|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۵, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
امام صادق سلام الله علیه : اَلعامِلُ بِالظُّلمِ وَ المُعِينُ عَلَيهِ وَ الرَّاضِي بِهِ شُرَكاءٌ ثَلاثَةٌ؛ ستمگر و يارى دهنده او و راضى به ستم، سه شريكند ميزان الحكمه 6 - جلد 6، ص 556، ح 11620
|
|||
|
۱۴:۳۲, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
امام على سلام الله علیه : قَلبُ شَهرِ رَمَضانَ لَيلَةُ القَدرِ؛ شب قدر، قلب ماه رمضان است مراقبات ماه رمضان، ص 355، ح 247
|
|||
|
۱۷:۱۶, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
سلام
شب قدر واسه امام زمان دعا کنین که هرچه زود تر خوا اذن به ظهور بده. قال على(علیه السلام): و كانت فاطمة(سلام الله علیها) لا تدع احدا من اهلها ینام تلك اللیلة - لیلة القدر - و تداویهم بقلة الطعامو تتاهب لها من النهار و تقول: محروم من حرم خیرها. دعائم الاسلام، ج 1: 282. حضرت على(علیه السلام) فرمود: فاطمه(سلام الله علیها) نمىگذاشت كسى از اهل خانه در شبهاى قدر به خواب رود به آنان غذاى كم مىداد و از روز قبل براى احیاى شب قدر آماده مىشد و مىفرمود: محروم كسى است كه از بركات این شب محروم باشد.[/b] |
|||
|
|
۳:۵۱, ۲۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
از امام صادق (عليه السلام) سوال شد:
كيف تكون ليلة القدر خيرا من الف شهر؟ قال: العمل الصالح فيها خير من العمل فى الف شهر ليس فيها ليلة القدر؛ چگونه شب قدر از هزار ماه بهتر است؟ حضرت فرمود: كار نيك در آن شب از كار در هزار ماه كه در آنها شب قدر نباشد بهتر است. (وسائل الشيعه، ج 7 ص 256، ح 2) |
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
امام عسكرى سلام الله علیه : اِتَّقُوا اللَّهَ وكونوا زَينًا ولا تَكونوا شَينًا از خدا بترسيد و مايه آراستگى و آبرومندى [ما] باشيد، نه باعث عيب و ننگ ميزان الحكمه ج 13، ح 21781
|
|||
|
|
۵:۰۰, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
امام حسین علیه السلام: لا یَأمَنُ یَومَ القِیامَةِ إِلا مَن خافَ اللهَ فی الدُّنیا هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد. (بحار الانوار، ج 4، ص 19)
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
امام على سلام الله علیه :
صِيامُ القَلبِ عَنِ الفِكرِ فِي الآثامِ أفضَلُ مِن صِيامِ البَطنِ عَنِ الطَّعامِ؛ روزه [و خوددارىِ] دل از انديشيدن به گناهان برتر از روزه شكم [وخوددارىِ] از غذا است مراقبات ماه رمضان، ص 86، ح 82 |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
ابن مهران گويد: با حسن بن علي (علیهماالسلام) در مسجد و در حال اعتکاف نشسته بوديم.
مردي خدمت آن حضرت آمد و گفت: اي فرزند پيامبر خدا! فلان شخص مالي از من طلب دارد و مي خواهد مرا به سبب عدم پرداخت آن زنداني کند. امام (علیه السلام) فرمودند: سوگند به خدا! مالي ندارم تا بدهي تو را بپردازم. آن شخص گفت: پس با طلبکارم صحبت کنيد (تا مهلت دهد). امام آماده ي حرکت شدند. عرض کردم: اي فرزند رسول خدا! آيا فراموش کرده ايد که در حال اعتکاف به سر مي بريد؟ (و نبايد از مسجد خارج شويد؟) حضرت فرمودند: فراموش نکرده ام بلکه شنيده ام از پدرم که از جدّم رسول الله (صلی الله علیه و آله) روايت مي کرد: هر کس براي برآورده شدن حاجت برادر مسلمانش تلاش کند، گويا نه هزار سال روزها را روزه گرفته و شب ها را به عبادت سپري کرده است. (الفقيه/ ج 2/ ص 189) |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۳۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه وآله : مَن صامَ رَمَضانَ وخَتَمَهُ بِصَدَقَةٍ وغَدا إلَى الْمُصَلّى بِغُسلٍ رَجَعَ مَغفُوراً لَهُ؛
هرکس ماه رمضان را روزه بگيرد و آن را به دادن فطريه ختم كند و با غسل به نماز عيد برود، بخشيده شده باز مىگردد شهر الله في الكتاب و السنّة: ص 42، ح 39 |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
التُّقَى رَئِيسُ الْأَخْلَاقِ تقوا در رأس همه ارزشهاى اخلاقى است نهج البلاغه حکمت 410
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,277 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,421 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|