|
شاهکار خلبان ایرانی
|
|
۱۸:۰۰, ۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۹ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
خلبان هوشنگ شهبازی، مرد 55 ساله میانه ای، قهرمان فرود بوئینگ بدون چرخ است. او در گفتگو با خبرآنلاین، لحظه به لحظه فرود در پرواز 743 مسکو به تهران را تشریح کرد که در ادامه می خوانید. کاپیتان شهبازی، چرا زمانی که از مسکو بلند شدید، متوجه نشدید چرخها نقص دارد؟ زمان تیک آف (بلند شدن) این مشکل و نقص مشخص نمی شود. آنجا چرخها باز بود و ما روی زمین مسکو بودیم، طبیعتا چرخها را بعد از بلند شدن هواپیما از زمین می بندیم. پرواز ایران ایر از مسکو به تهران، به دلیل قوانین بین المللی دارای دو گروه ناوبری هواپیما بود. چون هر گروه باید ساعات خاص و محدودی را در روز پرواز کند. دو گروه خلبان و کمک خلبان و کمک مهندس در این پرواز بود. گروه اول، صبح از مهرآباد به فرودگاه امام خمینی رفت، بعد از آنجا به مسکو پرواز کرد. بعد از سوار شدن مسافران، ما گروه دوم بودیم که از مسکو به تهران پریدیم. پرواز بدون هیچ مشکلی در ارتفاع 37 هزار پایی حدود 3ساعت و نیم انجام شد. پس شما هنگام فرود متوجه شدید چرخهای دماغه هواپیما باز نمی شود؟ برای درخواست کم کردن ارتفاع لازم است مسایلی را در هواپیما رعایت کنیم. زمانی که شروع کنیم کارهای فرود را روی فرودگاه امام انجام دهیم، از خلبان بغل دستم درخواست کردم چرخها را پایین بدهد، آنجا بود که متوجه شدیم چرخهای دماغه هواپیما پایین نیامد. ما نشستن را فراموش کردیم و درخواست کردیم برای رفع نقص به آسمان ساوه برویم. چرا آسمان ساوه؟ معمولا برای هر پروازی که به مشکل بر می خورد، اطراف فرودگاه، هواپیما مجبور می شود از خط پروازی خارج شود تا اشکال را برطرف کند و برگردد برای فرود. ما از خط فرود فرودگاه امام خارج شدیم و بالای رود شور نزدیک ساوه رفتیم، آنجا دستورالعمل های کارخانه سازنده را برای بازشدن چرخ دماغه سه چهار بار انجام می دادیم. وقتی به نتیجه نرسیدیم، درخواست کردم مهرآباد بنشینم. چرا مهرآباد؟ چرا در همان فرودگاه امام ننشستید؟ همین را برج مراقبت مهرآباد پرسید. گفتم فرودگاه امام یک باند فعال بیشتر ندارد و در صورتی که ما فرود اضطراری داشته باشیم باند بسته خواهد شد و لاجرم تمام پروازهای بین المللی ما تغییر مسیر می دادند. این برای آبروی کشور ما خوب نیست که با بسته شدن یک باند، فرودگاه از کار بیفتد. از طرف دیگر احتمال داشت خدای نکرده هواپیما آتش بگیرد و اگر بنزین آتش می گرفت، اوضاع کاملا از کنترل خارج می شد. در مهرآباد کمکهای پزشکی و آتش نشانی، زودتر و راحتتر در دسترس قرار می گرفت. مگر این امکانات در فرودگاه امام نبود؟ قطعا بود، ولی من مطمئن نبودم کمکهای پزشکی و آتش نشانی به موقع برسد، چون بعد مسافت هم مطرح بود. من بایستی به فکر مسافران باشم، هر کاری لازم است باید انجام بدهم مسافران آسیب نبینند. و فرود آمدید؟ نه به این سادگی که می گویید یا در فیلم می بینید. خوشبختی من این بود در آن پرواز معلم خلبانهای دیگر حضور داشتند. با لطف خدا و وجود آنها من توانستم این کار را کنم. دوستانی مانند استاد رستگارفر معلم خلبان، عقدایی معلم خلبان و خلبان قربانپور کمک زیادی به فرود کردند. برگردیم به موضوع باز نشدن چرخها، آیا این هواپیما قبلا هم دچار مشکل شده بود؟ به هیچ عنوان، در چندین پرواز قبلی هیچ مشکلی در چرخ دماغه این هواپیما نبود. پرواز قبلی هم پرواز مسکو بود و ما مشکلی نداشتیم. البته علت اشکال را از قسمت فنی باید بپرسید. درست است مهندس مکانیک هستم ولی از لحاظ تخصصی نمی توانم بگویم این اشکال چه بود. سن هواپیما بوئینگ 727 که مجبور به فرود شد، چند سال است؟ فکر می کنم از سال 1976 وارد ایران ایر شده. و همین موضوع یا قطعات مستهلک باعث مشکل نشد؟ عرض کردم نمی دانم. این را از بخش فنی باید بپرسید. برمی گردیم به لحظه فرود. احتمال حادثه، مانند سوختن هواپیما و شعله ور شدن بنزین چقدر بود؟ همیشه این احتمال در فرودهای اضطراری هست. وقتی از تهران درخواست کردم روی مهرآباد بنشینم، روی آسمان کهریزک، چند دقیقه ای پرواز کردم تا بقیه سوخت اضافه هواپیما را بسوزاندم. این به نفع مسافران در سانحه احتمال است. میزان سوخت در هواپیما، حساب و کتاب دارد، بنزین پرواز مسکو به تهران حساب می شود و احتمال می دهیم اگر باند بسته بود تا اصفهان برویم و نیم ساعت هم برای پریدن روی اصفهان بنزین ذخیره می کنیم و علاوه بر تمام این سوختها، باید ده درصد کل بنزین را هم باید در باک داشته باشیم. همه اینها برنامه ریزی آموزش خلبان موجود است. پس مطمئن بودید بنزین اضافه در باک نیست؟ بله، وقتی درجه سوخت را کنترل کردم، با مسافران صحبت کردم و وضعیت را توضیح دادم. همه اتمام حجتها را با همه اعضای تیم پرواز انجام دادم و دستور آمادگی برای تخلیه به مهمانداران دادم. به طور کلی در هر سانحه و اشکال که خلبان احساس کند، دستور تخلیه سریع می دهد، در عرض 30 ثانیه توسط مهمانداران، سرسره های اضطراری باز می شود تا همه به سرعت بیرون بروند، وگرنه می سوزند. به همکاران گفتم هر وقت این علامت- که زنگ خاصی است- را شنیدید، بلافاصله درها را باز کنید. سرسره های نجات بعد از باز شدن درها پایین می پرند و مردم می توانند خارج شوند. نقش مهمانداران در این فرود چه بود؟ شاید مردم ندادند که وظیفه اصلی مهمانداران، کمک به مسافران در حالت اضطراری است تا جانشان را نجات دهند. مهماندار، وقتی بیکار است می تواند سرویس دهد، ولی وظیفه اصلی اش هدایت سریع مسافران به بیرون در موقع اضطرار است. و نشستید؟ من بعد از اینکه اجازه گرفتم بنشینم، کارهای کارخانه سازنده را به دقت انجام دادم و چرخهای اصلی را به آرامی روی زمین گذاشتم. بله، ما هم در فیلم دیدیم که چقدر هواپیما آرام و راحت روی زمین نشست. باید من را در آن لحظه می دیدید چقدر دارم عرق می ریزم و چه هیجانی دارم که هواپیما ناگهان آتش نگیرد و از باند بیرون نرود. کنترلی روی هواپیما نداشتم. هواپیما وقتی روی هوا می پرد، قابل کنترل است. هر چه سرعت کمتر می شد، دماغه سنگینتر می شود. وقتی روی باند می نشیند، با فرمان می شود آن را کنترل کرد، ولی این فرمان هم روی چرخهای دماغه کنترل دارد. در فرود ما هم اصلا چرخها باز نشده بود. برای همین، هر لحظه ممکن بود هواپیما از باند منحرف شود و به جایی برخورد کند. روی حرکت آن، کنترلی نداشتم. تنها کنترلی که داشتم اختلاف ترمز روی پای چپ و راست بود. چون هواپیما، دو پدال ترمز دارد. از اختلاف این دو ترمز استفاده کردم تا هواپیما از باند منحرف نشود. و مشکلی بعد از فرود و توقف پیش نیامد؟ شکر خدا، دماغه آتش نگرفت. دماغه بسیار سرخ شده بود. آتش نشانی سریع وارد باند شد و با آب، دماغه را خنک کرد. مسافرها هم به موقع از هواپیما و از طریق سرسره ها پایین آمدند و به فرودگاه رفتند. خوشبختانه تیمهای امدادی در فرودگاه بسیار آماده بودند و همه پیش بینیها انجام شده بود و مسافران جانشان حفظ شد. تاکنون با کسی که این تجربه را داشته، گفتگو کرده اید؟ این تجربه بسیار کم است. من هم تجربه نداشتم، ولی آموزش لازم را دیده بودم. تصور نمی کردم کنترل هواپیما اینقدر بدون فرمان و چرخ، مشکل باشد. از آن روز که پرواز دیگری نداشته اید؟ قانونی وجود دارد که هر خلبان هر سانحه یا حادثه تا اطلاع ثانوی اجازه پرواز ندارد، چه کار خوب انجام داده باشد یا بد. همه این گزارشها خوانده شود، مصاحبه ها و بررسیها انجام شود و اگر تشخیص دادند کسی مقصر است تنبیه می شود، هر کسی مقصر نباشد دوباره به سر کار می رود. من هم طبق این قانون الان در خانه ام و کار نرفته ام. این مرخصی اجباری، با حقوق است؟ نه، کسانی که منتظر بازگشت به کار هستند حقوقشان از بین می رود. یعنی ممکن است دو ماه حقوق نگیریم. فکر می کردم تشویق شده اید؟ تا حالا نشده ام ولی قرار است بررسیها انجام شود تا ببینم چه تصمیمی گرفته می شود. وقتی وارد خانه شدید، خانمتان می دانست؟ بله، وقتی برگشتم خانه به خانمم گفتم صندوق صدقاتت درست کار کرد و خراب نبود. او همیشه موقع پروازهای من، صدقه می دهد. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۷, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
مرغ سیاسون که یه پا داره!!
مگر از این افرادی که به اندازه ی یک اپسیلون هم تو صدا و سیما دیده نمیشن و ما باید اخبار ایشون رو از فیسبوک بگیریم کاری بر بیاد. |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۷ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
باشه حتما با این کارا تحریم رو برمیدارن...سریع برید امضا کنید که دوستان آمریکاییمون منتظرن تا ده هزارتا بشه تحریم رو بردارن
|
|||
|
۷:۱۷, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
كاپیتان هوشنگ شهبازی درباره سخنرانی خود در نوزدهمین اجلاس بین المللی حقوق بشر در ژنو با بیان آنكه محتوای سخنانش نقض حقوق ملت ایران از سوی غرب بوده است گفت: متاسفانه سایه سیاست شومی بر نگاه فعالان حقوق بشر سنگینی می كند.
كاپیتان شهبازی ، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بعد از تجربه فرود هواپیما بدون چرخ جلو بر آن شدم تا یك بیانیه و كمپین جهانی را برای رساندن صدای حق طالبانه مردم سرزمینم در برابر تحریم های صنعت هواپیمایی ایران راه اندزی كنم و در این راستا یك كمپین را در سایت شخصی ام فعال كردم كه با استقبال بیش از 110 هزار امضا از طرف مردم مواجه شد. هواپیمای مسافربری كه كاپیتان شهبازی قهرمانانه آن را بر زمین نشاند، تنها یك مورد از هواپیمای مسافربری ایران بود كه به دلیل مهارت كاپیتان آن ، مسافرانش توانستند جان سالم به در برند.در چند ساله گذشته به دلیل تحریم های ضد انسانی غرب برای هواپیماهای ایران، شهروندان زیادی جان خود را از دست داده اند. شهبازی در گفت و گو با ایرنا افزود: با این پشتوانه، و دلگرمی و حمایت مردمی از این بیانیه در نوزدهمین اجلاس بین المللی حقوق بشر در ژنو حاضر شدم و در برابر چشمان نمایندگان حقوق بشر دنیا از نقض آشكار حقوق مردم سرزمینم توسط برخی زا سیاستمدارانی كه خود را مدافع حقوق مردم جهان می دانند سخنرانی كردم. كاپیتان شهبازی ضمن تاكید بر ملاقات حضوری با فعالان سرشناس و بین المللی حقوق بشر مانند 'رمزی كلارك'، 'سارا فلاندرز'، مسوول كمپین 'وال استریت' و 'احمد شهید'، نماینده سازمان حقوق بشر در ایران گفت: در تمامی این ملاقات ها سعی كردم صدا و درخواست تماما مبتنی بر حق مردم یاران را به گوش این افراد برسانم كه با استقبال خوبی از سوی این افراد مواجه شد و حتی قول هایی نیز از این فعالان برای حمایت از این خواسته ملی دریافت كردم. وی ادامه داد: در این برخوردها، دیدگاه فعالان حقوق بشر، دیدگاهی كاملا موافق در راستای درخواست من برای لغو تحریم های صنعت هواپیمایی كشور به عنوان عاملی آشكار در نقض حقوق بشر مردم سرزمینم بود اما متاسفانه سایه سیاست شوم برخی از كشورها در اجرایی شدن واقعی حقوق بشر در جهان كاملا مشهود بود. كاپیتان شهبازی ماحصل صحبت با 'احمد شهید' را مثبت را ارزیابی كرد و گفت: وی در كلام خود بهانه هایی را مطرح كرد كه در حد توانم با اسناد و مدارك به او اثبات كنم ، سخنانم حرف های بیش از 110 هزار نفر از مردم سرزمینم است كه با احتساب ضریب نفوذ اینترنت در ایران جمعیتی بالغ بر 10 میلیون نفر را شامل می شود و البته شما این سخنان را نمی پذیرید. وی ادامه داد: حتی در سخنرانی خودم پیغامی كاملا آشكار را به آقای 'اوباما' ارائه دادم و گفتم، كه طی هر سال شما به هنگام لحظه سال نو در تلویزیون حاضر می شوید و عید را به مردم ایران تبریك می گویید و درست فردای آن روز پشت میز كاری تان، تمدید تحریم های صنعت هوایی ایران را امضا می كنید و این كار چیزی جز بازتاب سیاست های دوگانه و فریباكارانه شما نیست. وی گفت: در آن پیغام به صراحت به رییس جمهور آمریكا گفتم كه اگر واقعا طرفدار حقوق ملت ایران هستید و با شعار برادری و برابری پای گیرنده ها حاضر می شوید، برای تبریك سال 1391 در تلویزیون حضور پیدا كنید و یا همراه تبریك خود، خبر لغو تحریم صنعت هوایی ایران را به جهانیان ارائه دهید. كاپیتان شهبازی حضور در این اجلاس را یك رسالت ملی دانست كه مردم ایران با امضای آن كمپین بر دوش وی گذاشتند و گفت: از تمامی مسوولان و دلسوزان كشور تقاضا می كنم تا بار دیگر شرایط حضور من را در چنین اجلاس هایی فراهم آورند تا بر خواسته های بر حق مردم شریف كشورم تاكید داشته باشم و از مردم نیز می خواهم در ادامه پیدا كردن مسیر این كمپین و جمع آوری امضاهای بیشتر همچنانكه كه تا امروز بودند همراه و یاریگر باشند. گفتنی است، كاپیتان هوشنگ شهبازی، هواپـیمای مـسافربری خطوط هـوایـی 'هما' در مســیر بازگشــت از مســكو به تهران را كه دچــار نــقص فــنی شـده بود به ســلامت در فــرودگــاه مهرآباد بر زمـیـن فرود آورد. ایــن اتــفاق نـادر انعــكاس بین المـللی پیدا كرد و همزمان با پرداختن رسـانــه هــای بــین المــللی به این مساله، رسانه های داخل كشور نیز به بررسی این رویداد پرداختند. در پی این رخداد، كاپیتان شهبازی در وب سایت خود، به آدرس ( http://www.capt-shahbazi.com/)، بـیانیه ای را در محـكومیت تـحریم خــطوط هوایی مســافربری ایران منتشر كرد كه در استــقـبالی بی سابقه و زمانی بسیار كم بــیش از یكـصد هزار كاربر به آن رای دادند و در همــراهی یكپــارچه با وی رفـع این تحریم را خواستار شدند. |
|||
|
|
۱:۳۶, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱:۴۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
درحالی به سالگرد فرود موفقیت آمیز بوئینگ 727 ایران ایر توسط کاپیتان هوشنگ شهبازی نزدیک میشویم که به گفته وی، مسئولان ایران ایر او را 9 سال زودتر از موعد بازنشسته کردند. وی این اقدام را غیر منصفانه خواند و تاکید کرد که رفتار اشتباه برخی مسئولان منجر به فرار مغزهای ایران به سایر کشورها شده است. به نقل از خبرگزاری میراث فرهنگی؛ کاپیتان هوشنگ شهبازی قهرمان ملی ایران که در سال گذشته بوئینگ 727 مسکو ـ تهران را بدون باز شدن چرخ جلو به سلامت بر زمین نشاند بیش از سه ماه است که بدون دریافت هیچ گونه حقوق بازنشستگی خانه نشین شده است. این در حالی است که وی معتقد است این اقدام از سوی مسئولان به علت فعالیتهای اجتماعیاش بوده و 9 سال زودتر بازنشسته شده است. به گزارش CHN، شهبازی درنشستی در جمع خبرنگاران که در منزل وی برگزار شده بود از وضعیت فعلی ناوگان هوایی کشور و مسئولان ذی ربط انتقاد کرد و گفت: پس از سخنرانی اینجانب در ژنو از سوی مسئولان مستقیم خود طرد شدم. وی ادامه داد: پس از تقدیری که به علت فرود موفقیتآمیز من در سال گذشته صورت گرفت مصاحبههای زیادی با رسانههای داخلی و خارجی انجام دادم و از تحریم سیاسی آمریکا که جان مسافران پروازهای غیر نظامی ایران را تهدید میکرد انتقاد کردم که پس از آن مسئولان امر با این بهانه که من پرواز و هواپیماهای ایران را غیر ایمن جلوه دادم مرا از پرواز کنار گذاشته و خانه نشین کردند. قهرمان ملی ایران ادامه داد: من با بیان اینکه هواپیماهای ایران فرسوده است و آمریکا به ایران اجازه خرید هواپیماهای نو را نمیدهد مورد شماتت قرار گرفتم. شهبازی تاکید کرد که هیچ خلبان عاقلی هواپیمای غیر ایمن را پرواز نمیبرد و اجازه ریسک بر جان مسافر را ندارد؛ هواپیماهای ایران کهنه شدهاند اما ایمن هستند. وی با بیان این که از سال گذشته تاکنون در حدود 100 پرواز داشته ام ادامه داد: 3 ماه است که در منزل نشستم و منتظرم ببینم چه اتفاقی میافتد. شهبازی ادامه داد: آقای قاسمی معاونت عملیات به من گفت که اگر از فعالیتهایم دست بردارم میتوانم به پست خود بازگردم، اما این شرط را نپذیرفتم چون اشتباهی مرتکب نشده و در همه شرایط و همه کنفرانسها از وطنم حمایت کردم. وی در بخش دیگری از سخنانش اذعان داشت: بارها مرا تهدید به اخراج کردند که در نهایت با حکم بازنشستگی، زودتر از موعد بازنشسته شدم اما هرگز حاضر نیستم به ایران ایر بازگردم چرا که هرگز از من حمایت نکردند. شهبازی تاکید کرد: بارها به من پیشنهاد کردند که از ایران خارج شده و در خارج از کشور به فعالیت بپردازم اما من هرگز هویتم را نفروخته و ترجیح دادم که در ایران زندگی کنم. وی با بیان اینکه دو سوم عمر کاری یک خلبان، اغلب صرف آموزش میشود، اظهار داشت: یکسوم پایانی دوره کاری خلبان، فصل بهرهوری آن است؛ در ایران یک خلبان 65 سال فعالیت میکند و اینجانب 9 سال دیگر برای فعالیت وقت دارم اما "هما" به این مسئله بیتوجه است. قهرمان ملی ایران با تاکید بر اینکه به دنبال تاسیس انجمنی به نام حمایت از حقوق هوانوردی ایران است ادامه داد: در اجلاس نوزدهم ژنو یکی از مهمترین ایراداتی که مسئولان ایران ایر به من گرفتند پوشش یونیفرم ایران ایر بود. وی ادامه داد: پس از سقوط پرواز ارومیه، اعتبار ایران ایر با پرواز سال گذشته بازگشت اما مسئولان ایران ایر با من چه کار کردند؟ شهبازی در پاسخ به این سوال که مدیرعامل ایران ایر درباره بازنشستگی زودتر از موعد چه واکنشی نشان داد گفت: به من گفتند تعهد بدهید که فعالیت اجتماعی نخواهید داشت و با شرط و شروطها به کار برگردید من هم نپذیرفتم. وی در پایان این اقدام مسئولان را بی منصفانه خواند و گفت: من تحت عنوان سرباز ولایت در راستای اوامر ولی امر و رفع تحریم ناجوانمردانه در صنعت هوایی ایران تلاش کردم و مرتکب هیچ گونه اشتباهی نشدم. منبع: خبرگزاری میراث فرهنگی |
|||
|
|
۲:۵۵, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۲:۴۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
پست مارو پاک کنید ، دوباره میذاریم.
![]() خدا لعنت کنه ........... رو که قدر کسی رو نمیدونن ، ابرو و شرف اداره ی هواپیمایی یه کشور رو به جون خریده ، اینطوری باید باش رفتار بشه. ایول . . . |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یعنی آزادی بیان صفر
یعنی حق انتقاد کردن صفر یعنی خیلی چیزا صفر یعنی صفر هم کمه . زیر صفر یخ زده |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۱۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۱ ۱۸:۰۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
واقعا خجالت آوره. اگر هر کشوری به غیر از ما ایشون رو داشت ، هم وزنش طلا بهش میدادند. اونوقت ما...
کلمه بیلیاقت براشون هزار برابر کمه تاسف آوره که مسائل مهم کشور باید قربانی اغراض خودخواهانه یه عده.... بشه. برای کسایی که ادعای شیعه امام علی و پیروی از ولایت میکنند و جور دیگه ای عمل میکنند متاسفم. |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۱۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ایشون دوباره به کارش بازگشته و این قضیه منتفی شده
|
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
جناب havbb110 لطفاً اگر در این مورد خبر موثقی دارید،در همین قسمت ارسال بفرمائید.
باتشکر. |
|||
|
۲۳:۱۴, ۱۳/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خودم خیلی وقت پیش از تلویزیون شنیدم ولی سرچ کردن تو اینترنت هم فکر نمیکنم کار سختی باشه ها ، اینو همین الان با سرچ پیداش کردم:
http://www.tabnak.ir/fa/news/281904/دستو...کار-شهبازی البته سوای از قضیه ی مامور و معذور بودن... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خلبان هوشنگ شهبازی، مرد 55 ساله میانه ای، قهرمان فرود بوئینگ بدون چرخ است. او در گفتگو با خبرآنلاین، لحظه به لحظه فرود در پرواز 743 مسکو به تهران را تشریح کرد که در ادامه می خوانید. 

![[تصویر: 01.jpg]](http://persian-star.net/1391/7/26/01.jpg)