|
مستند نهر تا بحر ( اولین مستند من )
|
|
۱۶:۲۵, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۰ ۲۲:۱۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مستند رو به مردم مظلوم فلسطین تقدیم می کنم. جرقه ی ساخت این مستند رو یک از خدا بی خبر در من ایجاد کرد.
حال بماند کیست و عقایدش چیست؟!؟ ![]() اسم این مستند حدود 11 دقیقه ای را نهر تا بحر گذاشتم که همه می دانند به چه معناست!! از تمامی دوستانی که مرا در ساخت این مستند یاری کردند نهایت تشکر را دارم. از جمله این دوستان محمود بود . مرا خیلی در ساخت این مستند یاری کرد. اجرش با خدا اونور آب از دوستان خواهشمندم برای پیروزی در این جریان بیداری اسلامی به بسط و گسترش این محصول اهتمام بخرج دهند و هر کجا که میتوانند آنرا عرضه کنند. از یوتیوب و فیس بوک و گوگل+ و وبلاگ ها و وبسایت های شخصی و دیگر شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی غافل نشید. دانلود از مدیا فایر صلوات فراموش نشه ها!!! یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۹, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
در کل خوب بود
مخصوصا برای شروع چیزی که به نظر من کمی از زیبایی مستند کم کرده بود نوشته هایی بود که توی زمینه ی سفید قرار داده بودی باز هم تشکر |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۴/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۰ ۱۵:۴۷ توسط Amir.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
جالب بود ، خسته نباشی... اینم از لینک های مستقیم بر روی سرور دانلود ما ، برای راحتی در دانلود ... دانلود مستند نهر تا بحر یاعلی |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
ایده کار و طراحی ها و ترتیب آثار خوب بود ولی در رسیدن به هدف دچار مشکل میشوید. سیر تکاملی مستند کمی بی برنامه است.مطمئنا بهتر از اینها میشد ساخت. اگر کار اولتون بود که واقعا دست مریزاد. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
میلاد و محمود عزیز کار بسیار خوب و تاثیر گذار بود اما من چند تا انتقاد دارم: 1. در قسمت سخنان شهید مطهری، آهنگ Yani پخش میشد که هم تناسب چندانی با باطن موضوع نداشت و هم اینکه دامنه صوت بلند بود و مطالب شهید مطهری با زمینه ی آهنگ گم میشد ولی ایده ی تغییر جهت صوت از چپ به راست و ... خوب بود و باعث میشد تا شنونده موضوع را دنبال کند 2. عکس ها کافی نبود 3. در فریم 00:01:40 عکسی از یک خانم نمایش داده میشد که خون از دهانش می آمد، این عکس به نظر مصنوعی می آمد و نمایش خوبی از جنایات صهیونیسم(ملعون) نبود + حجاب هم نداشت ![]() 4. شما از کسانی که کلیپشون پخش شد از لحاظ اخلاقی اجازه گرفتین؟!! شاید این بنده خداها الان نظرشون عوض شده باشد و نخوان دیدگاه قبلیشون پخش بشه!!!! تشکر میکنم بابت ادا کردن حق مطلب، مطالب و اکثر موسیقی ها بسیار متناسب با مطلب بود (به غیر از همون یک جا که عرض کردم) سخنان شهید مطهری بسیار به جا بود و در نهایت به زیبایی با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مطلب را تمام کردید. درود بر شما در پناه حق باشید یا علی |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۰ ۲۰:۳۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون بابت این همه نکته بینی درمورد آهنگ یانی باید این نکته را بگم که این قطعه کار من نبود و آهنگ یانی با کلام شهید مطهری عجین شده بود ![]() نتونستم جداش کنم. و هرچه قدر گشتم نتونستم سخن دکتر را بدون آهنگ این یانی پیدا کنم. شرمندم. در مورد اون خانومه شاید مصنوعی باشه ولی منظور ادای حق مطلب بود اگه می خواستم مته به خشاش بگذارم چیزی میشد در حد کلیپ دست های خالی دوست خوبمون emperator که هرکسی توان تحملشو نداره.شاید این کلیپ رو یک بچه ببینه!! از چه کسانی اجازه گرفته ایم؟!؟!؟! منظورتون اون تیکه ی اول بحر خونین هست؟!؟ از خود دوست خوبمون جان علی اجازه گرفتم ![]() خیلی خوشحال شدم که نظر دادی برادر از بقیه دوستان هم همین انتظار رو دارم. انشا الله در دفعات بعدی این عیوب رفع خواهد شد. یا حق
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اگر خواستین من میتونم صدارو از آهنگ جدا کنم
بقیه دوستان هم اگر مشکلاتی از این دست دارند من زمینه تخصصیم پردازش سیگنال های صوتی ست ![]() در کل میلاد عزیز من تحت تاثیر مستند خوبت قرار گرفتم و از دیدنش لذت بردم بازم منتظر کارهات هستم منظورم از کلیپ ، اون جوانهایی بود که میگفتن ما به آخرت اعتقاد نداریم منظورم اجازه از آنها بود چون صورتاشون رو نشان دادی!! در پناه ایزد منان یا علی مدد |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۰ ۰:۳۸)رهیافته نوشته است: ا سلام اون جوون ها اگه میخواستن نشون داده نشن دعوت به مصاحبه رو قبول نمی کردند. خیلی ها هستن که آخرت رو قبول ندارند و ... ولی بروز هم نمی دهند درسته؟؟؟ ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه نشون بدیم در مورد موسیقی و جداسازی هم اگه کاری پیش بیاد حتما بهتون میگم، یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی مستند، برای ترجمه و زیرنویس توسط گروه بیداری اندیشه | مجید املشی | 31 | 30,879 |
۱۲/بهمن/۹۵ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: jahansite |
|
| فراخوان نخستین جشنواره مجازی مستند استودیو نشانه | vavp | 2 | 2,523 |
۶/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۰ آخرین ارسال: vavp |
|
| دعوت به همیاری برای ساخت یک مجموعه مستند قرآنی | آفتاب | 2 | 2,687 |
۱۲/تیر/۹۳ ۲:۳۸ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| همکاری جهت تولید مستند و کار های گروهی | خاورمیانه | 5 | 2,789 |
۸/اسفند/۹۲ ۲۱:۱۹ آخرین ارسال: خاورمیانه |
|
| درباره ترجمه مستند ها | سینا ع | 1 | 2,118 |
۱۴/آذر/۹۲ ۱۱:۵۱ آخرین ارسال: L.H |
|
| کمک برای تهیه و توزیع مستند | درست پسند | 4 | 2,728 |
۲۰/آبان/۹۲ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| قسمت اول مستند ایرانی کوروش بزرگ | mosalman14 | 50 | 30,099 |
۳۱/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۵ آخرین ارسال: فرمیسک |
|

![[تصویر: ghtbahlx7pcx37jncdqx.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/ghtbahlx7pcx37jncdqx.jpg)