کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توهین بی سابقه خطیب جمعه کویت به امام حسین(علیه السلام) و پاسخ محکم شیعیان
۱۷:۰۴, ۲۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۰ ۱۹:۴۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

[تصویر: 20678_4ERHHYYU_pic.jpg] بسم الله الرحمن الرحیم
به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از کویت حاکی از آن است که خطیب جمعه یکی از مساجد این کشور در بی سابقه ترین اهانت ضد شیعی، زیارت کربلا را اقدامی بدتر از زنا توصیف کرد.

این خطیب موهن در ادامه اظهارات خود با اشاره به متون کتب دینی درسی دانش آموزان مدارس کویت، گفت: در کتب دینی مدارس می بینیم که دانش آموزان به زیارت عتبات به ویژه کربلا توصیه شده است. بنده معتقدم این کار به معنی دعوت کردن این دانش آموزان به دزدی و یا زنا کردن است زیرا این کار دعوت کردن آنان به شرک و خرافه پرستی!

وی در ادامه توهین های خود افزود: این عتبات چیزی جز قبر و ضریح نیستند که در آن جسد افراد مرده دفن شده و به هیچ دردی نمی خورند و اصلا مقدس نیستند و خیر و برکتی ندارند! این متون نباید به فرزندانمان تدریس شود.

گفتنی است اظهارات این خطیب کویتی در حال بیان شد که اخیرا بخش های زیادی از متون کتب درسی کشور کویت بازبینی و تغییر کرده و قسمت های زیادی از آن حذف گردیده است. ناگفته نماند در متون کتب درسی دانش آموزان کویتی تنها به زیارت کربلا توصیه نشده بلکه دانش آموزان به زیارت همه اماکن دینی و از جمله مکه مکرمه، مدینه منوره، مسجد الأقصی و غیره توصیه شده اند اما این خطیب کویتی با اظهارات خود کینه اش نسبت به اهل بیت علیه السلام را نشان داده است.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، فرهاد ، sarbaz 313 ، خیبر110 ، Hadith ، وحید110 ، حلما ، saloomeh ، أین المنتظر ، محمود ، black
۱۷:۱۳, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2

خیلی جلوی خودم رو گرفتم که این شد
از یک حرام زاده چه انتظاری دارید ؟ از طرف من بهش بگید روحانی شما به دنبال نسبت باش. به امام حسین کاری نداشته باش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، فرهاد ، نجف آبادی
۱۷:۳۳, ۲۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۰ ۱۷:۴۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
آواتار
یک باری حضرت محمدبن عبدالله و حضرت علی نشسته بودن یه پیر مردی میاد میگه یا محمد دعا کن خدا منو ببخشه. حضرت محمدبن عبدالله میگه تو ملعونی. یارو میره. حضرت علی میپرسه: کی بود. حضرت محمدبن عبدالله میگه: شیطان. حضرت علی به دنبالش میره، زمینش میزنه، رو سینش میشینه که نفلش بکنه. یارو میگه یا علی من مهلت داده شدم از من بگذر. حضرت علی ازش میگذره. یارو میگه یا علی تا ابد هر کی با تو دشمن باشه و از تو بدش بیاد باید در حلال زاده بودنش شک کنه چون من تو کار پدرش شریک بودم.
حالا این یارو مثل اینکه بدجوری مادرش اذیت شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، saloomeh ، نجف آبادی ، black
۱۸:۲۲, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4

میشه بگی منبع ات رو.ناراحت نشی ها چون به شدت مسخره به نظرم اومد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۸:۳۲, ۲۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
آواتار
برادر به این چند مورد توجه کنید.
-سخن پیامبر که فرمودند : هرگز کسی با علی دشمنی نمیکند مگر اینکه شیطان با پدر او در رحم مادرش شریک شده باشد
http://tazohor.com/?p=625
منبع دقیق اتفاق بالا الان یادم نیست، جستجو میکنم براتون میذارم. راستی این اتفاق تا جایی که یادمه کنار کعبه اتفاق افتاده، یعنی حضرت محمد و حضرت علی کنار کعبه نشسته بودند که اون ملعون اومده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، black
۱۹:۳۰, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6

درسته منم این حدیث رو شنیده بودم البته به نقل دیگری
ولی این که امام علی دنبال شیطان کرده بعد پریده رو سینه طرف آخه خودتون فکر کنید طرف پیرمرده چطوری امام علی میره رو سینیش تا اسیب بهش بزنه تازه دیگه از ابهت ایشون که اطلاع دارید اگر افتاده باشه رو سنش در جا فاتحش خوندست.این موضوع به نظرم مضحک اومد سوء تفاهم نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۰:۵۷, ۲۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۰ ۲۱:۰۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نه برادر حق با شماست. حتماً منبعش رو پیدا می کنم و تصحیح می کنم. ولی فعلا تا جایی که یادم هست درسته.
اندکی صبر سحر نزدیک است.Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، black
۲۱:۰۳, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله النور
سلام علیکم
منبع و اصل روایت:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-48...l#pid52767
ارسال شماره 136.
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، MohammadSadra ، وحید110 ، saloomeh ، black
۲۱:۱۰, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
نگفتم اندکی صبر ....

ممنون داداش به موقع به کمکم اومدی.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، black
۲۱:۱۷, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
اللهم لعن اول اخر ظلم حق محمد وال محمد (الل خصوص اين يكي )Angry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیرضا110 ، MohammadSadra ، وحید110 ، نجف آبادی ، black
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]