|
مستند دشمنان اسلام
|
|
۱۲:۵۲, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۱۲:۵۳ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() منابع تقریبا تکمیل شده این کار به مرحله تدوین محتوای اطلاعاتی و ایجاد فیلمنامه رسیده به زودی اطلاعات بیشتری را در این پست خواهم گذاشت تا با دوستان مشورت کنم |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۰ ۱۱:۳۶ توسط خاک.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
لینک کلیپی که می خواهم الان بگذارمش اینجا هیچ ربطی به مستند دشمنان اسلام نداره ولی پروژه ی موازی من بود Big Question دوستان در ترجمه نوشته ها کمکم کردند http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7472.html این نسخه نسخه اولیه آن هست خواهش می کنم انتقادات و پیشنهادات خود را بگویید تا قبل از انتشار کامل تغییرات لازم را در آن ایجاد کنم http://www.aparat.com/v/04fe0c1bc0a8a26e...e333778680 و اما در مورد مستند دشمنان اسلام ![]() خوب .... من تنها هستم چند گیگ منبع عکس - فیلم - نوشته و... در طی چند ماه جمع کردم از اول شهریور تا اول آذر موضوع این منابع : بیداری اسلامی مصر بحرین لیبی و یمن . جنبش های جتماعی غرب و اروپا (شبکه خبر ) . جنایات وهابیون (ویدئو های کم کیفیت اینترنتی . چند تا سریال و فیلم تاریخی (امام علی - مختار نامه - یوسف پیامبر . محمد رسول الله - عمر مختار - ماتریکس و.... ) و... البته باید بگویم یکی از کاربران تالار لینک های یوتیوبی را برایم قابل دانلود می ساخت در هر حال خیلی زحمت به اون بنده ی خدا دادم اسکلت فهرست وار کار هم تقریبا آماده است 1 - نام و یاد خدا فرستادگان و پیامبر اعظم 2- اسلام حراسی - 911 - جهاد یعنی چه دشمنان واقعی دنیا (1%) - نسخه ی اسلام برای بیماری دنیا حقیقت قرآن - حماقت تری جونز آینده ی دنیا و زیبایی دنیای اسلامی و صلح 3-پرنده ی بال بسته ( تجزیه - استعمار و حاکمان و گماشتگان شیطان بر ممالک اسلامی ) - فرزندان عمر مختار (لیبی و مصر و بیداری اسلامی ) - تصمیم ( انتخاب اسلام یا ....) 4- مصایب امتی مسلمان (ایران و روباه پیر و نسل کشی ) بت بزرگ و پدر امت ( انقلاب ایران و جمهوری اسلامی) سگ وحشی شیطان ( جنگ تحمیلی و صدام و جنگ مسلمان با مسلمان و کسی که این وسط سود می برد ) رسالت بزرگ ( آرمان های جامعه ی اسلامی ایران و سخن ما و تحریم های دشمن ) تهمت ( وای بر اعراب جاهلی و سلفی های ..... و غربی ها که تهمت میزنند) 5- سلفی ها و پاک سازی اسلام ( طالبان - القاعده - سپاه صحابه - بوکو حرام ) وهابیت و تکفیر مسلمین ( شیعه پاسخ می گوید ) تزویر ( آل سعود و خون بحرین و یمن ) قرآن و عطرت ( اهل بیت رسول الله کربلا و ترور ایشان توسط حکام جور ) 7- پسر انسان آینده ی سبز ...... می خواستم تا پایان طرح ضجه ی جهانی 40 روزه به پایان برسانمش اما هنوز نتوانستم شروعش کنم !!!!! شاید لیاقتش را ندارم (که حتما همینطور است ) خدا مرا ببخشد ![]() الان که این متن را می نویسم باید کارهایم را جمع و جور کنم و برای امتحانات پایان ترم دانشگاه آماده شوم تا حالا که هیچی درس نخوندم و امتحانات هم پشت سر هم و بدون فاصله است خدا رحم کنه .... امیدوارم این مستند دشمنان اسلام را قبل از انقضای رخداد ها ی منطقه ( آب از آسیاب افتادن ) تمامش کنم دعا کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مستند «هالیوود و عرب ستیزی و اسلام هراسی» (Reel Bad Arabs) | بیداری اندیشه | 26 | 66,639 |
۱۸/آبان/۹۳ ۱۲:۱۱ آخرین ارسال: abromehr |
|

![[تصویر: ie.jpg]](http://s-eyvazi-sa.persiangig.com/doshmanan%20eslam/ie.jpg)