|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۳, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۱)Mahdy2021 نوشته است: سلامداداش من این یه اصطلاحه اگر شما سه چهار ساله که کارشناسی نرم افزار گرفتی من دارم به استادایی درس می دم که شاگرداشون استاد های شماست !!! اینی که شما پیشنهاد دادی افزونه ی noscript هستش در ضمن مرورگر های فایرفاکس که این فایل ها رو باز می کنه اینا پس چرا همش دانلود می کنه در ضمن چرا دانلودش ادامه داره و خالیه؟؟ به این تروجان چون هیچ چیزی تویه سورس کداش مشخص نیست و هیدن هستش از این به بعد یه نگاهی به کتاب های امنیت استاد قومی چاپ ۸۶ بندازید این اصطلاحات توش هست!!! در پناه خدا |
|||
|
۲۰:۳۶, ۲۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۸ توسط ازاد-اندیش.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۰ ۱۸:۳۳)اکبر.ع نوشته است:(۲۰/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۱)Mahdy2021 نوشته است: سلامداداش من این یه اصطلاحه اگر شما سه چهار ساله که کارشناسی نرم افزار گرفتی من دارم به استادایی درس می دم که شاگرداشون استاد های شماست !!! به نام خدا سلام دوست عزیز فایل های php & asp & aspx قابل اجرای روی سیستم های خانگی نیست اند چه برسه به گوشی برای اجرای اون ها باید از کلی نرم افزار برای خوندن کد ها استفاده کرد این کد ها اول روی سروری که اپلود شدن خونده میشن بعد به صورت کد های استاندارد به ما ارسال میشن تا مرور گر ما توانایی اجراشون رو داشته باشه پس نتیجه میگیریم یه کد با پسوند asp & aspx & php و ... رو ی سیستم های خونگی یا گوشی ها بدون داشتن نرم افزار ی که بتونه بخوندشون قابل مشاهده نیست و فقط میشه سروسشون رو مشاهده و ادیت کرد توسط نرم افزار های مثل notepad درضمن هر بد افزار فقط روی سیستم عامل مخصوص خودش قابل اجرا است مثلا بد افزار سیستم عامل ویندو روی مک یا گوشی جواب نمیده. که شما میگی این ویروسو روی اکثر سیستم ها دیدی الان هم این گوشی مثلا الودش شده!!!!! ![]() راستی علم هک و امنیت چیزیه که روز به روز کهنه میشه!!!! الان هرورز کلی متد جدید میاد حالا شما میگی بریم چاپ سال 86 یه کتاب رو بخونیم؟؟؟؟ خود انتی ویروس یا دیواره ی اتش ما سریتر خودشو وفق میده الان ویروس یه هفته پیش الان دیگه کارایی نداره!!! |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام
مدیریت جلوی کد های ایجکشن رو بگیره خواهشا مثل ' & cmd & , & ... همه اینارو میشه بایه ادیت توی فایل htaccess یا نصب یا ماژول امنیتی mybb جولوشو گرفت خوهشا پی گیری کنید |
|||
|
۲۳:۵۸, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
چرا من نمی تونم ارسال خودمو حذف کنم؟؟؟؟
|
|||
|
۰:۲۳, ۲۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۲)ازاد-اندیش نوشته است: سلام سلام در این زمینه نگرانی وجود نداره (۲۸/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۸)Blank Mind نوشته است: چرا من نمی تونم ارسال خودمو حذف کنم؟؟؟؟ هیچکس نمی تونه پست خودتون رو گزارش بدید تا ناظران و مدیران حذف کنن |
|||
|
|
۰:۰۲, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۰ ۰:۲۳)Mahdy2021 نوشته است:ممنون. من که بدم نمیاد مدیرا در خدمتم باشن هی بهشون بگم پستامو پاک کنم!! ولی خیلی بدویه اینجوری، درستش کنید لطفا.(۲۶/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۲)ازاد-اندیش نوشته است: سلام |
|||
|
|
۰:۲۵, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۰ ۰:۰۲)Blank Mind نوشته است:متاسفانه نمیشه چنین امکانی رو داد.... حالا دلایلش زیاده ولی شما نگران مدیران و ناظران نباشید.همین که گزارش بدید در اسرع وقت حذف میشه و از نظر ما هیچ اشکالی نداره(۲۹/بهمن/۹۰ ۰:۲۳)Mahdy2021 نوشته است: سلامممنون. من که بدم نمیاد مدیرا در خدمتم باشن هی بهشون بگم پستامو پاک کنم!! ولی خیلی بدویه اینجوری، درستش کنید لطفا. |
|||
|
|
۱:۱۱, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
منم می خوام دلایلشو بدونم. لطفا به منم بگید.
|
|||
|
۱۲:۵۸, ۳۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
با سلام
در تاپیک زیر http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11663.html یک نظرسنجی موجود است که تعداد آرای آن 36 نفر می باشد ولی با کلیک کردن بروی " نمایش نتیجه" فقط اسامی چند نفر را نمایش می دهد این اتفاق زمانی رخ داد که این تاپیک جابجا شد اگر ممکن است تصحیح شود با تشکر |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۰ ۱:۱۱)Blank Mind نوشته است: منم می خوام دلایلشو بدونم. لطفا به منم بگید.در کل باعث بی نظمی تالار میشه شما فرض کنید یک نفر موضوعی ایجاد کرده و بقیه میان راجع بهش نظر میدن.یهو سر یک ناراحتی کوچک بیاد اون رو پاک کنه و صدای همه در میاد!!! یا مثلا برخی تا یک ناراحتی کوچک پیش میاد میخوان پستهاشون رو پاک کنن... خوب تالار نظم مشخصی داره و ناظر و مدیر هم بدون دلیل حق ندارن چیزی رو پاک کنن.اما اگر دایره افرادی که میتونن پست حذف کنن زیاد باشه، پیگیری دلیل حذف بسیار سخت میشه........ (۳۰/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۸)mohamad نوشته است: با سلامسلام محمد عزیز به نظر میاد اشکال پیچیده تری باشه!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |