حمایت از اون دختر از پدرش پول میخواد. و مادر خانواده رو بشدت مورد انتقاد قرار میده. که تسلیم تقدیر شده و اینکه اختیاری برای تغییر زندگی نداره .
جودی یه جا از نگاه خانواده ای که تابستون برای تعطیلات رفته بود پیششون ملحد و کافر میشه
از خدای اون ها بدش میاد.خدایی که میگه به سمت من بیایید و از هرچه مادیات هست رها بشید.اگر نیایید به جهنم میرید.
جودی میگه خدا رو شکر که من خدای اون ها رو به ارث نبردم.خدای من خدای خوب و بخشنده و شوخ طبعی هست. من آزادم که برای خودم خدا بسازم.

منابع

لینک 1
لینک 2
لینک 3

من خلاصه چیز هایی که تو منابعی که داشتم رو گذاشتم.تایید هم نمیکنم.
مطالعه میخواد. نویسنده، شرایط اجتماعی اون سال ها، دغدغه ها نویسنده، مطالعه آثار، تحلیل شخصیت ها،مطالعه دقیق میخواد. نمیشه تنها تو ریشه ی یه اسم موند.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Reza2035 ، دل خسته ، Eve ، PWLG ، Mitsonary ، captaincharisma ، Justice Bringer ، هادی...
۱۷:۴۶, ۳۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۷:۴۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
من به کار دسته جمعی عقیده دارم و مطمئنم من خودم باید خیلی تلاش کنم تا به یک نکته ای برسم که شما قبلا بهش رسیدی و میشه یک پازل رو چند نفری حلش کرد.
چند بار دنبال ارتباط مارک تواتین و زندگی نامه جین وبستر بودم اما خوب نتونستم به اطلاعات ارزشمندی که شما دادید برسم.
شخصیت اول به این دلیل اهمیت داره که نقطه کانونی داستان هست و داستان حول اون شکل می گیره.
یک نکته دیگه که هنوز خیلی نشده بهش استناد کنم.
خیلی از اسامی این فیلم اولش j داره ، شاید چون نویسنده هم اول اسمش j داشته
juddy,jerusha,jullia,jervis,john grier,Joanna Sloane,Jimmy McBride
ّبه نظر شما خیلی عجیب نیست که اسم شخصیت اصلی بشه راهب یهودی ، و خود شخصیت اصلی یک داستان بنویسه که اسم شخصیت اصلیش اسم نامعمول jerusha به معنی زن همسر اورشلیم باشه؟ (به شباهت jerusha با jurshalim) دقت کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۲:۰۱, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام
نمی دونم چقدر ارزش داره این برداشت ، اما خوب باز هم شاید بتونه قطعه گم شده ای از این پازل باشه
شخصیت دوم داستان ، سه تا نام داره ، نام اول در ذهن جودی که بابا لنگ دراز نام داره ، نام مستعار john smith و نام اصلی jervis pendelton
نام دوم که جان اسمیث باشه ، میشه مرتبطش کرد به مخفی کردن هویت و استفاده از نام های رایج و ... ، اما خوب از یک سمت این آقای جان اسمیت ، یکی از افراد تاثیرگذار در شکل گیری حکومت فراماسونر امریکا بوده ، ربط یا غیر ربط و اهمیتش رو اصلا در نظر نمی گیرم ، فقط یک نکته بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG
۲:۱۴, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #29
آواتار
دوست عزیز به نظرم بهتره مقداری هم به تحلیل داستان بازی بپردازی.
تا آخر هی میخوای اسامی رو به چیزای یهودی و ماسونی ربط بدی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Eve
۲:۳۷, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
تحلیل داستان نیازمند تحلیل شخصیت ها هست.
مثلا الآن جرویس سعی می کنه جودی رو از نوانخانه جان گریر نجات بده و امکانات پیشرفت رو براش فراهم کنه و در آخر هم باهاش ازدواج می کنه.
خوب هم جرویس نماده ، هم جودی ، هم جان گریر ،و شاید امثال سالی و جولیا و حتی خانم لیپت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا