|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۸, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۲ توسط آرامش.)
شماره ارسال: #331
|
|||
|
|||
|
یا حق
نمیدونم این مشکل منه یا برای دیگر اعضا هم این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساعتی که تالار نشون میده یه ساعت عقبه یعنی الان ساعت 11 است ولی تالار ساعت 10 رو نشون میده. چرا؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۱:۵۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #332
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۰۸)آرامش نوشته است: یا حقhttp://forum.bidari-andishe.ir/thread-13...ml#pid9443 |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #333
|
|||
|
|||
|
با تشکر از راهنمائیتون
حذف کردم مشکل حل نشد . . مدیر فنی محترم هم راهنمایی کردن که ورژن اخر جاوا رو نصب کنم نصب کردم،تغییری نکرد |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #334
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۱)مجنون الحسین نوشته است: 2،3شب پیش برای منم این مشکل پیش اومد تا صبح تالار باز نمیشد آیا در چنین حالتی مرورگرتون نشون میده که صفحه کامل لود نشده؟ من گاهی این مشکل برام پیش میاد و صفحه کامل لود نمیشه... کل صفحه لود میشه ولی ادیتور سه چهار دقیقه بعدش لود میشه از ادیتور کامل نمیتونید استفاده کنید؟ از این: http://forum.bidari-andishe.ir/newreply.php?tid=32945 |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #335
|
|||
|
|||
|
از راهنمائیتون ممنونم
صفحه کامل لود میشه چه سرعت بالا باشه چه پائین و هر زمانی هم صبر کنم ادیتور فعال نمیشه فقط میتونم ساده تایپ کنم..همین . . لینک شما هم باز کردم همون حالته |
|||
|
۱۶:۳۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #336
|
|||
|
|||
|
مرورگرهای دیگه رو امتحان کردید؟
مرورگرتون چیه؟ به قسمت تنظیمات مرورگر برید و از فعال بودن جاوا اسکریپت مطمئن بشید |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #337
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام من هم این مشکل رو چندروزه دارم.... اینترنتم هم شاتله .... تا حالا هم پروفایل دیگران برام باز نشده.... |
|||
|
۱۹:۳۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #338
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #339
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام مجدد.. من از Internet Explorer ورژن 8 استفاده میکنم.... دقیق یادم نمیاد از کی این مشکل ایجاد شده ولی چند روز هست... |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۱۱/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱:۲۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #340
|
|||
|
|||
(۱۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۴۷)farzaneh نوشته است: بسم اللهاگر لطف کنید آخرین ورژن فایرفاکس رو بگیرید و تست کنید، ممنون میشم http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |