کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشکالات و باگها
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم
اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست

از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد

مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن:
1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد.
2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند.
3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست.

در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر.

با تشکر
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، خاک ، Amir ، K-1 ، Seyed Mohsen ، shafagh_mah ، SARV ، m.hossein ، taleb ، saloomeh ، Farzaneh ، medad.sefid ، حسن.س. ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، ضدایلو ، عبدالرحمن ، منادی حق ، انتصـار ، آفتاب ، حضرت عشق ، amirak

آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۸, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #261
آواتار
(۲۱/تیر/۹۲ ۲۳:۵۲)Mahdy2021 نوشته است:  چنین چیزی تاکنون حتی یکبار هم گزارش نشده. در اون زمان که پیام فی*ل*ترینگ رو می بینید، با مرورگر دیگه ای تست کنید

من هم مواجه شدم ، دیدم فی*ل*تر شده ، ولی بعد درست شد
۱۵:۴۹, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #262
آواتار
(۲۱/تیر/۹۲ ۲۳:۵۲)Mahdy2021 نوشته است:  چنین چیزی تاکنون حتی یکبار هم گزارش نشده. در اون زمان که پیام فی*ل*ترینگ رو می بینید، با مرورگر دیگه ای تست کنید

ببینین لحظه ای هستش،معلوم نیست کی و تو چه صفحه ای میشه ! احتمالا سیستم جدید فی*ل*تر زیادی حساسه !!! یعنی ممکنه یه صفحه باز میکنی با صفحه فی*ل*ترینگ مواجه میشی !! فکر کنم از نوع T2-11 باشه !! ولی با یه رفرش یا حداکثر 2رفرش درست میشه!!! خدایی این فی*ل*ترینگ ایرانم شورشو در آوردهااااا !!! دیگه کم مونده سایت شما رو هم با پروکسیم باز کنم Confused
روزی 3،4بار میشه ... بعدشم دیدین که همچین گزارشی هم الان شد !!! کسی نمیگفت بیخیال میگذره !!!
واقعا این فی*ل*ترینگ واسه چیه ... جز سایت های ج ن س ی بقیه نیاز به فی*ل*ترینگ نداره !!سایت فیلم،آهنگ،بازی (اونم از نوع خبریش فقط!!!!) فی*ل*تر میکنن دیگه پس فردا سایت تبیان،مخابرات،سایت رئیس جمهور هم فی*ل*تر میکنن به خدا Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
۲۲:۵۹, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #263
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۰:۴۸)Prestige نوشته است:  من هم مواجه شدم ، دیدم فی*ل*تر شده ، ولی بعد درست شد
اگر فرض بگیریم که مشکل به مرورگر و افزونه های اون مربوط نباشه و واقعا سراسری باشه، در کل کاری از دست ما بر نمیاد. چون هیچ صفحه ای به صورت ثابت مسدود نشده که بشه رفت اعتراض کرد!!!

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
۱۶:۳۷, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #264
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۲:۵۹)Mahdy2021 نوشته است:  اگر فرض بگیریم که مشکل به مرورگر و افزونه های اون مربوط نباشه و واقعا سراسری باشه، در کل کاری از دست ما بر نمیاد. چون هیچ صفحه ای به صورت ثابت مسدود نشده که بشه رفت اعتراض کرد!!!
نه بابا !!! مرورگر چیه آخه !!! من حدسم اینه اینا باز سیستم جدید فــــیلترینگ آوردن (چون دقت کرده باشین حرف انگلیسیش عوض شد قبل (B2-(1-11 میومد اما حالا شد T2 !!! واسه شما بیشتر T2-11 میادش !! حتی تا 2بار رفرش هم میرسه !!! شما که سرورتون داخله ببینین پلاگین هاتون مشکل نداره ؟ سایت هایی که تو لود سایت لازمه مشکل نداره ؟؟؟
واسه من بیشتر تو صفحه اعضای سایت (user) صفحه پیوند ها هستش !!
واقعا مسخرسDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133
۲۱:۳۰, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #265
آواتار
حالا شما یه ویندوز عوض کن شاید مثل من مشکلت حل شدWink
۲۲:۵۳, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #266

(۲۲/تیر/۹۲ ۱۵:۴۹)Yaser_h2011 نوشته است:  ببینین لحظه ای هستش،معلوم نیست کی و تو چه صفحه ای میشه ! احتمالا سیستم جدید فی*ل*تر زیادی حساسه !!! یعنی ممکنه یه صفحه باز میکنی با صفحه فی*ل*ترینگ مواجه میشی !! فکر کنم از نوع T2-11 باشه !! ولی با یه رفرش یا حداکثر 2رفرش درست میشه!!! خدایی این فی*ل*ترینگ ایرانم شورشو در آوردهااااا !!! دیگه کم مونده سایت شما رو هم با پروکسیم باز کنم Confused
روزی 3،4بار میشه ... بعدشم دیدین که همچین گزارشی هم الان شد !!! کسی نمیگفت بیخیال میگذره !!!
واقعا این فی*ل*ترینگ واسه چیه ... جز سایت های ج ن س ی بقیه نیاز به فی*ل*ترینگ نداره !!سایت فیلم،آهنگ،بازی (اونم از نوع خبریش فقط!!!!) فی*ل*تر میکنن دیگه پس فردا سایت تبیان،مخابرات،سایت رئیس جمهور هم فی*ل*تر میکنن به خدا Big Grin
من ZoneAlarm Antivirus+Firewall دارم و الآن دومین بار هست که اتفاق میفته که وقتی نسخه‌ی جدیدش رو میریزم مشکلی شبیه به این به وجود میاد. هر صفحه که باز میشد، علاوه بر اون یه صفحه‌ی پیوندها هم باز میشد. نسخه‌ی رایگان این برنامه کاربر رو مجبور میکنه که Search Toolbar اون رو هم نصب کنه، و زمانی که رفتم توی Add-ons و Extension مربوط به Search Toolbar رو غیرفعال کردم مشکل حل شد.

فکر می‌کنم بخاطر این باشه که میخواد از بعضی سایت‌های فی*ل*تر شده مطالبی رو لود کنه. شاید شما هم برنامه‌هایی دارید که چنین Add-onهایی رو همراه خودشون نصب کردن.
۲۳:۰۳, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #267
آواتار
(۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۵۳)درست پسند نوشته است:  من ZoneAlarm Antivirus+Firewall دارم و الآن دومین بار هست که اتفاق میفته که وقتی نسخه‌ی جدیدش رو میریزم مشکلی شبیه به این به وجود میاد. هر صفحه که باز میشد، علاوه بر اون یه صفحه‌ی پیوندها هم باز میشد. نسخه‌ی رایگان این برنامه کاربر رو مجبور میکنه که Search Toolbar اون رو هم نصب کنه، و زمانی که رفتم توی Add-ons و Extension مربوط به Search Toolbar رو غیرفعال کردم مشکل حل شد.

فکر می‌کنم بخاطر این باشه که میخواد از بعضی سایت‌های فی*ل*تر شده مطالبی رو لود کنه. شاید شما هم برنامه‌هایی دارید که چنین Add-onهایی رو همراه خودشون نصب کردن.
بله همونطوری که گفتم یکی از احتمالاتش اینه:
نقل قول:اگر فرض بگیریم که مشکل به مرورگر و افزونه های اون مربوط نباشه

چون من از حداقل 3 شرکت مختلف به اینترنت وصل میشم و تا به حال چنین چیزی ندیدم، بعید نیست که از نرم افزارهای داخلی خود کامپیوتر دوستان باشه

باز دوستان اگر زیاد به این مشکل بر میخورید، کمی حرفه ای تر قضیه رو بررسی کنید. مثلا با یک مرورگر دیگه تست کنید
با یک اینترنت دیگه تست کنید یا از دوستتون بخواید فلان صفحه رو چک کنه
۰:۳۰, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #268
آواتار
به یه صفحه خاص وابسته نیست عشقی یه صفحه رو فی*ل*تر شده نشون میده !!!
اینم یه عکس!
همین الانم این صفحه رو باز کردم اولش همین صفحه فـــــــــیلترینگ اومدش !!
[تصویر: 36366220641165179007.jpg]
۱۳:۳۵, ۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #269
آواتار
سلام

این چند روز اخیر ، سایت مدام خطای Internal Error میده و بالا نمیاد.

مدیران عزیز لطفاً رسیدگی کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، مجید املشی
۱۰:۴۹, ۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۱۰:۵۵ توسط FN_AntiZionism.)
شماره ارسال: #270
آواتار
این مشکلی رو که برادرمون جناب Yaser_h2011 گفتن تو این دو سه هفته بیشترم شده... مختص به صفحه خاصی هم نیست... کلاً هر دو سه صفحه ای که باز میکنم مابینش یه بار صفحه دوست داشتنی پیوندها Sad هم میاد

[تصویر: 22250972902713061130.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا