|
تاريخ و صهيونيسم
|
|
۱۳:۲۴, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۱۳:۳۰ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اين تاپيك براي اينه كه پته هاي كسايي كه در طول تاريخ به صهيونيسم كمك كردن رو آب ريخته بشه ... !
اول هم از كشور خودم شروع ميكنم . كسي كه هممون اون رو مايه ي افتخوار خودمون ميدونستيم . من قبلا در مورد بابيلون و مسائل مربوط به ايران رو تو همين مستند آريوالز ديده بودم ولي بعد از اين كه مستندي به نام تخت جمشيد رو ديدم كه يكي از تاريخ دانان بزرگ ايران ( آقاي پورپيرار ) اون رو ساخته بودن به واقعيت پي بردم . اونطور كه من ميدونم تا 50 سال پيش كسي خبر نداشت كه تخت جمشيدي هم وجود داره ولي بعد از روي كار اومدن رضا خان ، رضا خان براي محكم تر كردن حكومت شاهنشاهي خودش دست به بزرگ كردن كوروش ميزنه و ميخواد كه حكومت شاهنشاهي رو خوب جلوه بده . ولي اصل ماجراي كوروش چيز ديگه اي بوده : |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
شايد اين حرف ها به مذاق بعضي ها خوش نياد ولي بايد حقيقت رو باور كنيم و با اون كنار بيايم
كوروش بنا بر اسنادي كه هست نه تنها بزرگ نبوده بلكه ماشين آدم كشيي بوده در دست صهيونيسم ها !!! اون زمان پادشاه صهيونيسمها با وارد كردن دخترش در جمع زنان كوروش تونست كه اون رو تسخير كنه كوروش با كنار زدن ايلامي ها به پادشاهي رسيد ايلامي هايي كه تمدن ساز بودن ، تخت جمشيد رو با بنايي كاه گلي درست كرده بودن كه كاملا با شرايط آب و هوايي اونجا سازگار بود . ولي تخت جمشيد كه با سنگ درست شده بود تا 50 سال پيش تقريبا تخريب شده بوده ولي رضا خان دوباره اونجا رو درست كرد و اون رو تأييديه اي بر حكومت شاهنشاهي خودش قرار داد . كار هاي نيمه كاره اي كه تو تخت جمشيد ديده ميشه كاملا نشان از اين داره كه ، وسط كار ، كار رو تعطيل كردن و احتمالا هم نسل كشي بزرگي اون زمان رخ داده . با كنار هم گذاشتن احكام دين صهيونيسم كه ميگه نبايد هيچ ديني به جز يهود وجود داشته باشه و حتي همه ي انسان هايي كه غير يهودين بايد بميرن و اينكه اون زمان ايراني ها زرتشتي بودن اين نسل كشي درست به نظر ميرسه . من دارم مستندي رو به وورد تبديل ميكنم تا همه از اون استفاده كنن . |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۱۵:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برادر جالب بود. میشه مستنداتون رو هم ارائه بدید.
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درسته يكم با عجله تايپ كرده بودم ازتون معذرت ميخوام
![]() مستند ها رم بخش به بخش قرار ميدم
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5874.html |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۰ ۲۱:۰۱)s-eyvazi-sa نوشته است: ناصر پورپیرار دشمن شماره یک شیعه و ایران!سلام به شما دوست عزيزم خود اين برادر هم مورد نقد قرار گرفته . بر فرض كه گفته هاي ايشون هم درست باشه اما به هر حال تا نخوندن اين مطالب نميتونيم به راحتي اون رو رد كنيم بهتون پيشنهاد ميكنم كه تا آماده شدن اين مستند صبر كنيد تا بعد با قضاوت و ديد خودتون تصميم بگيريد ممكنه ديد بقيه ديدي منفي گرايانه و يا حتي اشتباه باشه بقيه هم عقلي مثل شما دارن و شايد شما حتي با خوندن كتابهاي زيادتر و بالابردن دانشتون علمتون بسيار بيشتر از اون ها باشه .... سعي كنيم هميشه خودمون براي خودمون تصميم بگيريم |
|||
|
۱۹:۵۸, ۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۰ ۲۰:۰۷ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام به همگي بالاخره اين مستند رو به صورت wmv پيدا كردم
تو اين مستند نشون ميده كه تخت جمشيد يك بناي نيمه كاره بوده و قتل عام عظيمي در زمان كوروش و به وسيله ي كوروش و به دستور يهود انجام گرفته كه در اون 70 هزار ايراني قتل عام شدن ... ! حتي اگه دقت كنيد از هيچ كدوم از بزرگاي نظام هم تعريف و تمجيدي از كوروش نشنيديم و اين خودش ميتونه به خاطر همين دليل باشه . ولي متأسفانه بعضي ها با غيرت ( كلمه ي ديگه اي به ذهنم نريد ) كاذبي كه نسبت به ايراني بودنشون دارن و اين كه كوروش رو براي اونها مثل يك قهرمان از بچگي نشون دادن از پذيرفتن اين تفره ميرن اين تاپيك ميتونه براي بحث در مورد اين موضوع خوب باشه .... منتظر جوابهاتون هستم براي دانلود هم روي لينك ها بريد ، راست كليك كنيد و دكمه ي "سيو لينك از" رو بزنيد و دكمه ي "سيو" . - تختگاه هیچ کس - قسمت اول قسمت اول از مستند « تختگاه هیچ کس » با موضوع فرضیه نیمه تمام بودن بنای تخت جمشید و پرداختن به واقعه " پوریم " که طی آن 70 هزار ایرانی توسط یهودیان در زمان خشایار شاه قتل عام شدند . دانلود نمایید - تختگاه هیچ کس - قسمت دوم قسمت دوم از مستند « تختگاه هیچ کس» با موضوع فرضیه ناتمام بودن مراحل ساخت پله های دروازه ورودی و دروازه ملل یا دروازه خشایارشاه در تخت جمشید . دانلود نمایید - تختگاه هیچ کس - قسمت سوم قسمت سوم از مستند « تختگاه هیچ کس» با موضوع پرداختن به فرضیه ناتمام بودن "کاخ صد ستون" و کاخ معروف به کاخ نیمه تمام تخت جمشید .«وسعت کاخ صد ستون در حدود ۴۶۰۰۰ مترمربع است و سقف آن بهوسیلهٔ صد ستون که هر کدام ۱۴ متر ارتفاع داشتهاند، بالا نگه داشته میشدهاست» دانلود نمایید - تختگاه هیچ کس - قسمت چهارم چهارمین قسمت از مستند «تختگاه هیچ کس» در پرداختن به فرضیه ناتمام بودن و مورد بهره برداری قرار نگرفتن محوطه آپادانای تخت جمشید در دوران هخامنشیبان. « کاخ آپادانا از قدیمیترین کاخهای پارسه است. این کاخ که به فرمان داریوش بنا شدهاست، برای برگزاری جشنهای نوروزی و پذیرش نمایندگان کشورهای وابسته به حضور پادشاه استفاده میشدهاست » . دانلود نمایید - تختگاه هیچ کس - قسمت پنجم قسمت پنجم از مستند «تختگاه هیچ کس» با موضوع فرضیه ناتمام بودن کاخ های "تچر" و "هدیش تخت جمشید" . "تچر" یا "تچرا" به معنای خانه زمستانی میباشد.این کاخ به فرمان داریوش بنا شده و کاخ اختصاصی وی بودهاست و "هدیش" که کاخ خصوصی خشایارشا بودهاست در مرتفعترین قسمت صفهٔ پارسه قرار دارد . دانلود نمایید - تختگاه هیچ کس - قسمت ششم قسمت ششم از مستند « تختگاه هیچ کس » در بیان فرضیه رد پای یهودیان در جعل تاریخ تخت جمشید وافشای یک قتل عام گسترده در ایران توسط یهودیان به نام " پوریم" . دانلود نمایید اين هم يه مستند وحشتناكه ديگه از قتل عام ايراني ها - قسمت اول و دوم از مستندی که به بررسی ماجرایی می پردازد به نام " پوریم " که 70 هزار ایرانی در زمان پادشاهی خشایار شاه توسط یهودیان قتل عام می شوند و هولوکاستی واقعی بوجود می آید . شایان ذکر است که یهودیان هرسال در روزهای 13 و 14 و 15 ماه "ادار" این روز را جشن می گیرند . فرمت wmv پوریم ، هولوکاست ایرانی - قسمت اول پوریم ، هولوکاست ایرانی - قسمت دوم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| غدير و سقيفه، درسي براي تمام تاريخ! | مصباح | 0 | 1,239 |
۲۰/مهر/۹۳ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| ماهيت اعتقادي و ديني صهيونيسم در قرآن | انتصـار | 1 | 1,351 |
۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۰۷ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| آغاز و پايان بنياسرائيل: سيري در تاريخ و انديشه سياسي يهود | -Ali- | 6 | 5,936 |
۱۰/فروردین/۹۰ ۹:۵۵ آخرین ارسال: -Ali- |
|