|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۰, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۰:۴۱ توسط محمود.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
از دیشب تاحالا بیش از بیست بار این پیغام رو داده
![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۰:۵۱ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بنده هم از دیروز به مشکل ورود بر خوردم
بعضی از بخش ها رو نمیشه باز کرد یا وارد بخش میشی موضوع نمیشه انتخاب کرد و اخطار میده اون هم اینجوری: [img] [/img]دوستان مثل اینکه من و محمود عزیز ارسال همزمان داشتیم ببخشید که تکراری شد این نشون میده که مشکلاتی برای تالار ایجاد شده خواهشاً رسیدگی بشه خیلی ممنون |
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
این مشکل دوستان روهم من ازامروز دارم.
![]()
|
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۱:۵۱ توسط boghz.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۰/مرداد/۹۰ ۱۰:۱۱)mohamad نوشته است: در تاریخ 9 مرداد ساعت 22 هنگام بازکردن سایت به چنین پیامی روبرو شدم: منم از پریروز این مشکل رو داشتم خیلی ترسیدم که شاید یه بلایی سره فروممون آوردن تورو خدا مواظبش باشین و از دیروز هم مشکلی رو که برادرام محمود و emperator داشتن رو دارم |
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۰ ۰:۴۵ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
۴:۳۱, ۱۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۰/مهر/۹۰ ۰:۴۱)omoridi نوشته است: این یعنی چی؟اگر به تاریخ پستهای قبل از خودتون نگاه می کردید، می دیدید که آخرین پست متعلق به 2 ماه قبل است و از آن تاریخ تا امروز مشکلات به شدت کاهش پیدا کرده در مورد این مشکل شما هم هر چه هست مقطعی بوده.چون دیگران اخیرا مشکلی گزارش نکردن |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
من فکر نمیکنم مقطعی باشه ها! تا حالا چند بار برای خودم پیش اومده. لطفا صفحه های php را چک کنید و تبلیغ کارتون را از توش بردارید.
|
|||
|
۱۶:۲۰, ۱۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام.
ببینید،نسبت به دو ماه پیش مشکلات قطعا کمتر شده،ولی از هر سایتی با هر نوع پشتیبانی نمیشه انتظار آپتایم۱۰۰%و همیشگی رو داشت.قطعا دقایقی با اختلال و قطعی مواجه میشه.بنابراین مواجه شدن با این ارور در هر روز امری طبیعیه. اما یه سوال از آقا مهدی.شما چند وقت پیش گفتید قصد دارید تغیراتی در دقیقا یادم نیست،فکر کنم سرور بود که وعده دادین سرعت هم خیلی بهتر و بالاتر میره.این قضیه به کجا رسید؟ با تشکر از زحمات شما. موفق باشید. |
|||
|
۱۸:۴۹, ۱۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۰ ۱۹:۰۷ توسط omoridi.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
کار کردن و یا نکردن سایت مهم نیست. روزی 1 ساعت کار نکنه ولی چرا توی یک سایت که از بیداری اندیشه تبلیغ میشه، فروش dvd کارتون و فیلم های ..... تلبیغ میشه! اون کسی گرفتم کارتون بود ولی چند روز پیش یک فیلم عاشقانه بود.
اصلا خودتون ببینید. http://forum.bidari-andishe.ir/forum-.html |
|||
|
۱۷:۵۰, ۲۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۰ ۱۷:۵۲ توسط Amir.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
چرا میخوام توی این بخش پیشنهادات و انتقادات فنی موضوع ایجاد کنم ، ارسال موضوع رو که میزنم منو میاره دوباره به همین صفحه " پیشنهادات و انتقادات فنی " و موضوع که ایجاد کردم رو اصلا بین موضوعات دیگه نشون نمیده !!! انگار هیچ کاری انجام ندادم ؟!
(۱۰/مهر/۹۰ ۱۸:۴۹)omoridi نوشته است: کار کردن و یا نکردن سایت مهم نیست. روزی 1 ساعت کار نکنه ولی چرا توی یک سایت که از بیداری اندیشه تبلیغ میشه، فروش dvd کارتون و فیلم های ..... تلبیغ میشه! اون کسی گرفتم کارتون بود ولی چند روز پیش یک فیلم عاشقانه بود. منظورت صفحه 404 یا Not Found سایت هست که قبلا یک کد بنر تبلیغاتی بود الان اصلاح شده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 72bg6mhhovsrr5ajlwgv.jpg]](http://www.irupload.ir/images/72bg6mhhovsrr5ajlwgv.jpg)
![[تصویر: l4rzeohbz4hcbsy0h62.jpg]](http://www.irupload.ir/images/l4rzeohbz4hcbsy0h62.jpg)