|
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
|
|
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان ببخشیدا نمیخواهم توهین کرده باشم ولی من از چند وقت پیش این سوال برایم پیش امد که ایا دکتر علی شریعتی فراماسونر است یا خیر ؟ هر چیزی از ایشان پیدا کردید خوشهالیم بدون هیچ چشم داشتی در این پست قرار دهید . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۲, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز ببخشید
نمی خوام بین بحثتون یه حرف بی ربط زده باشم یه درخواست ازتون دارم، خواهش می کنم قبول کنید(شاید منم بعدا هواتونو داشتم و پستهای کمتری از شما حذف کردم !!)خواهش می کنم هر کدوم از شما بفرمائید هدفتون از این بحث چیه؟ فکر نکنید با این سوال می خوام بگم بحث بی هدفه، نه اصلا این طور نیست. ولی اگه هر کدوم از شما بگه هدفش از این بحث چیه اونوقت ممکنه به یه نتیجه برسیم. اگه لطف کنید ممنون می شم یا علی |
|||
|
|
۳:۳۸, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۰ ۲:۱۲)guided نوشته است: دوستان عزیز ببخشیدسلام ممنون از برخورد خوبتون .بسیار خوشحال می شم هدفم رو بگم. من مدتی هست که به وسیله یکی از طرفداران پر و پا قرص آقای شریعتی (که بعد از خوندن حکم مراجع در مورد ایشون در یک جلسه از آقای شریعتی دفاع می کرد و مسئول شد درباره ایشون تحقیق کنه) طی یک کنفرانس مطلع شدم که کتاب های ایشون ضاله است ، دنبال این رفتم که ببینم دلیل چیه ، هم نظر مراجع بزرگوار رو دیدم ، و هم حرفهای ناشی از بی اطلاعی مذهبی آقای شریعتی رو خوندم ، حرفهایی که بوسیله اونها پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ، امیرالمومنین علیه السلام ، قسمت های از دین اسلام و علمای مشهور شیعه بی دلیل تحریف شده بودند ، حتی نسبت های ناروایی به ایشان زده شده بود.دلیل مخالفت علما هم همین بود. خوب من وقتی دیدم جامعه ما پر شده از طرفداران پر و پا قرص آقای شریعتی ، که خیلی هاشون به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن به وسیله قلم ایشون بی تفکر حرف های ایشون رو قبول می کنند ، بر خودم واجب دونستم که دانسته های خودم رو در جامعه گسترش بدم،حداقل باعث بشم از این به بعد خوانندگان آثار دکتر با دید بازتری این آثار رو مطالعه کند تا ان شا الله از گمراهی در امان باشند. این وظیفه یک برادر دینی هست که برادرانش رو از خطر آگاه کنه ، غیر اینه؟خوب من اینجا ان شاء الله سعی خواهم کرد دلیل بیارم ، مدارک رو با هم بررسی کنیم ، و ان شا الله نتیجه اگر مثبت بود دیگران رو آگاه کنیم. و من الله توفیق |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۸:۵۲ توسط Irani.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
من هدفم دفاع از ایشون
اینو معلم شهید، در نیایش خدا گفته و افرادی رو که نام میبره از نظر من میتونه اشخاصی باشه که ایشون رو کافر مینامند و کتاباشونو ضاله مینامند گمراه ما نیستیم......گمراه کسانی هستن که با تعصب مسخره به دین باعث بدبختی جامعه هم میشن قسمتی از نیایش معلم شهید،دکتر علی شریعتی خدایا رحمتی کن که ایمان،نان و نام برایم نیاورد
|
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
ممنون که جواب دادید.
تا زمانی که بحث شما پیرامون خود دکتر شریعتی هست به نتیجه ای نمی رسید، من پیشنهاد می کنم مباحثی که ایشون مطرح کردن رو نقد کنید. این طوری می شه نتیجه گرفت. نقدی که احتمالا دارید باید با استدلال قوی باشه. و بحث رو شخصی نکنید. نظرات هم رو کامل بخونید و منصفانه پاسخ بدید. متشکرم |
|||
|
|
۰:۵۰, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۰ ۱۸:۴۷)Irani نوشته است: من هدفم دفاع از ایشونسلام. اول خدمت آقای ناظر بگم که من با شخص آقای شریعتی مشکلی ندارم ، هدف آشنایی با سطح سواد دینی ایشون و انحرافات موجود در کتب ایشون هست. اما دوست خوبم آقای ایرانی. اسلام به ما یاد داده که حق پرست باشیم ، حالا این حق از زبان هر کسی می تونه صادر بشه.ممکنه شخصی با کلامی ابتدایی حقایق عظیمی رو بر ما روشن کنه ، اما برعکس کسی با بهترین بیان افکار اشتباهی رو بیان کنه.به زبان دیگه بیان یک ابزاره ، می تونه قوی باشه یا نه ، مهم اندیشه است ، حالا اگر اندیشه خوب خوب هم بیان شد ، مثل نهج البلاغه امیرالمومنین علیه السلام ، فبها المراد ، اما اگه افکار باطل زیبا بیان شد ، باید اونها رو بوسید و کنار گذاشت .این نکته کلیدی این بحثه. ما باید احساسات رو کنار گذاشته و با ابزار اندیشه حرفهای آقای دکتر رو تحلیل کنیم. خوب نکته دیگه اینه که باید حقایق دینی اصیل رو داشته باشیم ، از منابع اصیل ، مثل قرآن و روایات معتبر و مستند ، بعد هر حرفی راست و درستش رو با این حقایق دینی تطبیق بدیم ، اگر درست بود ببوسیم و به دیده منت قبول کنیم ، اگر خلاف حقیقت بود بدون تعصب بگذاریمشون کنار ، حتی اگر از عزیز ترین عزیزانمون صادر شده باشه. مثلاً خوبه بدونید که زبیر بیراهه رفت چون گوش به حرف پسر باطل الکلامش داد ، چون پسرش رو دوست می داشت. خوب اول بگید ببینم ، تا اینجا با من موافقید یا نه؟ اگر موافقید بریم قدم بعد که نقد آثار دکتر هست. |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
خوب دیگه ...... مشکل من و شما اینه که عقایدی متفاوت داریم... و چون عقایدی متفاوت داریم،هرکدوممون دیدی متفاوت در مورد صحبت های آقای دکتر داریم...واسه همینه میگم بحث فایده ای نداره
|
|||
|
۱۳:۲۴, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
آقای دکتر علی شریعتی تنها و تنها یک جامعه شناس بودند و حرف هایی که میزدند رو هیچ موقع به اسلام ربط نمی دادند
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
شرمنده ی همگی من وقت نکردم نظرات گهر بارتون رو بخونم اما من جناب دکتر علی شریعتی رو به عنوان یک روشن فکر خیلی قبول دارم حرف های جالبی می زنند مخصوصا در کتاب ادیان و مذاهب جهان که فکر کنم سری 14 از سخنرانی های ایشون باشه واقعا جالب بود توصیه می کنم بخونیدش
|
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۰۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۰)Irani نوشته است: خوب دیگه ...... مشکل من و شما اینه که عقایدی متفاوت داریم... و چون عقایدی متفاوت داریم،هرکدوممون دیدی متفاوت در مورد صحبت های آقای دکتر داریم...واسه همینه میگم بحث فایده ای ندارهسلام من درست متوجه نشدم ، یعنی شما عقایدی غیر از عقاید شیعه دارید؟ (۴/شهریور/۹۰ ۱۳:۲۴)wakeup2012 نوشته است: آقای دکتر علی شریعتی تنها و تنها یک جامعه شناس بودند و حرف هایی که میزدند رو هیچ موقع به اسلام ربط نمی دادنداما ایشون خیلی جاها ائمه و بزرگان شیعه رو خیلی متفاوت از چیزی که هستند نشون داده.نمونش قائل نبودن ایمان برای پیامبر و امیرالمومنین قبل از اسلامه.یا مثلاً یک جا بعضی فتاوا رو به اسلام نسبت می ده و بعد اسلام رو مورد انتقاد قرار می ده ، در صورتی که این فتاوا رو اشتباه نقل کرده و خواننده با خوندن این فتاوا به اسلام بدبین میشه. بزرگانی چون علامه مجلسی و خواجه نصیرالدین طوسی رو صرفاً به دلیل همکاری با حکومت ها به طور کلی زیر طوال برده و درباری معرفی می کنه. از این موارد باز هم هست ، اگر علاقه دارید با هم مستند بحث کنم.بر پایه قرآن و حدیث. |
|||
|
۱۴:۵۷, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
نخیر........اما خیلی از عقایدی که الان در جامعه ی ما هست رو ندارم......و همچنین عقاید خیلی تعصب وارانه رو.....
اتفاقا دکتر علی شریعتی کلی از پیامبر و امام علی تعریف کرده و در مدح و ستایش آنها جملات ادبی زیادی رو بزبون آورده به نظر من این یه نوع بد بینی به حرف های ایشون هست.من معتقدم که ایشون به بهترین نحو ممکن صحبت هاشو بیان کرده.....و از نظر من هیچ کفری و چیزی هم نگفته و فقط برخی فکر میکنند اینجوری گفته بهتره این لینک رو نگاه کنید و سخنرانی های ایشون رو دانلود کنید: http://shariati.mohsen6558.com/sound.htm البته بازم میگم شاید بدلیل عقیدتون این حرفارو بگید خوب نیست. البته من نمیگم ایشون همه ی حرفاش صحیحه .....بالاخره اشتباه هم کرده. عقاید من از ابتدا هم یه نزدیکی به آقای شریعتی داشت....یعنی قبل از اینکه ایشونو بشناسم و یا حتی اسمشو شنیده باشم.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

!!)