کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کابالا شیطانی تر هست یا برده داری و کشتن انسانها ؟؟
کابالا
برده داری

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعیت تاریخی کابالا ؟؟ از خیالات تا واقعیت !
۲۱:۳۲, ۱۱/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۸۹ ۲۳:۴۱ توسط hoseyni.)
شماره ارسال: #1

دوستان قسمتهایی از چند نوشته را اینجا قرار میدم تا شما علت سوال های من را بهتر متوجه شوید . من دوست دارم اصل کابال را از نظر تاریخی بررسی کنم نه با شواهد گنگ .
kb 200 http://908773.20upload.net/files/1389/ab...187181.pdf
kb 200 http://913258.20upload.net/files/1389/ab...187182.pdf

و این شناسنامه کتابی که من ازش استفاده کردم
30kb http://586205.20upload.net/files/1389/ab...187183.pdf
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohammad20 ، زاهده ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۵۶, ۱۶/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۸۹ ۰:۰۵ توسط hoseyni.)
شماره ارسال: #11

دوستان خوبم یا من خوب منظورم را بیان نکردم یا شما دوستان زود تصمیم گرفید .
نقل قول:اینکه به طور کلی شما همه چیز رو رد میکنی اشکالی نداره . اما شرطش اینه که چیز جایگزینی ارائه کنی
برادرم لازم نیست من بگم خدا گفته : شیطان وسوسه گر است . و پلیدی را زیبا جلوه میدهد . و لازمه این کار این هست بشر به این نتیجه برسد که خودش این مسیر را انتخاب کرده . تمام راههای نفوذ شیطان در انسان در قرآن آمده وبه جز برای پیامبران جایی حضور فیزیکی آن اشاره نشده .
دوم : من هیچ وقت دیدی سکولار نسبت به شیطان یا جن ندارم همان طور که قرآن در سوره بقره گفته شیطان از آفریدهای خداوند بوده که از درگاهش رانده شده . و این را که شیطان هم از جن هست هم از انس قبول دارم ولی ارتباط مستقیم با انسان و خط دهی مستقیم را قبول ندارم . و توجه کنید در مواردی خاص که شیطان ظهور فیزیکی پیدا کرد فقط در مورد اولیا الهی و پیامبران بوده . آیا شیطان برای فرعون ظاهر شد ؟ اگر کسی شیطان را ببیند و اطمینان پیدا کند شیطان هست پس یقین پیدا میکند خدا نیز هست . پس به آخرت نیز یقین پیدا میکند . ( شخصا اگر شیطان لطف کنه بیاد ببینمش ازش ممنون هم میشم چون یقینم به خدا ده برابر میشه )
این دقیقا همان حرفی است که آن شیطان پرست زد که ما میدانیم خدا هست و میدانیم شیطان هست و ما شیطان را انتخاب کردیم و این احمقانه ترین حرف دنیاست . چه کسی با یقین کامل 50 سال زندگی دنیا را به آخرت بی پایان میفروشد ؟ و جالب اینجاست این فرد اصلا با دیدگاه شیطان پرستی اشنا نیست . من چندین سال با چند شیطان پرست حرف زدم و اصلا دیدگاه آنها این نبود گر چه از فرقه های مختلفی نیز بودند . هیچ کدام به شیطانی که ما اعتقاد داربم اعتقاد ندارند و اصلا ارتباط با شیطان به این گونه را رد میکنند .
نقل قول:جالبه که این برداشت اشتباه شما از مستند خیلی شایعه.
من نگفتم این مکان ها گناهی دارند من به طور کل منکر ایجاد هر نوعی انرژی از سوی این مکان ها شدم .
حال فرض کنیم درست است و اگر منظور شما کار انسانهاست که طبق گفته خودتان هیچ ربطی به ساختمان ندارد و هر دو مکان فقط ناقل هستند ! چرا یهود از اشکال 8 وجهی استفاده نمیکند ؟ و اگر به این دلیل است که 5 وجهی قویتر است چرا ما مسلمانان از آن استفاده نمیکنیم ؟ و بهتر چرا خدا از هیچکدام استفاده نکرده و کعبه 4 وجهی است ؟ اگر اگر ساختمان نقشی ندارد که باز به حرف من میرسید و به طور کل این نظر رد است .
در مورد مقاله من قسمتی از آن را خواندم و آن را رد نمیکنم به نظر من این افراد برای قبولاندن این موضوع که این مذاهب مرموز و پیچیده اند این کار را میکنند . و برخی دیگر نیز فریب خورده و برای رسیدن به قدرتی که فکر میکنند با این کار به دست میاورند به این عمل دست میزنند که نمیرسند .
گویا شما اصلا منابع تاریخی را قبول ندارید . چند سوال را اگر واضح توضیح دهید شاید برخی سوتفاهم ها برطرف شود
1 . آیا با توجه به سند های زرسالاران یهود شما معتقدید کابالا و فراماسون از فرقه های قدیمی و مصری هستند ؟ یا خیر یهود این فرقه ها را از خودش در چند سال اخیر ساخته ؟
2 . آیا قبول دارید یهود برای گمراه کردن ذهن مردم دنیا از واقعیات این فرقه ها را ساخته ؟ ( باز هم با توجه به 100 ها صفحه مدرک در کتاب زرسالاران )

(۱۵/آبان/۸۹ ۱۶:۱۸)بیداری اندیشه نوشته است:  موضوع "کاربرد کابالا ؟ یا سرپوشی بر نسل کشی 10 ملیونی !؟ " به دلیل مشابهت موضوعی با این موضوع ادغام شد.

شما که لطف کردید . چرا نظر سنجی را حذف کردید ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، زاهده
۲:۲۰, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
دوست عزیز شما به نظرم هنوز مجموعه اطلاعاتتون در این زمینه ها کافی نیست.عجله نکنید.سعی کنید با مطالعه بیشتر به حقایق دست پیدا کنید
اساتید هم مسلما در این زمینه شمارو یاری خواهند کرد

برای شروع یه نگاهی میندازیم به داستان حضرت سلیمان و شیاطین که در قسمت 35 به آن اشاره شده:
در قرآن ارتباط شیاطین با انسانها نیامده؟ پس این چیه؟

« وَاتَّبَعُوا مَا تَتْلُو الشَّيَاطِينُ عَلَى مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَكِنَّ الشَّيَاطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ....» بقره 102
(و [یهود] از آنچه شیاطین در عصر سلیمان بر مردم می‌خواندند پیروی کردند. سلیمان هرگز [دست به سحر نیالوده] کافر نشد؛ ولی شیاطین کفر ورزیدند، و به مردم سحر آموختند)

حالا حضرت سلیمان به عنوان حاکم الهی بر روی زمین چه عکس العملی نشان داد؟
81
00:07:49,662 --> 00:07:53,400
.سلیمان فهمید که شیاطین، به مردم سحر و جادو می آموزند

82
00:07:53,450 --> 00:07:59,200
بنابراین، او تمامی دستورالعمل ها و کتاب هایشان را
... جمع آوری کرد و آنها را از شیاطین و مردم گرفت

83
00:07:59,250 --> 00:08:05,647
و قانونی گذاشت که هر کس سحر و جادو بیاموزد
.یا انجام دهد یا آموزش دهد، اعدام خواهد شد

و نکته بسیار جالب اینکه در لایحه قانون مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران عینا این حکم تکرار شده است:
ماده 12-225 : مسلماني كه با سحر و جادو سر و كار داشته و آن را در جامعه به عنوان حرفه يا فرقه‌اي ترويج نمايد، محکوم به قتل است.
http://www.dadkhahi.net/law/Ghavanin/Gha...eslami.htm

و همونطوری که می دانید شیطان رجیم (ابلیس) از جنیان است.اینهمه روایت و حدیث درباره ممنوعیت ارتباط با جنیان چه دلیلی داره؟

در مورد بقیه موارد هم میشه به تفصیل سخن گفت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، MohammadMeraj ، زاهده ، belteza ، idea
۱۰:۲۵, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:تمام راههای نفوذ شیطان در انسان در قرآن آمده وبه جز برای پیامبران جایی حضور فیزیکی آن اشاره نشده .
دوست عزیز من سعی می کنم آرام آرام این قضیه رو برای شما روشن کنم. اول نکته ای رو بگم. همونطور که دوستمون مهدی گفتن ما تعدادی آیات قرآنی داریم که به این ارتباط اشاره دارند. فیلم ملک سلیمان رو علیرغم داشتن اشکالات کوچک 100 به شما توصیه می کنم ببینین. پشت این فیلم تحقیقات حوزه ای بوده و خرافات نداره خیلی هم مطالبش درسته. ببینین تا حضور اجنه میان مردم رو باور کنین. نه اینکه بگین این مال اون موقع بوده چون مدارک حضور الانشون بسیار زیاده اما متاسفانه شما خودتون چون نمی خواین باور کنین تحقیقی هم نمی کنین. از این مهمتر ما که نباید استنادمون فقط به آیات قرآن باشه. این همه احادیث و روایات از پیامبر و ائمه در منابع معتبر شیعه و سنی اومده. چرا به اونها مراجعه نمی کنید.

نقل قول:اگر کسی شیطان را ببیند و اطمینان پیدا کند شیطان هست پس یقین پیدا میکند خدا نیز هست . پس به آخرت نیز یقین پیدا میکند .

دوست عزیز شما هم که همون استدلال جناب خادم الامام رو می کنین که متاسفانه خیلی ضعیفه. مردم کم معجزات الهی دیدن آیا به خدا ایمان آوردن؟ دیدن اجنه بیشتر وجود خدا رو ثابت می کنه یا شکافته شدن دریا و اژدهای موسی و کشتی سلیمان؟ این همه معجزه اما اگر قرار بود مردم ایمان بیارن که این همه پیغمبر نمی اومد که کشته بشن. مگه خود شیطان به خدا ایمان و اعتقاد نداشت؟ چرا کافر شد؟ این چرا و هزارها چرا از این دست یعنی اختیار انسان و نفس اماره او. حتی اگر شیطان رو ببینن که وعده های زر و زیور دنیا بهشون بده اگر ایمان واقعی نداشته باشن مطمئن باشین دنیا رو انتخاب می کنن. اونجا گفتم اینجا هم میگم. یکی از قاتلین در کربلا بود که به حسین علیه السلام میگفت می دانم پسر پیغمبری اما حکومت ری را چه کنم. یعنی میدانم توحید و نبوت و معاد چیست اما دلربایی و زیورهای دنیا رو چه کنم. اینکه این فرد با شیاطین و اجنه ارتباط داشته یا خودش راه کفر رو در پیش گرفته مد نظر من نیست صحبت اینه که با وجود داشتن اعتقادات باز هم کافر شدند.

نقل قول:( شخصا اگر شیطان لطف کنه بیاد ببینمش ازش ممنون هم میشم چون یقینم به خدا ده برابر میشه )

دقیقا من هم حرفم همینه وقتی بفهمین اونها چطور بین انسانها خصوصا جوامع غربی حضور دارن ایمان به غیب شما بیشتر میشه و اعتقادتون به خدا بیشتر. برای همین هم تاکید دارم چنین چیزی رو باور کنین.

نقل قول:این دقیقا همان حرفی است که آن شیطان پرست زد که ما میدانیم خدا هست و میدانیم شیطان هست و ما شیطان را انتخاب کردیم و این احمقانه ترین حرف دنیاست. چه کسی با یقین کامل 50 سال زندگی دنیا را به آخرت بی پایان میفروشد ؟ و جالب اینجاست این فرد اصلا با دیدگاه شیطان پرستی اشنا نیست . من چندین سال با چند شیطان پرست حرف زدم و اصلا دیدگاه آنها این نبود گر چه از فرقه های مختلفی نیز بودند . هیچ کدام به شیطانی که ما اعتقاد داربم اعتقاد ندارند و اصلا ارتباط با شیطان به این گونه را رد میکنند .

اینکه حرف این آقا احمقانه هست رو جوابش رو بهتون دادم خصوصا در مسیحیت اونها متاسفانه قدرت شیطان رو هم ردیف با خداوند می دونن. از دید شما احمقانه هست اما از دید اونها نه. سرگذشت کامل این آقا رو هم مطالعه کنین بد نیست. مستند A Trip to Supernatural
متاسفانه شیطان پرستی هم مثل سایر انجمن های مخفی فراماسونری یا شیطان پرستی رده بندی داره و بزرگان این انجمن ها حتی به اعضای رده پایین خودشون هم رحم نمی کنن و اونها رو هم فریب میدن و فقط اونها رو غرق مناسک مسخره ای می کنن مثل خونخواری و ... که خودشون هم نمی دونن برای چی اینکارو باید بکنن. گرایش اینها به چنین کارهایی ناشی از خلا فرهنگی و معنوی شدیدی هست که بحثش مورد نظر ما نیست.
عزیز من این تعریف عدم اعتقاد به شیطان چرندی بیشتر نیست. ممکنه احمقهای رده پایین رو به چنین چیزهایی فریب داده باشن اما حقیقت چیز دیگه ای هست. اسناد و مدارک خیلی زیاده. من نمی تونم عمومی بگم چون متاسفانه به دلیل همون خلا معنویت بین مردم، این قضیه بیشتر باعث هراس عمومی میشه. خودتون باید تحقیق کنین.

نقل قول:من نگفتم این مکان ها گناهی دارند من به طور کل منکر ایجاد هر نوعی انرژی از سوی این مکان ها شدم .

شاید براتون جالب باشه داستان ساختن سر در یکی از ورودی های حرم امام رضا توسط شیخ بهایی که میخواسته طوری سر در رو بسازه که افراد گناهکار نتونن بیان تو یعنی انرژی منفی بهشون بده که بدشون بیاد و داخل نیان که شاه عباس طی خوابی که می بینه از اینکار منصرفش می کنه... این چیزهای غیبی در دنیای ما خیلی زیاده ایمان باید آورد. منتظر نباشین علم مدرن مسخره امروز ما اونها رو ثابت کنه.

نقل قول:حال فرض کنیم درست است و اگر منظور شما کار انسانهاست که طبق گفته خودتان هیچ ربطی به ساختمان ندارد و هر دو مکان فقط ناقل هستند ! چرا یهود از اشکال 8 وجهی استفاده نمیکند ؟ و اگر به این دلیل است که 5 وجهی قویتر است چرا ما مسلمانان از آن استفاده نمیکنیم ؟ و بهتر چرا خدا از هیچکدام استفاده نکرده و کعبه 4 وجهی است ؟ اگر اگر ساختمان نقشی ندارد که باز به حرف من میرسید و به طور کل این نظر رد است .

خیلی روی چند ضلعی بودن وقت نگذارین حقیقت چیز دیگری است. حقیقت در نیت سازنده هست. ان شائالله در این زمینه در آینده مطالبی خواهیم گذاشت.

نقل قول:در مورد مقاله من قسمتی از آن را خواندم و آن را رد نمیکنم به نظر من این افراد برای قبولاندن این موضوع که این مذاهب مرموز و پیچیده اند این کار را میکنند . و برخی دیگر نیز فریب خورده و برای رسیدن به قدرتی که فکر میکنند با این کار به دست میاورند به این عمل دست میزنند که نمیرسند .

دوست عزیز من از شما خواهش کردم کل مقاله رو بخونین. گفتم قضیه فقط قربانی کردن نیست. بحث جن پرستی است در غالب بت پرستی. این مولوخ، بعل، کوکولکان و کریشنا چرا این شکلی هستن؟ چه سانی اینها رو به چنین شکلهایی ساخته؟ کلیپ رو هم مطمئنم ندیدین که چطور بزرگترین سیاستمداران دنیا میان جغد سنگی رو می پرستن. الان چی الان هم بت می پرستن تا درآمد کسب کنن؟ این رو میگم نگاه سکولار شما به این مسائل غیبی و ماوراء نه اینکه اصلا باور نداشته باشین.

نقل قول:1 . آیا با توجه به سند های زرسالاران یهود شما معتقدید کابالا و فراماسون از فرقه های قدیمی و مصری
هستند ؟ یا خیر یهود این فرقه ها را از خودش در چند سال اخیر ساخته ؟

نه عزیز من فراماسونری ریشه تفکراتش به مصر باستان بر میگرده نه اینکه مصر باستان اون رو به وجود آورده. یهود فراماسونری رو به وجود آورده. کابالا یعنی سنت شفاهی که از زمان اول بنی اسرائیل و گوساله پرستان سامری یاد گرفتند از مصر و سینه به سینه مخفیانه و شفاهی منتقل کردند به آیندگان و بعدها در قالب کابالا و کتاب ظهور نمود پیدا کرد.
حضرت علی هم در خطبه ای در نهج البلاغه می فرمایند که مردم آخرالزمان به سنت آل فرعون در می آیند و خدا رو انکار می کنند و ... این یعنی تفکر الحادی مصر باستان نمی میرد تا به نسل آخرالزمان برسد از طریق چه کسانی؟ فراماسونری، کابالا و سایر انجمن های مخفی الحادی و ...

نقل قول:شما که لطف کردید . چرا نظر سنجی را حذف کردید ؟

وقتی دو تا پست رو ادغام کنین به ناچار خودش اتوماتیک یک نظر سنجی رو حذف میکنه. عمدی در کار نبوده.

در کل حوصله کنین تا در آینده ان شاءالله کم کم شما رو متوجه نگرش اشتباهتون در مورد شیاطین و اجنه بکنم. منابع هم قرآن، احادیث، مستندات غربی و ...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، MohammadMeraj ، زاهده
۰:۰۴, ۱۸/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۸۹ ۰:۱۶ توسط hoseyni.)
شماره ارسال: #14

واقعا من از شما ممنون هستم که وقت گذاشتید . این نشون دهنده اهمیت دادن شماست . شما نتیجه نظر سنجی را ببینید . اکثر افراد کابالا شیطانی تر از حتی کشتن ملیونها انسان میدانند واین چیزی است که یهود میخواهد .
نقل قول:نه عزیز من فراماسونری ریشه تفکراتش به مصر باستان بر میگرده نه اینکه مصر باستان اون رو به وجود آورده. یهود فراماسونری رو به وجود آورده. کابالا یعنی سنت شفاهی که از زمان اول بنی اسرائیل و گوساله پرستان سامری یاد گرفتند از مصر و سینه به سینه مخفیانه و شفاهی منتقل کردند به آیندگان و بعدها در قالب کابالا و کتاب ظهور نمود پیدا کرد.
این دقیقا اختلاف من با شما دوستان هست . گویا سند های تاریخی ارزشی برای شما ندارند و دنبال چیزهایی هستید که یهود مایل است مردم همان گونه فکر کنند . من کابالا را فقط یک فریب میدانم و آنهم با مطالعه 5 جلد کتاب 500 صفحه ای .
عزیزان بیش از این بحث را جایز نمیبینم هم به علت مشغله کاری خودم و هم این که آنچه گفتنی بود گفتم . دوستان هر کس واقعا خواستار شناخت دشمن باشد باید کمی وقت برای مطالعه صرف کند . لذا اگر دوستان خارج از تمام پیش داوری ها کتاب ها و منابع را مطالعه کنند بعد نتیجه گیری کنند به مقصد میرسند همان گونه که وعده الهی اینست .
به نظر این حقیر بعد از خواندن -کتاب زرسالاران یهود یا -کتاب تاریخ یهود ایران و یا – تاریخ جنگ های صلیبی و بسیاری کتب دیگر که مستندات تاریخی قابل قبولی دارند متوجه خواهید شد یهود هیچ باور معنوی جز پول و مادیات ندارد و مروج اصلی خرافات و مذاهب دروغین است . صهیونیست دست به هر اقدامی میزند یرای حفظ خود . مسلمان میشود / مسیحی میشود تا جایی که به مقام پاپ میرسد و هویت یهودی خود را مخفی میکند . قاره ای را از بین میبرد . جنگ صلیبی راه می اندازد در راه شیطان قدم بر میدارد ولی به شیطان اعتقادی ندارد . به هیچ چیز جز خودش اعتقاد ندارد و هر زمان به هر وسیله ذهن مردم دنیا را از خود منحرف میکند .( من شخصا به جن و شیطان اعتقاد کامل دارم ) گاهی با پیشگویی امثال نوستراداموس گاهی با رواج شیطان پرستی گاهی بهاییت و هر کار دیگری . دوستان مسئله زمان ما شیطان پرستی عده ای خرافاتی نیست . این افراد فقط بازیچه دست یهودند برای گمراهی ذهن ما .باز میگویم مسئله اصلی خود یهود است . خود سرزمین فلسطین ( برداشت غلط نشود یهود را پیرو شیطان میدانم ولی نه اینگونه که خودش ادعا میکند ). [u]با مبارزه با کابالا کاری از پیش نمیرود چون فرقه جدیدی ظهور کرده و تمام وقت باید با فرقه ها مبارزه کرد .[/u]
راه اصلی مبارزه با ریشه است . کسب دانش واقعی و دید باز . این که یک بنا سه گوش ساخته شده یکی هشت گوش و دیگری هرمی هیچ مشکلی را حل نمیکند . اگر قرار بود بناهای هشت گوش مثبت ترین نیرو را داشته باشند کعبه چهار گوش ساخته میشد ؟؟ و بسیاری از بناهای بودائیان که خدا را قبول ندارند هشت وجهی است . شاید اینان از خدای متعال بر ساخت بنا موفق ترند !! این سبک معماری شرقی است . همین . اگر ذره ای اهمیت داشت به نظر شما در دین ما به آن اشاره نمی شد ؟ آیا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) استغفرالله فکرشان به این موضوع نمیرسید ؟ در میان شاگردان امام صادق (علیه السلام) شما چند نفر را پیدا میکنید که به دنبال مبارزه با علوم خفیه باشند ؟
در طول تاریخ بنگرید تمام امامان ما به دنبال احیای دین بودند و مبارزه با ظلم . بزرگان ما همیشه برای محکوم کردن یک فکر و رفتار غلط در پی بازیابی این جریانات نبودند بلکه علت اصلی را بیان میکردند.
در کل اگر قصد شناخت دشمنان اسلام را دارید تاریخ را بخوانید و در یابید چگونه با این قوم زیرک و خونخوار مبارزه کنید نه اینکه طبق روش پیشنهادی مستند ظهور از برق استفاده نکنیم و حمام آفتابی درست کنیم .از سیستم جدا شدن و یا بررسی خرافات راهی پیش نمیبرد . مبارزه رو در رو با علم و سیاست است که موفقیت در پیش دارد . این کشتار بیرحمانه مردم فلسطین است که واقعیت دارد . بعضی میگویند چه چیزی انگیزه این کشتار است و از این سوال نتیجه میگیرند کابالاست و ما باید با فکری که پشت این کشتار است مبارزه کنیم . من به این دوستان میگویم کابالا نقش یک دشمن فرضی را دارد که یهود برای مشغول کردن شما ساخته همان گونه که در طول تاریخ بارها و بارها به شیوه مختلف ذهن همگان را مشغول کارهای حاشیه ای میکرده تا کار خود را در پشت آن انجام دهد . دسیسه های استر در ایران را بخوانید . این که چه تفکری باعث این کشتار شده هیچ ربطی به آیین خرافی یهود ندارد . این تفکر همان تفکریست که باعث شد حضرت یوسف (علیه السلام) در چاه بیفتد . همان تفکر جنگهای صلیبی همان تفکر برده داری و هر زمان با پوششی متفاوت .
در پایان از تمام دوستان تشکر میکنم و یقینا هر کس به دنبال حقیقت باشد خدا همراه اوست .
در پناه حضرت ولی العصر (علیه السلام)

در ضمن دوستانی که فکر میکنند اینجانب مطالعه ندارم باید بگویم ( گر چه مایل نبودم بگویم ) بنده بالای 10 هزار صفحه کتاب و مقاله در مورد شیطان پرستی و انواع مذاهب و کابالا مطالعه کردم و این جدای حضور شخصی در بسیاری از مجالس این چنین و صحبت مستقیم با این افراد بوده . حداقل 30 نفر شیطان پرست و پیرو کابالا و فرق دیگر را شخصا دیده و با ایشان صحبت کردم و جالب است بدانید از نظر همین افراد اعتقاد ما به شیطان رجیم مسخره بود و انها به کل این چنین دیدی به شیطان نداشتند . شاید لازمه شما دوستان کمی از دید خود شیطان پرستان را هم بدانید بعد میبینید چه قدر خطا میروید . بیشتر توان ندارم وقت برای چنین مسایلی در این سایت بگذارم و کتاب های مستند زیادی مانده که باید برای شناخت دشمن حقیقی مطالعه کنم و امید دارم حضرت حق همه ما را راهنما باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، idea ، islamnab
۱:۰۱, ۱۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
بنده قصد جسارت نداشتم.گفتید در قرآن ارتباط مستقیم شیاطین با انسانها نیامده که یک مثال خدمتتون زدیم
من البته اینجا ادعایی ندارم و اساتید زیاد هستند ولی توجه داشته باشید که همواره و در هر زمانی دست بالای دست بسیار است .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea
۴:۳۵, ۱۸/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۸۹ ۵:۰۹ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #16
آواتار
برادر گرامی شما چی رو میخواین بفهمین؟ اینکه شیطان هست یا نیست ؟
شما که میگی شیطان هست

یهود همیشه به دنبال قدرت بوده و هست .همشون عمر 1000 ساله میخوان.
خداوند که به این موضوع در قرآن اشاره کرده.
دشمن رو خدا در قرآن معرفی کرده . از ابتدای خلقت خداوند به انسان معرفی کرد.

برادر گرامی شیطان به راه های مختلف انسان ها رو فریب میده اما ریشه فریب یکیه و آن حب دنیاست. مثلا برای به دست آوردن پول راه های زیادی برای فریب خوردن از شیطان هست : دزدی ، قمار ، نزول ، قتل ، و .............. راه زیاده ولی ریشه فریب یکیه و اون رسیدن به پوله
دشمن هم یکیه ولی خودش رو به شکل ها و در تفکرات مختلف وارد کرده.
شیطان میخواد فریب بده. دیگه برای شما که دارای اعتقاد هستین باید این مرحله رو طی کرده باشین که بدونید .برای شیطان مهم مهم نیست که کابالا هست یا نه یا یهود یا شیطان پرست چی میگه برای شیطان مهم نیست که 1000 تا فرقه وجود بیاره که یکی بگه خدا خورشیده یکی میگه خدا خود انسان هست. یکی میگه خدا شیطانه
مهم اینکه شیطان زهرشو برای انسان فریب خورده ریخته .شیطان بهش میگه هرچه دل تنگت میخواهد بگو حالا اون بگه خدا خورشیده ، کابالا هست یا نیست ، یا یهودی بگه نه شیطانه نه خدا و...
شما که خودتون میدونید یهود یا شیطان پرست و...در ظلالت و گمراهی هستن اونوقت چه طوری میخواین با نشست و برخاست با چند تا شیطان پرست بفهمین دشمن چیه و حق چیه . اونا که خودشون در گمراهی به سر میبرن

این راه خطرناکه حواستون باشه به قول یک نفر چرا انسان خودش رو در آتش بندازه وقتی که آب برای خاموش کردن نداره.
با دیدن مستند ظهور بعضی ها شیطانی رو که از قبل میشناختیم یادشون رفته .
یادتون رفته که همه ما در معرض وسوسه های شیطانی هستیم .هر لحظه و هر روز
؟ یا بعد از دیدن این مستند فکر کردین که شیطان فقط سر و کارش با ایلومناتی ها هست و ما که شیعه هستیم در امانیم؟! انگار با دیدن این مستند دل شیر پیدا کردیم !

شیطان همون دشمن قدیمیه که نمیذاره قرآن بخونیم . همونیه که با نماز صبح خیلی دشمنه . همون که........................
ببخشید من در نظر سنجی شرکت نکردم
چون سوالش غیر منطقیه
میدونید بزرگترین گناه چیه؟
گناه کوچکی که سبک شمرده شود.
گناه های کوچک مثل غذه کوچک میمونه اگه همون اول بهش توجه نشه بعد از گذشت چند وقت میشه یک غده بزرگ سرطانی که دیگه قادر به جلوگیری از انتشارش نیستن و سلول های حیاتی فرد رو از بین میبره. گناه کوچک هم اگر رشد کنه حجت های انسان رو از بین میبره تا جایی که دیگه هر دو حجت انسان یعنی حجت درون (عقل)و حجت بیرونی پیامبران و ائمه قادر به هدایت فرد نیستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، oO DaViD Oo ، در جستجوی سختی ، idea ، islamnab
۱۷:۵۴, ۲۸/آبان/۸۹
شماره ارسال: #17

یه دیالوگ توی یه فیلم میگفت:« برای فهمیدن اصلی بودن یک دلار لازم نیست تا بفهمیم نشانه های جعلی بودنش چیه، بهترین راه اینه که بفهمی چه جوری باید اصل بودن اون دلار و بفهمی»

آیا واقعا این جور به نظر میرسه که دوستان زیادی درگیر گذشته هستند؟

الان بیشتر در گیر گذشته و اتفاقاتی که افتاده هستید یا به چند ضلعی بودن ساختمان و دلیل این کارها گیر دادید تا بفهمید در آینده میخوان چه کار کنند ؟

شما در این بحث هاتون جدی ترید یا اون ها در بحث پروژه 2012 ؟
۴:۲۹, ۲۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۸۹ ۴:۵۶ توسط ندای زمینی.)
شماره ارسال: #18

نقل قول: از نظر من حتی بتها هم نمادی از اجنه بودند. خدایان مولوخ، بعل، هوروس، کریشنا، کالی و بسیاری دیگه همگی ابلیس یا شیاطین شروری بودند که به صورتهای مختلف بر انسان ظاهر شدند و با انجام کاری فوق العاده از دید بشر، آنها را فریب داده اند به پرستش خودشان.
داستان آلیستر کرالی که واضحه چطور با یکی از بزرگان جنیان ارتباطی داشته و یکی از خروجی هاش کتابی بوده تحت عنوان کتاب قانون که طی سه روز توسط همون جن بهش دیکته شده...

من هم اول برداشتی مثل شما داشتم که جن (جن خود کلمه جمع است،جنیان جمع جنین) یا شیاطین به صوری بر انسان ظاهر می شدند، و انسانها بتها را به شبیه سازی از آنها می ساختند و می پرستیدند...ولی بعد وقتی قرآن را خواندم، گفته شده بود که اجنه به این دنیا راهی ندارند...ار آنجایی که احادیث هم اغلب تحریف شده اند فقط می توانم به قران استناد کنم(همانطور که در پایان Arrival هم گفته شد تمام مطالب گفته شده در این سری قطعی نیست جز انهایی که از قران نقل شده.)
-حتی جایی خوانده ام که نظریه تکامل داروین را هم خود ابلیس به او دیکته کرده...!!
-دوستی هم در این فروم اشاره کرد که در خانه ای که نماز خوانده شود و قران تلاوت شود جن می رود...و از طرفی علمای ما با انها در ارتباط هستند، اندکی تناقض
>>> کمی گیج شده ام

نقل قول:برای شروع یه نگاهی میندازیم به داستان حضرت سلیمان و شیاطین که در قسمت 35 به آن اشاره شده:
در قرآن ارتباط شیاطین با انسانها نیامده؟ پس این چیه؟

« وَاتَّبَعُوا مَا تَتْلُو الشَّيَاطِينُ عَلَى مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَكِنَّ الشَّيَاطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ....» بقره 102
(و [یهود] از آنچه شیاطین در عصر سلیمان بر مردم می‌خواندند پیروی کردند. سلیمان هرگز [دست به سحر نیالوده] کافر نشد؛ ولی شیاطین کفر ورزیدند، و به مردم سحر آموختند)

حالا حضرت سلیمان به عنوان حاکم الهی بر روی زمین چه عکس العملی نشان داد؟
81
00:07:49,662 --> 00:07:53,400
.سلیمان فهمید که شیاطین، به مردم سحر و جادو می آموزند

82
00:07:53,450 --> 00:07:59,200
بنابراین، او تمامی دستورالعمل ها و کتاب هایشان را
... جمع آوری کرد و آنها را از شیاطین و مردم گرفت

83
00:07:59,250 --> 00:08:05,647
و قانونی گذاشت که هر کس سحر و جادو بیاموزد
.یا انجام دهد یا آموزش دهد، [b]اعدام خواهد شد

سوال1: آیا شیاطین از طریق کتاب و دستورالعمل سحر و جادو را به مردم می آموختند؟یا..؟!
سوال2: با این علم سحر و جادو چه کارهایی می توانستند بکنند؟چه توانی بهشان می داد؟
سوال3: حضرت سلیمان از جن برای ساختن معبدش استفاده می کرد و استفاده های دیگر...آیا روا بود؟
چرا برای پیامبران و ائمه دیگر نه..!
سوال4: چرا حضرت سلیمان کتابهای سحر و جادو را نابود نکرد و در معبدش پنهان کرد...که حالا یهودیان بدنبال پیدا کردن آنها در معبد سلیمانند شاید هم پیدا کرده اند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo
۱۰:۴۳, ۲۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۸۹ ۱۴:۵۲ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:من هم اول برداشتی مثل شما داشتم که جن (جن خود کلمه جمع است،جنیان جمع جنین) یا شیاطین به صوری بر انسان ظاهر می شدند، و انسانها بتها را به شبیه سازی از آنها می ساختند و می پرستیدند...ولی بعد وقتی قرآن را خواندم، گفته شده بود که اجنه به این دنیا راهی ندارند...ار آنجایی که احادیث هم اغلب تحریف شده اند فقط می توانم به قران استناد کنم(همانطور که در پایان Arrival هم گفته شد تمام مطالب گفته شده در این سری قطعی نیست جز انهایی که از قران نقل شده.)

کجای قرآن چنین چیزی گفته شده که اجنه به دنیای ما راه ندارن؟

پرستش اجنه (سوره سبا):

به خاطر بياور روزي را كه خداوند همه آنها را محشور ميكند، سپس به فرشتگان مي‏گويد: آيا اينها شما را پرستش مي‏كردند؟! (۴۰)

آنها مي‏گويند: منزهي (از اين نسبتهاي ناروا) تنها تو ولي ما هستي نه آنها، (آنان ما را نميپرستيدند) بلكه جن را پرستش ميكردند، و اكثرشان به آنها ايمان داشتند! (۴۱)

البته آیات دیگری هم هستند که تحقیقش رو به خودتون می سپارم. حتی در سوره جن.
و یا آیه "...خلو الی شیاطینهم..."

روی شیاطین تحقیق کنین. البته شیاطین هم از جن هستند و هم از انس.

در مورد احادیث متاسفانه شما هم مثل 2 سال پیش من با دیدن چندین حدیث مشکلدار که علمایی چون علامه مجلسی با علم به مشکلدار بودن اونها باز هم در کتب خودشون گذاشته اند برای تحقیق نسلهای بعد، دنیایی از معارف ائمه رو کنار میگذارین. اگر قرار بود قرآن جوابگوی نیاز ما باشه پس توصیه پیامبر چی میشه؟ اشتباه نکن دوست عزیز اتفاقا بهترین منابع ما و جزئیات روش درست زندگی در احادیث ائمه هست. با دیدن چند تا شبهه خودتون رو از تعالیم زیبای ائمه محروم نکنین. در مورد اجنه اتفاقا خیلی مطالب گرانبهایی در احادیث هست که نه تنها با قرآن تناقضی نداره بلکه با دیگر مستندات و مدارک غربی که بنده حین تحقیقاتم گردآوری و مشاهده کردم مطاابقت داره.
تمایلی ندارم هر چیزی بدست آوردم رو عمومی مطرح کنم اما کلید واژه هایی برای تحقیق وجود داره. مثلا جنگیری. اینقدر نمونه ها زیاده که اگر فقط بخوام اون نمونه هایی که در ذهنم هست رو بگم خودش 10 صفحه میشه...

نقل قول:-دوستی هم در این فروم اشاره کرد که در خانه ای که نماز خوانده شود و قران تلاوت شود جن می رود...و از طرفی علمای ما با انها در ارتباط هستند، اندکی تناقض

این دوستمون منظورشون اینه که با خواندن قرآن اونها وارد نمیشن...

نقل قول:سوال1: آیا شیاطین از طریق کتاب و دستورالعمل سحر و جادو را به مردم می آموختند؟یا..؟!

در احادیث هست که شیطان تعالیم سحر رو در لوحی نوشت و زیر تخت سلیمان گذاشت. بعد به بزرگان پلید جای اون لوح رو میگه و این شروع کار بوده. می تونسته بعدش ارتباط مستقیم هم باشه یا ...

نقل قول:سوال2: با این علم سحر و جادو چه کارهایی می توانستند بکنند؟چه توانی بهشان می داد؟

کارها زیاد بوده. مهمترین اونها که خدا هم در قرآن میگه ایجاد تفرقه بین زن و شوهره. البته این رو میگه چون خیلی این پیوند بسیار محبوب خدا در سلامت جامعه مهمه اما کارهای دیگه هم بوده. ایجاد ناراحتی های مختلف روحی و جسمی... البته هیچکدام تا خداوند نخواد روی کسی تاثیر نداره.

نقل قول:سوال3: حضرت سلیمان از جن برای ساختن معبدش استفاده می کرد و استفاده های دیگر...آیا روا بود؟
چرا برای پیامبران و ائمه دیگر نه..!
این سوالتون رو بهتره از خدا بپرسید که چرا مثلا ایوب رو یه طور امتحان کرد. یوسف رو یکجور و یونس را یکجور دیگر، و سلیمان رو هم اینجور. آزمایش الهیه. تصمیم با خودشه.
روا بود؟ خود خداوند چنین قدرتی به سلیمان داد. روا بوده و الان هم کسانی چنین علمی دارند. شما عزیز دل بهتره داستان سلیمان رو در قرآن مطالعه کنید یا لااقل فیلم ملک سلیمان رو ببینین. حتما براتون مفید خواهد بود. احادیث معتبر زیادی هم داریم که به ارتباط اجنه با ائمه و پیامبر اشاره میکنه.
داستان عارف بزرگ شیخ جعفر مجتهدی هم هست که چطور با لشکری از اجنه شرور که تحت تسخیر پیرزنی بودند مبارزه کرده و اونها رو شکست داده. البته روایات و حکایات از این دست بسیارند. کتاب ابلیس نامه در دو جلد، حقایق بسیاری رو در مورد اجنه و ابلیس مطرح میکنه. مطالعه کنین به دردتون میخوره. منابع مطرح شده در کتاب همه از آیات و احادیث معتبر و حکایات نقل شده در کتابهای عرفا و علمای بزرگ ماست.

نقل قول:سوال4: چرا حضرت سلیمان کتابهای سحر و جادو را نابود نکرد و در معبدش پنهان کرد...که حالا یهودیان بدنبال پیدا کردن آنها در معبد سلیمانند شاید هم پیدا کرده اند!

سحر و جادو از زمان فرعونیان در مصر بود. این قضیه ربطی به زمان سلیمان نبی نداشت. در این زمان حضور اجنه بین مردم زیاد شد. شرارتهای بسیاری کردند. با صبر پیامبر سلیمان، خداوند قدرت تسخیر اجنه رو در اختیار سلیمان گذاشت و تا آخر عمر ایشون، همه چیز درست و بجا بود و آرامش حکمفرما. اما بعد از مرگ سلیمان و خارج شدن اجنه از تسخیر حضرت سلیمان، مجدد شرارت جنیان شروع شد. سحر رو همونطور که گفتم به مردم یاد دادند و گفتند قدرت سلیمان هم از همین سحر بوده و مردم رو فریب دادند. بعد هم برای نابودی سحرها، فرشتگان خداوند هاروت و ماروت به مردم سحری برای باطل کردن سحر اجنه یاد دادند اما این سحر نیز می توانست در راه شر نیز به کار گرفته بشه. علیرغم تاکید فرشتگان به مردم مبنی بر فتنه و امتحان بودن این قضایا، باز مردم به سراغ استفاده های منفی رفتند و .... تا امروز ادامه داره...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Mahdy2021 ، جوینده حق ، علی 110 ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، idea
۱۵:۱۶, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
دوستان عزيز سلام
بحث بسيار خوبي بود و من شخصا كلي استفاده كردم
اما...
دوستان بهتره توي بحثهاتون يه نكته رو رعايت كنيد
اين يه بحثه نه يه مجادله
بايد هر كس نظراتش رو بگه به همراه دلايلي كه براي اون نظرات داره
و به نظرات بقيه هم احترام بگذاره
و اگه دليل طرف مقابل محكم تر بود با كمال شجاعت قبول كنه
اين منطق درستي نيست كه هركس فكر كنه هر حرفي مي زنه صد در صد درسته!
اي كاش حسيني عزيز كمي با تامل بيشتر نظرات بقيه رو مطالعه مي كرد
اگه يه نگاه دوباره به كل بحث بندازيد مي بينيد كه يك حرف رو بارها تكرار كرديد!

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، جوینده حق ، idea
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا