کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت تمامی دوستان

ببخشیدا نمیخواهم توهین کرده باشم ولی من از چند وقت پیش این سوال برایم پیش امد که ایا دکتر علی شریعتی فراماسونر است یا خیر ؟

هر چیزی از ایشان پیدا کردید خوشهالیم بدون هیچ چشم داشتی در این پست قرار دهید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، EMPERATOR ، nader008 ، ساقی ، help me ، t.kam67

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۴, ۱۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۲ ۱۰:۰۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #211
آواتار
مقام معظم رهبري شريعتي كسي است كه آغازگر طرح اسلام با زبان نسل نو و فرهنگ جديد شناخته مي‌شود و قطعاً نمي‌توان مجاهدت‌ها و كوشش‌هاي او را در اين راه ناديده گرفت امّا ايشان تأكيد مي‌كنند كه اين مسأله نبايد ما را به اين اشتباه سوق دهد كه تصور كنيم او مرتكب هيچ خطا و اشتباهي نبوده و در برخورد با روحانيت و مسائل اصولي و بيان تفكرات اسلامي هيچ نقطه ضعفي نداشته است،بي‌گمان شريعتي اشتباهاتي داشت و من هرگز ادعا نمي‌كنم كه اين اشتباهات كوچك بوده!
ر.ك: سعيدي، جعفر، شريعتي از ديدگاه شخصيت‌ها
۱۶:۴۰, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #212
آواتار
نغوذ بلله یه جوری حرف میزنید که انگار امام خمینی و اقای خامنه ای و بقیه روحانیون معصوم هستند ! هر کسی در زندگیش یه اشتباهاتی داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، ندا دهنده
۱۷:۰۸, ۱۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #213
آواتار
(۱۶/آذر/۹۲ ۱۶:۴۰)Mohammad Trust نوشته است:  نغوذ بلله یه جوری حرف میزنید که انگار امام خمینی و اقای خامنه ای و بقیه روحانیون معصوم هستند ! هر کسی در زندگیش یه اشتباهاتی داره.
لا اله الا الله
اصلا میدونید امام خمینی و حضرت خامنه ای چه شخصیتی دارند که همینجوری خطابش میکنید؟
خطا داریم تا خطا
من اگه پسفردا نظریه پزشک بدم باید توسط چندتا پزشک تایید بشه
شریعتی رو کی تایید میکنه؟رهبر خیلی لطف کرد موضعی پیش نگرفت به هر دو طرف احترام میگذاره چه موافق و چه مخالف!
شما یکجوری از شریعتی تعریف میکنید آدم فکر میکنه معصومه
اینقدر ازش تعریف میکنید اینگار هیچکار اشتباهی نکرده هی تعریف تمجدی کاری که اهل سنت درباره ی خلفا انجام میده
(حالا خلفا چندتا خطای بزرگ هم انجام دادن اشکالی نداره مهم اینکه سرباز اسلام بودند)
شریعتی حالا چندتا گند بزرگ بالا اورده اشکال نداره یه سه چهارتا توهین و نقد به روحانیت داشته اشکال نداره مهم اینه سرباز اسلام بود که حسابی مالید به اسلام
همونی که فضا برای سخنرانی های این آقا فراهم میکرد در آخر گفت مورد تایید من و امام نیست بابا من غلط کردم آوردمش!(سند معتبر دارم!)
شما چی داری؟
یه سخنرانی از رهبر که ته تهش معلوم نیست این آقا خوبه یا بد با چهار آثار به ظاهر اسلامی شریعتی شد کل منبع شما
با کلی منبع معتبر و نظرات استاید متخصص علوم دینی مشخصه چه کسی خوابه و چه کسی بیدار
چند وقت پیش سخنرانی حاج آقا پناهیان رو دیدم چیزایی جالبی از شریعتی میگفت
برادر من از یکی استاید حوزه علمیه ی قم است در مجله ی مبلغان اگر اسمش رو شنیده باشید کار میکنه در واقع ایشون به بقیه میگه که چی پا منبر بگید(خواستی اسمشو میگم)که شبانه روز رو مطالعه میکنه چند باری ازش درباره ی شریعتی سوال کردم کاملا مخالف شریعتی بود-خودم دو سال تمام رو صرف آقای شریعتی کردم!
نمی خواستم این حرفو بزنم اما دیدم خیلیا ادعای باسوادیشون کمر فیل رو شکسته مجبور شدم بگم یه آقایی که هی پیام میداد بیا بحث کنیم و فلان برو منابعت رو بیار(حالا خوبه منابع تو تاپیک بود میگفت منابعت رو بیار)
رهبری فرمودند نقاط مثبتش رو فراموش نکنید نقاط منفیش زیاد و بزرگه اما دیگه طوری نشه که امتیازات مثبتش فراموش بشه
منم قبول میکنم ولی شما دیگه زیادی داری شریعتی رو بزرگش میکنین بتش کردی و داری در نظر بقیه هم بت جلوه اش میدی
آیت الله خامنه ای :
طرفداران شريعتي نيز به طريق ديگري به او ظلم كرده‌اند كه اگر بيشتر و كوبنده‌تر از ظلم مخالفان نباشد كمتر نيست: در مقابل مخالفان صف آرايي‌ها كردند و در اظهاراتي كه نسبت به شريعتي كردند سعي كردند او را يك موجود مطلق جلوه دهند، سعي كردند حتي كوچك‌ترين اشتباهي را از او نپذيرند، سعي كردند هر گونه اختلافي را كه با روحانيون يا با متفكران بنياني و فلسفي اسلام دارند در پوشش حمايت و دفاع از شريعتي بيان كنند
بصیرت که میگن اینجاست فکر نکنید با خوندن چهارت کتاب شریعتی و لیست کردن آثارش میشید علامه ی دهر ازش بت نسازید
السلام و علیکم
۱۷:۱۸, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #214
آواتار
آقای لرد.... این بحث بسیار قبل انجام شده است و من خودم باور نمیکنم که بخواد این بحث دوباره پیش بره... صحبتا زده شده....

اصلا شریعتی فاجر و فاسق و کافر و یکی از رهبرای لژ فراموسنری.. خوب شد؟

سوال اینه که من و شما داریم چه میکنیم؟؟؟؟ چه قدمی برداشتیم... !!!

در نهایت احترام من این بحث ها را در حد قرمزته با آبیته می دانم... به جای این نبش قبرها بشینیم فکر کنیم ببینیم چی کار میتونیم بکنیم...

یا علی مدد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، هادی... ، ارش کمانگیر ، مجتبی110 ، ندا دهنده
۱۷:۲۵, ۱۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۱۷:۲۷ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #215
آواتار

سید ابراهیم

پس شما و دوستان حدیث تقلبی ارسال نکنید بشینین و فکر کنید جناب دشمن شناس
برعکس بقیه من خیلی کارها کردم بماند !تو کار کپی احادیث و روایات نمیدونم از کجا اومده هم نیستم!
معمولا فکر میکنم و حرکت میکنم و تعصبانه از چیزی که نمیدونم دفاع نمیکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم
۱۷:۳۱, ۱۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #216
آواتار
پس خواهش میکنم بفرمایید که حقیر در کجا حدیث تقلبی ارسال کردم که سریعا ویرایش کنم.

صحبت حقیر در پست قبلی کاملا روشن و واضح بود، نیازی برای تکرار نمی ماند... تنها می ماند آن حدیث تقلبی که فرمودید. Smile

یا علی مدد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، مجتبی110 ، ندا دهنده ، help me ، black
۲۰:۳۰, ۱۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۲۰:۳۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #217
آواتار
اگه یکم حرفای منو میخوندید متوجه میشدید که من گفتم هر کسی میتونه خطا داشته باشه به جز معصومین.

هر کسی با هر مقامی میتونه اشتباه داشته باشه ، اینطور نیست که یکیو تا حد خدایی بالا ببریم !!!
من هیچ جایی نگفتم شریعتی معصومه ! خب والا یه حرفایی میزنیدااا

از مسئول این بخش تالا خواهش میکنم پست های اضافی این تایپک رو حذف کنند یا منتقل کنن ، تایپک حیفه

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، مجتبی110 ، سید ابراهیم
۲۲:۳۸, ۱۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۲۲:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #218

سلام

من نمی دونم دوستان چه خصومتی با شریعتی دارند!

من احساس می کنم که دلیل مخالفت دوستان با شریعتی این باشه که فکر می کنن طرفداران شریعتی ، در مورد ایشون افراط کردند ، برای همین مایلند موضع عکس بگیرند!
و شاید هم از تیپ و قیافه ی آدم کرواتی و سه تیغ کرده، خوششون نمیاد!

در هر حال اینگونه مخالفت کردن درست نیست و هیچ کدوم از علمای حاضر چنین موضع تندی در مقابل شریعتی نگرفتند!

مهم نیست چه کسی در مورد شریعیت چه چیزی گفته! قرار هم نیست شریعتی رو به عنوان پیشوامون انتخاب کنیم! مهم اینه که شریعتی به زبان سلیس و زیبایی موضوعات دینی رو مطرح کردند و خیلی از کتب ایشون بی اشکال هست و بعضی هم اشکال داره اما، لایق دشمنی نیست! و از این نشات می گیره که آدم های روحانی معمولا خیلی محتاطانه در مورد موضوعات مختلف صحبت می کنند اما غیر روحانیون کمتر احتیاط می کنند و بی مهابانه تر صحبت می کنند، مثل خیلی از حرفهای شریعتی یا چرا راه دور بریم همین آقای دکتر عباسی خودمون!
من نظرم همیشه بر این بوده که از شریعتی و عباسی و .. گرا های خوبی می شه گرفت اما نباید مبنای تفکرمون باشه. (همون صحبتی که حضرت آقا کردند در مورد آمیختن زیبایی سخنان شریعتی و بتن آرمه افکار مطهری (رحمة الله علیه) )
من خیلی خیلی کم دیدم مخالفای شریعتی مصداقی بحث کنند اکثرا از ماجرای یک خواب و 4 تا نقل قول بی اساس استفاده می کنن! من فکر می کنم اگر مصداقی صحبت کنیم بهتره! مثلا در این تایپیک آیا مشکلی در سخنان شریعتی دیده می شه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، سید ابراهیم ، مجید املشی
۲۳:۳۶, ۱۶/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۲ ۲۳:۳۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #219
آواتار
(۱۶/آذر/۹۲ ۲۰:۳۰)Mohammad Trust نوشته است:  اگه یکم حرفای منو میخوندید متوجه میشدید که من گفتم هر کسی میتونه خطا داشته باشه به جز معصومین.

هر کسی با هر مقامی میتونه اشتباه داشته باشه ، اینطور نیست که یکیو تا حد خدایی بالا ببریم !!!
من هیچ جایی نگفتم شریعتی معصومه ! خب والا یه حرفایی میزنیدااا

حرف شما مقاله نبود که خونده نشه ! مثل اینکه شما حرف منو نخوندید
بعضیا رو واقعا نمیشه هدایت کرد...واقعا چه کسی خودش رو بخواب زده؟
حرف تمام علمای دین خود را کنار گذاشته و چسبیدید به امثال طلحه و زبیر؟
خطا داریم تا خطا بستگی داره این خطا چی باشه....!
این خطا میتونه دروغ باشه زنا باشه به معنی خطا فکر کن
به آثار خطا فکر کن
به پیامدهایی که یک خطا میتونه بوجود بیاره فکر کن
---------------------------------------------------------------
مدرس حوزه و دانشگاه:برخي افرادي که در مسير دين و انقلاب ريزش کردند، از آبشخور تفکر شريعتي تغذيه مي‌کردند که يکي از شاخص‌هاي انديشه شريعتي اين بود که نتوانست گريه بر اباعبدالله (علیه السلام) را درست تحليل کند
حجت‌الاسلام عليرضا پناهيان که در مقبرة الشهداي شهرک شهيد محلاتي سخنراني مي‌کرد، با اشاره به موضوع محبت به اهل بيت «عليهم السلام» و شرايط آن، اظهار داشت: رابطه انسان با محبت از چند جهت است، يکي از آنها نياز به محبوبيت است که هم مطابق فطرت است و هم دين آن را تاييد مي‌کند.
وي ضمن اشاره به حديثي از امام سجاد «عليه السلام» مبني بر اينکه «خدايا من را در خانواده‌ام عزيز قرار بده»، تصريح کرد: پدر و مادر نيز بايد فرزندان خود را غرق محبت نمايند و اين محبت با قاطعيت در موارد لازم منافاتي ندارد بلکه اگر برنامه ريزي شده باشد، با چند جمله محبت آميز مي‌توان در کنار آن دستورهايي که به مصلحت فرزند است، صادر کرد هر چند به کام فرزند تلخ باشد. وي در ادامه گفت: در اسلامي که نبايد از کسي در پيش خودش تعريف کرد، سفارش شده است که اگر به کسي علاقه‌مند هستيد، به او ابراز کنيد.

وي افزود: نا اميد شدن از محبوب بودن، انسان را سنگدل خواهد کرد و نتيجه اين سنگدلي خودخواهي فزاينده است به اين صورت که انسان به خود مي‌گويد چون کسي به من علاقه مند نيست، پس چه دليلي دارد من به کسي علاقه‌مند باشم.

اين مدرس حوزه و دانشگاه ادامه داد: نياز انسان به محب و عاشق بودن نيز نبايد به فراموشي سپرده شود که در اين صورت لطمات زيادي را در حيات و روحيه انسان شاهد خواهيم بود؛ اين محب و عاشق بودن، انسان را براي زندگي با نشاط، بندگي خدا، تحصيل علم، مديريت خلاقانه و هر نوع خلاقيت علمي يا فني ديگري در زندگي آماده‌تر خواهد کرد.

پناهيان ضمن اشاره به اينکه لذتي که در عاشق شدن است در معشوق بودن نيست، تصريح کرد: چرا که در فطرت انسان حلاوت و شيريني که در دهندگي وجود دارد بيشتر از گيرندگي است يعني انسان موجودي است که بيشتر براي ديگرخواهي آفريده شده نه براي خودخواهي.

وي نااميدترين افراد در زمينه عاشقي را مردم تحت تأثير فرهنگ و تمدن غرب دانست و اضافه کرد: در مغرب زمين بيشترين ادعا را در مورد عشق دارند که آن را مي‌توان در ترانه‌ها و فيلم‌هايشان ديد، اما خبري از عشق و محبت ميان آنها ديده نمي‌شود؛ چون به بهانه عشق به هوس پرداختند تا آنجا که از عشق چيزي نماند.

پناهيان با بيان اينکه تنها محبوبي که به سرعت خودخواهي انسان را از بين مي‌برد و در عين حال به سهولت محبت خدا و خلق را در دل خودخواه ما نفوذ مي‌دهد، امام حسين «عليه السلام» است، گفت: حضرت اباعبدالله يگانه معشوقي است که به سهولت هنگام دل ربايي، تکبر را از دل معشوق زائل مي‌کند.

وي ادامه داد: محبت ما به امام حسين (علیه السلام) تنها براي مصيبت‌هاي حضرت نيست بلکه به دليل علاقه شديد به امام حسين «عليه السلام» است که نمي‌توانيم مصيبت‌هايش را تحمل کنيم و محبت به امام حسين (علیه السلام) هم يک راز و رمز معنوي و اراده خداوند را در پشت سر خود دارد.

اين مدرس حوزه و دانشگاه ضمن اشاره به ريزش افراد در بعد از انقلاب، افزود: ما بايد محبت به امام حسين (علیه السلام) را يک امر حياتي بدانيم و آن را در وجود خود افزايش دهيم و بسياري از کساني که در سابقه معنويشان قدري تکبر نسبت به محبت امام حسين «عليه السلام» داشتند و آنگونه که بايد تواضع نشان ندادند، عاقبت به خير نشدند.

وي گفت: کساني که در سي سال پس از انقلاب دچار انحراف و ريزش شدند، اکثرا از آبشخور تفکر شريعتي تغذيه کردند چون برخي از اشتباهات شريعتي به مذاقشان جور درمي‌آمد، نه اينکه با استدلال آن را پذيرفته باشند مثلا وقتي شريعتي به گريه بر امام حسين (علیه السلام) روي خوش نشان نمي‌داد و آن را موجب تخدير جامعه مي‌دانست آنها که به دليل تکبر يا هر دليل ديگري مانند خودخواهي، اين نگاه را مي‌پسنديدند، بعدها دچار لغزش شدند.

پناهيان ضمن اشاره به اينکه دکتر شريعتي نتوانست گريه بر اباعبدالله را درست تحليل کند، افزود: بسياري از افراد که از عاطفه معنوي کافي برخوردار نبودند و پيرو اين طرز تفکر شدند، بعد از انقلاب به گروهک‌ها پيوستند و افرادي هم که ادعاي حزب اللهي بودن را داشتند در نهايت دچار لغزش شدند چون ريشه انتخاب نگاه غير مهربان و سطحي به محبت امام حسين (علیه السلام) در شخصيت آنها بود.
وي در پايان گفت: اين حضرت امام بود که پس از انقلاب از محبت و گريه بر امام حسين (علیه السلام) دفاع جانانه کردند و تجربه دفاع مقدس به آن جان تازه‌اي داد.
۰:۴۶, ۱۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #220
آواتار
نیاز نمیبینم که دوباره حرفامو تکرار کنم

من امام حسین رو وقتی شناختم که شریعتی گفت تشنه ی لبیک بود

و زمانی برای امام حسین گریستم که خودم رو جای یکی از افراد اون واقعه گذاشتم
به قول استاد مطهری که گفتن من به کربلا، حادثه ی کربلا میگویم ! نه قیام! تمامی ابعاد آن بزرگتر از یک قیام بود!

لپ کلام اینکه نرود میخ آهنین در سنگ ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا