|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۳, ۳۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۲۱:۲۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض خسته نباشید
این پیام واسم اومده اون بالا و هر کاری میکنم حذف نمیشه! ![]() علتش چیه ؟ ویرایش : آقا درست شد ، نمیدونستم باید اون دکمه قرمز رنگ رو بزنم عجب باهوشی هستم من !
|
|||
|
۱۲:۳۷, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
از امروز سایت رو باز می کنم این صفحه میاد من از مرورگر گوگل کروم استفاده میکنم. اگه میشه لطفا جواب رو ایمیل کنید چون من به این صفحه هم دسترسی ندارم این پیغام رو هم با هزار جور مشکل فرستادم خیلی تکرار کردم. با تشکر از شما http://www.webgozar.com/?fp=D7EYFtLRUyrg...&t=counter |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۲ ۱۲:۳۷)Night_World نوشته است: به نام خداسلام من خودم هم چند باری این پیام رو دیدم ولی دیگه نمایش داده نشد. اگر کاربران زیادی با این مشکل مواجه بشن، موقتا باید شمارشگر وبگذر رو برداریم. معلوم نیست چرا اینطوری میشه |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
۱۳:۵۶, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
I Have Had The Same Problem Too
|
|||
|
۱۴:۰۰, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۲ ۱۳:۵۶)دل خسته نوشته است: I Have Had The Same Problem Too Have va Had?! یکیش کافی بودا! ![]() http://www.webgozar.com مثه اینکه تعلیق شده برای همیشه ، و این مشکل پیش اومده برای تالار ، الان که کانتر رو برداشتن از رو تالار ، حل شده برا من ، مشکلی ندارم دیگه
|
|||
|
۱۴:۴۴, ۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۴:۴۵ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
نقل قول:"Have had" is using the verb have in the present perfect tense.Consider the present tense sentence:I have a lot of homework.This means that I have a lot of homework now.On the other hand, we use the present perfect tense to describe an event from the past that has some connection to the present. Compare the following two sentences:فرق have had و had خالی اینه که وقتی می گی have had یعنی هنوز مشکل ادامه داره. |
|||
|
۱۴:۴۷, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
۱۴:۴۸, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
۱۴:۵۱, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 83151250265202639248.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/83151250265202639248.jpg)
عجب باهوشی هستم من !