|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . پیامبر خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: . هر آینه شادی خداوند از توبه بنده خود بیشتر است تا شادی نازایی که بچه بدست می آورد و گم کردهای که گمشده خود را مییابد و تشنهای که به آب میرسد. . کنزالعمال |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
قال اميرالمؤ منين عليه السلام : [/b] [b] احْذَرُوا يَوْماً تُفْحَصُ فِيهِ الْأَعْمَالُ وَ يَكْثُرُ فِيهِ الزِّلْزَال وَ تَشِيبُ فِيهِ الْأَطْفَال. بترسيد از روزى كه بازرسى اعمال دقيق است ، زلزله هاى زياد واقع مى شوند! و از خوف بچه ها، پير مى شوند! نهج البلاغة (للصبحي صالح)؛ ص222 بترسيد از قيام روز محشر ****كه تفتيش عمل گردد سراسر كند خوف آنچنان بر خلق تاءثير ****كه كودك اندر آن دم مى شود پير |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
امام علی (علیه السلام):ارزش هرکس به ان چیز است که می داند.
|
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
امام هادى سلام الله علیه :
: السَّهَرُ ألَذُّ لِلمَنَامِ، والجُوعُ يَزِيدُ فِى طِيبِ الطَّعَامِ شب زندهدارى، خواب را دلنشينتر و گرسنگى، غذا را لذتبخشتر مىكند دانشنامه احادیث پزشکی: ح 1199 |
|||
|
۱۹:۲۵, ۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۸ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
حديث قدسى :
جَعَلتُ هذَا الشَّهرَ (رَجَبَ) حَبلاً بَيني و بَينَ عِبادي فَمَنِ اعتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إلَي؛ ماه رجب را ريسمانى ميان خود و بندگانم قرار دادهام؛ هر كس به آن چنگ زند، به وصال من رسد نهج الدّعا (با ترجمه فارسی): ج1 ص 334 ح 533 |
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
امام جواد سلام الله علیه :
قَد عاداكَ مَن سَتَرَ عَنكَ الرُّشدَ اتِّباعاً لِما تَهواهُ؛ آن كه به خاطر ميل تو، رشد و صلاحت را از تو پنهان كند، با تو دشمنى كرده است ميزان الحكمة: ح12181 |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله :
مَن بَكى عَلى مُصابِ هذِهِ البِنتِ (زَينَبَ بَنتِ عَلِيٍّ سلام الله علیها) كانَ كَمَن بَكى عَلى أخَوَيهَا الحَسَنِ و الحُسَينِ سلام الله علیهما هر كس بر مصيبتهاى اين دختر (زينب سلام الله علیه) بگريد، همانند كسى است كه بر برادرانش، حسن و حسين سلام الله علیه، گريسته باشد. وفيات الأئمة: ص 431 |
|||
|
|
۰:۵۳, ۲۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
پيامبراکرم(صلىاللهعليهوآله) فرمودند:
[b] أغفَلُ النّاسِ مَن لَم يَتَّعِظ بِتَغَيُّرِ الدُّنيا مِن حالٍ إلى حالٍ ؛ غافلترين مردم كسى است كه از دگرگونى دنيا از حالى به حال ديگر پند نگيرد . بحار الأنوار ، ج 77 ، ص 114 |
|||
|
|
۲:۴۷, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
رسول اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) خطاب به اميرمؤ منان (عليه السلام ) فرمود:
انى واحد عشر من ولدى و انت يا على زر الارض - اءعنى اوتادها و جبالها - بنا اوتد الله الارض ان تسيخ باهلها، فاذا ذهب الاثناعشر من ولدى ساخت الارض باهلها و لم ينظروا: [b]((و من يازده تن از فرزندانم و تو اى على ! لنگرهاى زمين هستيم ، خداوند به وسيله ما زمين را استوار كرده كه ساكنانش را در دل خود فرو نبرد، هنگامى كه دوازده فرزندم از روى زمين بروند، زمين ساكنانش را در دل خود فرو مى برد و به آنها مهلت داده نمى شود)). غيبت شيخ طوسى : ص 139 و بحارالاءنوار: ج 36 ص 259.[/b] |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
امام صادق (عليه السلام) فرمودند:
إنَّ سُرْعةَ ائْتِلَافِ قُلُوبِ الأبْرَارِ إذا الْتَقَوا ـ وَإنْ لَمْ يُظهِرُوا التَّوَدُّدَ بأَلْسِنَتِهِمْ ـ كَسُرْعَةِ اخْتِلَاطِ ماءِ السَّمَاءِ بِماءِ الأنْهَارِ . وإنَّ بُعْدَ ائْتِلَافِ قُلُوبِ الفُجَّارِ إذَا الْتَقَوا ـ وَإنْ أظْهَـرُوا التـَّوَدُّدَ بأَلْسِنَتِهِـمْ ـ كَبُعْـدِ البَهَـائِـمِ مِـنَ التَّعَاطُفِ وَإنْ طَالَ اعْتِلَافُهَا عَلى مِذْوَدٍ واحِدٍ . نيكوكاران چون با هم روبهرو شوند ـ هر چند به زبان اظهار دوستى نكنند ـ دلهايشان، به سرعتِ درآميختن باران با آب رودخانهها، با هم الفت مىگيرد. و بدكاران هر گاه با هم روبهرو شوند ـ هر چند به زبان اظهار دوستى كنند ـ دلهايشان از الفت با يكديگر دور است، همانند چارپايان كه از مهرورزى با هم بدورند، گرچه روزگارى دراز بر سر يك آخور، علوفه خورند. [تحف العقول : 373] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,271 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,410 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|