کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کابالا شیطانی تر هست یا برده داری و کشتن انسانها ؟؟
کابالا
برده داری

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت !
۲۱:۳۲, ۱۱/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۸۹ ۲۳:۴۱ توسط hoseyni.)
شماره ارسال: #1

دوستان قسمتهایی از چند نوشته را اینجا قرار میدم تا شما علت سوال های من را بهتر متوجه شوید . من دوست دارم اصل کابال را از نظر تاریخی بررسی کنم نه با شواهد گنگ .
kb 200 http://908773.20upload.net/files/1389/ab...187181.pdf
kb 200 http://913258.20upload.net/files/1389/ab...187182.pdf

و این شناسنامه کتابی که من ازش استفاده کردم
30kb http://586205.20upload.net/files/1389/ab...187183.pdf
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohammad20 ، زاهده ، m.hossein
۲۳:۱۳, ۱۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2

آیا میدونید دوستان این قدرتی که اروپا الان به عنوان تمدن ازش حرف میزنه با ریختن خون حداقل 10 ملیون آفریقایی و برده به دست آمده ؟ و آیا میدونید بزرگترین تجار برده یهودی بودند ؟ کار کرد کابالا چیه برا یهود ؟ این که به همه بفهمونه قدرت الان غرب از قدرت باستانه و از این فرغه همان طور که در این مستند میبینید ( ظهور ) اکثر بزرگان غربی طوری معرفی میشوند که گویا از شیطان به آنها وحی میرسد و علم و قدرت حال آنها مدیون ارتباط با شیطان میباشد !
حالا این دید چه چیزی به دست میده ؟ این که نقش برده ها و قسمت عظیمی از تاریخ ننگین اروپا پاک میشه و جاشو به تاریخ کابالایی میده . به جای این که قدرت اکنون آمریکا را در غارت ملتها جستوجو کنیم در مصر باستان به دنبال آنیم .
یادتون هست بزرگترین خواست شیطان چیه ؟ این که مردم اونو نشناسن یا بهتر اونو به صورتی که هست نشناسن و در شناخت شیطان گمراه شوند !
قطعا کاری شیطانی تر از کشتن 10 ملیون انسان و از بین بردن یک قاره به دست بشر نیست که انجام شده باشه و حال ما به دنبال اثر کابالا هستیم در فیلم ارباب حلقه ها یا یک شو نیمه برهنه ؟ کجا شیطان را میبینید ؟ میبینید چگونه شیطان با یک فرقه خود را از دید مخفی میکند ؟ هر دو شیطانی هستند ولی با کاربرد متفاوت ! کاری شیطانی برای پوشش کارهای دیگر .
کابالا کاربرد های بسیار بیشتری هم داره که اگر خدا لطف و شما دوستان مشتاق باشید میتونیم دانسته هامون رو با هم در میان بگذاریم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Amir ، MohammadMeraj ، زاهده ، وحید110 ، belteza ، MohammadSadra ، soha_1990 ، Maysam-1st ، Far@yahoo.com
۱۰:۳۴, ۱۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
دوست عزیز مطالعات شما به نظر از کتابهای پر بار زرسالاران هست. بنده هم دو جلد اول کتاب رو مطالعه کردم و داستان 100 سال پلوتوکراسی رو می دونم. اینکه زمینهای هند و قاره کشف شده آمریکا رو به توطئه و زور گرفتند و از مردم بومی همونجا برای کشاورزی و تولید محصولات کشاورزی استفاده کردند. اینکه با ناجوانمردی و پستی کامل به آفریقا یورش بردند و مردهای اون سرزمین رو به زمین های کشاورزی مستعمراتی خودشون در هند و آمریکا بردند و ازشون بیگاری کشیدند و الان با نهایت رذلی میگن آفریقا و وضعیت بچه هاشون ثابت میکنه نباید قانون برده داری برداشته میشد. همون برده آمریکا بودند وضعیتشون بهتر بود. نمیگن چی باعث شده آفریقا الان اینطوری بشه. نمیگن 100 سال مرد در این سرزمین نباشه و زمینها شخم زده نشن تبدیل میشن به زمینهای مرده و بیابانی. نمیگن 100 سال کسی در سرزمین نباشه تا ساخت و ساز کنه و عمران و کشاورزی، چه اتفاق وحشتناکی برای مردم بومی اونجا می افته. بله اینها رو نمیگن، اما میگن آمریکا اینها رو برده کرده بود وضعشون بهتر بود.
اینطوری کارگر از کشورهای تسخیر شده و زمین هم از همونجاها، ولی سود به جیب خودشون. حتی نمیخواد خرج جا و مکان کارگرها رو بدی. چه تجارت پر سود و کثیفی. این می رسونه در 100 سال با داشتن بیش از 10 میلیون برده بومی و سیاهپوست آفریقایی چه سرمایه هنگفتی رو جمع کردند. حالا هم همه جا جار می زنن این رنسانس و انقلاب علیه کلیسا بود که ما رو پیشرفته کرد. یعنی چی؟ یعنی مسلمونها شما هم علیه اسلام قیام کنین تا شما هم پیشرفت کنین. البته نمیدونم چرا اصرار دارن وضعیت خودشون رو پیشرفته بدونن. اینکه فقط در زمینه صنعت چیزهای دقیقتر و جدیدتر تولید می کنن که اونهم اغلب در راه های شر از اونها استفاده میشه و اینکه در سایر زمینه ها دچار چنان انحطاطی شدن که نمی دونن چیکار کنن رو بهش میگن پیشرفتگی. بنده شخصا از این پیشرفتگی بدون اخلاق و این پیشرفت یک بعدی بیزارم.
تازه بعد از این ماجرا که کم کم دنیا برده داری اینچنین وحشیگرانه رو داشت زیر سوال میبرد آقایان متوجه تجارت پر سود و بی زیان مواد مخدر شدند. اون موقع راضی شدن تن بدن به حذف و از میان برداشتن برده داری. سراغ افغانستان رفتند و دوباره طی یک سده دیگر به تجارت مواد مخدر پرداختند و به ثروت انبوه خودشون افزودند. البته همه عزیزان بهتر می دونید که الان هم برده داری و مواد مخدر به شکلی نوین تر و وحشتناک تر ادامه داره و باز ثروت روی ثروت... اما...
در مورد کابالا سخن بسیار هست. اگرچه عده ای میگن تصوف یهودی اما تا الان دیگه برای همه روشن شده که کابالا چیزی جز تعالیم جادوگری چند لایه نیست که فقط بزرگان ساحر و شیطان پرست از مفاهیم و آموزه های اصیل اون بهره مند هستند و امثال مدونا یا سایر کابالیستها تنها مزه ای کوچک بهشان چشانده شده و البته انگیزه های شهرت و البته اینکه تحت کنترل ذهن هستند و ... بگذریم.
اما اینکه در مستند ظهور گفته شده یا تحقیقات ما اینطور بگه که قدرت غرب ناشی از ارتباط با شیاطین و جنیان هست برداشت نادرست شماست دوست عزیز.
مستند ظهور دلیل این رو میگه که چرا رهبران کشورهای دنیا شیطان پرست هستند یا از شیطان پرستی حمایت می کنند. اینکه اونها به طور مستقیم یا غیر مستقیم، دانسته یا نادانسته، از آموزه های شیطانی مصر باستان و کابالا تبعیت می کنند، تضادی نداره با اینکه اونها قاتل و برده دار و گرگ صفت هستند.
بله ما می دونیم چه جنایتهایی در حق مردم آفریقا شده و میشه. براتون جای سوال نیست چرا و چرا و چرا اینقدر اینها شرور و قصی القلب هستند؟ خواهش میکنم مقاله "قربانی کردن انسان در آئین های رازآلود" رو مطالعه کنید. چطور ممکنه افرادی ثروتمند و قدرتمند باز باید دست به اعمال فجیع و شنیعی بزنند که حتی ما از توصیف و تصور اون هم ابا داریم؟ اینجاست که بحث پرستش شیطان که اساس آموزه های کابالا هست مطرح میشه.
یه خواهش هم دارم از همه عزیزان. اینقدر از زنان نیمه برهنه در مستند ظهور ایراد نگیرین. من بارها گفتم. دنیای غرب و حتی کشورهای مسلمان با این ماهواره ها و اینترنت و ... که در سطح عموم افراد خانواده مورد استفاده قرار میگیره پر هست از اینگونه تصاویر. اگر در مورد جامعه اطراف خودتون اطلاع ندارین بد نیست کمی در این زمینه تحقیق کنید. نگاه نکنید به خانواده خود و اطرافیان همفکر خودتون. متاسفانه وضعیت جامعه از لحاظ فساد جنسی وضعیت مطلوبی نداره البته مطمئنا از جامعه غرب خیلی بهتره اما برای یک کشور مسلمان جای تاسفه.
در هر حال این مستند برای کل جهان ساخته شده و این تصاویر برای شناخت خواننده ها بوده و برای بیدار کردنشون. البته که در ایران خودمون هم کاربرد داره. چه اینکه یکی از دوستانی که خوراکش همین کلیپها بود، بعد از دیدن چند قسمت اول مستند ظهور، خود به خود احساس تنفر از مدونا پیدا کرده بود در حالیکه قبل از اون چنین دیدی نداشت. ان شاءالله در آینده ما سایر خوانندگان که تعدادشون هم بسیار زیاده افشا میکنیم بلکه این آفت مضر انسانی کمتر در جامعه خودمون پخش بشه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، سلمان ، hoseyni ، فرهاد ، Amir ، خاک ، احیاء ، ندای زمینی ، مصاحبان ، زاهده ، belteza ، 872325 ، m.hossein ، ضرغامیان ، MohammadMeraj ، Far@yahoo.com
۱۱:۱۹, ۱۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام به همه دوستان
حسینی عزیز کمی دقت کن. چه دین و آیینی انسانها را آنقدر بی رحم و خونخوار کرد تا میلیونها انسان را به بردگی بکشند؟ برده داران و سفاکان تاریخ از کدام مسلک و آیین پیروی می کردند؟ برای مبارزه با دشمن باید یک عمل آنها را شناخت یا فکر و عقیده آنها را؟ مبارزه با یک برده دار درست است یا مبارزه با دین و عقیده او؟
دوست عزیز شما کابالا و ظلم تاریخی شیطان پرستان تاریخ را در طول هم می بینی و این اشتباه است.
اینکه همه ظالمان تاریخ هم کابالا بودند اشتباه است و مستند ظهور هم هیچ گاه چنین چیزی نگفت. بلکه همه ظالمان و خونخواران و مستکبران تاریخ شیطان پرست بوده اند (یا به طور مستقیم پرستش شیطان کرده اند یا فریب شیطان را خورده اند). و مستند ظهور همه تلاشش این است که این را بفهماند.
کابالا، صهیونیست، فراماسونری، کمونیست و هزاران ایسم و مکتب و فرقه انحرافی همه زاییده شیطان و پیروان آن هستند. آنها در هر زمان و مکان مبنی بر اقتضای آن زمان چهره خود را تغییر داده اند.
اشتباه شما این است که فریب اسمها را خورده اید.
اگر مستندی مانند ظهور بخواهد همه ظلم شیطان پرستان تاریخ را بگوید که مثنوی هزار دفتر میشود و این فقط به معلومات تاریخی افراد می افزاید. اروپاییان آن قدر انسان کشتند.... آمریکاییان آنقدر .... رومیها آنقدر .... یونانیها آنقدر .... این که شد درس تاریخ!!!
کار زیبای مستند ظهور این است که تقلیدی از قرآن کرده است. آیا قصص قرآن برای سرگرمی و گفتن درس تاریخ است؟ قرآن از این داستانها قصد دارد عقیده و مسلک پلید این ظالمان را برملا کند. کار ریشه ای اینگونه است. مستند ظهور هم در پی افشای اصل و ماهیت فکری شیطان پرستان است.
اینکه بعضی از دوستان خرده می گیرند که چرا فلان مطلب در مستند ظهور نیامده و ... واقعا سطحی نگری است.
دشمن شناسی یعنی شناخت فکر و عقیده و دین دشمن، از این راه است که میشود آنرا از ریشه قطع کرد و حمله های آن را پیش بینی کرد.
چرا ما همیشه در طول تاریخ حمله های دشمنان را دیده ایم و بعد به مقابله پرداختیم چرا هیچ وقت حمله های او را پیش بینی نکرده ایم، هیچ گاه به دنبال شناخت ریشه ای او نبوده ایم. کمی طرز فکر خود را تغییر دهیم. به قول رهبر عزیز میانبرها را پیدا کنیم، تا کی باید دنباله رو گذشتگان باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سلمان ، hoseyni ، Amir ، خاک ، احیاء ، زاهده ، belteza ، 872325 ، islamnab ، ضرغامیان ، Maysam-1st ، fafa* ، MohammadMeraj ، NARJES
۱۷:۱۳, ۱۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5

برادران عزیز من دقیقا حس شما دوستان رو میفهمم و مطمنا برده گیری و کشتار انسانها چیزی جز راههای شیطانی نیست و حتما آنها پیرو شیطان هستند و در این شکی نیست . بحث من چیز دیگری است . از نظر من صهیونیست انسان پرست هست یعنی در کل به هیچ چیزی اعتقادی ندارند ( این خود دسیسه شیطان است ) آنها اصلا به وجود شیطان اعتقاد ندارند . و این اولین هدف شیطان برای گمراهی بشر است . که بشر فکر کند او وجود ندارد . از این دید نگاه کنید که خود یهودیها بازیچه دست شیطان هستند . و کابالا را ساختند تا اذهان دنیا را دچار خرافات کنند . من نمیگویم کشتن بچه ها انجام نمی شود ولی فقط برای گمراه کردن دیگران از مطالب اصلی تر . در تاریخ بنگرید ! اشراف قریش میدانستند بت ها هیچ چیزی نیستند و فقط بتها بهانه درآمد آنها بود نه که واقعا به آن اعتقاد داشته باشند . آنها بت پرستی را برای مردم میخواستند . الان یهود همین جایگاه را دارد . شما خوشبختانه کتاب زرسالاران یهود را خواندید این کتاب با مدرک و دلیل تاریخی صابت میکند که کابالا یک پدیده تازه و متاخر میباشد . من با مستند ظهور فقط 2 مشکل اساسی دارم 1 . رواج این فکر که قدرت یهود از شیطان پرستیست ( در حالی که علتش نیرنگ و جاسوسی یهود است و نه اعمال مذهبی خرافاتی ) تایید این حرف بعد از نظرخواهی http://forum.bidari-andishe.ir/thread-86.html
میتوانید ببینید .
2 . اگر شما کسانی را دیدید که از مدنا بدشان آمده درست است ولی متاسفانه گویا فقط به اطراف خود در ایران نگاه کردید . من بسیاری از افراد را دیدم که بعد از دیدن این مستند تازه شیفته این قدرت شده اند . کسانی که در کل به خدایی اعتقاد ندارند و خدا را در زندگی خود موجودی ضعیف دیده اند با دیدن این قدرتها جدب شده اند . نمونه آن دوست خود من در کانادا چند سالی بود در فضای غرب به این فکر میکرد که خدا زایده ذهن بشر است و بعد از دیدن این مستند به این نتیجه رسیده ذهن بشر قدرت بالاتری هم دارد . من هم میگویم دید ما نباید محدود به ایران باشد . کشوری که حتی بی دین ترین افراد آن با لفظ خدا غریبه نیستند . در جهانی که جوان جویای قدرت و تخلییه روح خود است چه اثری دارد ؟
نمیدونم تا چه حدی منظورم رو رسوندم . ولی در آینده امید دارم بتونم وقت بیشتری بذارم . نظر دوست خوبمون مدیر وعده صادق را هم بخوانید واقعا با بیان کامل تری ایرادات ساختاری مجموعه را توضیح دادند .
به تمام دوستان به عنوان یک برادر کوچکتر توصیه میکنم کتابهای زرسالاران یهود را بخوانند . شخصا بیشتر از 3 جلد را نتوانستم بخوانم و در فرصتی مناسب قصد دارم 2 جلد آخر را نیز مطالعه کنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، زاهده ، Bran ، Maysam-1st ، Far@yahoo.com
۲۲:۰۲, ۱۴/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #6
آواتار
اول بابت طولانی شدن پستهای خودم عذرخواهی می کنم اما این موضوعی که مطرح کردین یکسالی هست که به طور تخصصی راجع بهش تحقیق میکنم و مدارک و مستندات هم بسیار دارم. بنابراین حرف برای گفتن زیاد دارم اما سعی میکنم بحثها رو جمع کنم که خیلی طولانی نشه.

در اینکه صهیونیزم انسان پرست هست شکی نیست دوست عزیز. این آقایان که اتفاقا ادعای اصلی آنها عقلگرایی است مطمئنا بر اساس عقل محاسبه گر خود عمل می کنند. ممکن نیست کاری کنند که سود و نفع شخصی براشون نداشته باشه. اصلا بحث من هم همین هست که ارتباط اونها با شیطان یک ارتباط دو طرفه هست بر اساس این فرمول که: دنبال کردن اهداف ابلیس و شیاطینش (ابلیس روی هدفش که نابودی بشر است قسم خورده) در قبال تامین زیورهای دنیا از ثروت و قدرت و شهوت و ... اینکه اونها 10 میلیون برده گرفتند و باعث نابودی انسانهای یک قاره شدند، اصلا تضادی با اینکه این خواسته شیطان بوده نداره. مثلا راه رسیدن به ثروت و قدرت اشرار یهود در غارت و چپاول و برده داری آفریقاییان بوده که از طرفی این خواسته مهم ابلیس و شیاطین هم هست.

اما مشکلات شما با مستند ظهور:

نقل قول:رواج این فکر که قدرت یهود از شیطان پرستیست ( در حالی که علتش نیرنگ و جاسوسی یهود است و نه اعمال مذهبی خرافاتی)

دوست عزیز در پست قبل هم گفتم چنین چیزی در مستند ظهور نیست. برداشت شما اشتباه بوده. ما در تعالیم اسلامی داریم که شیاطین هم می توانند از جن باشند و هم از انسان. شرارت هم می تواند سر منشا انسانی داشته باشد هم سر منشا اجنه. شما انگار فراموش کردین که در حال حاضر جمعیت بسیار زیادی اجنه موازی با ما زندگی می کنند و اکثرشون تابع ابلیس هستند و در زمره لشکر او. ابلیس هم دشمن قسم خورده بشر هست. متاسفانه شما خیلی دارین مادی به قضیه نگاه می کنین. ما حتی در قرآن داریم که عده ای اجنه می پرستند. این عده چه کسانی هستند؟ همین فراماسونرها و کابالیستها و ساحران بزرگ و کاهنین اعظم و ... از نظر من احتمالا بتها هم نمادی از اجنه بودند. خدایان مولوخ، بعل، هوروس، کریشنا، کالی و بسیاری دیگه همگی ابلیس یا شیاطین شروری بودند که به صورتهای مختلف بر انسان ظاهر شدند و با انجام کاری فوق العاده از دید بشر، آنها را فریب داده اند به پرستش خودشان.
داستان آلیستر کرالی که واضحه چطور با یکی از بزرگان جنیان ارتباطی داشته و یکی از خروجی هاش کتابی بوده تحت عنوان کتاب قانون که طی سه روز توسط همون جن بهش دیکته شده...
اما ما این برداشت رو نکردیم که چون صهیونیست با اجنه ارتباط داره این قدرت الانش به خاطر همون ارتباط هست. در قرآن احوال قوم بنی اسرائیل قابل مطالعه هست. همیشه پای اجنه در میان نبوده. این ساده انگاری هست که همه چیز رو گردن اجنه بندازیم. مثل اینکه بگیم شیاطین در قرآن، فقط منظور اجنه هست که البته اینطور نیست.
به نظرم این برداشت شما از مستند ظهور اشتباه هست. میشه دقیقا بگین کجای مستند باعث شده شما چنین برداشتی کنین؟

نقل قول:اگر شما کسانی را دیدید که از مدنا بدشان آمده درست است ولی متاسفانه گویا فقط به اطراف خود در ایران نگاه کردید . من بسیاری از افراد را دیدم که بعد از دیدن این مستند تازه شیفته این قدرت شده اند . کسانی که در کل به خدایی اعتقاد ندارند و خدا را در زندگی خود موجودی ضعیف دیده اند با دیدن این قدرتها جدب شده اند . نمونه آن دوست خود من در کانادا چند سالی بود در فضای غرب به این فکر میکرد که خدا زایده ذهن بشر است و بعد از دیدن این مستند به این نتیجه رسیده ذهن بشر قدرت بالاتری هم دارد . من هم میگویم دید ما نباید محدود به ایران باشد . کشوری که حتی بی دین ترین افراد آن با لفظ خدا غریبه نیستند . در جهانی که جوان جویای قدرت و تخلییه روح خود است چه اثری دارد ؟

برادر عزیز من هم مثالی از کافران و بیخدایان رو آوردم که با دیدن مستند به خداپرستی برگشتند. اینکه دوست شما یا سایرین میرن دنبال قدرت شیاطین به خودشون مربوطه. این یعنی اونها رقابت خیر و شر رو پذیرفتن. خدا و شیطان رو پذیرفتن و خودشون میخوان سراغ شیطان برن. کسانی که چنین اعتقادی دارن و در این مستند چهره منفور اونها به تصویر کشیده شده باز هم میخوان برن سراغ قدرتهای شیطانی، خوب کاری از دست ما بر نمیاد. اونها دیر یا زود به حزب شیطان می پیوستن هر چند با همین وضعیت فعلیشون هم جزو لشکر ابلیس هستند.
در مورد مدونا من مثال زدم تا به برهنگی مستند که مثل روز روشن دلیلش واضحه ایراد نگیرین. اتفاقا تحقیقات من بیشتر در حوزه غرب بوده نه ایران فقط میگم جای تاسفه که جامعه ما هم داره کم کم مسیر 100 درصد غلط جامعه غرب رو دنبال میکنه.
قرار نیست همه با دیدن مستند ظهور از خواب بیدار بشن. اولین مانع خود فرد هست که دوست داره در خواب بمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد. نمونه اش دوست نزدیک خود من هست که الان کاملا اعتقادش رو به خدا از دست داده و علیرغم دیدن مستند، دوست نداره از دنیای خوش خودش دل بکنه و بیدار بشه از خواب غفلت. خوب واقعا من تمام تلاشم رو کردم اما دیگه کاری از دست من بر نمیاد چون اون خودش اینطور میخواد. اینکه دوست کانادایی شما جذب نیروی شیطانی شده به خاطر این هست که نمیخواد به دین خدا و محدودیتها و قوانین و بایدها و نبایدهای اون دین برگرده. معلومه که میخواد بره سراغ راهکارهای دیگه. اینجا هم کاری از دست شما بر نمیاد.
بالاخره مستندی که با هدف افشای سیستمی شیطانی ساخته بشه باید حقایق شیطانی بودن سیستم رو مطرح بکنه تا دینداران واکسینه بشن. حالا اینکه یک عده بخوان علیرغم تاکید زیاد این مستند بر شیطانی و پلید بودن چیزی سراغ اون برن، به خاطر حماقت خودشون هست نه اینکه مستند مقصر بوده.
مثل اینکه بخوای در مورد راه های پیشگیری از بیماری ایدز، ملت رو آموزش بدی و یکی از راه های اون که مقاربت جنسی باشه رو مطرح کنی، بعد طرف ببینه و جذب مقاربتهای جنسی و زنا بشه. این حماقت فرد رو میرسونه. نمیشه به خاطر حماقت اون فرد، مردم رو در مورد این بیماری و راه های اون آگاه و واکسینه نکرد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hoseyni ، فرهاد ، Amir ، خاک ، MohammadMeraj ، در جستجوی سختی ، کمالجو ، زاهده ، belteza ، elhamA ، iceberg ، ضرغامیان ، Maysam-1st
۲۳:۱۹, ۱۴/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۸۹ ۲۳:۲۴ توسط hoseyni.)
شماره ارسال: #7

(۱۴/آبان/۸۹ ۲۲:۰۲)بیداری اندیشه نوشته است:  
نقل قول: دنبال کردن اهداف ابلیس و شیاطینش (ابلیس روی هدفش که نابودی بشر است قسم خورده) در قبال تامین زیورهای دنیا از ثروت و قدرت و شهوت و ... اینکه اونها 10 میلیون برده گرفتند و باعث نابودی انسانهای یک قاره شدند، اصلا تضادی با اینکه این خواسته شیطان بوده نداره. مثلا راه رسیدن به ثروت و قدرت اشرار یهود در غارت و چپاول و برده داری آفریقاییان بوده که از طرفی این خواسته مهم ابلیس و شیاطین هم هست.
بله منم با این نظر شما کاملا موافقم . و حرفی نیست که خواست شیطان اینه ولی آیا شیطان شخصا اینو از یهود خواسته؟
[quote='بیداری اندیشه' pid='431' dateline='1288978336'] میشه دقیقا بگین کجای مستند باعث شده شما چنین برداشتی کنین؟
در کل مستند در تمام مصاحبه ها افراد حرف از ارتباط مستقیم با شیطان میزنند ! مصاحبه خبرنگاری که با یکی از مقامات بلند پایه دولت انجام میده رو ببینید ! و جایی که میگه شما در مرسم بودید ! در کل مستند سعی داره موفقیت های علمی رو طوری نشون بده که ناشی از قدرت ارتباط با جن هاست . معماری هایی که معرفی میشن و گفته میشه باعث انقال انرزی منفی میشه ! نقاط انرزی جهان و 10 ها چیز دیگر که همه به ارتباط با یک شیطان قوی و مافوق طبیعی داره ! چرا هیچ اشاره ای به کشتار وسیع مردم فلسطین نمیشه ؟ و یا بسیار اندک ؟ ولی کشتن کودکان این همه جلوه گره ؟ چرا نمیگن این خود یهوده که شیطان هست ؟ در کل اکثر افراد بعد دیدن مجموعه احساس میکنند شیطان مستقیم با ( به صورت رو در رو ) یهود رابطه داره ! میتونید نظر سنجی کنید براش ! چرا مستند سعی داره نشون بده کابالا از مصر باستان آمده و ما میدونیم 100 در 100 یهود همین قصد را دارد که کابالا را از مصر باستان نشان بدهد ! ( کتاب زرسالاران این موضو را کاملا علمی صابت میکند ) حداقل این قسمت کار این برادرامون دانسته یا نادانسته در این جهته ! خلاصش اینه کابالا اصلا از مصر باستان نیست و یک فرقه کاملا ساختگی هست و یهود قصد داره اینو برعکس نشون بده و متاسفانه این دوستان هم این موضوع را همینگونه نشان میدهند .
و البته این حرفتون که میگید هر کسی خودش راه خود را انتخاب میکند را قبول دارم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، shahriar ss ، زاهده ، Maysam-1st
۲۳:۴۹, ۱۴/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۸۹ ۲۳:۵۴ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:در کل مستند در تمام مصاحبه ها افراد حرف از ارتباط مستقیم با شیطان میزنند ! مصاحبه خبرنگاری که با یکی از مقامات بلند پایه دولت انجام میده رو ببینید !
دوست عزیز!!!
شیطان قسم یاد کرده که همه انسان ها را به جز مخلصین به گمراهی بکشاند. این مستند با توجه به شواهد و برخی مصاحبه ها روش های شیطان رو اینگونه بیان کرده
اگر روشهای شیطان برای گمراهی انسانها اینها نیست شما بگو از چه روشی استفاده میکنه؟
اینکه به طور کلی شما همه چیز رو رد میکنی اشکالی نداره . اما شرطش اینه که چیز جایگزینی ارائه کنی

نقل قول:معماری هایی که معرفی میشن و گفته میشه باعث انقال انرزی منفی میشه ! نقاط انرزی جهان و 10 ها چیز دیگر که همه به ارتباط با یک شیطان قوی و مافوق طبیعی داره !
جالبه که این برداشت اشتباه شما از مستند خیلی شایعه.
هرم یا گنبد یا هشت وجهی انتقال دهنده انرژی هستند.اگر در این معماری اعمال نیک و الهی انجام دهی انرژی مثبت منتقل می شود و اگر اعمال شیطانی انرژی منفی
اینها ابزار هستند و خود گناهی مرتکب نشدند

نقل قول:چرا هیچ اشاره ای به کشتار وسیع مردم فلسطین نمیشه ؟ و یا بسیار اندک ؟ ولی کشتن کودکان این همه جلوه گره ؟ چرا نمیگن این خود یهوده که شیطان هست ؟
ببینید دوست من شما یکمی مسائل رو قاطی کردید.وضعیت فلسطین به اندازه کافی آشکار هست.البته واقعا هنوز فجایع به طور مناسب انعکاس نیافته ولی الان دیگه مثل 30 سال پیش فلسطین از دید جهانیان پنهان نیست
اما در طرف مقابل و درون صهیونیستها هنوز اطلاعات گسترده ای منتشر نمیشه.اکثر مردم دنیا فکر میکنن این یهودیان هم اونقدرها بد نیستن
صهیونیست شیطان نیست بلکه پیرو شیطان است . ما خدا نیستیم بلکه عبد او هستیم

نقل قول: در کل اکثر افراد بعد دیدن مجموعه احساس میکنند شیطان مستقیم با ( به صورت رو در رو ) یهود رابطه داره ! میتونید نظر سنجی کنید براش !
پس باید گفت موفقیت بزرگی کسب کردن.همونطوری که بزرگان صهیونیستها با بزرگان اجنه پیرو شیطان در ارتباط مستقیم هستند بعید نیست انجمن 13 تاج هم در راس هرم سلطه جهانی با شخص شیطان رجیم ارتباط مستقیم داشته باشد
ندیدید همین شیطان آدم و ابراهیم و ایوب را حضورا خدمتشون رسید ؟
خیلی راحت و کم دردسر تره که با سران اصلی پیرو خود هم در ارتباط باشد.

در کل به نظرم شما یا شیطان به معنای آن جن سقوط کرده و سنگ خورده را قبول ندارید یا اطلاعات کمی راجع بهش دارید
خواندن این مطلب خالی از لطف نیست:
http://www.tebyan.net/Religion_Thoughts/...17514.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Amir ، خاک ، MohammadMeraj ، زاهده ، belteza ، ضرغامیان ، Bran ، Maysam-1st
۱۰:۳۷, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
ضمن تشکر از مهدی عزیز در تکمیل پاسخهای ایشون عرض کنم:
آقای حسینی عزیز اکیدا توصیه میکنم مقاله بسیار کامل و جامع "قربانی کردن انسان در آئین های رازآلود" رو مطالعه کنین. مقاله به چندین موضوع مهم پرداخته. 110 صفحه فقط نگفتیم اشرار یهود بچه قربانی می کردند. شما که کتاب های بزرگ زرسالاران رو خوندین یه زحمت بکشین این مقاله 110 صفحه ای رو هم مطالعه کنین. متوجه شدم که مثل خود من خیلی به منابع معتبر کتاب یا مقاله اهمیت میدین. حتما این مقاله و کلیپ همراه اون رو ببینین تا متوجه حقیقت ماجرا بشین.
شما همونطور که حدسش رو میزدم به نوعی مادی و سکولار دارین به قضیه شیاطین نگاه می کنین. همینکه میگین یهود خود شیطان هست و یا با تعجب میگین ارتباط شیاطین با یهود!!
دقیقا من هم تا دو سال پیش در مقام شما بودم. متاسفانه اینطور به ما تعلیم داده شده که شیاطین یعنی کارهای شرور و شیطنک و کارهای زشت و اینکه انسان خودش می تونه شیطان باشه و ... این تفسیر متاسفانه ناقص هست. این یکسالی که گفتم به طور خاص تحقیق کردم روی موضوع شیاطین دقیقا قضیه همین بود. ارتباط مستقیم و face to face بین انسانها و اجنه. عهد دو طرفه بین این دو. حضور اجنه بین انسانها فلسفه شیطان پرستی...
اینقدر سند و مدرک و مستند تصویری و ... دارم که 100 درصد از این ارتباط دو طرفه که شما به دیده شک و تردید بهش نگاه می کنین مطمئن هستم. هدف من از چند تا کار پژوهشی مثل قربانی کردن انسان یا چند کار آینده همینه که تصحیح بشه این بد فهمی ما از شیاطین...
ببینین ابلیس اسم خاص هست که از جنیان بود. اما شیطان به دو موجود اطلاق میشه. شیاطین هم از جن هستند و هم از انسان. هر دو موجود زنده هستند و صاحب اختیار و صاحب قدرتهای خاص خودشون. حتما دیدین در همه سوره ها و دعاها ما پناه می بریم به خدا از شیاطین من الجنه و الناس اجمعین...
داستان سلیمان و خانم بالقیس در قرآن رو مطالعه کنین. قضیه تسخیر شدن توسط جنیان و جنگیرها و ... حرف واسه گفتن زیاده اما دوستان گله می کنند.
حتما بعد از دیدن مطالعه مقاله قربانی کردن انسان فیلم ملک سلیمان رو ببینین. اون فیلم کاملا بر اسا قرآن و روایات هست و پشتش تیمهای پژوهشی حوزه ای بودن. می فهمین منظور از شیاطین چیه. ضمن اینکه ارتباط مستقیم اونها با شیطان پرستان یهودی نما رو هم بهتر متوجه میشین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی ، Amir ، SMAfghahi ، MohammadMeraj ، زاهده ، belteza ، idea ، islamnab ، ضرغامیان ، scarecrow ، Maysam-1st
۱۲:۵۲, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
من فکر نمی کنم که اونها رازهاشون رو به راحتی در اختیار دیگران و حتی یاران درجه پایینتر خودشون قرار بدن
و حتما فقط گنده هاشون جادوگرن !
البته شاید فیلم هری پاتر اشاره به یک آموزشگاه واقعی جادوگری داشته باشه ! که الان وجود داره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hoseyni ، MohammadMeraj ، زاهده ، Maysam-1st
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا