|
بحر خونین+حج خونین
|
|
۹:۴۰, ۳۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۱ ۱۰:۱۰ توسط janali.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
پیرو فراخوان مربوط به "نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم" تصمیم بر این شد تا مستنداتی پیرامون جنایات آل سعود برعلیه مسلمانان و شیعیان، همچنین راهکارهایی پیرامون برائت از این "مشرکین مسلمان نما" ارائه شود ![]() با همکاری دوست خوبمون آقای dideban که وظیفه خطیر نوشتن فیلمنامه رو بر عهده گرفتند کار به جلو رفت که جا دارد از ایشان تشکر و قدردانی ویژه ای شود. در این مسیر rastin و ریحانه رسول و کاربران دیگر همکاری های خالصانه ای داشتند که بازهم جای دارد از ایشان سپاسگذاری نمود. برطبق برنامه ریزی اولیه که توسط آقای dideban صورت گرفت بنا شد طراحی سریال در سه قسمت صورت گیرد. اما شاید این قسمت ها مورد بسط قرار گرفتند. تا الان صرفاً قسمت اول و دوم آماده ارائه است و قسمت های بعدی را باید خدا یارمان باشد که دعای خیر شما قطعاً مثمر ثمر خواهد بود. از دوستان خواهشمندم برای پیروزی در این جریان بیداری اسلامی به بسط و گسترش این محصول اهتمام بخرج دهند و هر کجا که میتوانند آنرا عرضه کنند. از یوتیوب و فیس بوک و گوگل+ و وبلاگ ها و وبسایت های شخصی و دیگر شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی غافل نشید برای ترجمه این محصول نیاز به همکاری دوستان دارم. کسانی که تمایل به همکاری در امر ترجمه محصول برای زیرنویسی به زبانهای مختلف دارند همکاری خود را اعلام دارند. با تشکر---التماس دعا دانلود قسمت اول: لینک مستقیم با حجم 69 مگابایت از رپیدشر مشاهده و دانلود از آپارات مشاهده از You tube قسمت دوم: {توضیحات} لینک مستقیم با حجم 40مگابایت مشاهده و دانلود از آپارات مشاهده از You tube قسمت سوم: اگر خدا بخواهد ادامه دارد ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۴۹, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه ي همسنگر هاي خوبم
ببخشيد كه غيبتم طولاني شد . بعد از زيارت شهدا توفيق زيارت امام رضا(عليه السلام) نصيبم شد. نايب الزياره همگي بودم . البته فايل هاي مربوط به بحرين رو كه حجمش نزديك به ده گيگ بود دادم به يكي از دوستانم كه كار تدوين انجام ميده . هم مستند هاي خوبي هست هم عكس ها و اخبار فوق العاده انشاالله هر كدوم كه آماده شد براتون قرار ميدم. مستند رو هم هنوز وقت نكردم ببينم . اما مطمئنم كار خوبي شده كه دوستان ازش تعريف ميكنند. موفق باشيد و برقرار |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
در حال دانلود....
ان شا الله همینطور که دوستان فرمودند چیزه خوبی شده باشه خدا قوت التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۰ ۲۱:۰۹ توسط SARV.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . واقعا عالی بود . ای کاش من هم میتونستم در ساخت این کلیپ کمکی کنم . البته در جهت پخش این مستند خیلی دارم کار میکنم . اگر سریعتر تمام قسمت های مستند رو میتونستید در تالار قرار بدید میتونستم در کل مدارس دبیرستان و راهنمایی شهر مشهد پخششون کنم . البته هنوز هم میشه این کار رو انجام داد . به شرطی که قسمت های دیگه سریعتر به دستم برسه . در ضمن برای ترجمه این مستند من اساتید زیادی رو سراغ دارم که حاضرا با من همکاری کنند . راستی یک مشکلی که یادم اومد اینه که آدرس تالار در آخر مستند ذکر نشده بود!! |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
من الان در حال آماده کردن یک بسته ی ارسالی برای ارسال به جای جای ایران عزیز اسلامی هستم که این مستند رو هم در این مجموعه جای دادم شهرهایی که این مجموعه ها به آنجا خواهد رسید: بابل، اراک، کرج (2)، مشهد، بوشهر ،کاشان، قم، نقده، فارس، بیرجند و قرچک ورامین فردا ارسال انجام می شود و از آن عزیزان هم درخواست کردم که حتماً آنها هم تا جای ممکن این مجموعه را پخش کنند. اگه تالار نماینده توی شهر ها داشت این کارها دیگه لازم نبود!!! |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
رویت شد
خیلی جالب و قشنگ بود اگر امکان داره یک ایراد هم بهش وارد کنید تا جالب تر بشه بعضی از صحنه ها از شبکه RT گرفته شده و کم کیفیت بنظر میات در کل اگر امکان تغییر و یا حذف صحنه های بی کیفیت را انجام داد بنظرم بهتره و سطح کیفیت فیلم از نظر لٍول کار میات بالا و حتی امکان پخشش در اجلاسها مثل نخستین اجلاس بین المللی بیداری اسلامی که چندی پیش در تهران برگزار شد و یا حتی در شبکه های اینترنتی مثل نصر TV و یا حتی شبکه های ملی را هم خواهد داشت پشنهاد میدم مستند را حتما توی سایت www.shiatv.net و shiatube.net قرار دهید با تشکر فراوان از دیدبان و جان علی و سایر دست اندرکاران التماس دعا |
|||
|
|
۹:۵۱, ۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
انشاالله ما هم در پخش توی نت یه کار هرچند کوچکی انجام خواهیم داد
|
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آفرین
کار خوبی شده ولی ای کاش موسیقی دیگری به کار می گرفتید در کل باید فکری برای ترجمه کار و استقرار آن در یوتیوب کرد موفق باشید راستی ویدئو های زیر را از کجا می توانم پیدا کنم 1. رقص جرج بوش با سعودی ها 2. اعطای گردنبند طلا توسط ملک عبدالله به اوباما |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۱۴:۴۶ توسط janali.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۸)بیداری اندیشه نوشته است: البته اصل داستان احتمالا باید در بقیه قسمتها مطرح بشه.من یه توضیح کوچولو پیرامون محتوای این مجموعه عرض کنم در این اثر قصد بر اینست از "جنایات آل سعود" به "حج ابراهیمی" مورد تأیید اسلام برسیم. تا بشکل صحیح بتوانیم از مستکبرین اعلام برائت کنیم. حج بعنوان یکی از مناسک مهم مسلمانان میتواند بیشترین ضربه را بر پکیره مستکبرین مسلمان نما آل سعود وارد کند و حجاج ایرانی وظیفه خطیری در این مهم بازی میکنند و بعنوان سفیران تشیع در این کنگره بزرگ نقش آفرینی میکنند. بر همین منوال در قسمت اول همانطور که مشاهده کردید قصد بر این بود تا با استفاده از جنایات آل سعود مستکبر بودن حکومت عربستان برای مخاطبان نتیجه گیری شود تا در قسمت دوم از حج خونین سال 66 بعنوان قطره ای از اقیانوس جنایات آل سعود پرده برداشته شود و با استفاده از ذهنیت شکل گرفته در قسمت اول و دوم، حج اصیل ابراهیمی مورد تأیید اسلام در کلام امام خمینی مطرح شود تا حجاج محترم بتوانند بشکل موثری در مناسک حج از مستکبرین اعلام برائت کنند. (۲/مهر/۹۰ ۲۲:۲۱)السید ثائر نوشته است:ممنون بخاطر نظرتون برای اینکه این اثر در فضای مجازی قرار بگیره مجبور بودیم تا از حجم اثر کم کنیم که این امر طبیعتاً از کیفیت کلی اثر کم میکرد که در قسمتی که مدنظر شماست، بیشتر نمایان است. در غیر صورت کیفیت اصلی اثر (که در اختیارم هست) از کیفیت مطلوبی برخوردار است. حتی قسمتهای مربوط به شبکه "راشا تودی" نیز مطلوب است. بدلیل تحرک زیاد دوربین در شرایط جنایت در قسمت مدنظر شما، نرم افزار مربوطه در حجم مورد درخواست بنده قادر نبود کیفیت بهتری را خروجی بگیرد (۷/مهر/۹۰ ۱۱:۳۱)s-eyvazi-sa نوشته است: در کل باید فکری برای ترجمه کار و استقرار آن در یوتیوب کردمتأسفانه تاکنون کسی بطور جدی اعلام همکاری نکرده اگر دوستان زودتر اینکار رو میکردند میتونستیم این مجموعه را بطور خالص بشکل انگلیسی و عربی خروجی بگیریم و نیازی به زیر نویس کردن نبود. چون فایل های اصلی ویرایش این اثر هنوز در اختیارم هست |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
مستند خیلی خوبی بود و خیلی خوشحالم که بالاخره بچه های ما هم دست به کار شدند. ![]() دستتون درد نکنه و خدا قوت و اجرتون هم با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جسارتا چند تا نکته به نظرم رسید گفتم نظر شخصیم رو بگم بد نیست! ![]() به نظرم به عنوان اولین فایل یا به قولی اینترو مجموعه بهتر بود عناوین بیشتری از ادامه ی کار رو در کلیپ قرار می دادی . بخش تلاوت قرآن اول رو بهتر بود با رقص شمشیر آل سعود ملعون تعویض می کردی به این صورت که جنایات آل سعود را نشون میدادی اول علیه مردم بحرین و بعد هم کشتار حجاج ایرانی، همراه با تصاویری از مردم خشمگین بحرین و یمن و حتی مردم ایران در زمان انقلاب یا جنگ تحمیلی که شدت ظلم در چهره شون مشخصه بعد فضا رو عوض می کری و با یه موزیک تقریبا مطربی رقص آل سعود را با بوش و اوباما و غیره نشان میدادی بعد از اون هم اون بخش تلاوت قرآن رو پخش می کردی . بعد درباره ی همکای آل سعود و امریکا کلیپ پخش می کردی و سران امریکا و عربستان را همراه با دیکتاتوران منطقه به صورت گذرا و سریع پخش می کردی همراه با جنایات امریکا در عراق و افغانستان . بعد هم میشد کلیپی خیلی کوتاه از پیروزی مسلمین در جنگ های زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و یا امام علی(علیه السلام) در فیلم نشون بدی تا تداعی پیروزی حق بر باطله و مجدد تصاویری از مردم انقلابی بحرین و یمن یا رزمندگان حزب الله که تداعی قیام حق بر علیه باطل باشه. آخر سر هم میتونستی با موزیکی تندتر اون پوستر و طرح ها رو یه کمی سریعتر نشون بدی و در آخر آخر کلیپ هم آیه ی معروف "أُوْلَئِكَ حِزْبُ اللَّهِ أَلا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ" رو همراه با طرح حزب الله و سید حسن نصرالله نشون می دادی و در ضمن با نظر کاربر محترم EMPERATOR موافقم که گفت: نقل قول: نکته ای که به نظرم رسید در قسمتی که شاه عربستان رو نشون می دید و در حال رقص شمشیر هست تصاویر پشتش که از جنایات ها بود رو می تونستسد یه جور دیگه ای نشون بدید تا بهتر درک بشه مثلا قسمت رقص رو نشون می دادید و بعد یک صحنه ی از جنایت های آل سعود و دوباره قسمت حرکات موزون! شاه عربستان و دوباره یک قسمت از جنایات آل سعود که فکر کنم بهتر می شدالبته این نظر شخصی من هستش ! در کل این نظر شخصی ام بود . |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۱۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان موعودی بالاخره لینک مستند رو گذاشتن اما با فرمت ویدویی بسیار عجیب! این لینک دانلود http://mouood.org/images/film/clip/Bahr_Khonin.wbmp واینم صفحه دانلود http://mouood.org/component/k2/item/2186...ت-اول.html یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: i72280_c8dba7d0df1c.jpg]](http://8200.6.img98.net/out.php/i72280_c8dba7d0df1c.jpg)