|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۸, ۲۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۱۷:۲۰ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
قال الله عزّوجلّ: ولايت علي بن ابي طالب(علیه السلام) دژ (امان) من است هركه وارد آن شود، از عذاب من در امان خواهد بود. عيون اخبارالرضا (ع)1/146
|
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
حضرت صادق علیهم السلام فرمود: [/b] [b]«الاوصیاء هم ابواب الله التی یؤتی منها و لولاهم ما عرف الله عزو جل و بهم احتج الله تبارک وتعالی علی خلقه ؛ جانشینان پیامبر همان ابواب الله اند، درهایی که از طریق آنهامی توان به حق رسید. اگر آنها نبودندهرآینه خدای - عزو جل - شناخته نمی شد. خدا به وسیله آنان بربندگانش احتجاج نموده است.» معانی الاخبار، 22; تفسیر برهان ج 4، ص 3[/b]
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله :مَن أحَبَّنا أهلَ البَيتِ فِي اللَّهِ حُشِرَ مَعَنا؛ هر كه ما اهل بيت را به خاطر خدا دوست داشته باشد، با ما محشور شود دانشنامه قرآن و حدیث: ج 10, ص 468, ح 1074
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
امام كاظم سلام الله علیه : حُسنُ الجِوارِ الصَّبرُ على الأذى حسن همسايگى، اين است كه در برابر آزار و اذيّت همسايه شكيبا باشى ميزان الحكمة: ح 3169
|
|||
|
۱۸:۱۹, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
امام صادق عليه السلام فرمودند: مَن ترك التزويج مخافةَ العيلةِ فقد اءَساء الظنَّ بربِّه ((كسى كه از ترس فقر و نادارى و يا به بهانه مسائل مادى ازدواج نكند، نسبت به خدايش سوءظن دارد)) (تفسير مجمع البيان ، ج 5، ص 41 (جزء 18)).
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله : مَن تَزَوَّجَ فقد اُعطِيَ نِصفَ العِبادَةِ هر كه ازدواج كند، نصف عبادت به او داده شده است حكمتنامه پيامبر أعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ح 9667
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
امام باقر (علیه السلام) : لو يعلم الناس ما في زيارة قبر الحسين عليه السلام من الفضل، لماتوا شوقا اگر مردم میدانستند كه چه فضیلتی در زیارت مرقد امام حسین علیه السلام است از شوق زیارت میمردند ثواب الاعمال، ص 319
|
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
يامبر اكرم صلی الله علیه وآله : إنَّ أبوابَالسَّماءِ تُفتَحُ في أوَّلِلَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ ولاتُغلَقُ إلى آخِرِلَيلَةٍ مِنهُ؛ درهاى آسمان در شب اول ماه رمضان گشوده مىشود و تا آخرين شب اين ماه بسته نمىشود بحارالأنوار: ج 96، ص 344
|
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
رسول خدا (صلى الله عليه و آله) فرمود:
هو شهر اوله رحمة و اوسطه مغفرة و اخره عتق من النار؛ رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانهاش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. (بحار الانوار، ج 93، ص 342) |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
اما زین العابدین (ع ) در دعای ماه رمضان می فرمودند : بار خدایا در این ماه جدیت و تلاش و سعی و كوشش و قدرت و نشاط و توبه را روزی من بنما . (من لا یحضره الفقیه ج 2 ص 105)
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,271 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,409 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|