|
دانلود قرآن مجید
|
|
۱۰:۱۶, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۹ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
دیشب قدری تو تالار گشتم.اما قرآنی برای دانلود ندیدم.یه قرآن دارم که هم به زبان عربی و فارسی و انگلیسیه.فونت و اندازه متنش هم خیلی مناسبه.حجمش هم خیلی کمه. فرمت:rar حجم:2.98مگابایت دانلود لطفا دعا برای ما رو هم فراموش نکنید. یا علی. |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۳ توسط sioosh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام محمد جان
با تشکر،ما میتونیم قرآن را هم برای PC و هم برای موبایل برای دانلود قرار دهیم؟ در ضمن لینک دانلود کار نمیکنه نمیدونم خرابه یا واسه من اینجوره. لطف کن پیگیری کن. ممنون |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام سیاوش جان.
بله لینکش خراب بود.درستش کردم. برادر هر چی قرآن داری بذار.ممکنه این نرم افزاری رو که من گذاشتم یکی نپسنده،چه اشکال داره شاید از مال شما خوشش بیاد اون رو دانلود کنه. در ضمن،دوستان خواهشا این قرآن رو دانلود کنید،شاید خدا از ما هم قبول کنه.ان شا الله. التماس دعا. |
|||
|
|
۳:۱۴, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان عزیز
قرآن pdf بدون ترجمه: (لینک مستقیم) http://www.pic.iran-forum.ir/images/z675...coylxu.pdf |
|||
|
|
۳:۵۴, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام خدمت دوستان عزیز این هم یه نرم افزار فوق العادست برای گوشی های اندروید مشخصاتش هم اینه که: دارای چند زبان مختلف و زنده ی دنیاست از جمله فارسیه می تونید با اتصال به اینترنت صدای چند قاری از جمله عبدالباسط و منشاوی رو به صورت آنلاین بشنوید میتونید فونت نوشته ها رو به اندازه ی دلخواهتون بزرگ کنید میتونید برای ادامه دادن خوندن قرآن، آیه ی آخر رو علامت گذاری کنید تا بعدا ادامش رو بخونید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود ترجمه کامل قرآن کریم به صورت گویا با زبان فارسی | yasinpc-bda | 1 | 8,010 |
۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: R21 |
|
| شبهه خشونت در قرآن مجید | عبدالرحمن | 17 | 10,303 |
۲۰/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۵۱ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آغاز یک راه ... هر روز با قرآن مجید | جانثار مهدی | 57 | 20,315 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۳ آخرین ارسال: جانثار مهدی |
|
| اعجازی از قرآن مجید | Y.P.Y | 3 | 2,236 |
۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مطالبی بسیار ارزشمند در اثبات اعجاز های علمی و حقانيت قرآن مجید= | m.shirazi80 | 106 | 69,516 |
۱۶/دی/۹۲ ۷:۰۵ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| کد های قرآن مجید | 60.atefeh | 2 | 2,266 |
۱۶/اسفند/۹۱ ۲۰:۳۶ آخرین ارسال: reyhaneh.sh |
|
| دانلود نورالانوار ۲ نخستین دائرة المعارف چند رسانه ای قرآن | shh | 5 | 2,890 |
۸/آذر/۹۱ ۱۲:۱۶ آخرین ارسال: mahdi14 |
|

![[تصویر: iAndroid_Quran1.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7567079351/iAndroid_Quran1.jpg)