|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۰ ۹:۳۷)stranger نوشته است: چطوری می تونم پست هایی که از ابتدا زدم رو توی کنترل پنل م ببینم؟؟در کنترل پنل! http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.php روی عدد روبروی تعداد ارسال کلیک کنید: مثلا این برای منه: نقل قول:تعداد ارسال: 374 (1.68 در روز)| 1.88 درصد از کل ارسال های تالار) |
|||
|
۱۹:۳۴, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
پس از حذف "پیش نویس" پیامی نمایش داده شده که متن آن انگلیسی است
You do not currently have any draft threads or posts.
To save a draft thread or post: Proceed to the normal posting pages for the action you wish to perform (post a new thread or reply to an existing one). Fill in as much or as little as you want on the posting page. Click the 'Save as Draft' button below the posting area فکر می کنم این قسمت باید به فارسی ترجمه شود. |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۶ توسط mhklord.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام چند تا پیشنهاد
به نظرتون بهتر نیست سیستم فروم به vBulletin تغییر پیدا کنه ؟ به نظرتون اگر پیغام مهمان باز شه بهتر نیست ؟ اگر در ایندکس یه باکسی که توش تازه ترین پست های زده شده توی سایت زده بشه بهتر نیست ؟ اگر در صفحه اصلی سایت کنار اسم هر انجمنی تعداد افرادی که در حال مشاهده بخش هستن زده بشه بهتر نیست ؟ اگر پایین هر پستی اخرین ویرایش ثبت بشه بهتر نیست ( البته مطمئن نیستم تو این سیستم قابل اجرا باشه! ) ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با سمه تعالی
با سلام این روزها با اینترنت معمولی نمی توانم به تالار بیایم مجبور شدم از فی*ل*تر شکن استفاده کردم تا بتوانم به تالار بیایم مشکل کجاست؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
۲۱:۰۶, ۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من هم وقتی با لینوکس از طریق فایر فاکس وارد میشدم همین مشکل رو داشتم . اما با ویندوز ندارم!!
موفق باشی |
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۲۱:۴۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به هر حال دوستان این تالار روزی چندین هزار بازدیدکننده داره.اگر این مشکل از تالار باشه، باید یا بازدید تالار به شدت کم بشه، یا افراد زیادی این موضوع رو گزارش بدن
غیر از این اشکالات به یکی از موارد زیر بر می گرده: 1-نرم افزارهای نصب شده در سیستم شما 2-مرورگرهای شما 3-سرویس دهنده اینترنتی سعی کنید در مواقعی که با مشکل مواجه شدید، حتما این موارد را چک کنید |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۲۲:۱۷ توسط aramino.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
راستش چند روزی هست من زیر پستهای خودم دکمه اعتبار رو میبینم.میدونم کسی به خودش اعتبار نمیده ولی بهتره حذف بشه.
|
|||
|
۱۰:۱۱, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
در تاریخ 9 مرداد ساعت 22 هنگام بازکردن سایت به چنین پیامی روبرو شدم:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
|
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا مهدی ماه رمضان رو تبریک می گم به شما و بقیه دوستان التماس دعا خواهش می کنم خواهش عاجزانه !! ![]() چرا انقدر بالا اومد فروم اکثر اوقات طول می کشه و یا خیلی وقتا ارور میده لطفا بررسی کنید اکثر اوقات می خوام وارد فروم بشم کلی طول می کشه شاید بیشتر از 20 ثانیه هم شده در همین حین برای اینکه ببینم اینترنتم درسته یا نه وارد گوگول ! میشم که مثل برق میره داخل آخه ما که مثل اون فروما نیستیم که می خوای واردش بشی 3 کیلومتر اول تبلیغات می بینی بعد فرومشونو !!! پس مشکل چیه و چرا ؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |