|
مردانی با ظاهر زنانه....چرا!؟( + آراستگی در سیره پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) )
|
|
۲۲:۵۱, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
--------------------------- ازخانه بیرون می آیم،آن قدر دیرم شده که برای قسمت اولیه مسیرم مجبورم با تاکسی برم.هرچه قدر منتظر می شوم،هیچ تاکسی بدون مسافری رد نمی شود..مجبور می شوم سوار اولین پراید شخصی ای که با شنیدن مسیرم می ایستد،شوم.. رادیو اخبار ساعت 8 را پخش می کند..وقتی می رسیم،پول را به او می دهم،بر می گردد و مودبانه میگوید:قابلی نداره.. و من تمام حواسم به ابرو های نازک شده اش جمع می شود...سریع نگاهم را می دزدم و دربهت ابروهایش،حتی یادم می رود بقیه پولم را بگیرم.. برای بقیه مسیر،اتوبوس را انتخاب می کنم...سوار می شوم و در اولین ردیف صندلی ها که یک جای خالی دارد،می نشینم.. اتوبوس در را می بندد و در آستانه حرکت قرار می گیرد که یکی محکم به در اتوبوس می کوبد که در را باز کند...همه نگاه می کنیم...پسری است که گویا دیرش شده...چشمم به ابروهای تیغ زده اش می افتد...رویم را بر می گردانم و با خودم می گویم:همه ی اینها تصادفی است! همه که اینطور نیستند! برای هدایتش دعا می کنم.. به مترو می رسم،با عجله کارتم را روی دستگاه گیت ورودی می گذارم؛اما بوق ممتدی می زند که شارژ کارت تمام شده.. به سمت فروش بلیط اعتباری می روم..کارت را با پول روی پیشخوان می گذارم... متصدی می پرسد:چه قدر شارژ کنم؟ و من تا می خواهم جواب بدهم،چشمم به ابروهائی می افتد که مدل دار،برداشته شده اند.. و تصاویر مشابهی در مترو...در قطار و حتی در دانشگاه... حتی در میان دانشجویانی که ذاتا" انسانهای بدی نیستند...حتی تک و توک در بینشان بچه مذهبی هم پیدا می شود... اینها تصاویری است که هرقدر هم سر به زیر حرکت کنیم،گاهی ناگزیریم به دیدنشان.. مردانی با ظاهر زنانه...مردانی با لباس های ناشایست...لباسهائی که در خور شأن و شخصیت یک مرد نیست.. چرا؟! مگر نه اینکه ما ادعای مسلمان بودن داریم؟! مگر نه اینکه در پیامبر،طبق گفته ی خدا،الگوی نیکویی برای ماست؟! مگر نه اینکه امیرالمؤمنین را داریم و باید الگو بگیریم؟! مگر نه اینکه ما در این سرزمین مردانی مثل شهید همت داشته ایم؟! مگر نه اینکه ما در این سرزمین،در همین عصر،مردانی مثل شهیدان باکری داشته ایم؟! پس چرا.....؟ چرا مردان نسل من الگویشان را از تعدادی خواننده و بازیگری می گیرند که بعضا" هنوز درگیر این سوالند که آیا خدایی هست؟! در جائی خواندم: پیامبر فرموده اند:خدا مردانی را كه شبیه زن میشوند و زنانی را كه خود را شبیه مرد قرارمیدهند ، نفرین كرده است. پيامبر خاتم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به همان اندازه كه به زيبايي وآراستگي دروني يعني معنويّت وخودسازی انسان، اهميت داده است، آراستگي بروني ورسيدن به وضعيت ظاهری،اصلاح به موقع موهای سرو صورت ، نظافت وپاکي و... رانيز اهميت داده ومورد تأكيدفراواني قرار داده است.آراستگي ظاهري، مطابق با اصول فكري واعتقادي ورعايت نظافت وبهداشت از ويژگي بارزيك مسلمان ومؤمن است. امام علي (علیه السلام)مي فر مايد: «التّجمّل من اخلاق المؤمنين »آراستگي از اخلاق مومنان است.پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)نيز چركي وژوليدگي رامذمت مي نمايد وبرازنده يک مسلمان نمي داند :«اِنّ الله يبغضُ الوسخ والشّعث »پروردگار،چركي وژوليدگي را دشمن مي دارد.چر کي وژوليدگي اگردشمني با خداوند است آراستگي ونظافت پاکي انسان مؤمن ،دوستي وتقّرب با خداوند است. [/b] من مخالف آراستگی نیستم،اما آراستگی با پاکیزگی،خوب پوشی،به دست می آید.. *روی صحبتم با بیمارانی که مبتلا به بیماری جسمی و روحی مرتبط با این موضوع هستند،نیست... منظورم با مدگرایان افراطی و جوانانی که نادانسته درگیر این مسئله شده اند است. ظاهر زنانه،فقط برای زنان زیباست.. در ادامه ان شاء الله مطلب آراستگی در سیره پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را خواهم گذاشت.. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جواب شما یک چیز است و اون هم جلب توجه
بعضی ها از هر روشی می خوان یه کاری بکنن که همه بهشون توجه داشته باشن تنها جواب من به این سوال همینی که گفتم پ.ن: (۶/آبان/۹۰ ۲۲:۵۱)mehrnaz نوشته است:ازخانه بیرون می آیم،آن قدر دیرم شده که برای قسمت اولیه مسیرم مجبورم با تاکسی برم. می خواستی شب تا دیر وقت تو فروم نباشی و زود بخوابی تا دیرت نشه ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این نمونه ای بود...
خیلی به حضور من در فروم ربطی ندارد... من مطمئنم درصد بسیاری از دخترها،اصلا" از این تیپ پسرها خوششان نمی آید.. |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲۳:۲۸ توسط parisan.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کاملا موافقم.
آنچه که باعث جذابیت یک جنس,برای دیگری میشود,همین تفاوت هاست. بسیار تاپیک جالبی را باز کرده ای.ممنون.
|
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بله دوسته من
این واقعیتی است تلخ که معصوم 1400 سال پیش گفت زمان ظهور مرد شبیه زن و زن شبیه زن امروز جوانانی که به اصطلاح به روز نیستند و از سوی این چنین اشخاصی امل و عقب مانده خوانده میشوند بدانند خدا با آنهاست من حاضرم امل باشم ولی خدا رو داشته باشم. |
|||
|
|
۰:۰۰, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آراستگي ظاهر كه نشانه اي از شخصيت،تربيت وفرهنگ انساني است،فطرتاً محبوب ودوست داشتني است كه پيامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)نيز بدان توجه شايان داشته است.طبق روايات فراوان حضرت موهای سر ومحاسن رابه موقع اصلاح مي کرد.هروز چندين مرتبه به آينه نگاه کرده وآنهاراباشانه مرتّب ومنظّم مي نمود.اوآراسته ترين فردی روزگار بود ؛لباس وپوشش كه نقش بنيادين درآراستگي دارد،بهترين نوع،جنس،ورنگ راانتخاب مي کردند که در عين توجّه داشتن به آراستگي ظاهری ،باصرفه وارزان وازنظرروحي ورواني نيزمفيد ومؤثّر وبرای بدن نيز ضرری نداشته باشد. اينك جلوه هاي ازآراستگي ظاهری حضرت که برای همگان بهترين الگو است بطور اختصاردرچند حوزه يكي آراستن سر وصورت وديگري لباس وپوشش و... پر داخته مي شود :
1- آراستن سر وصورت ازجمله آراستگي ظاهری آراستن سروصورت است که موجب زيبای انسان مي گردد،خداوند خودش زيباست وزيبايي را دوست دارد ؛طبعاًمسلمان زيبا وآراسته را خداوند دوست مي دارد. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)كه اسلام مجسم است وضعيت ظاهري( سر وصورت) خود را كلاً به پنج طريق آراسته می نمودند: 1- اصلاح موهاي سر وصورت 2- شستن موي سر ومحاسن 3- روغن ماليدن به آنان 4- خضاب 5- سرمه 6- آينه وشانه. الف -اصلاح موهاي سروصورت ا صلاح ومرتّب نمودن موهای سروصورت نقش مهم درآراستگي انسان دارد؛پيامبرخاتم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)علاوه بر اينكه موهاي سر وصورت را اصلاح مي كرد به ديگران نيز توصيه به چنين اعمال مي نمود؛ امام علي(علیه السلام)مي فر مايد كه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)پس از شانه زدن مو،آن را با آب صاف ومرتب مي كرد ؛ ومي فرمود: كسي كه موي دارد،ياآن راكوتاه كنديا آن را به خوبي سامان دهد اصلاح سر وصورت به زيبايي انسان مي افزايد رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به مردي نگريست كه محاسن بلندي داشت،فرمود: چه مي شداگر محاسنش را اصلاح مي كرد؟ خبربه آن مرد رسيد.محاسنش را به گونه اي اصلاح كردكه نه بلند بود ونه كوتاه، سپس به ديدار حضرت آمد،پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باديدن او،فرمود: اين گونه اصلاح كنيد . پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در مقدار واندازه محاسن وريش مي فرمايد: «وقتي محاسن را در مشت گيرند،هرچه از مشت بيشتر باشد بايد كوتاه شود حضرت اصلاح شارب وسبيل را مستحب اعلان كرد وفرمود: «كسي از شما شارب خود را بلند نكند؛ زيرا شيطان آن را پناهگاه خود قرار مي دهد،چيدن مو از بيني را نيز مستحب دانست وفرمود: شارب وموي بيني خود رابيچينيد وخود را براين كار ملزم كنيد. اين كاربرزيبايي شما مي افزايد .گرفتن موي بالاي لب به گونه اي كه لب نمايان گردد از سنت پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)است. بنابراين اصلاح ومرتّب نمودن موهای سروصورت موردتأکيدپيامبراست ونقش اساسي درآراستگي انسان دارد.عمل کردن به توصيه وسيره عملي پيامبر به منظور آراستگي ظاهری بسيار مفيد ومؤثّر است مسلما نان نبايستي ازآن غفلت ورزند. ب- شستن موهاي سر وصورت شستن هرچيزی موجب پاکي ونظافت آن مي گردد؛موهای سروصورت نيز اگر به موقع شسته شود ومرتّب گردد به آراستگي وزيبای انسان مي افزايد؛درروايات فراوان شستن سروصورت بابرخي گيا هان توصيه شده است که علاوه بر ثواب وپاداش اخروی،آثار مثبت دنيوی نيز دارد.البته اعتماد کردن به چنين روايات ازباب اخبار من بلغ وادلّه تسامح سنن است.پيامبر خاتم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)براي آراستن خود، موهاي سر وصورت را شستشو مي داد؛گاهي رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)موي سر ومحاسن مبارك را باسدر سشتشو مي نمود . امام كاظم(علیه السلام)مي فرمايد: رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)غمگين شدوجبرئيل اورا واداشت تاسرش رابا سدر بشورد براساس روايات،هركه سرش رابا برگ سدر شستشو دهد خداوند هفتاد روز وسوسه شيطان را از او دور مي كندوهر كه هفتاد روز اين كار را انجام دهد،خدارا نا فر ماني نكند وهر كه نا فر مان خدانباشدبه بهشت مي رود . پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)سر وصورت راباخطمي نيز شستشو مي داده است؛طبق روايت هركه سرش را در روز جمعه باخطمي بشويدثواب كسي راداردكه يك بنده آزاد كرده باشد . بنابراين شستن موهای سروصورت ومرتّب کردن آن ها موجب آراستگي وزيبا ی انسان مي گردد، بويژه اگر مو های سروصورت را روغن بمالد شادابي ويژه بدست خواهد آورد. ج- روغن ماليدن به سر روغن ماليدن به موهای سر موجب مرتّب ومنظّم شدن موهای سر مي گردد،مرتّب ومنظّم بودن موهای سر انسان را آراسته مي سازد؛پيامبر اعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)در راستاي آراستگي ظاهري،موهاي سر وصورتش را روغن مي ماليد ومي فرمود:«ماليدن روغن شور بختي را مي برد»چون مي خواست روغن بيمالد،از سر ومحاسنش آغاز مي كرد، ومي فرمود:«سرجلوترازمحاسن است». ابتدا ابروها وبعدشاربش راروغن مي ماليد،آن را بو مي كشيد، سپس موي سرش راروغن مي زد . ماليدن روغن بنفشه را مستحب اعلان كرد وآن رابرروغن هاي ديگر بر تري مي داد .ومي فر مود:روغن بنفشه بماليد كه در تابستان خنك ودر زمستان گرم است. ازاين رو،لازم است انسان مسلمان به پيروی از سيره پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وتأکيدات آنحضرت به منظورآراستگي وزيبای خود ،موهای سررا روغن بمالد ومرتّب نمايد. د-خضاب كردن خضاب موهای سرومحاسن ازسنّت بسيار مهم پيامبر اعظم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)است که عمل نمودن به آن علاوه بر پاداش های اخروی،ظاهرانسان راآراسته مي سازد، به ويژه افراد مسن وبزرگ سال که مو های محاسن وسرش به سفيدی گرايده است،باخضاب سفيدی آن ها برطرف شده وچه بساا و راشاداب نشان مي دهد.البته برای خضاب فوايد فراواني بيان شده است. بر اساس روايات فراوان وشواهد تاريخي، رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،موهاي سر ومحاسن شريفش را خضاب مي كرد.انس بن مالك مي گويد: «رأيت شعر رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مخضوباً » موي پيامبر خدا را در حالي كه خضاب شده بود،ديدم.آن حضرت، موي خودرا باحنا خضاب ورنگ مي كرد . از صحابه آن حضرت مي گويد:« به حضور پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)رفتم ديدم كه محاسنش را خضاب كرده بود . محمد بن مسلم در باره خضاب از امام صادق(علیه السلام)سؤال نمود،حضرت فر مودند: رسول خدا خضاب مي كردندوهمينك موي خضاب شده آن حضرت نزدما مي باشد . ونيز مي فرمايد:مردي نزد رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)آمدوسپيدي درريش اومشاهده شد،حضرت فر مود: اين نوراست،هركه در پرتوي تعاليم اسلام موسپيد كند،نور او،در روز قيامت است.هنگامي كه با حنا خضاب كرده ونزد پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)آمد،پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمود: نور واسلام است.درمورداينكه خضاب سياه كرده بود،فرمود: نور،اسلام وايمان است . خضاب باهر رنگي باشدعيبي ندارد. چنانكه مردي كه بارنگ زرد محاسن خود را خضاب كرده بود نزد رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)آمد،حضرت فرمود:اين زيبااست. بعد باريش سرخ حنايي آمد حضرت با تبسم به اوفرمود: اين بهتر است. هنگامي كه باريش سياه شده بر حضرت وارد گرديدحضرت با چهره خنده ناك به او فر مود: اين از آن دوبهتر است . پاداش وثواب خضاب: خضاب براي مردان وزنان سنت مؤكداسلام است.خضاب دست وپا براي مردان كراهت دارد وبايد مردان موي سر ومحاسن را خضاب نمايد،زنان علاوه بر موي سر،دست وپا را نيز بايد خضاب نمايند ؛خضاب كه يكي ازتوصيه هاي اسلام به پيروانش مي باشد،دارايي اجر وپاداش فراوان مي باشد؛رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به علي(علیه السلام)فرموده است:«يك در هم در راه خدا خضاب مصرف كردن،بهتر از هزاردر هم است كه در راه غير خدا انفاق ومصرف شود . «حسن بن جهم مي گويد: به امام رضا (علیه السلام) گفتم خضاب بستي؟حضرت درپاسخ فرمود:نمي داني كه ثواب دارد؟ ». بنابراين حنا كردن موي سر ومحاسن،از سنت پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است .امام صادق (علیه السلام)مي فر مايد:« دوست ندارم مسلماني از دنيا برود، مگر آنكه همه سنت هاي رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) راحتي يك بارهم كه شده،انجام دهد . امام صادق (علیه السلام)در پاسخ سوال كه آيا خضاب نمودن محاسن وموي سرازسنت است؟ فرمودند: آري . بدون شك، رسيدن به كمال وهدف اصلي، زماني تحقق مي يابدكه انسان در تمامي رفتار هاي خويش از پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) متابعت وپيروي نمايد وخود را آراسته به ظاهر وباطن وآداب آن حضرت نمايد كه موجب خير دنيا وآخرت مي باشد.خضاب نمودن يكي ازسنت هاي مؤكده آن حضرت است . خلاصه اينکه، خضاب ازسنّت مهم پيامبراعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است که به آراستگي وزيبای انسان نقش داشته وپاداش وثواب فراواني نيز دارد. هـ- سرمه كشيدن: سرمه کشيدن به چشم،موجب مي شودکه چشم به ظاهر بر جسته وزيبا نمايان گردد ،طبعي است که زيبای چشم نقش درزيبای وآراستگي انسان دارد، ازاين رو،سرمه كشيدن به چشم،از دستورات مؤاكده ا ي اسلام است كه پيامبراعظم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علاوه بر اينكه خودش به چشمان مباركشان سرمه مي كشيدبه ديگران نيزبه اين عمل توصيه مي نمود.امام صادق(علیه السلام) فرمودند:هنگامي كه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به رختخواب خويش مي رفتند با«سرمه سنگ»سرمه مي كشيد وعددآن را طاق قرار مي داد . قبل از خوابيدن، چهار باربه چشم راست وسه باربه چشم چپ خودسرمه مي كشيد ،دربرخي روايات دارد كه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به چشم راستش سه بارسرمه مي كشيدوبه چشم چپش دوبار.حضرت سرمه داني داشت كه هرشب با آن سر مه مي كشيدوسرمه اش سرمه سنگ بود . چنانكه ملاحظه مي شودروايات در تعداد سرمه كشيدن حضرت اختلاف دارد،علامه طباطبايي مي فر مايد:اختلاف روايات درباره تعدادسرمه كشيدن هاي پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نشان مي دهد كه حضرت در مواقع مختلف،گوناگون عمل مي نموده است.خودسرمه كشيدن در هنگام خواب از سنت است تعدادآن مهم نيست ؛ چنانكه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودهركه خواهد سه بارسرمه كشدودرهر زماني،كم وبيش كردن آن گناهي ندارد . امام رضا(علیه السلام) مي فر مايد:هركه به خدا وروز جزا ايمان دارد بايد سرمه بكشد . ازاينرو، سرمه کشيدن به چشم انسان راآ راسته مي کند، پيامر هرشب به چشمان مبارک خود سرمه مي کشيد وبه اين عمل چنان اهميت داده است که امام رضا (علیه السلام)سرمه کشيدن به چشم را ازنشانه ايمان به خداوروزجزادانسته است. و- آئينه و شانه: آراستگي سر و صورت و مرتب نمودن موي چهره و سر ،از نشانه هاي بارز اهميت دادن به سنت اسلامي است. پيامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آئينه نگاه مي كرد، موي سر خود را شانه مي زد، گاهي به جاي آئينه ،در ظرف آب نگاه مي كرد و موي سر خود را مرتب مي ساخت وعلاوه بر اين كه خود را براي خانواده آراسته و مهيا مي كرد، براي برادران ديني هم خود را مي آراست . پيامبر اعظم روزي در ظرف آبي كه در اتاق قرار داشت نگاه مي كند و خود را مي آرايد ، وقتي همسرش عايشه او را مي بيند مي گويد: پدر و مادرم فدايت !تو پيامبري و بهترين آفريدگان ،چرا چنين مي كني ؟حضرت فرمود: «إِنَّ الله تعالي يُحِبُّ مِن عبدِهِ إذا اَخرَجَ الي اخوانه اَن يتَهَيَّأَ لَهُم وَيتَجمَّل »خداوند از بنده اش اين را دوست دارد كه هر گاه نزد برادران ديني اش بيرون ميرود خود را براي آنان آماده وآراسته سازد. از امام صادق(علیه السلام) روايت شده است كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خداوند بهشت را براي جواني كه بسيار در آينه نظر مي كند و حمد خدا را بسيار مي گويد كه خدا او را به صورت نيكو آفريده ومعيوب نگردانيده،واجب مي گرداند . روشن است كه چنين شيوه،سبب جذب وجلب ديگران مي گردد وبه نفوذ دعوت تبلغي يك پيشوا،مي افزايد. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،باشانه سر مباركش را شانه مي كرد. همسرانش مراقب ومنتظربودندكه وقتي از موهاي سر وصورت حضرت مي ريخت،آن هارا جمع مي كردند،تار مو هاي كه گاهي نزد مردم به عنوان تبرّك مانده بود،از همان موهابود.وي،گاهي روزي دوبار، محاسن خودرا شانه مي زد وپس از شانه زدن،شانه رازير تشك وبالش خود مي گذاشت . رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)باشانه مخصوص به نام«مدري»سرش راشانه ميزد،وچه بسا كه محاسن شريف راهرروز دوبار شانه مي زد . بنابر اين آراستگي ظاهري عبارت است از رسيدگي به وضع ظاهري كه به منظور استفاده بهينه از امكانات موجود صورت مي گيردواين مسأله مورد توجه واهميت نزد پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بوده است.آن حضرت خودش را با مرتب كردن سر وصورت وماليدن روغن به آنها،مي آراسته است وخضاب مي نموده وبه چشمان مبارك شان سرمه مي كشيده است؛ موهاي سر ومحاسن شريفش را شانه كرده وبا آب صاف ومرتب مي نموده است وبه ديگران نيز به اين سنت ها تأكيد وتوصيه كرده است. ادامه دارد،ان شاء الله... |
|||
|
|
۰:۱۷, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من نمي دونم چرا اينطوريه !
به قول خودتون "من مطمئنم درصد بسیاری از دخترها،اصلا" از این تیپ پسرها خوششان نمی آید.. " اكثر دخترا قريب به اتفاق از اين جور شكلُ شمايل خوششون نمياد پس واسه كي انجام مي دن اينكارارُ؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۲۸, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
همیشه مادرم می گفت: کسی که درسش رو خونده باشه سر جلسه امتحان استرس نداره!
استرس مال درس نخوندنه!)) منم تا حدی این حرف رو قبول دارم به جز بعضی که واقعا مشکل دارن با امتحان. حالا قضیه دین داری و مسلمونی بعضی از ما هم همینه!! به طرف می گی چرا زیر ابرو برداشتی؟ چرا ریشاتو از ته زدی ؟ چرا موهات تا پشت کمرته؟ چرا... میگه دوست دارم تمیز و مرتب باشم. نماز هم می خونم! تازه از شمام مسلمون ترم چهارتا حدیثم برات میاره!!! اینا همش بهونه است! خودمونم خوب می دونیم! گول نزنیم خودمونو. شتر سواری که دولا دولا نمیشه! عزیز من اگه مسلمونی، مثل بچه آدم مسلمونیتو کن!! لا اقل به اندازه یه ریش گذاشتن تسلیم باش!! مسلموووووووون!! تا یه دستور شرعی میاد وسط طرف می گه دلیل علمیش رو برام بگو!!!! بابا جان من تو آدم باش خدا خودش دلیلش رو هم بهت حالی می کنه!! |
|||
|
|
۰:۳۲, ۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۰ ۰:۵۴ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چرایی ش رو باید از تهاجم شیوه زندگی آمریکایی به زندگی ایرانی ها پرسید. به همون علت که " مقلد از اصلش بیشتر افراط می کنه " و اینکه مثلا ایران رکورد دار عمل زیبایی بینی در جهان ه .
(۷/آبان/۹۰ ۰:۲۸)guided نوشته است: همیشه مادرم می گفت: کسی که درسش رو خونده باشه سر جلسه امتحان استرس نداره!دوستان عزیز دغدغه مند . فقط یه نکته رو من اینجا یاد آور بشم . همون طور که اباحی گری در عرصه دینداری خطرناکه ؛ افراط هم خطرناکه . اسلام یعنی تسلیم فرمان حق نه یک قدم عقب؛ نه یک قدم جلو . رفتار های تکفیری می تونه باعث دین گریزی افراد بشه و همین بشه که شده . رفتار های اباحی گرانی هم باعث بی دینی میشه و همین میشه که شده . خیر الامور اوسطها. |
|||
|
|
۱:۱۴, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر نکنید که زیر ابرو برداشتن و موی پا زدن فقط مخصوص مرفحین بی درده بلکه باید به اطلاع بسیاری از دوستان برسونم بیشتر مردانی(!) که زیر ابرو برمیدارن از طبقه ای هستند که از فرهنگ پایین تری برخوردار هستند(ببخشید یکم تند گفتم)و البته از اون دردناکتر و بسیار تعجب آورتر پسران برخی از جانبازان و سربازان و شهیدان دفاع مقدس هستند که به این اعمال روی میارن!!(اینو با چشم خودم دیدم(البته این روزا آدم به چشمشم نمیتونه اعتماد کنه!!))دلیل اصلی رو یکی از دوستان گفت که همون میل به متفاوت بودنهاگه اجازه بدین من هم میخوام یه دلیل دیگه برای اون بیارم و اون هم "عقده" هست.رفتاری که بعضی از افراد در جامعه و حتی پدر و مادران تو خونه ها با بچه هاشون انجام میدن باعث بروز اینجور رفتار ها میشه(این کاملا نظر شخصی خودمه).
نقل قول:عزیز من اگه مسلمونی، مثل بچه آدم مسلمونیتو کن!! لا اقل به اندازه یه ریش گذاشتن تسلیم باش!!واقعا مسلمونی به ریش هست؟!پس با توجه به این دیگه نامه اعمال معنی نداره روز قیامت یه خطکش میندازن پای ریش مردم و میفرسنشون بهشت و جهنم.البته نظر هر کسی محترم هست,قصد توهین نداشتم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| حراج لباس نامرئی زنانه | تفکر | 38 | 19,847 |
۵/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: *ركن الهدي* |
|
| توصیه های قرآنی برای خرید كفش زنانه | mohammad reza | 0 | 1,483 |
۱۷/اسفند/۹۱ ۲۳:۰۷ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| مردان؛ آرایشگر زنان!؟...«موهای زنانه زیر قیچیهای مردانه!» | انتصـار | 2 | 2,453 |
۲۹/تیر/۹۱ ۱۱:۲۰ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|