|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۶, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۲ ۱۳:۲۱)Mahdy2021 نوشته است: سلام من هم امروز همین مشکلو دارم. لطفا فعلا برش دارید اقا مهدی. |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
امروز بعد از اینکه صفحه را باز میکنم بعد از اینکه صفحه به طور کامل بارگذاری میشود به طور خودکار سایت وبگذار بالا میاید. بعد از اینکه مرورگر خود را از اکسپلورر به فایر فاکس تغییر دادم این مشکل برای چند ساعت برطرف شد ولی بعد دوباره این مشکل به سراغم آمد و مجبورم بعد از هر بار باز کردن صفحات سایت سریعا بر روی stop کلیک کنم چون اگر اینکار را نکنم و صفحه بارگذاری کامل شود به صورت خودکار به صفحه وبگذر میرود به نظر این اتفاق کمی مشکوک است و کاربران سایت روی مرورگرهای مختلف ردیابی میشوند و این مشکل و باگ پیش میاید. |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
|
سلام این مشکل فقط برای اینجا نیست
اکثر سایتها این مشکل رو دارن باز اینجا که من ندیدم این مشکلو شاید هم شمارشگر رو حذف کردین اما الان دیگه خوب شد تا ساعت 4-5این مشکل رو همه سایتها بود |
|||
|
|
۸:۰۰, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
|
11:66-7 0.0 این ویرایشگر کلا با زبان انگلیسی مشکل داره مثلا علایم نگارش میاد اول 0.0 نوشتم کد قالب بندی شده: I have had this problem.نشون میده I have had this problem. و به هیج وجه نمیشه نوشت کد قالب بندی شده: 10- I have had this problemچون مینویسه 10- I have had this problem
|
|||
|
۱۵:۴۸, ۱۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۲ ۱۵:۵۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
|
پریروز یک آقای محترمی ثبت نام کردهاند و نام کاربری ســــــاقی رو انتخاب کردهاند، در حالی که قبلاً آقای ساقی عزیز رو در تالار داشتهایم.
به نظرم سیستم حداقل کاراکتر امتداد خط ــــــــــــ رو باید در متفاوت دونستن دو کلمه به حساب نیاره. باز ایشون از چند کاراکتر استفاده کردند، فردا یه نفر میتونه از اینها ســــــاقی ســـــاقی ســــاقی ســـاقی ســاقی سـاقی هم استفاده کنه! ![]() با تشکر درست پسنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ![]() (۱۶/تیر/۹۲ ۸:۰۰)59-11(یامهدی) نوشته است: این ویرایشگر کلا با زبان انگلیسی مشکل دارهباز شما راهش رو بلدید. ![]() من کلی دردسر کشیدم برای نوشتن دو سه تا فرمول، آخرش هم دیدم نمیشه، عبارات رو جابجا کردم تا گول بخوره! ![]() متشکرم که من رو از این راه حل آگاه کردید. |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۹/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۲ ۲۳:۱۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۲ ۱۵:۴۸)درست پسند نوشته است: پریروز یک آقای محترمی ثبت نام کردهاند و نام کاربری ســــــاقی رو انتخاب کردهاند، در حالی که قبلاً آقای ساقی عزیز رو در تالار داشتهایم.نمیشه چنین کاری کرد. در هیچ سایتی چنین کاری رو نمیکنن حالا اومدیم یکی مثلا حمیدرو ثبت کرد و دیگه آنلاین نشد. حداقل ظرفیت این وجود داره که حمیــد بتونه ثبت نام کنه البته همه هم از چنین چیزی اطلاع ندارن و خیلی محدوده در مورد ادیتور هم در اصل برای متن انگلیسی درست شده. مشکلی هم نداره مشکل اونجاست که بعد از ارسال متن، نمایش در ادیتور با نمایش در سایت یکسان نیست. یعنی نقطه و علامات جاشون عوض میشه
Iran’s ambition to exploit the world’s biggest natural gas reserves, stymied for years by U.S. sanctions, faces an even sterner test as rising global output and the North American shale boom threaten to erode prices.
مقایسه با چیزی که در ادیتور بود ![]() حالا خیلی نگارش انگلیسی که در تالار مهم نیست ولی اگر مورد خاصی باشه بهتره عکس بگیرید از word یا داخل code و php بزارید |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
سلام
ظاهراً این ویرایشگر مشکل داره ، وقتی میخوام بین خطوط فاصله قرار بدم نمیشه. در ضمن بعضی اوقات که میخوام متنی رو ویرایش کنم تمام متن بهم میریزه و اسم تگ ها هم نمایش داده میشه. با چندتا مرورگر هم امتحان کردم اما حل نشد! |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۲۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۲۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۱۱:۵۷)™SAViOR نوشته است: سلامسلام این http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8-...#pid168859 در مورد مشکلات ویرایشگر برای من راه حل بود. فکر میکنم برای شما هم راه حل باشه. |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
|
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟/
چرا بعضی موقع سایت شما فیـــلتر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معمولا دو سه بار در روز سایت شما فیــــــــلتر میشه واسه من البته با یه رفرش درست میشه !!! ولی واقعا عجیبه !!!!!!! آقاااااااا این فیــــــــــــلترینگ چیکار میکنه ؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۲۳:۴۷)Yaser_h2011 نوشته است: یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟/چنین چیزی تاکنون حتی یکبار هم گزارش نشده. در اون زمان که پیام فی*ل*ترینگ رو می بینید، با مرورگر دیگه ای تست کنید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: editor.jpg]](http://mahdy2021.persiangig.com/bidari/editor.jpg)