|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۳۹, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۸:۴۲ توسط پوریا.)
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی جان خدا قوت عزیز من تازه عضو شدم. اگه بتونین تالار عزیزمون را (یک کلیک) کنین یعنی رو هر مطلبی کلیک کنی خودش خودکار،رو یه تب جدید باز بشه خیلی سرعت کار بالا میره. اگه انجامش بدین عالی میشه یا علی
|
|||
|
۱۳:۲۲, ۱۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۳:۳۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
|
سلام
تالار امروز برای من به زور بالا میاد بعضی وقتا روی تب مربوطه به پیج ادرس میاد و خودشو رفرش میکنه و نهایتا هم بالا نمیاد ![]() احتمال 90 درصد از نت خودمه ![]() ![]() ![]() ![]() بعضی سایت های دیگه هم همینطور میشن ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشید..ابتدا از سایت خود یک بک آپ بگیرید برای مواقع ضروری دوم خدمت شما عرض کنم که سایت شما دارای باگ CSRF هست..سریعا موضوع رو با یک متخصص امنیت در میون بگذارید و سایتتون رو از نظر امنیتی ایمن کنید..
موفق و پیروز باشید |
|||
|
|
۰:۱۴, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
|
سلامممممممممممممم
کسی نمیخواد ساعت تالار رو به روز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۵۵, ۳/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۳ ۱:۵۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۰:۱۴)غریب نوشته است: سلاممممممممممممممhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...ml#pid9443 |
|||
|
۲:۰۶, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
(۳/فروردین/۹۳ ۱:۵۵)Mahdy2021 نوشته است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...ml#pid9443 خب من الان چکار کنم که یک ساعت ساعت تالار بیاد جلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۳:۰۸, ۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
|
بذارید روی مثبت چهار و نیم GMT
|
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
|
اههههههههههههههههههه اخه یعنی چی تو 24 ساعت فقط حق داریم 40 دونه پیام خصوصی بفرستیم
![]() اخه 40 تا پیامم شد برا ما سهمیه...من همش کم میارم
![]() ![]() ![]() اصلا من اعتراض دارم . باید سهمیه خانم ها رو دو برابر اقایون کنید خب بالاخره تفاوت خلقته دیگه
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
|
۱۵:۰۲, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
(۱۳/فروردین/۹۳ ۱۴:۴۳)غریب نوشته است: خانم ها سهمیه شون دو برابر بشه؟! اینقدر آقایون هیچی نگفتن که خانم ها دارن مسلط میشن! ![]() ولی بنده هم با محدودیت پیام های خصوصی به این شکل یه کم مشکل دارم.چون بعضی اوقات آدم نیاز داره زیاد پیام خصوصی بفرسته بعضی اوقات هم نیازی نیست اصلا ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اینقدر آقایون هیچی نگفتن که خانم ها دارن مسلط میشن!