کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی میشد اگه خدا . . .
۴:۳۷, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: IranPixFa_Ir_2268-10.jpg]

الو ... الو... سلام .کسي اونجا نيست ؟؟؟؟؟مگه اونجا خونه ي خدا نيست؟ پس چرا کسي جواب نميده؟ يهو يه صداي مهربون! ..مثل اينکه صداي يه فرشتس .بله با کي کار داري کوچولو؟ خدا هست؟ باهاش قرار داشتم.. قول داده امشب جوابمو بده.بگو من ميشنوم .کودک متعجب پرسيد: مگه تو خدايي ؟من با خدا کار دارم ...هر چي ميخواي به من بگو قول ميدم به خدا بگم . صداي بغض آلودش آهسته گفت يعني خدام منو دوست نداره؟؟؟؟ فرشته ساکت بود .بعد از مکثي نه چندان طولاني:نه خدا خيلي دوستت داره.مگه کسي ميتونه تو رو دوست نداشته باشه؟ بلور اشکي که در چشمانش حلقه زده بود با فشار بغض شکست وبر روي گونه اش غلطيد وباهمان بغض گفت :اصلا اگه نگي خدا باهام حرف بزنه گريه ميکنما...
بعد از چند لحظه هياهوي سکوت ؛
بگو زيبا بگو .هر آنچه را که بر دل کوچکت سنگيني ميکند بگو..ديگر بغض امانش را بريده بود بلند بلند گريه کرد وگفت:خدا جون خداي مهربون،خداي قشنگم ميخواستم بهت بگم تو رو خدا نذار بزرگ شم تو رو خدا...چرا ؟اين مخالف تقديره .چرا دوست نداري بزرگ بشي؟آخه خدا من خيلي تو رو دوست دارم قد مامانم ،ده تا دوستت دارم .اگه بزرگ شم نکنه مثل بقيه فراموشت کنم؟نکنه يادم بره که يه روزي بهت زنگ زدم ؟نکنه يادم بره هر شب باهات قرار داشتم؟مثل بقيه که بزرگ شدن و حرف منو نمي فهمن.مثل بقيه که بزرگن و فکر ميکنن من الکي ميگم با تو دوستم .مگه ما باهم دوست نيستيم؟
پس چرا کسي حرفمو باور نميکنه ؟خدا چرا بزرگا حرفاشون سخت سخته؟مگه اينطوري نمي شه باهات حرف زد...
خدا پس از تمام شدن گريه هاي کودک:آدم ،محبوب ترين مخلوق من.. چه زود خاطراتش رو به ازاي بزرگ شدن فراموش ميکنه...کاش همه مثل تو به جاي خواسته هاي عجيب من رو از خودم طلب ميکردند تا تمام دنيا در دستشان جا ميگرفت.کاش همه مثل تو مرا براي خودم ونه براي خودخواهي شان ميخواستند .دنيا براي تو کوچک است ... بيا تا براي هميشه کوچک بماني وهرگز بزرگ نشوي...
کودک کنار گوشي تلفن،درحالي که لبخندبرلب داشت در آغوش خدا به خواب فرو رفت.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، meshkat ، علیرضا110 ، Anti gods ، a.l.? ، محیصا ، nahal_m ، هدهد ، Mohammad Trust ، m.hossein ، ترنم ، تفکر ، black ، aleerz ، Asma ، بچه شیعه ، حوریه سادات ، شیدا ، محمدهادی ، amir11 ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، Farzaneh ، somayeh ، medad.sefid ، میثاق ، فانوس *7* ، حقیر ، ساقی ، انتخاب ، hesam110 ، شهیدطیبه واعظی ، mohammad reza ، مفقود الاثر ، ضحی ، مسعود.پاکرو ، Anti-satanism ، آوای انتظار ، السا ، Amirsaeed ، R3Z4 ، 135 ، مجید املشی ، yasijoon ، mahdyshr ، KABOOTAREHARAM ، دل خسته ، af_akbarzadeh ، گل مرداب ، انديشه نو ، reyhaneh.sh ، ويانا مبين نژاد ، mohaddese ، سپید ، لیلا ، شهرام ، احمد110 ، عماره ، ارش کمانگیر ، ali0077 ، SAViOR ، سجاد313 ، MANI110 ، عبداللهی ، fiftynine ، مهدی2012 ، Night moans ، termeh ، بیداری اندیشه ، Bahar ، نسیم ، آفتاب ، hessam ، mahpare ، help me ، kashkol-ir ، aboutorab ، sevenmoons ، عبدالرحمن ، fafa* ، آیلار ، ali-0110 ، رضوانه ، neyestan23 ، لبخند خدا ، انتصـار ، sabrina ، s ghasemi ، Arash.j ، حسن عزتي ، آیدا77 ، Just God ، A.E ، N2376DIR ، nasimesaba ، علی امینی ، میم.حسین.الف ، پارمیس ، قلب ، نورالسادات ، alisan ، fahim ، Bamdaad ، افشین ، vahrakan ، sagheb ، MEEAAD ، آوا ، soheyl68 ، MohammadSadra

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #191
آواتار
خداوند متعال به آدمی می فرماید:ای فرزند آدم

خاضعانه یادم کن،بزرگوارانه یادت می کنم.

مجاهدانه یادم کن،آشارا و با مشاهده یادت می کنم.

روی زمین یادم کن زیر زمین(در قبر) یادت می کنم.

با نعمت و سلامت یادم کن،در سختی و تنهایی یادت می کنم.

با اطاعت یادم کن،با مغفرت یادت می کنم.

در سلامت و ثروت یادم کن،در فقر و تنگنا یادت می کنم.

با صدق و صفا یادم کن،در ملکوت اعلی یادت می کنم.

با احسان به بی نوایان یادم کن،در آرامش گاه بهشت جاودان یادت می کنم.

به بندگی یادم کن،به پروردگاری یادت می کنم.

ثنا گویانه یادم کن،مهرانانه یادت می کنم.

با وانهادن دنیا یادم کن،با نعمت های جادانه یادت می کنم.

در تنگنا های هلاک بار یادم کن،با حیات کامل و زندگی پایدار یادت می کنم.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، سدرة المنتهی ، sabrina ، Bamdaad ، میم.حسین.الف ، شیدا ، آیدا77 ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، vahrakan
۱۸:۰۵, ۳۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #192
آواتار
[تصویر: nmkh_fghaf.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، sabrina ، میم.حسین.الف ، شیدا ، آیدا77 ، عبدالرحمن ، Anti gods ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، vahrakan
۱۹:۴۲, ۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #193
آواتار
" خداوندا "

برگ در هنگام زوال مي افتد و ميوه به هنگام کمال
اگر قرار بر رفتن است ميوه ام گردان و بعد ببر

" بارالها "
زمين تنگ است و آسمان دلتنگ
بر من خرده نگير اگر نالانم...
من هنوز رسم عاشقي نمي دانم

" خداوندا "
کمکم کن پيماني را که در طوفان با تو بستم, در آرامش فراموش نکنم و در طوفان هاي زندگي با " خدا" باشم نه ناخدا
ممنونم که بي چون و چرا برايم " خدايي " ميکني....Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، شیدا ، fahim ، آیدا77 ، عبدالرحمن ، Anti gods ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، vahrakan
۰:۱۴, ۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #194
آواتار
دلم ﻣــﮯ ﺧــﻮﺁﻫَــﺪ ﺁﺭاﻡ ﺻـِـﺪﺍﻳَﺖ ﮐُــﻨَــﻢ:

ﺍﻟﻠّﻬُﻤـَّ ﯾـﺎ ﺷـﺎﻫـِﺪَ ﮐُـﻞِّ ﻧـَﺠْـﻮﻯ

ﻭ ﺑـِـﮕـــــــــﻮﯾَــﻢ ﺗــﻮ ﺧــﻮﺩ ِ ﺁﺭاﻣـِـــــــــﺸــﮯ

ﻭ ﻣـَـﻦ ﺧــﻮﺩ ِ ﺧــﻮﺩ ِ ﺑــﯿــﻘَــﺮﺁﺭ...

ﺧﺪﺍﯾــــــﺎ !

ﺧــــﺮﺍﺑﺖ ﻣﯽ ﺷــــﻮﻡ
ﻣﺮﺍ ﻫﺮ ﮔــــﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧـــــﻮﺍﻫﯽ ﺑﺴـــــﺎﺯ ...

ﺍِﻟﻬـــــﯽ ﻭَ ﺭَﺑـّــــﯽ ﻣَﻦْ ﻟـــــﯽ ﻏَﯿْﺮُﮐـْـــ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، Anti gods ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، vahrakan
۱۳:۰۱, ۱۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #195
آواتار
توکل بر خدایت کن ،
کفایت میکند حتما ...
اگر خالص شوی با او ،[/b]
صدایت میکند حتما ...
[b]
اگر بیهوده رنجیدی ،[/b]
از این دنیای بی رحمی ؛
[b]
به درگاهش قناعت کن ،[/b]
عنایت میکند حتما ...
[b]
دلت درمانده میمیرد ،[/b]
اگر غافل شوی از او ؛
[b]
به هر وقتی صدایش کن ،[/b]
حمایت میکند حتما ...
[b]
خطا گر میروی گاهی ،[/b]
به خلوت توبه کن با او ؛
[b]
گناهت ساده میبخشد ،[/b]
رهایت میکند حتما ...
[b]
به لطفش شک نکن گاهی ،[/b]
اگر دنیا حقیرت کرد ؛
[b]
تو رسم بندگی آموز ،[/b]
حمایت میکند حتما ...
[b]
اگر غمگین اگر شادی ،[/b]
خدایی را پرستش کن ؛
[b]
که هر دم بهترینها را ،[/b]
عطایت میکند حتما ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، Anti gods ، Mohammad Trust ، vahrakan
۱۲:۴۴, ۱۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #196
آواتار
گاهی خدا را صدا کن
بی آنکه چیزی بخواهی
بی آنکه گله ای کنی
بی آنکه بگویی چرا... کاش... اگر؛
بی آنکه تمام آنچه که نیست را به او نسبت دهی
بی آنکه حتی بخواهی توبه کنی
گاهی فقط خدا را صدا کن
او برای جنبیدن حروف نامش روی زبان تو
انتظار می کشد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، fahim ، Anti gods ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، vahrakan
۱۰:۲۹, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #197
آواتار
روزهای رفته‌ی سال را
ورق میزنم ....

چه خاطراتي که زنده نمیشوند
چه روزهاکه دلم میخواست
تا ابد تمام نشوند...
وچه روزهاکه هر ثانیه اش
یک سال زمان میبرد...

چه فکرها که آرامم کرد...
و چه فکرها که ،
روحم را ذره ذره فرسود...
چه لبخندها که ،
بي اختیار برلبانم نقش بست...
و چه اشک‌ها که
بي اراده از چشمانم سرازیر شد...

چه آدم‌ها که دلم را گرم کردند،
چه آدم‌ها که دلم را شکستند...
چه چیزهاکه فکرش ،
را هم نمیکردم و شد...
و چه چیزها که فکرم ،
را پُرکرد و نشد...

چه آدم‌ها که شناختم،
و چه آدم‌ها که فهمیدم
هیچگاه نمیشناختمشان...
و چه.....چه.....چه.....

و سهم یک سال دیگر هم ،
یادش بخیر میشود...

کاش ارمغان روزهایي
که گذشت آرامشي باشد
از جنس خــــــــــــــدا...
آرامشی که هیچگاه تمام نشود...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، فاطمه خانم ، آفتاب ، Anti gods ، آیدا77 ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، vahrakan
۱۸:۲۶, ۲۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #198
آواتار
یک نفر برای شنیدن وعظ و سخنرانی به شهر می رفت اما رودخانه ای سر راهش بود و او بواسطه نداشتن وسیله شخصی و سوار شدن بر قایق کرایه ای اغلب اوقات دیر به مجلس سخنرانی می رسید.

روزی واعظ در اهمیت بسم الله الرحمن الرحیم صحبت می کرد، تا اینکه به این جمله رسید: ای مردم در این آیه اسم اعظم خداوند ذکر شده است نکات مهمی در این اسم مطرح است و فواید زیادی هم بر آن مترتب است، حتی اگر کسی بسم الله بگوید، می تواند از روی آب عبور کند.

آن مرد بیدار دل، خوشحال شد و پنداشت کارش آسان گردیده است، لذا تصمیم گرفت روز بعد بسم الله بگوید و از روی آب عبور کند. صبح روز بعد، وقتی کنار رودخانه رسید، قایقی برای رفتن به آن طرف رودخانه نبود، او هم بسم الله گفت و از روی آب گذشت.
...
بعد از چند روزی به فکر افتاد که به خاطر سپاسگزاری از واعظ، او را به خانه اش مهمان کند. اما قایقی حاضر نبود، به همین خاطر از واعظ خواست با هم بسم الله بگویند و از روی آب عبور کنند.

مرد بیدار دل بسم الله گفت و به طرف دیگر رودخانه رفت و از آن طرف فریاد زد و از واعظ خواست بیاید.

واعظ گفت: من نمی توانم از روی آب بیایم.

مرد بیدار دل با تعجب گفت: همان مطلبی را که به من آموختی، به آن عمل کن.

واعظ گفت: آن چیزی که همرا تو هست با من نیست و آن ایمان به بسم الله الرحمن الرحیم است.

صداقت و اخلاص و ایمان وسایلی هستند که انسان را به سرمنزل مقصود می رسانند، دانش و علم تنها برای رسیدن به مقصود کفایت نمی کند.

اخلاق و احکام ،ص418
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Anti gods ، Farzaneh ، Mohammad Trust ، vahrakan
۲:۳۲, ۲۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #199
آواتار
[تصویر: aramo_gharare_man.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Anti gods ، vahrakan
۳:۵۶, ۲۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #200
آواتار
[تصویر: 1287984750.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر