|
شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان
|
|
۱۸:۵۰, ۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۵:۰۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حتماً شما این خبر و یا اخبار مشابه و مربوط به آقای شجریان رو تا امروز شنیدید : . "به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران ، پس از انتشار تصاوير محمد رضا شجريان به همراه دخترش مژگان در لندن و حضور در پارتي شبانه كارمندان بي بي سي و گوگوش ، اخباري مبني بر ملاقات شجريان با عوامل و مجري بهائي شبكه من وتو منتشر شد". . ![]() . ضمن این که حتماً عکسهایی بهمراه این اخبار هم دیدید . . . خبری که بازتابهای متنوعی در بین وبلاگنویسها و سایتهای خبری داشت ، مثل اینها : . "گناه شجریان عکس گرفتن کنار یک پیرزن 59 ساله یا یک دخترک تازه به دوران رسیده نیست؛ گناه شجریان حضور در تحریریه شبکه معاند و بهایی پرور و صهیونیستی بی بی سی فارسی و اتفاقاً عکس یادگاری گرفتن با عناصر فرقه ضاله بهاییت و صهیونیستی است ؛ گناه شجریان توهین به امام خمینی این احیاگر سترگ اسلام ناب محمدی در قرن بیستم و دمنده روح تکلیف و بیداری به مسلمانان و مستضعفان جهان است که در مصاحبه با رادیو آمریکا ابراز کرده است. آری . شجریانی که روزی در حرم مطهر ثامن الائمه "ع" قرآن می خواند و روزی « ربنا»یش زینت بخش لحظه های افطار ما بود ". بوشهر نیوز . ". . . شجريان ضمن گفتگو با شبكه VOA مطالبي نه تنها عليه جمهوري اسلامي بلكه اينبار مطالبي عليه دين مبين اسلام عنوان كرده است" . برگرفته ازیک وبلاگشخصی . هرکس در این باره تحلیلها و نظرات خاص خودش رو ارائه داده . من خیلی قبل تر از اینها بمناسبت حضور استاد (!) در شبکه صدای آمریکا مطلبی نوشته بودم . این بار هم قصد نداشتم در مورد این اظهارات و عکسها مطلبی بنویسم . اما برخورد با نوشته ای از آقای شجریان از سال ۱۳۶۹ و اونهم در همان آمریکا ، بهانه ای شد تا این مطلب رو بنویسم و یک مقایسه انجام بدم .. ![]() . این نوشته آقای شجریان در جریان کنسرتهای ایشون در آمریکا و کانادا و در سال ۱۹۹۰ (تابستان و پاییز ۱۳۶۹) بصورت بروشور هشت صفحه ای و با امضای "خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان" منتشر و در بین شرکت کنندگان در کنسرتهای ایشان توزیع شد . همزمانی این رویداد با سفر سالانه هیات ایرانی به سازمان ملل باعث شد آقای جلال رفیع (بعدها مشاور فرهنگی و رسانه ای رئیس جمهور در دوران ریاست جمهوری خاتمی) در کتاب " . . .در بهشت شداد" که درواقع رهاورد این سفر بوده ، بخشی رو با عنوان "دخالت موسیقی درسیاست" به این موضوع اختصاص بده . . ![]() . البته متن کامل این بروشور در این کتاب ذکر نشده ، اما هرچه هست شامل نکات جالبیست . شجریان در بخشی از این متن گفته : . " درفرهنگ ایرانزمین ، هرآهنگ موسیقی و نوا خواه کوس و خواه کرنای حماسه ، خواه سورنای عروسی ها و خواه آهنگهای سوگواری و تعزیه خوانی ، هدفی جز انسان سازی نداشته و ندارد و نخواهد داشت . در این راه ، نخستین گام در راه ، نخستین گام در راه مردمسازی ِ نوا در بازدارندگی از گناه است". بهشت شدّاد صفحه ۱۷۹ . ![]() . و در پایان این متن هم یک یادآوی انجام داده : . "در پایان یادآوری میگردد ، آمد و رفت های هنرمندان ایرانی به هر دیاری از سرزمینهای جهان برای دیدار هم میهنان ارجمند و دوستداران هنر ایرانزمین است و هدفی جز آنچه یادشده ندارد و صد در صد راهشان از راه سیاست جداست . امضاء : خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان". همان منبع صفحه ۱۸۰ . ![]() . در ادامه هم نویسنده ی کتاب چند صفحه ای در مورد این متن نوشته : "جامعه ی ما از هنر شجریان انتظار سیاسی بودن ندارد . . . مستقل بودن یک حرکت هنری و فرهنگی خصوصاً در خارج از کشور ، امری مفید و مقبول و مستحسن است. در جمع مخاطبان موثرتر هم هست . . . آبشاری که از موسیقی صد و و ساز او جاری است ، گلهای باغ عرفان و حکمت و فرهنگ مارا آبیاری میکند" . همان منبع صفحه ۱۸۱ . قضاوت به عهده ی شما . این نوشته ها و گفته ها و نظرات تقریباً هم سن خود من هستن ، به همین دلیل دوست ندارم در مورد اونها نظر خاصی بدم . اما سنم به یک چیزهایی قد میده که یادآوریش بنظرم لازمه ، سال ۸۸ رو همه به یاد داریم . نقاب از چهراه ی خیلی ها افتاد ، خیلی ها هم لباس "سبز ریا" رو به تن کردن . . . . ![]() . اما حداقل با توجه به این امضا و نوشته از آقای شجریان انتظار نمیرفت گفته های خودش رو زیر پا بگذاره و چهره ی یک دروغگو و ریاکار رو از خودش به نمایش بگذاره . . . . نوشته شده توسط سجاد (وبلاگ ماسون یاب) |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۲, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی یه روحانی در حرم امام رضا(علیه السلام) بر منبر سخن میفرمایند و یکی از بزرگان دین سنی را ملعون خطاب میکند ، چندان جای تعجب نیستببین دوست عزیز شما نباید کار یه روحانی کم تجربه رو چوب کنی بزنی تو سر دین و دین داری. این همه امام خمینی(رحمة الله علیه) و رهبر عزیز درمورد وحدت سخن گفته اند و می گویند،حساب نیست حالا یه روحانی یه چیز گفته. ما که پیرو اون روحانی نیستیم.جایی که آب هست تیمم باطله. |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۱۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۱۳:۳۲ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۰ ۱۱:۲۷)m44miri نوشته است: من تا 2 سال پیش به استاد شجریان فقط به دید یک خواننده سنتی نگاه میکردم.اما وقتی نوای دلنگیزش را شنیدم که گفت "تفنگت را زمین بگذار.." عاشق این خواننده شدم. در مورد قسمت اول نوشته ی شما باید بگم انقلاب مال تک تک ماهاست . البته شاید شما هیچ احساسی نسبت به انقلاب یا حتی کشورتون نداشته باشید . . . . و وظیفه ی ما حفظ و دفاع از این انقلاب هست ، حالا مهاجم هنرمند باشه یا سیاستمدار ، ایرانی باشه یا ایرانی نما . . . (۱۳/آبان/۹۰ ۱۸:۳۶)محمد667 نوشته است: عجب رسمیه که حجاب شده قانون نماز اجباری و از همه مهمتر اجباری شدن دین شیئه در مورد این نظر بقیه جوابهایی دادن . اما یک بخش اشاره داره به آقای کورش!!! این قسمت از کورش بعنوان یک بزرگ مرد نام برده شده و نامش در کنار نام پیامبران اومده (شاید به این علت که تصور میشه او ذوالقرنین بوده) . . . اما لازم دونستم اشاره کنم جناب کورش شما در بخشی از متن استوانه ی معروفش که در معبد مردوک هم پیدا شده ، نوشته : . . . به فرمان « مردوک » ، همه شاهان بر اورنگ پادشاهی نشسته اند . . . این یعنی خود خود کفر . . . تو ترجمه انگلیسی هم نوشته "Marduk the great god" یعنی مردوک خدای بزرگ . . . نکته : مردوک یا مردوخ یکی از خدایان باستانی است. در تمدن بابلیان مردوک به عنوان خدای باروی و آفرینش مطرح است. او در دوره حمورابی بهعنوان محافظ بابل به شمار میرفت. ![]() |
|||
|
۲:۳۴, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
حضرت عطار نیشابوری شاعر بزرگ و فیلسوف در مدح ابوبکر و عمر و عثمان و حتی در مدح علی (علیه السلام) سروده است
معنیه اینو میدونی چیه ؟؟؟؟؟ (حتما کافر بوده که در مدح عمر شعر زیبایی گفته) نه کافر نبوده برادر من ، هیچ موقع خودشو شیئه خطاب نکرده در صورتی که شعری که برای امام علی سروده اند با قیاس شعرهایی که در مدح عمر و ... سروده اند ، زیباتر و اسطوار تر بوده است ![]() یاد بگیر از گوهر مردان چه پارسی و چه عرب و چه بزرگان دیگر سرزمینها ![]() راستی داداش خوبم به امضای من یه سر بزن که از توی یه سایت بسیار معتبر گیرش اوردم و اون مستند اربابان جعلو میبره زیر سوال و از خوبیهای مثال زدنی کوروش یاد میکنه البته هدف کوروش نیست هدف قران و دین مبارک اسلام است که اگر ثابت شود اسکندر ذوالقرنین است قران به یکباره زیر اب فرو میرود انسانهایی هستند که اسکندر را میشناسند و با داستانهای او و ظلمهایی که یزید در برابرش گریه میکند او را به شیطانی عظیم شناسایی میکنند و این درست نیست خودمان به خودمان خنجر بزنیم و قرانو با اسم این انسان منفور زیر سوال ببریم حالا یه سوال جدی بدون هیچ شعاری : یعنی خداوند بزرگ اسکندرو دوست داشته ؟؟؟؟؟ اسکندر انسان پاکی بوده ؟؟؟؟؟ اسکندر مایه ی افتخار همه ی ادیان الهی بوده ؟؟؟؟؟؟ اسکندر چه کسی بوده ؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۰:۱۸, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۰ ۲:۳۴)محمد667 نوشته است: اگر ثابت شود اسکندر ذوالقرنین است قران به یکباره زیر اب فرو میرود دوست عزیز من همه نظرات شمارو نخوندم اما چند جای دیگه جسته گریخته این حرف رو از شما دیدم. میشه بفرمایید از کجا پی بردید ذوالقرنین همون اسکندره؟؟؟ یا از کجا شک کردید که ممکنه باشه؟؟؟![]() درضمن به یاد داشته باشید اگر حرفی مخالف با قرآن باشه اون حرف اشتباس نه قرآن ![]() این یعنی چی که قرآن به زیر آب فرو میره؟؟؟
|
|||
|
۱۱:۲۸, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۰ ۲۱:۱۲)sorayya نوشته است: ربناش رو حتی با جبهه گیری های سیاسی باز هم دوست داشتم حرف شما درست ولی نمی شه به خاطر دوتا کار اشتباه کلا دور همه ی گذشته طرف رو خط کشید. من خودم اهل موسیقی سنتی ام و به نظ من ایشان توی موسیقی مثل استاد صبا اسطوره اند و همه مون می دونیم که انسان ممکن الخطاست. همه خطا میکنن حتی نادرشاهم با اون همه عظمتش آخر عمری زد به سرش و هی اشتباه می کرد.شجریان هم خطا کرده و امیدوارم که به راه راست برگرده چون عاشق آهنگاش بودم ولی به هرحال... . |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
در مورد کوروش ، دقیقا به اسم کوروش در قران اشاره نشده فقط گفته ذوالقرنین ، که علامه هم توی کتابش نظر قطعی نداده که این همون کوروشه تازه نظر قطعی علامه هم نمیتونه ملاک باشه! الان نظریات جدید اینه که ذوالقرنین میتونه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه.
در مورد استاد شجریان ، ببینید ، ایشون یه انسان معصوم نیست. ایشون با شرایط سختی موفق شدند آواز سنتی ایران رو دوباره احیا کنند و به این مرحله از ترقی برسونن و لقب مرد اول آواز ایران رو بگیرن ولی شما الان فقط یه دونه از اشتباهاتش رو میدونید و این همه شلوغش کردید ، من چیزهایی از این ادم میدونستم که اگه به شما بگم حتما همینجا شروع میکنین به لعنت کردنش ، درسته؟ من خودم به عنوان یه ادمی که خیلی صداش خوبه از نظر تکنیکی قبولش دارم و به خاطر اینکه آواز ایران رو احیا کرد براش احترام قائلم ولی به نظر من صداش قشنگ نیست ، مثلا صدای پسرش دلنشین تره. نگاه متعصبانه هیچ وقت نباید داشته باشید عزیزان ، میگن شجریان یا سیاه سیاهه یا سفیده سفید در حالی که ما بین سیاه و سفید حد اقل چهار میلیارد رنگ داریم. همونطور که گفتم هیچکدوم از ما به خاطر اینکه معصوم نیستیم خالی از اشتباه هم نیستیم. شما اگه دنبال یه آدم پاک میگردید توی این جامعه ی موسیقی ایران ، من میتونم بگم فقط استاد بهمن رجبی هستند که به معنای واقعی پاک موندند و دست به فاحشه کاری نزدند. ایشون بارها به شجریان نامه های انتقادی نوشتند که میدونید جواب شجریان چی بود؟ این بود: فقط از تو میپذیرم نه از کس دیگه. یعنی چی؟ یعنی توی این اوضاع فحشا که توی جامعه ی موسیقی هست فقط بهمن رجبی بوده که از شجریان بهتر کار کرده و بالاتر بوده..... شجریان همونطور که اقا وحید گفتند قاری قرآن بوده ،پدرش هم قاری قران بوده ، من خودم کاست قرائت قران محمد اصفهانی رو دیدم.... خیلی از افرادی که میان توی کار موسیقی قبلش با مداحی و تواشیح و.... شروع کردند. پدر شجریان وقتی پسرش توی رادیو میاد میخونه به صدای پسرش گوش میده و وقتی صدای ساز میاد در گوشش رو میگیره ، چرا؟ به خاطر فتواهای امثال شیخ فضل الله نوی که حتی مدرسه رفتن دختر ها رو مساوی با فاحشه شدنشون میدونستن. ولی خود شجریان نقل میکنه که بعد از انقلاب وقتی یه ادم روشن فکر مثل امام خمینی میاد و اون فتوا رو در مورد موسیقی میده دیگه پدرش گوش میکرده به صدای ساز..... |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۹:۲۰ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
[/quote]
دوستی گفتن : حرف شما درست ولی نمی شه به خاطر دوتا کار اشتباه کلا دور همه ی گذشته طرف رو خط کشید. . . . در جواب باید بگم : شاید چون این جمله زیاد بکار رفته داره تاثیر خودش رو از دست میده ، اما واقعیت اینه که ملاک حال افراد است! ضمن این که در این مورد خاص دقیقاً تاکید روی خط کشیدن دور کل گذشته ی شخص است!!! |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
دوستی گفتن : حرف شما درست ولی نمی شه به خاطر دوتا کار اشتباه کلا دور همه ی گذشته طرف رو خط کشید. . . . در جواب باید بگم : شاید چون این جمله زیاد بکار رفته داره تاثیر خودش رو از دست میده ، اما واقعیت اینه که ملاک حال افراد است! ضمن این که در این مورد خاص دقیقاً تاکید روی خط کشیدن دور کل گذشته ی شخص است!!! [/quote] به قول معروف هفتاد سال عبادت یک شب به باد میره |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۱۲:۲۷ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
قابل توجه طرفداران استاد :
. ![]() . مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان به تازگی منتشر شده که جنجال به پا کرده ، و من جملات مهمش رو آوردم : . - شجریان از سال ۵۷ و بعد از انقلاب تا امروز بالاترین حجم تولید و بیشترین و موفقترین کنسرتها را داشته است. اگر شجریان قبل از انقلاب یک دهم موسیقی تولید کرده بود، بعد از انقلاب صد در صد تولید داشته است. شخص آقای شجریان اگرچه مانند بسیاری از موسیقیدانها دچار مشکلاتی بوده ولی هیچوقت برنامههایش قطع نشده، آثارش منتشر شده، کنسرتهایش برگزار شده و همیشه مجوز گرفته است . . - اولین کنسرتهای این مملکت را در شهرستانها شخص شجریان برگزار کرده است. خود آقای خاتمی در زمان وزارتشان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کنسرت اصفهان شجریان حضور داشتند. امروز من شخصاً نمیفهمم شجریان به عنوان یک موزیسین موفق که این همه کنسرت داده و کار تولید کرده و آثارش در رادیو و تلویزیون پخش شده و بیش از ۳۰۰ کنسرت خارج از کشور داشته، چرا اکنون اعتراض میکند؟ من این را نمیفهمم. یک وقت شما را برای سالیان دراز محروم کردهاند و با کلی بدبختی یک کنسرت برگزار میکنید و هزارگونه مشکل دارید و اعتراض میکنید؛ اگر چنین شخصی بخواهد بر روی این مسائل صحبت کند قابل فهم است . . ![]() . - ضمن اینکه من اصلا دوست ندارم هنرمندانمان تریبون خودشان را از داخل به خارج از کشور ببرند. به همین دلیل شخص من هرگز با بیبیسی مصاحبه نکردهام. با صدای آمریکا در طول ۲۵ سال فعالیتم در خارج از کشور به طور مشروط مصاحبه کردهام. . - بیبیسی، صدای آمریکا، رادیو بینالمللی فرانسه و یا سایر رسانههای آنطرفی در ۱۰ سال اخیر مواضع اپوزیسیون به ایران دارند و گاهی اوقات نیز کار را به براندازی حکومت نیز میکشانند. این را ما امروز به طور رسمی میدانیم و آخرین صحبتهای وزیر امور خارجه انگلستان همه موید این رویکرد آنها است. طبیعی است وقتی امروز رسانههای آنطرفی این امکان را به یک هنرمند میدهند تا بیاید در بیبیسی صحبت کند، حتماً باید در درجه اول اپوزیسیون یا نیمچه اپوزیسیون باشد. من حق دارم دوست نداشته باشم به عنوان یک هنرمند در صدای آمریکا و بی بیسی انگلستان که به عنوان دو ارگان دولتی مشغول فعالیت هستند، حرف بزنم. من حتی اگر هزار مشکل در ایران داشته باشم ترجیح نمیدهم هرگز در تریبونهایی که قصد اصلاح و کمک به مردم ایران را ندارند همصدا شوم. این سلیقه شخصی من است. ولی کسانی که این کار را میکنند اگر چه به آنها انتقاد دارم اما کار آنها را ممنوع نمیدانم. آنها زندگی و مسئولیت خودشان را دارند. ولی باید مسئولیت را فردی نبینند. . - شجریان اگر این مسئولیت را فردی ببیند، مشکل به وجود میآید. این مسئولیت و مشکل، یک مشکل اجتماعی عمومی است و حرفها و گفتهها برای نگرانی از وضعیت موسیقی کشور است. اما آنچه از گفتههای شجریان در رادیو استرالیا، بیبیسی و صدای امریکا دنبال کردهام، تنها در دهدرصد از صحبتهایشان به مشکلات موسیقی اشاره داشته است. . - من میگویم یک موسیقیدان اول میبایست دردش خود موسیقی باشد. در این مصاحبه اخیر مصاحبه کننده از ایشان میپرسد: الان که آلبوم مرغ خوشخوان شما مجوز رسمی گرفته و کنسرت هاتان نیز در ایران اعلام شده مشکلی ندارد، برخورد شما چگونه است؟ شجریان از کنار این مسأله رد می شود و جواب قانع کنندهای نمیدهد. . - به نظر من وقتی پهلوان شدید، مسئولیت شما مسئولیت یک گروه نیست؛ بلکه مسئولیت همه ملت را برعهده دارید. در واقع سخن شما میبایست بازتاب سخن همه ملت ایران باشد. من خودم این مشکلات را بعد از انقلاب داشتهام و بدون اینکه حتی خبر داشته باشم از اسمم کلی سوءاستفاده شده است. به نظرم چنین حرکتهایی بیشتر سیاسی محسوب میشود تا فرهنگی هنری، و این نظر شخصی من است. . - شجریان هیچ وقت بهدنبال ایجاد یک جریان فرهنگی هنری مستقل با شرکت همکاران خودش نرفته است. یک شرکت اقتصادی به نام «دلآواز» درست کرده و کار خودش را مانند یک شرکت تولید کننده انجام میدهد و درآمدزایی خوبی هم از گذشته تا به امروز داشته و دارد. . بله دوستان! این دیگه اظهارات بنده نیست! خدا رو شکر که این تاپیک به اینجا رسید و تبادل نظر ما به این مصاحبه ختم شد ، مصاحبه ای که دیگه حرف من بلاگر نیست . . . . ![]() . جالبه که بدونید در ادامه ی این اظهارات برخی از اساتید دیگر هم اظهار نظرهایی داشتن ، از جمله این مورد که در سایت فردانیوز منتشر شده : یکی از اساتید موسیقی با حالتی طنز به راقم این سطور می گفت : بی بی سی فارسی حتی از خانم های بسیار جوانی سوء استفاده می کند که به عنوان خبرنگار به هنرمندان موسیقی زنگ می زنند و آنچنان با حالتی عاشقانه و ملیحانه و با ناز و ادا سخن می گویند که کمتر کسی می تواند به خواسته آنان جواب رد بدهد!! و گویا متاسفانه آقایان علیزاده و متبسم به عنوان هنرمندان موسیقی، قبل از اینکه مشتاق همسو شدن با ضدانقلاب باشند،بیشتر فرهیفته صدای خانم های خبرنگار بی بی سی فارسی شده و نتوانستد از گفتگو با رسانه دولتی بریتانیا خودداری کنند! (منبع این جمله فردانیوز) . و آقای مسعود بهنود (روزنامه نگار فراری) در مورد این اظهارات گفت : «اینجا جایی بود که آقای لطفی نباید حرف می زد!» . حالا کسی هست که طرح این مبحث رو در بیداری اندیشه بی ربط و بی فایده بدونه؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
و قابل توجه شما جناب Mason_yab !
که انگار خیلی خیلی دلتون از این مرد پره !!!! بنده به شخصه میگم با تمام تلاشهای بی وقفه شما در بولد کردن اشتباهات استاد شجریان هنوز عاشقانه عاشقانه هنر این مرد رو تاکید میکنم هنر این مرد رو قابل تقدیر میدونم و فقط امیدوارم شخصیت ایشون هنرشون رو تحت تاثیر قرار نده . که بعید میدونم ولی خوب حداقل گذشته خوبی داره . و خیلی دلم میخواست بدونم اگر شما استاد شجریان بودید چه می کردید ؟ این جمله بنده توجیهی دربرابر خیانتی که استاد به دوستدارانشون کردند نیست ابداً ولی باید بگم هنر ایشون رو هرگز نمیشه با اشتباهاتشون پوشوند. یک مادر همیشه فرزندانش رو عاشقانه دوست داره حتی خطا کارترین اونها رو . برای همین مادر جلوه ای از ذات احدیته. امیدوارم روزی ایران شجریان رو ببخشه آمین و در آخر بگم بجای تو بوق وکرنا کردن خطاهای دیگران به خودمون یه سری بزنیم !!! این مطلب فقط در حد آگاهی دادن به منظور پیشگیری از تاثیر احتمالی عقاید ایشون البته بعدها خوب بود . ولی متاسفانه این مسئله داره تبدیل به میدان جنگ موافقان و مخالفان میشه . بهتر انرژی تون رو روی موارد دیگه به کار بگیرید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از افسانهسازی تا داستانسرایی؛ ادعای رییس جمهور تکذیب وزیر | AMINI | 0 | 991 |
۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۱ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: n00002107-b.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/n00002107-b.jpg)
![[تصویر: 1%2520%286%29.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/1%2520%286%29.jpg)
![[تصویر: d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg)
![[تصویر: nse07-126.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/nse07-126.jpg)
![[تصویر: 527670_1.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/527670_1.jpg)
![[تصویر: 1%2520%2811%29.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/1%2520%2811%29.jpg)

![[تصویر: 12345677.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/12345677.jpg)

و از خوبیهای مثال زدنی کوروش یاد میکنه
هدف قران و دین مبارک اسلام است
یا از کجا شک کردید که ممکنه باشه؟؟؟

![[تصویر: lotfi.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/lotfi.jpg)
![[تصویر: lotfi07.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/lotfi07.jpg)
![[تصویر: shjane20ja.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/shjane20ja.jpg)