|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۰, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۱)نگار نوشته است: سلام...ببخشید...من2بیت شعر میخوام واسه امضام بذارم نمیشه!!!چرا؟؟؟؟سلام نباید مشکلی باشه...چه پیامی دریافت می کنید؟ |
|||
|
۹:۱۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
سلام
در بعضی تاپیک ها من پست صفحه اول رو بالای صفحه های بعد هم می بینم. |
|||
|
۹:۱۸, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۳)دل خسته نوشته است: در بعضی تاپیک ها من پست صفحه اول رو بالای صفحه های بعد هم می بینم. این موردی که شما می فرمائید جزء امکانات و قابلیت های جدید تالار می باشد که در همه تاپیک های بیشتر از یک صفحه، دیده می شود با این قابلیت، کاربران می توانند سریعا ارسال شماره یک تاپیک را مشاهده کنند. در این صورت همیشه هدف و موضوع اصلی هر تاپیک در همه صفحه آن دیده خواهد شد. |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۴۰ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۸)mohamad نوشته است:(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۹:۱۳)دل خسته نوشته است: در بعضی تاپیک ها من پست صفحه اول رو بالای صفحه های بعد هم می بینم. پیشنهاد می کنم برای ایجاد تغییرات اینچنینی یک نظرسنجی از کاربرا هم بکنید آخه ما هم داریم هرروز تو این فروم کار میکنیم دیگه.فقط مدیران که قرار نیست بیان تو تاپیکا... گذاشتن تاپیک رای گیری و نظرسنجی این جور کارا رو کمک میکنه افراد بیشتری از فروم راضی باشن. در پناه حق |
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۱۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام
درست می فرمایند ایشون هم. چند راه هست که ببینید اگر امکان داره اضافه کنید ، یکی این که این آپشن از طرف خود کاربر قابل انتخاب باشه در تنظیمات کاربری ، دوم این که این آپشن توسط شروع کننده بحث قابل انتخاب باشه در تنظیمات ایجاد مبحث. والا من داشتم پست می زدم رفت صفحه دو ، دیدم پست اول دوباره تکرار شده ، خیلی تعجب کردم ، فکر کردم اشتباهی در کپی اون صفحه ارسال دوباره داشتم ، اما باز هم با عقل جور در نمیومد ، بعد گفتم شاید باگ از مرورگر باشه ، دیدم فقط برای این سایت مشکل داره ، تا این که اینجا متوجه شدم آپشن جدید بوده.من مخالف این آپشن نیستم ، اما کاش از سمت کاربری هم قابل تغییر می بود. |
|||
|
|
۳:۲۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۰)Mahdy2021 نوشته است:(۹/اردیبهشت/۹۱ ۰:۴۱)نگار نوشته است: سلام...ببخشید...من2بیت شعر میخوام واسه امضام بذارم نمیشه!!!چرا؟؟؟؟ لطفا برای ادامه خطاهای زیر را اصلاح نمایید:
این پیام میاد!!!هر دفعه هم عددهاش فرق میکنه!
|
|||
|
|
۹:۴۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
سلام
از زمان این تغییرات جدید دیگه برای من ایمیل درمورد موضوعات مشترک شده نمیاد. |
|||
|
۱۱:۱۹, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۹:۴۱)دل خسته نوشته است: سلامسلام mail server تالار نزدیک به 40 ساعت دچار اختلال شده بود که البته در این مدت فرستادن ایمیل متوقف نشده بود بلکه تعداد کمتری ایمیل ارسال شده بود...... اگر هیچ ایمیلی ارسال نشده بود، هیچ کاربری نمی توانست حساب کاربری خود را فعال کند: http://forum.bidari-andishe.ir/memberlist.php ضمنا اصلا روی این بحث ایمیل نباید حساب کنید و ملاک شما قطعا باید خود تالار باشد.چون فرآیند ارسال ایمیل کمی پیچیده است و هر ایمیل باید از چندین سرور عبور کند!!! تعداد هم که بالاست و ممکن است در ساعاتی به هر دلیلی ایمیلی به دست شما نرسد (۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۳:۲۶)نگار نوشته است:کافیه فقط 11 حرف از متنتون کم کنید یا متن کوتاهتری انتخاب کنید(۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۲۰)Mahdy2021 نوشته است: سلام قبلا محدودیت 300 بود که به 350 ارتقا یافت اما امضا باید حاوی حداقل جملات باشد تا صفحات تالار تبدیل به نمایش امضاها نشود |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۵۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۳:۲۶)نگار نوشته است: لطفا برای ادامه خطاهای زیر را اصلاح نمایید: با تشکر از جناب مهدی2021، این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که اگر شما از تصویر در امضای خود استفاده می کنید، آدرس (لینک) آن تصویر نیز جزئی از متن امضای شما محسوب می شود. و از آنجایی که لینک تصاویر اغلب طولانی هستند، شما دچار مشکل خواهید شد. برای رفع این مشکل می توانید تصویر را دانلود و با یک عنوان کوتاه تر در یک سرور دیگر آپلود کنید. برای مثال به دو لینک زیر دقت کنی http://networkan.persiangig.com/T/8-29.jpg http://haacked.com/images/haacked_com/Wi..._test2.jpg اولی حدود 50 کاراکتر و دومی حدود 120 کاراکتر دارد و کار هر کدام فقط نمایش تصویر می باشد |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۰ ۰:۳۲)یا ثارالله نوشته است:(۹/اسفند/۹۰ ۱۶:۱۳)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۱۶/اسفند/۹۰ ۰:۴۳)Mahdy2021 نوشته است: اصلاح شد! بسم الله الرحمن ارحیم ظاهرا فقط برای همون یک تاپیک اصلاح شده ![]() خیلی از تاپیک ها این مشکل رو دارن! مثلا این تاپیک همیشه خرابه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16387.html به صورت مهمان بیاید و صفحه آخرو بزنید، متوجه منظور بنده میشید یا زهرا(سلام الله علیها) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |