کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا امام سیگار را ترک کردند؟
۱۵:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار می‌کشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته ‌بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، fiftynine ، hesam110 ، مهسا110 ، سجاد313 ، انصارالمهدی ، دل خسته ، میلاد.م ، ali0077 ، یاســین ، خیبر110 ، شهیدطیبه واعظی ، درست پسند ، azade ، ســــــاقی ، مجتبی110 ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، ندا دهنده ، Patriot ، Agha sayyed ، m.hossein

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۹, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #41
آواتار
ضمن تشکر از همه
ببینید برادرها و خواهرام!
کسی که سیگار میکشه و زندگی خودشو بند میکنه به یه دوده پوچ !! سطح تفکرش و آگاهیش کم هست ! قبول دارین ؟
نمیدونم شایدم چون من از وقتیکه به دنیا اومدم سیگار رو بد دیدم این فکر میکنم.......یعنی قدیما اینطوری نبود ؟

اینکه خانوم نینا میگین ارزش بحث کردن نداره چرا ...
من رهبرمو نمیشناسم و میخوام بشناسم !
اما جایی نیست که بتونم بشناسمشون ..........برم بین سینه چاک هاشون تحقیق کنم یابین دشمناشون ؟؟
اینا انقدر درگیرن که جز خوبی نمیبینن اونا هم که تکلیفشون مشخصه ........
پس مجبورم به رفتاراشون در گذشته و حال دقت کنم هر احتمالی رودر نظر بگیرم و تعصب نداشته باشم ..........

(۲۶/آبان/۹۲ ۸:۴۰)خیبر110 نوشته است:  خانم boghz بیست سال پیش اطلاعات مردم با الان قابل مقایسه نیست

پدر بزرگ من هیئت دار و ادم فهمیده و قابل اطمینانی هستش هم به عنوان دوای پوستی روی دستش خالکوبی داره که طبیب بهش توصیه کرده بود یا همین قضیه سیگار به دید دوا بهش نگاه میکردن مهم این هستش که وقتی خیلی از بزرگان این رو فهمیدن که ضرر داره به راحتی اون رو ترک کردن و این اراده ی قوی اونها رو نشون میده در ضمن سیگار اراده رو ضعیف میکنه و ترکش کار راحتی نیست که این بزرگان یک روزه ترک کردن . جالبش این هست وقتی بعضی دوستان میفهمن یک روزه خیلی از بزرگان ما سیگار رو ترک کردن براشون افسانه هست ولی به والله شما اراده ی محکم اینها رو نشناختین که چه طور به نفس خودشون افسار زدن و برای ما راحت نیست درکش

ببینید برادرم ما درمورد مردم صحبت نمیکنیم در مورد رهبر و یک مرجع تقلید صحبت میکنیم کسی که باید به قول خودمون همیشه آپدیت باشه !

(۲۴/آبان/۹۲ ۱۹:۰۰)درست پسند نوشته است:  این فرق میکنه با اینکه بیاییم و به صرف گمان، توجیهات ممکن رو مردود بدونیم.

بالأخره این هم جزء همون حرفهایی میشه که طرف ازشون ناراحت میشه دیگه!Smile

عرض کردم: در مورد رهبر فرق میکنه. میتونیم تمام ابعاد زندگی ایشون رو بررسی کنیم، اما نه به این معنی که به صرف گمان دست به قضاوت بزنیم.

خب درمورد اینکه راجبه رهبره میشه حرف زد شاید حق باشما باشه اما ببینید حرفهایی که شما میزنید هم گمانه حرفهای من هم گمان و هر دو یه اندازه احتمال دارن

ا

(۲۴/آبان/۹۲ ۱۶:۵۴)بیداری اندیشه نوشته است:  به هر حال این مسائل جزئی خدشه ای به ایشون نمی زنه. بنده خودم سه سال پیش در مورد ایشون چیزی نمی دونستم اما عرفا رو شناختم. جستجوی وسیعی کردم اما در نقل قولهای ایشان ذره ای منفی از بزرگان در مورد ایشون نشنیدم و فقط تحسین بوده. شما ببینین نظر آیت الله بهاءالدینی و حسن زاده آملی و آیت الله بهجت و یعقوبی قائنی و اساتید بزرگ اخلاق و عرفان در مورد ایشون چیه بعد هر قضاوتی خواستین بکنین. این افراد رو از این نظر اسم آوردم که چشم های بصیری رو با عبودیت خداوند به دست آوردن که کمتر اشتباه می کنن....

در کل راجبه اینکه اون زمان اوضاع اینطوری نبوده و دید و نگاه ها فرق میکرده تا حد زیادی قانع شدم که چرا سیگار میکشیدن
خیلی ممنونم توضیحاتتون
آقای مدیر حرفاتون درست و قبول دارم اما امروز آیت الله امامی با اون عظمت و سابقه , محکوم میشه به اینکه شبکه ی منحرف درست کرده و ثابت هم میکنن !
واقعا به کی تکیه کنیم؟کی رو باور کنیم ؟ فردا هم یکی پیدا میشه میگه آیت الله ایکس هم منحرف بودو عمری داشت مردم رو گول میزد( منظورم کسانی هستن که گفتین ایشون رو تایید میکنن )
البته خوب کاری کردین اینجا این بحث خوبه !
ازاون طرف هم من شک دارم راجبه عروس امام خمینی
یه مدت پیش بین حرفهای نوه شون بود گمونم خوندم که گفته بودن ایشون همیشه از عطرهای خارجی و مارک های خاصی استفاده میکردن و از عطر حرم و اینجور چیزا خوششون نمیومده !!!!
اما خمینی با اون همه زندگی ساده ای که ما ازشون دیدیم عطر خارجی استفاده میکردن ؟ اونم مارک های خاص !!!
مقصودم حرفهاییه که این جماعت میزنن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، M912
۱:۵۲, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:واقعا به کی تکیه کنیم؟کی رو باور کنیم ؟ فردا هم یکی پیدا میشه میگه آیت الله ایکس هم منحرف بودو عمری داشت مردم رو گول میزد( منظورم کسانی هستن که گفتین ایشون رو تایید میکنن )

این سخن مولا بارها شنیدید ولی برای تاکید بیشتر

حق را بشناس تا اهلش را بشناسی.

برای تکیه و بفرمان بودن تنها به رهبری تکیه کنید

یاعلی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۳:۰۲, ۲۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۳:۰۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #43

(۲۸/آبان/۹۲ ۰:۰۹)boghz نوشته است:  کسی که سیگار میکشه و زندگی خودشو بند میکنه به یه دوده پوچ !! سطح تفکرش و آگاهیش کم هست ! قبول دارین ؟
نمیدونم شایدم چون من از وقتیکه به دنیا اومدم سیگار رو بد دیدم این فکر میکنم.......یعنی قدیما اینطوری نبود ؟
در زمانهای قدیم افراد بزرگی از محققین اهل سیگار بودن، همونطور که در صفحات پیشین نام چندتاشون برده شد. دقت بفرمایید، اینها افرادی بودن که عمرشون رو بیهوده نمی‌گذروندن و بهره‌ی مفیدی ازش می‌بردن. همونطور که در ارسال اول تاپیک گفته شده، امام خمینی بخاطر اینکه سیگار باعث شده لحظه‌ای کتاب رو زمین بذارن، احساس شرمندگی کردن و همون موقع سیگار رو ترک کردن! این میتونه نمونه‌ای از تفکرات اونها رو به ما نشون بده.

اینکه افرادی با این اراده در اصلاح عیوب و ترک عادات ناپسند سیگار می‌کشیدن، میتونه به ما نشون بده که سیگار در نظرشون چه معنایی داشته. یعنی اگه اطلاعاتشون راجع بهش مثل امروز ما بود، هرگز از اول نزدیکش هم نمی‌شدن!

درسته ما سیگار نمی‌کشیم، ولی اگه دقت کنیم که خودمون رو به چند تا چیز پوچ دیگه بند کردیم، واقعاً باعث تعجبمون خواهد شد.

(۲۸/آبان/۹۲ ۰:۰۹)boghz نوشته است:  پس مجبورم به رفتاراشون در گذشته و حال دقت کنم هر احتمالی رودر نظر بگیرم و تعصب نداشته باشم ..........
...
خب درمورد اینکه راجبه رهبره میشه حرف زد شاید حق باشما باشه اما ببینید حرفهایی که شما میزنید هم گمانه حرفهای من هم گمان و هر دو یه اندازه احتمال دارن
بحث بزرگان که سر جای خودش.
در کل در مورد برادران دینی، جایی که دانشی نداریم و فقط میتونیم گمان ببریم، تنها گمان نیکو جایز هست.

(۲۸/آبان/۹۲ ۰:۰۹)boghz نوشته است:  واقعا به کی تکیه کنیم؟کی رو باور کنیم ؟ فردا هم یکی پیدا میشه میگه آیت الله ایکس هم منحرف بودو عمری داشت مردم رو گول میزد( منظورم کسانی هستن که گفتین ایشون رو تایید میکنن )
امکان نداره که بشه مطمئن شد که افراد در آینده نیز همچنان خوب خواهند بود.
نمیشه به کسی جز خدا تکیه کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحیم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا