|
مشاعره ی احادیثی
|
|
۱۲:۱۱, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشند ![]() اول خودم استارت می زنم : امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۴, ۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام)فرمودند : رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به زنها سلام می کرد و آنها نیز جواب می دادند . امیر المومنین(علیه السلام) نیز سلام می کرد ولی خوش نداشت که به زنهای جوان سلام کند و می فرمود : می ترسم از صدای آنها خوشم آید و زیاد تر از آن اجری (ثوابی) که کسب می کنم ( گناه ) به من رسد. اصول کافی جلد 4 صفحه 464
|
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۰ ۱۴:۲۷ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
امام کاظم (علیه السلام) فرمود : در خانه ای که نام محمد ، احمد ، علی ، حسن ، حسین ، جعفر ، طالب ، عبدالله و فاطمه از زنان باشد ، فقر و تنگدستی به آن خانه وارد نمیشود.
وسائل الشیعه جلد 15 صفحه 129
امیرمومنان علی (علیه السلام) فرمودند : هیچ خاندانی نیست که در میان آنان نام پیامبری باشد جز اینکه خداوند فرشته ای را بر می انگیزد که صبح و شب آنان را بستایند.
ثواب الاعمال و عقاب الاعمال صفحه 301
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : اگر برای کسی چهار فرزند متولد شود ، یکی از آنان را به نام من نامگذاری نکند به من جفا کرده است.
وسائل الشیعه جلد 15 صفحه 126
امام باقر (علیه السلام) به فرزند خردسالی فرمود : نام تو چیست ؟ او پاسخ داد : محمد .امام سوال کرد : کنیه ات چیست ؟ گفت : علی.امام (علیه السلام) فرمود : تو به شدت از شیطان دور شده ای ، زیرا شیطان هنگامی که بشنود کسی صدا میزند ای محمد یا ای علی ! ، آب میشود همانگونه که مس آب میشود.
وسائل الشیعه جلد 15 صفحه126
|
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
لفظی :
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : در واپسین روز هر عملی گریبانگیر آدمی است مگر آن دانشی که به عمل در آمده باشد. نهج الفصاحه 2168 |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
امام حسین (علیه السلام) : فقیران و تهی دستان مومنان چهل سال زودتر از ثروتمندان وارد بهشت میشوند ، امام (علیه السلام) برای درک بیشتر این موضوع مثالی را هم بیان فرمودند : مانند دو کشتی که از گمرک می گذرند ، مامور وصول گمرک به آن دو کشتی نگاه میکند و یکی از آنها را پر از بار می بیند و دستور می دهد آنرا نگه دارید. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 370 از حضرت ابى عبد اللَّه عليه السلام روايت شده كه هر گاه يكى از شما اراده كند هر آنچه را كه از خدا بخواهد باو داده شود اميدش را بايد از مردم قطع كند تا بآن برسد هر گاه اين مطلب را فهميد از خدا هم چيزى طلب نمی كند مگر اينكه به او داده شود. ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 258
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
مولانا امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب(روحی فداه)
موفق باشید وخدایی .
اَجمِلُوا فی الخِطابِ تَسمَعوا جَمیلَ الجَوابِ با مخاطب خود پسندیده و مؤدب سخن گویید تا او نیز به شما به احترام جواب گوید غررالحکم ص 139 |
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
حضرت رضاعليه السلام فرمود: هر كس هنگاميكه از خانه اش بيرون مى رود ده بار سوره قل هو اللّه حد بخواند پيوسته در حفظ خداوند و نگهدارى او است تا به خانه اش برگردد. اصول كافى جلد 4 صفحه 320
|
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۱۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط libera.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
امتَحِنوا شِیعَتَنا عِندَ ثَلاثٍ : عِندَ مَواقیتِ الصَّلاةِ كیفَ مُحافَظَتُهُم علَیها ، وعِندَ أسرارِهِم كیفَ حِفظُهُم لَها عِندَ عَدُوِّنا ، وإلى أموالِهِم كیفَ مُواساتُهُم لإخوانِهِم فیها . امام صادق علیهالسلام : شیعیان ما را در سه چیز بیازمایید : در اوقات نمازشان ، كه چگونه بر آنها مواظبت مىكنند ؛ در اسرارشان ، كه چگونه آنها را از دشمنان ما حفظ مىكنند و در اموالشان ، كه چگونه با آن به برادران خود كمك مىكنند . الخصال : 103 / 62 منتخب میزان الحكمة : 506 ![]() قال الامام علی ابن موسی الرضا(علیه السلام): لایكـون المـومـن مـومنـا حتـى تكـون فیه ثلاث خصـال:1ـ سنه من ربه . 2ـ وسنه من نبیه. 3ـ و سنه من ولیه. فـاما السنه مـن ربه فكتمان سـره. و امـا السنه من نبیه فمـداراه الناس . و امـا السنه مـن ولیه فـاصبـر فـى البـاسـاء و الضـراء. مـومـن , مـومـن واقعى نیست, مگـر آن كه سه خصلت در او بـاشــد: سنتـى از پـروردگـارش و سنتـى از پیـامبـرش و سنتـى از امـامـش. اما سنت پروردگارش , پـوشاندن راز خود است, اما سنت پیغمبرش , مدارا و نرم رفتارى با مردم است, اما سنت امامـش صبر كردن در زمان تنگدستـى و پریشان حالى است. (اصـول كـافـى, ج 3,ص 339 و تحف العقـــول, ص 442.) اء
![]() |
|||
|
|
۸:۳۰, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام علیکم مولانا امام محمد باقر (روحی فداه): قُولُوا لِلنّاسِ أحسَنَ ما تُحِبّونَ أن یُقالَ لَکُم بهترین چیزی که دوست دارید درباره شما بگویند ،درباره مردم بگویید بحار ج65 ص152 |
|||
|
|
۹:۱۸, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوستان ممنون از احادیث زیباتون اون چیزی که می خواستم داره عملی میشه
ببخشید که خودم حدیث نمیذارم یکم سرم شلوغه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یکی از دلنشینترین وکاربردی ترین احادیثی که تاکنون خوانده ام | عبدالرحیم | 0 | 1,258 |
۱۹/شهریور/۹۲ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| احادیثی از کتاب ارزشمند تحف العقول | N.Mahdavian | 7 | 4,369 |
۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: N.Mahdavian |
|

![[تصویر: f36.jpg]](http://www.eteghadat.com/Files/user1/image/f36.jpg)
![[تصویر: 30638949568390377643.jpg]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/30638949568390377643.jpg)
![[تصویر: wyyj5kff0zz8brtihtep.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/wyyj5kff0zz8brtihtep.jpg)
ببخشید که خودم حدیث نمیذارم یکم سرم شلوغه