|
اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود
|
|
۵:۲۷, ۱۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۵ ۱۰:۴۴ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم این تاپیک محل قرار گیری آخرین سخنرانی های آقای رائفی پور و یا مکان و محل برگزاری سخنرانی ایشون هست هر گونه ارسالی با شرایط زیر حذف خواهد شد 1. هر ارسالی که مطابق با موضوع تاپیک نباشد 2. سخنرانی با لینک خراب 3. سخنرانی بدون ذکر مکان و زمان سخنرانی روایت عهد یکم: حقیقت ذوالقرنین- ۱۳۹۰/۰۸/۲۶ ********************* روایت عهد دوم: شجره ملعونه- ۱۳۹۰/۰۹/۱۰ ********************* روایت عهد سوم: حماسه سرخ- ۱۳۹۰/۰۹/۲۴ ********************* روایت عهد چهارم: نقدی بر نبرد نیچه و مسیحیت- ۱۳۹۰/۱۰/۰۸ ********************* روایت عهد پنجم: اسطوره های صهیونیزم-نقاط ضعف اسراییل- ۱۳۹۰/۱۲/۲۵ ********************* روایت عهد ششم: اسطوره های صهیونیزم-قوم برگزیده ۱- ۱۳۹۱/۰۱/۳۱ ********************* روایت عهد هفتم: اسطوره های صهیونیزم-قوم برگزیده ۲- ۱۳۹۱/۰۲/۱۴ ********************* روایت عهد هشتم: اسطوره های صهیونیزم-قوم برگزیده ۳- ۱۳۹۱/۰۲/۲۸ ********************* روایت عهد نهم: اسطوره های صهیونیزم-قوم برگزیده ۴ (عبرت ایرانیان)- ۱۳۹۱/۰۳/۱۱ ********************* روایت عهد دهم: نقد فیلم جدایی نادر از سیمین -لایه ۱ و ۲- ۱۳۹۱/۰۳/۲۵ ********************* روایت عهد یازدهم: نقد فیلم جدایی نادر از سیمین -لایه ۳ و ۴- ۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ********************* روایت عهد دوازدهم: حجاب ، محدودیت یا مصونیت ۱- ۱۳۹۱/۰۴/۲۲ ********************* روایت عهد سیزدهم: حجاب محدودیت یا مصونیت ۲- ۱۳۹۱/۰۴/۲۹ ********************* روایت عهد چهاردهم: ارض موعود ۱- ۱۳۹۱/۰۶/۰۲ ********************* روایت عهد پانزدهم: محمد رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)- ۱۳۹۱/۰۶/۳۰ ********************* روایت عهد شانزدهم: ارض موعود ۲- ۱۳۹۱/۰۷/۱۳ ********************* روایت عهد هفدهم: امام هادی (علیه السلام) و چرایی حمله غرب به مقدسات- ۱۳۹۱/۰۹/۲۳ ********************* روایت عهد هجدهم: امام هادی (علیه السلام) و چرایی حمله غرب به مقدسات ۲- ۱۳۹۱/۱۰/۰۷ ********************* روایت عهد نوزدهم: فتنههای آخر الزمان- ۱۳۹۱/۱۱/۱۲ ********************* روایت عهد بیستم: فتنه شام وتحولات اخیر سوریه- ۱۳۹۱/۱۲/۱۷ ********************* روایت عهد بیست و یکم: ارض موعود ۳- ۱۳۹۲/۰۱/۲۹ ********************* روایت عهد بیست و دوم: یمانی دروغین- ۱۳۹۲/۰۲/۱۹ ********************* روایت عهد بیست و سوم: ارض موعود ۴- ۱۳۹۲/۰۴/۲۰ ********************* روایت عهد بیست و چهارم: بایدها و نبایدهای کار در عرصه مهدویت- ۱۳۹۲/۰۵/۲۴ ********************* روایت عهد بیست و پنجم: باید و نبایدهای دشمن شناسی- ۱۳۹۲/۰۶/۰۷ ********************* روایت عهد بیست و ششم: ارض موعود ۵- ۱۳۹۲/۰۶/۲۸ ********************* روایت عهد بیست و هفتم: ارض موعود ۶- ۱۳۹۲/۰۷/۱۸ ********************* روایت عهد بیست و هشتم: ارض موعود ۷- ۱۳۹۲/۰۸/۰۹ ********************* روایت عهد بیست و نهم: باکشتی نوح تا کشتی حسین (علیه السلام)- ۱۳۹۲/۱۰/۰۹ ********************* روایت عهد سی ام: بررسی معضل رمالی و جن گیری- ۱۳۹۲/۱۱/۰۳ ********************* روایت عهد سی و یکم: چگونه زمان خود را مدیریت کنیم- ۱۳۹۲/۱۱/۱۷ ********************* روایت عهد سی و دوم: چگونه زمان خود را مدیریت کنیم ۲- ۱۳۹۲/۱۱/۲۳ ********************* روایت عهد سی و سوم: شاخ شیطان (روز اول)- ۱۳۹۲/۱۲/۰۷ ********************* روایت عهد سی و سوم: شاخ شیطان (روز دوم)- ۱۳۹۲/۱۲/۰۸ ********************* روایت عهد سی و سوم: شاخ شیطان (روز سوم)- ۱۳۹۲/۱۲/۰۹ ********************* روایت عهد سی و چهارم: نقد فیلم جنگ جهانی زد- ۱۳۹۳/۰۱/۲۱ ********************* روایت عهد سی و پنجم: آندلوسیزه کردن ایران(فروپاشی فرهنگی)- ۱۳۹۳/۰۲/۱۸ ********************* روایت عهد سی و ششم: غزه – ۱۳۹۳/۰۵/۲۳ ********************* روایت عهد سی و هفتم: صنعت کشاورزی ،فرصت ها و تهدید ها- ۱۳۹۳/۰۶/۰۶ ********************* روایت عهد سی و هشتم: صنعت کشاورزی ،فرصت ها و تهدید ها ۲ – ۱۳۹۳/۰۶/۲۷ ********************* روایت عهد سی و نهم: خانه عنکبوت – ۱۳۹۳/۰۸/۲۹ ********************* روایت عهد چهلم: پرونده آخرالزمانی داعش – ۱۳۹۳/۱۰/۱۱ ********************* روایت عهد چهل و یکم: نگاه مسیحیت صهیونیسم به آخر الزمان شیعه – ۱۳۹۳/۱۱/۰۹ ********************* روایت عهد چهل و دوم: نگاه مسیحیت صهیونیسم به آخر الزمان شیعه ۲ – ۱۳۹۳/۱۲/۰۷ ********************* روایت عهد چهل و سوم: نگاه مسیحیت صهیونیسم به آخر الزمان شیعه ۳ – ۱۳۹۴/۰۱/۲۲ ********************* دانلود روایت عهد ۱ تا ۴۳ به صورت یکجا اللهـــم عــجـل لـولـیــک الـفـــرج التماس دعا منبع : فارقلیط |
|||
| آغاز صفحه 49 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۱, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۰:۵۱ توسط Braveheart.)
شماره ارسال: #481
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور فردا جمعه مورخ 1391/7/28 در حسینیه ی ثارالله شهرستان بندر ماهشهر ساعت 10 صبح دل نوشته: بعد عمری یه شخصیت مهم پا به خوزستان و اونم ماهشهر گذاشت...
|
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #482
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور در حسینیه ی ثارالله ماهشهر
![]() ![]() امروز که استاد اومد راستیتش از ساعت 10 صبح باید سخنرانی شروع و تا 12 ادامه پیدا میکرد اما متآسفانه با 45 دقیقه تأخیر تشریف آوردن و مدت سخنرانیشون هم به سختی به یک ساعت رسید و بعدش هم رفتیم سمت مصلا و فریضه ی نماز جمعه وایشون هم بعدش به هندیجان رهسپار شدند. موضوع سخنرانی ایشون, "مهدویت و رسانه" بود و بهش میخورد که دو سه ساعتی ایشون رو به بحث و نقد رسانه های داخلی و خارجی و راهکارها و ... بکشونه. اما ایشون تقریباً فقط حول و حوش مستند جدیدی که به نام ظاهراً "امام زمان" (من ندیدمش حقیقت!) صحبت کردند و نقل قول های افراد داخل مستد که افراد مهمی همچون جورج سوروس و جیمی کارتر و ... درش صحبت میکردند رو مورد نقد و بررسی قرار میدادند... مستندات این مستند جالب بود و ایشون تو اون مدت کم سخنرانی اومدن و اطلاعات غلط مستند رو که در اون به طور مخفی به خورد مردم آمریکا میده رو مورد بررسی قرار دادند ... نکته ی قابل توجه: آقای رائفی پور وقتی تشریف آووردن به گفته ی خودشون از بنری که زده بودند خیلی تعجب کرده بودن ... تو بنر نوشته شده بود" بیستمین نشست مهدویت و رسانه" که ایشون روی بیستمین زوم کردند و گفتند: "یعنی 19 تا نشست دیگه هم اینجا برگزار شده ...؟؟؟!! والا جای امیدواریه ...خیلی خوشجال شدم" منم پیش خودم گفتم کدوم نشست؟! ... هیچ نشست عمومی ای تا حالا برگزار نشده بود و اون دروغ محض بود. اونجوری که من یادمه یکبار آقای رائفی پور رو چند ماه قبل دعوت کرده بودند و یکبار دیگه هم آقای طالب زاده رو دعوت کردند که اصلاً من (و البته مردم!) اصلاً متوجه نشدیم که کی اون نشست ها برگزار شده ...!!! تازه میشه به زور سومین نشست ... فکر کنم اون تعجب استاد هم از این قضیه بوده ... چی بگم ...اطلاع رسانی: سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور 1391/7/29
اهواز ساعت 19 راستش مکانش رو درست ندیدم فردا که انشاءالله رفتم دانشگاه مکانشم می نویسم |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #483
|
|||
|
|||
|
دانلود فایل صوتی
سخنرانی استاد علی اکبر رائفی پور موضوع سخنرانی: مهدویت و رسانه در تاریح 29/07/91 مکان: حسینیه ی ثارالله ماهشهر دانلود از سرور مدیافایر با حجم37 مگابایت منبع:www.Raefipur.ir |
|||
|
|
۴:۱۴, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #484
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۲۰:۱۸)مجید املشی نوشته است: |
|||
|
|
۱۰:۰۵, ۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۱۰:۱۳ توسط ya zahra 110.)
شماره ارسال: #485
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا سیدنا یا رسول الله السلام علیک یا مولانا یا امیرالمومنین السلام علیک یا مولاتنا یا فاطمه الزهرا السلام علیک یا مقتدانا یا حسن بن علی السلام علیک یا سید الشهدا یا حسین بن علی و علی ابنائک المعصومین(علیه السلام) السلام علیک یا روح الله السلام علیکم ایها الشهدا المومنون یا انصار دین الله و انصار رسوله سلام علیکم و رحمت الله از اوایل مهر ماه امسال با جستجوی در فضای اینترنت بیش از ۹۰ درصد سخنرانیهای صوتی و تصویری استاد رائفی پور که لینکهای سالمی داشتن رو جمع آوری کردم و روی هاست خودم آپلود کردم و لینکهاشو گذاشتم توی سایت که همه بتونن بدون هیچ مشکلی با لینک مستقیم دانلود کنن . ولی قبلا سخنرانیها رو پراکنده گذاشته بودم.تا جایی که ممکن بود زمان و مکان و موضوع سخنرانی ها رو پیدا کردم ولی از بعضیهاشون اطلاعات کاملی در دسترس نیست.تصمیم گرفتم سخنرانیها رو بر اساس تاریخ برگزاری دسته بندی کنم تا راحت تر بتونین فایل رو که میخاین پیدا کنین توضیحات: ۱-مجوز کپی برداری از مطالب تنها یک صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و سلامتی مقام معظم رهبری(روحی فداه) و یک بار ذکر مقدس یا علی(علیه السلام) هست و برای قرار دادن مطالب در سایتها و وبلاگها هیچ نیازی به ذکر منبع نیست ۲-از هر فایل تصویری یه اسکرین شات گذاشتم که میتونید با کلیک روی مشاهده کیفیت قبل از دانلود فایل از کیفیت ویدئو آگاه بشین ۳-فایل های صوتی اکثرا مستقیما با تبدیل فایلهای تصویری گرفته شده.فرمت اونا هم mp3 با کیفیت ۱۸kbps هست که در عین کم حجم بودن کیفیت مطلوبی دارن ۴-هرگونه سو استفاده اقتصادی از این سخنرانی ها همونطوری که خود استاد گفتن شرعا حرام هست ۵-به دلیل پهنای باند محدود هاست(۶۰۰ گیگ) اگه امکان داره بعضی سخنرانی ها رو از لینک کمکی بگیرید.لینکهای کمکی رو روی پرشین گیگ آپلود کردم که میشه گفت دسته کمی از لینک مستقیم نداره لیست سخنرانی ها (برای ورود به پست مربوطه روی هر کدوم کلیک کنید) سال ۸۸ سال ۸۹ سال ۹۰ زمان نامشخص سال ۹۱ دانلود سخنرانی استاد رائفی پور/حضرت فاطمه(سلام الله علیها) و جایگاه زن/هیئت عشاق الحسین(علیه السلام)/اردیبهشت ۹۱ سخنرانی های صوتی (سخنرانی هایی که فقط فایل صوتی ازشون در دسترس هست) یا علی
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #486
|
|||
|
|||
![]() ![]() بسم الله الرحمن الرحيم سلام به مناسبت ميلاد بزرگ امام هادي عليه السلام فراجشني در دانشگاه شهيد رجايي با سخنراني استاد رائفي پور با همكاري دانشگاه شهيد رجايي، سايت ANTi666 ، كانون مهدويت سنا و سايت اسلام مووي برگزار مي گردد. |
|||
|
|
۵:۲۴, ۲/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۱:۴۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #487
|
|||
|
|||
|
بیست و چهارمین یادواره ی شهدا کاردگرمحله ![]() سخنران: استاد رائفی پور زمان چهارشنبه (شب پنج شنبه ) 3/آبان ماه )1391
مکان : مازندران فریدونکنار روستای گاردگر محله حسینیه سیدالشهداء لذا از تمامی عاشقان ولایت و شهادت دعوت بعمل می آید منبع: raefipur.ir |
|||
|
|
۱:۵۳, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۲۳:۲۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #488
|
|||
|
|||
|
فایل های صوتی سخنرانی استاد رائفی پور در اهواز 1391.7.29 شنبه جلسه اول مسجد ارشاد با موضوع عاشورا تا ظهور دانلود صوتی از پرشین گیگ با حجم ۱۵ مگابایت جلسه دوم مسجد ارشاد با موضوع آئین برتر دانلود صوتی از پرشین گیگ با حجم ۱۸ مگابایت 91.7.30 یک شنبه جهاد دانشگاهی با موضوع آسیب شناس موسیقی [b] دانلود صوتی از پرشین گیگ با حجم ۱۶ مگابایت پارک گلها با موضوع جوانان، اینترنت و ماهواره [b] دانلود صوتی از پرشین گیگ با حجم ۱۴ مگابایت با تشکر از Khademolmahdi در تالار ANTI666 که زحمت ضبط کردن و آپلود این سخنرانیها در مدیافایر رو کشیدند |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۱ ۲۳:۲۶ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #489
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #490
|
|||
|
|||
|
|مکان:اهواز-مسجد ارشاد|زمان:۲۹ مهر ۹۱|
|موضوع:عاشورا تا ظهور-آیین برتر| فایل صوتی: جلسه اول:عاشورا تا ظهور|لینک مستقیم|لینک کمکی| جلسه دوم:آیین برتر |لینک مستقیم|لینک کمکی| ![]() ![]() |مکان:اهواز-جهاد دانشگاهی|زمان:۳۰ مهر ۹۱|
|موضوع:موسیقی| فایل صوتی: |لینک مستقیم|لینک کمکی| ![]() ![]() |مکان:اهواز-پارک گلها-|زمان:۳۰ مهر ۹۱|
|موضوع:جوانان-اینترنت-ماهواره| فایل صوتی: |لینک مستقیم|لینک کمکی| ![]() ![]() |مکان:روستای کاردگر محله-فریدون کنار|زمان:۳ آبان ۹۱|
|موضوع:یادواره شهدا| فایل صوتی: |لینک مستقیم|لینک کمکی| |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود کتاب مخفی یهود ” کتاب نبوئت هیلد “ | ANTI satan | 10 | 9,618 |
۳/آذر/۹۶ ۰:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,958 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,169 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,299 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,534 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,005 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: rAVAYAT-aHD.jpg]](http://www.faraghlit.com/wp-content/uploads/2014/02/rAVAYAT-aHD.jpg)

![[تصویر: qq7f3uanedje0nxesb.jpg]](http://8pic.ir/images/qq7f3uanedje0nxesb.jpg)
![[تصویر: ood8cviailqoklg2x7hk.jpg]](http://8pic.ir/images/ood8cviailqoklg2x7hk.jpg)
فکر کنم اون تعجب استاد هم از این قضیه بوده ... چی بگم ...
![[تصویر: MiLaDe%20EMaM%20HaDi%20WwW.ANTi666.iR.jpg]](http://www.anti6.ir/IMaGeS/4%20PoSTeS/HaMaYeSHHa/MiLaDe%20EMaM%20HaDi%20WwW.ANTi666.iR.jpg)
![[تصویر: 1_1818379ypm1wty9d4.gif]](http://s3.picofile.com/file/7519674943/1_1818379ypm1wty9d4.gif)
![[تصویر: kargar.jpg]](http://www.raefipur1.ir/kargar.jpg)
![[تصویر: gfd545-300x225.jpg]](http://rahnevesht.ir/wp-content/uploads/gfd545-300x225.jpg)
![[تصویر: p97dh4d0dcvjx3o0w99g.gif]](http://up.vatandownload.com/images/p97dh4d0dcvjx3o0w99g.gif)