کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خود زنی دوم آمریکا !!!
۵:۵۳, ۱۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۰ ۵:۵۸ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حالا که 11 سپتامبر گذشت و ...

عجب خود زنی خفنی بود ها !! همه ی اونایی که باید گول می خوردن اون اول ، خوردن

اما خبر جدید چی ؟

1)همه می دونیم این صهیونیست ها برای 2012 پروژه دارن

2) امریکا در سازمان ملل قول داد که به هیچ کشوری حمله هسته ای نکنه جز ایران و کره ی شمالی.

3) امریکا در کنگره ی خودش قانونی تصویب کرد که اگر کشوری به امریکا حمله ی سایبری کرد امریکا بدون هیچ گونه هماهنگی با کشور یا ارگان بین الملی ای می تونه به اون کشور حمله کنه

4)اعتراف امریکا به قدرت ارتش سایبری ایران (حتی خبر های دروغین): دفع خطر ویروس استاکس نت (و حتی پرسیدن سوال از رییس جمهور در رابطه با این موضوع) - اعلام هک سایت های امریکایی به دست ایرانی ها (از سایت پرن گرفته تا سایت ایالت) - پخش خبر در رابطه با گرد همایی های حذب الله سایبر یا وبلاگ نویس ها با عنوان گرد همایی هکر های ایران و ...

5)تا قبل از حالا در هیچ فیلم ، بازی و سریالی حمله ی مستقیم امریکا به ایران دیده نمی شد. اما به طرز عجیبی در فیلم ها و سریال های 2011 و 2012 که مربوط به پروژه ی 2012 هم هستند می بینیم که مستقیم در خاک ایران عملیات نظامی انجام می دن . بازی Call Of Duty جدید که در بیابان های تهران عملیات دارن - Battlefields جدید که از تپه های عباس آباد به شهر تهران حمله می کنن - فیلم Transformers (3)- Dark of the Moon 2011 که فضایی ها به دستور امریکا به مراکز هسته ای ایران حمله می کنند و خیلی فیلم ها و بازی های دیگر که در راهن .

دانلود قسمتی از فیلم Transformers 3 که مربوط به حمله به ایران است.
http://www.persiangig.com/pages/download...rs%203.mp4

یاد عکس برج های دو قلو و نشانه های حمله به اون ها قبل از 11 سپتامبر که می افتم ...

نتیجه : ؟؟؟

با تشکر از اشاره استاد عباسی در همایش حذب الله سایبر

التماس دعا

صلوات

apdl.ir

--------------------------------------------------------------------------------
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، javad222 ، MAHDI59 ، mohammad_74 ، warior ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، در جستجوی سختی ، soltanmahmoud ، آدم ، mhvvhm ، bagheri4 ، zarati313 ، yamin ، فرهاد ، dani ، freewish ، blue.blood

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۱, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11

نه کمین نذاشتند!هکش کردند!بله هک!درست اون هواپیما هک کردند و سالم نشوندنش تو کاشمر حالا هم دارن اجزاء اونو وارسی میکنند!اوه اوه اوه!به این میگن مهندسی معکوس ممکنه ما یه چیزی وحشتناک تر رو بسازیم!!!!ها ها ها!حالا اوباما به خودش افتاده به سازمان ملل گفته باید هواپیما ی ما رو پس بدید!
۰:۱۸, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
با سلام
عزبزان باید مد نظر داشته باشن که تمامی اطلاعاتی که ما از این پرنده می دانیم فقط تصویر برداری نیست بلکه شنود اطلاعات دیتا و غیره نیز هست که فعلا همه در بارش سکوت اطلاعاتی کردن!از جمله توانایی این هواپیما به رها کردن سنسور های جاسوسی در عمق خاک ایران که مسئله خیلی مهمی هست!
۰:۵۶, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۲/آذر/۹۰ ۰:۱۱)alinoori2 نوشته است:  نه کمین نذاشتند!هکش کردند!بله هک!درست اون هواپیما هک کردند و سالم نشوندنش تو کاشمر حالا هم دارن اجزاء اونو وارسی میکنند!اوه اوه اوه!به این میگن مهندسی معکوس ممکنه ما یه چیزی وحشتناک تر رو بسازیم!!!!ها ها ها!حالا اوباما به خودش افتاده به سازمان ملل گفته باید هواپیما ی ما رو پس بدید!

خب منم گفتم کمین گذاشتند که هکش کنند.
په نه په ، کمین گذاشتند که وقتی اومد براش شعر تولد مبارک بخونند Big GrinBig Grin
۲:۲۶, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14

ما رو ببخشید همین طور الکی مطلب رو خوندم فکر کردم شما گفتید کمین کردند که با موشک بزنن منفجرش کننBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین
۴:۴۰, ۲۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۴:۵۲ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۱/آذر/۹۰ ۱۳:۲۴)آوای انتظار نوشته است:  ولی من فکر میکنم خود شما هم فریب شیطان بزرگ رو خوردید چون این حرف اونا رو که ایران توانایی همچین کاری رو نداره و حتما خود آمریکایی ها هواپیما رو فرود آوردن رو باور کردید!
دوست عزیز
من به اثتناد سخنان جانشین فرمانده ی سپاه گفتم
در ضمن بنده نگفتم که ایران توانشو نداره
ایشان (جانشین فرمانده ی سپاه) خطاب به آمریکا گفتند از این مظلوم نمایی ها دست بردارید ، ایران توانایی از این بالاتر را هم دارد ، پس بجای مظلوم نمایی و جوش زدن های بی خودی منتظر تلافی کردن ایران باشید.
((البته بنده شخصا با گفتن چنین مطلبی اونم توی رسانه ی ملی مخالفم (منتظر تلافی باشید) ، چون باعث ایجاد یه موج جدید حجوم روانی میشه))
اما چون به دولت مردای کشورم خصوصا فرماندهان نظامی اش ایمان دارم ، پس مطمئنم که کارشون بدون هدف و برنامه نیست.
دمشون گرم Heart

(۲۱/آذر/۹۰ ۱۷:۳۹)آوای انتظار نوشته است:  
(۲۱/آذر/۹۰ ۱۷:۱۸)revenger نوشته است:  منم فکر کنم شاید ماجرای هک کردن پهباد فوق مدرن امریکایی سناریویی بود تا بخوان قدرت سایبری ایران رو غیرقابل کنترل نشون بدند
وگرنه امریکا و اسرائیل که 1000تا ماهواره دارن که باهاش میشه همه جا رو رصد کرد
مثلا google earth که برای عموم ازاده تمام نقشه ها رو در اختیار هر فردی قرار میده حالا چه برسد به ماهواره های جاسوسی!
حتی اگه آمریکا بخواد قدرت سایبری ایران رو نشون بده هیچوقت همچین کار احمقانه ای نمیکنه. شما مثل اینکه از اهمیت این پهپاد آگاه نیستین!
اینجوری هم آبروشون رفت هم یه چیز با ارزش رو دو دستی تقدیم ایران کردن. آخه این با عقل جور در میاد؟
فقط ترس اینکه ایران این پهپاد رو در اختیار روسیه قرار بده واسه آمریکا کافیه تا چنین کار احمقانه ای نکنه.

1
بله نرم افزارهای زیادی هست اما راه های زیادی برای فرار از این نرم افزارها وجود دارم مثل انواع استتار
که هواپیماهای جاسوسی قادر به پیدا کردن آنها هستند
2
آمریکا اصولا سلطان انجام کارهای احمقانست . به عنوان مثال حادثه یا بهتر بگم خودزنی 11 سپتامبر 2001 .
3
اگر اصول کاری آمریکا رو یه مرور کنید خواهید فهمید که این شیطان بزرگ عادتش هست که وقتی یه چیزی براش بیات میشه و دیگه بهش احتیاج نداره ، ازش استفاده های اینچنینی میکنه.
مثل همین هواپیما که معروف بود به پرنده ی قندهار و مخصوص افغانستان بود و حالا که کم کم کاراییشو از دست میده (با ورود مدل جدیدتر و روبه پایان بودن جنگ افغانستان) ازش این استفاده رو کردند.
۱۵:۰۲, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
این مطالب هم که به عنوان خود زنی اشاره کردند رو هم نمیشه نادیده گرفت.به هرحال مسئله شک برانگیزی هست.
شما یک درصد احتمال بدید این یک نقشه بوده. مثلا ممکنه سیستم های حیاطی این پهباد رو خود امریکایی ها برداشته باشند و الان هم ردیاب درون سیستم بتونه محل دقیق این پهبادو به اونا بگه و آشیانه تحقیقات سری ایران لو بره!!!! شاید یه نقشه معکوس رو دارن اجرا میکنن!
به هرحال احتمالش هست ولی من که نگاهم + هست و میگم دم ایرانی ها گرم Smile کار باحالی انجام دادن Big Grin
۱۷:۵۰, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
بنده کاری به این مطلب ندارم.
اما یک نوع نگاه به وجود اومده که(( یک لیوان آب هم در دنیا خورده نمی شود مگر اینکه دشمن از آن اطلاع داشته باشد))!!!
این نگاه غلطیه!
این که ما فکر کنیم هر اتفاقی در دنیا می افته دست دشمن در کاره.
که با این تفکر خیلی از مسائل زیر سوال میره!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آوای انتظار ، دیدگاه نوین ، revenger ، sevenmoons
۱۹:۳۱, ۲۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۲/آذر/۹۰ ۴:۴۰)mohammmad نوشته است:  
(۲۱/آذر/۹۰ ۱۳:۲۴)آوای انتظار نوشته است:  ولی من فکر میکنم خود شما هم فریب شیطان بزرگ رو خوردید چون این حرف اونا رو که ایران توانایی همچین کاری رو نداره و حتما خود آمریکایی ها هواپیما رو فرود آوردن رو باور کردید!
دوست عزیز
من به اثتناد سخنان جانشین فرمانده ی سپاه گفتم
در ضمن بنده نگفتم که ایران توانشو نداره
ایشان (جانشین فرمانده ی سپاه) خطاب به آمریکا گفتند از این مظلوم نمایی ها دست بردارید ، ایران توانایی از این بالاتر را هم دارد ، پس بجای مظلوم نمایی و جوش زدن های بی خودی منتظر تلافی کردن ایران باشید.
((البته بنده شخصا با گفتن چنین مطلبی اونم توی رسانه ی ملی مخالفم (منتظر تلافی باشید) ، چون باعث ایجاد یه موج جدید حجوم روانی میشه))
اما چون به دولت مردای کشورم خصوصا فرماندهان نظامی اش ایمان دارم ، پس مطمئنم که کارشون بدون هدف و برنامه نیست.
دمشون گرم Heart
آقا محمد شما اعتقاد دارید ایران این پهپاد رو نشونده یا خود آمریکایی ها این کار رو در راستای نقشه شون انجام دادن؟
اگه شما به دولتمردان کشورمون ایمان دارید پس باید حرفشون رو درباره نشوندن هواپیمای جاسوسی آمریکا قبول کنید. درضمن منظور جانشین فرمانده سپاه از اون حرف این بود که آمریکا وارد حریم هوایی ایران شده و این کار جرمه پس جای مظلوم نمایی نیست. اصلا از این حرف ایشون نمیشه این برداشت رو کرد که همه چیز نقشه آمریکا بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دونده آزاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا