|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
. دين از آن محمد صلی الله علیه واله وسلم و عدايت از آن على امير المؤمنين علیه السلام است ، زيرا عدايت مال اوست و در نسل او مى ماند تا روز قيامت . (بحار الأنوار ، ج 53 ، ص 160 .) |
|||
|
|
۷:۰۶, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۷:۱۲ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول:البته به دوستان پیشنهاد میکنم به جای مشاعره از آیه های قرآن استفاده کنید....حداقل خرده نمیگیرند منبع ندارد... تاپیکی با این موضوع ایجاد شده اما به علت استقبال شدید دوستان تقریبا متروکه مونده(مشاعره از نوع قرآنی(مقارئه)). لینکش هم در امضای بنده موجود هست . امیدوارم دوستان در این نوع مشاعره هم مشارکت کنند. و اما حدیث : امام فضیلت ها ، صادق آل محمد (علیه السلام) میفرماید: تقوی،پاکدامنی،درستی و انتظار فرج با صبر و بردباری از راه و رسم ائمه (علیه السلام) است. (من دین ائمه الورع و العفه و الصلاح و انتظار الفرج بالصبر) بحار الانوار /جلد52 /صفحه 122 |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
مولا نا امام علی بن ابیطالب(علیه السلام): مِن الحُمقِ الاِتّکالُ علی الاَمَلِ. تکیه کردن بر آرزو ،از ابلهی وحماقت است. غررالحکم ص 276 موفق باشید و خدایی. |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۳۹)علی 110 نوشته است: هر چند که با استفاده ی اینچنینی از احادیث موافق نیستم به دلایلی که اگر خواستید تقدیم میکنمراستش وقتی این پست را دیدم خیلی شکه شدم به خاطر ذهنیتی که از برادر علی 110 داشتم مطمئن بودم الکی حرف نزدند بلکه یه جای کار مشکل داره و مشکل هم ذکر نشدن منابع نیست چون ذکر آنها کار سختی نیست اما ایشون گفتند استفاده ی این چنینی از احادیث خوب برای من سوال است یعنی کار ما توهین به احادیت است و جای احادیث فقط در کتابی با خط طلاست یا باید همه ی ما به طور آنلاین بتوانیم حدیث بگوییم من که خودم از آقا امام زمان خیلی حدیث بلد نیست و این روش یاد گیری را یکی از روش های خوب دانستم ولی با این حال صلاح کار را خسروان دانند ولی خوب بود یکم درمورد مخالفتون توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۲:۳۱, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اقا ول كنيد حديثاتونو بگيد!!!!!
![]() خب حديثه من امام زمان ( عج ) تصرف كردن در مال ديگرى بدون اجازه صاحبش جايز نيست . (وسائل الشيعة ، ج 17 ، ص 309 .) |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول: بیشتر فراز های عربی ادعیه همراه با ترجمه ی اونها (به ویژه دعاهای صحیفه سجادیه یا مناجات خمس عشر امام سجاد در مفاتیح یا سایر دعاها و زیارات و مناجات ها مثل مناجات شعبانیه و دعای کمیل زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین و...) رو هم قرار بدید در نشر فرهنگ اهل بیت و انس با با این گنجینه ی معارف شیعی بیشتر میشهپیشنهاد بسیار عالی ، اگه خانم 7zahra7 که این تاپیک رو ایجاد کردند موافق باشند میتونیم از فراز های دعاها هم استفاده کنیم.بنده مینویسم اگه ایشان مخالفت کردن پاک میکنم. تَبارَکتَ تُعطی مَن تَشاءُ و تَمنَعُ (مناجات منظوم امیر المومنین(علیه السلام)) بزرگی تو راست که به هر که خواهی بدهی و یا بازگیری.
|
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۴۳)miley نوشته است: بسم اللهخیلی هم خوب است از پیشنهادتون ممنون هدف از این تایپیک یادگیری جملات اسلامی است |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب اسم مشاعره شایسته آیات و روایات نیست. شعر یعنی احساس ، گاهی اوقات شعر غیر عقلانی می شه ، گاهی اوقات یکی مثل یزید ملعون میاد شاعر می شه و هنگام زدن به لب و دندان مبارک شعر به شاهر زیبای "انا المسموم ما عندی بتریاق و لا راقی ، ادر کاسا و ناولها الا یا ایها الساقی" رو می سرایه اما آیات و روایات بری از خطا و انحراف و احساسات بی هدف هستند ، غنی هستند ، سرچشمه الهی دارند. پس بهتر می دونم اسم رو از مشاعره به یک اسم در خور شان مثل مسابقه حدیثی و غیره گذشاته بشه. در ضمن چه اهمیتی داره اگر یک نفر بدونه با حرف الف چه احادیثی شروع شدند؟فکر می کنم مسابقه باید بر پایه مفاهیم باشه، نه حروف.حروف گرایی در بررسی قرآن بیشتر به اهل سنت اختصاص داره.شیعه بیشتر مفهوم گراست. امیدوارم یک وقت رنجیده نشده باشید. |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۵)ali_tavanaie نوشته است: سلامناراحت که نشدم ولی هدف یادگیری احادیث به روش جذاب است نه یادگیری احادیثی با حروف خاص............ اگر شما بر اساس مفاهیم روشی بلدید بسم الله بگید اگر جالب بود ما هم استقبال می کنیم اما حدیث : امام صادق (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : یاران مهدی مردمانی پولاد دل سرشار از یقین به خدا و محکم تر از صخره هاست اگر به کوه ها روی آوردند آنها را متلاشی می کنند . الغیبه . نعمانی ص 107 |
|||
|
۱۴:۳۵, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۰)7zahra7 نوشته است: ناراحت که نشدم ولی هدف یادگیری احادیث به روش جذاب است نه یادگیری احادیثی با حروف خاص............سلام به این موضوع فکر کردم ، این روش به فکرم رسید که مثلاً من در جواب نفر قبل یک حدیث رو می گم ، و بعد یک موضوع برای نفر بعد مشخص می کنم ، نفر بعد هم بر اساس این موضوع جواب می ده و موضوع نفر بعد رو مشخص می کنه ، مثلا ًنفر قبل من موضوع اهمیت امام رو به من می سپاره و من می نویسم لولا الحجة لساخت الأرض بأهلها و برای نفر بعد مشخص می کنم که حول مفهوم رحمت خدا بنویسه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,269 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,406 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|