|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۴, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند :
اگر من بخواهم از میان فرزندان فرزندی را برتر بشمارم دختران را برتر می شمارم کتاب گفتار محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
|
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
غَيْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَ غَيْرَةُ الرَّجُلِ إِيمَانٌ حکمت 124 روانشناسى زن و مرد(علمى، اخلاقى) غيرت زن، کفر آور، و غيرت مرد نشانه ايمان اوست.
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله :
الْجُمُعَةُ حَجُّ الْمَساكِينَ؛ نماز حج مستمندان است حکمتنامه پیامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ج 9، ص 540، ح 7629 |
|||
|
|
۰:۲۳, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
سلام مَنْ طَلَبَ شَيْئاً نَالَهُ أَوْ بَعْضَهُ ضرورت استقامت حکمت 386 (علمى، اخلاقى) جوينده چيزى يا به آن يا به برخى از آن، خواهد رسيد.
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
امام على سلام الله علیه :
ثَباتُ الدُّوَلِ بِإقامَةِ سُنَنِ العَدلِ؛ پايدارى دولتها به برپاداشتن راه و رسم دادگرى است دانشنامه قرآن و حدیث: ج 3, ص 70, ح 57 |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
سلام إِذَا أَمْلَقْتُمْ فَتَاجِرُوا اللَّهَ بِالصَّدَقَةِ هر گاه تهيدست شديد با صدقه دادن، با خدا تجارت کنيد حکمت 258
|
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
سلام مَا عَالَ مَنِ اقْتَصَدَ آن که ميانه روى کند تهيدست نخواهد شد حکمت 140
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله :
ما كَبيرَةٌ بِكَبيرَةٍ مَعَ الاِستِغفارِ ، ولا صَغيرَةٌ بِصَغيرَةٍ مَعَ الإِصرارِ؛ هيچ گناه بزرگى با وجود آمرزش خواهى ، بزرگ نيست، و هيچ گناه كوچكى ، با وجود ادامه دادن به آن ، كوچك نيست. نهج الذکر (با ترجمه): ح 2595 |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
سلام تَرْكُ الذَّنْبِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِ الْمَعُونَةِ ترک گناه آسانتر از در خواست توبه است. حکمت 170
|
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
سلام
إِنَّ أَعْظَمَ الْحَسَرَاتِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ- حَسْرَةُ رَجُلٍ كَسَبَ مَالًا فِي غَيْرِ طَاعَةِ اللَّهِ- فَوَرِثَهُ رَجُلٌ فَأَنْفَقَهُ فِي طَاعَةِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ- فَدَخَلَ بِهِ الْجَنَّةَ وَ دَخَلَ الْأَوَّلُ بِهِ النَّارَ حکمت 429 بزرگترين حسرتها در روز قيامت، حسرت خوردن مردى است که مالى را به گناه گرد آورد، و آن را شخصى به ارث برد که در اطاعت خداى سبحان، بخشش کرد، و با آن وارد بهشت شد، و گرد آورنده اوّلى وارد جهنّم گرديد. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,269 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,405 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|