|
شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان
|
|
۱۸:۵۰, ۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۵:۰۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حتماً شما این خبر و یا اخبار مشابه و مربوط به آقای شجریان رو تا امروز شنیدید : . "به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران ، پس از انتشار تصاوير محمد رضا شجريان به همراه دخترش مژگان در لندن و حضور در پارتي شبانه كارمندان بي بي سي و گوگوش ، اخباري مبني بر ملاقات شجريان با عوامل و مجري بهائي شبكه من وتو منتشر شد". . ![]() . ضمن این که حتماً عکسهایی بهمراه این اخبار هم دیدید . . . خبری که بازتابهای متنوعی در بین وبلاگنویسها و سایتهای خبری داشت ، مثل اینها : . "گناه شجریان عکس گرفتن کنار یک پیرزن 59 ساله یا یک دخترک تازه به دوران رسیده نیست؛ گناه شجریان حضور در تحریریه شبکه معاند و بهایی پرور و صهیونیستی بی بی سی فارسی و اتفاقاً عکس یادگاری گرفتن با عناصر فرقه ضاله بهاییت و صهیونیستی است ؛ گناه شجریان توهین به امام خمینی این احیاگر سترگ اسلام ناب محمدی در قرن بیستم و دمنده روح تکلیف و بیداری به مسلمانان و مستضعفان جهان است که در مصاحبه با رادیو آمریکا ابراز کرده است. آری . شجریانی که روزی در حرم مطهر ثامن الائمه "ع" قرآن می خواند و روزی « ربنا»یش زینت بخش لحظه های افطار ما بود ". بوشهر نیوز . ". . . شجريان ضمن گفتگو با شبكه VOA مطالبي نه تنها عليه جمهوري اسلامي بلكه اينبار مطالبي عليه دين مبين اسلام عنوان كرده است" . برگرفته ازیک وبلاگشخصی . هرکس در این باره تحلیلها و نظرات خاص خودش رو ارائه داده . من خیلی قبل تر از اینها بمناسبت حضور استاد (!) در شبکه صدای آمریکا مطلبی نوشته بودم . این بار هم قصد نداشتم در مورد این اظهارات و عکسها مطلبی بنویسم . اما برخورد با نوشته ای از آقای شجریان از سال ۱۳۶۹ و اونهم در همان آمریکا ، بهانه ای شد تا این مطلب رو بنویسم و یک مقایسه انجام بدم .. ![]() . این نوشته آقای شجریان در جریان کنسرتهای ایشون در آمریکا و کانادا و در سال ۱۹۹۰ (تابستان و پاییز ۱۳۶۹) بصورت بروشور هشت صفحه ای و با امضای "خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان" منتشر و در بین شرکت کنندگان در کنسرتهای ایشان توزیع شد . همزمانی این رویداد با سفر سالانه هیات ایرانی به سازمان ملل باعث شد آقای جلال رفیع (بعدها مشاور فرهنگی و رسانه ای رئیس جمهور در دوران ریاست جمهوری خاتمی) در کتاب " . . .در بهشت شداد" که درواقع رهاورد این سفر بوده ، بخشی رو با عنوان "دخالت موسیقی درسیاست" به این موضوع اختصاص بده . . ![]() . البته متن کامل این بروشور در این کتاب ذکر نشده ، اما هرچه هست شامل نکات جالبیست . شجریان در بخشی از این متن گفته : . " درفرهنگ ایرانزمین ، هرآهنگ موسیقی و نوا خواه کوس و خواه کرنای حماسه ، خواه سورنای عروسی ها و خواه آهنگهای سوگواری و تعزیه خوانی ، هدفی جز انسان سازی نداشته و ندارد و نخواهد داشت . در این راه ، نخستین گام در راه ، نخستین گام در راه مردمسازی ِ نوا در بازدارندگی از گناه است". بهشت شدّاد صفحه ۱۷۹ . ![]() . و در پایان این متن هم یک یادآوی انجام داده : . "در پایان یادآوری میگردد ، آمد و رفت های هنرمندان ایرانی به هر دیاری از سرزمینهای جهان برای دیدار هم میهنان ارجمند و دوستداران هنر ایرانزمین است و هدفی جز آنچه یادشده ندارد و صد در صد راهشان از راه سیاست جداست . امضاء : خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان". همان منبع صفحه ۱۸۰ . ![]() . در ادامه هم نویسنده ی کتاب چند صفحه ای در مورد این متن نوشته : "جامعه ی ما از هنر شجریان انتظار سیاسی بودن ندارد . . . مستقل بودن یک حرکت هنری و فرهنگی خصوصاً در خارج از کشور ، امری مفید و مقبول و مستحسن است. در جمع مخاطبان موثرتر هم هست . . . آبشاری که از موسیقی صد و و ساز او جاری است ، گلهای باغ عرفان و حکمت و فرهنگ مارا آبیاری میکند" . همان منبع صفحه ۱۸۱ . قضاوت به عهده ی شما . این نوشته ها و گفته ها و نظرات تقریباً هم سن خود من هستن ، به همین دلیل دوست ندارم در مورد اونها نظر خاصی بدم . اما سنم به یک چیزهایی قد میده که یادآوریش بنظرم لازمه ، سال ۸۸ رو همه به یاد داریم . نقاب از چهراه ی خیلی ها افتاد ، خیلی ها هم لباس "سبز ریا" رو به تن کردن . . . . ![]() . اما حداقل با توجه به این امضا و نوشته از آقای شجریان انتظار نمیرفت گفته های خودش رو زیر پا بگذاره و چهره ی یک دروغگو و ریاکار رو از خودش به نمایش بگذاره . . . . نوشته شده توسط سجاد (وبلاگ ماسون یاب) |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۴, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۳:۵۱ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۰:۴۸)محمد667 نوشته است: شما از زندگی استاد بزرگ دهخدا گفتید و شرح و حال زندگی استاد شجریان را فقط با یک کاریکاتور بیان میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم! جانم! برادر . . . ما چهار صفحه با دوستان در مورد شجریان حرف زدیم که! حالا تهش هم یک کاریکاتور گذاشتم . . . . در مورد سیاسی بودن استاد دهخدا و آقای شجریان هم اگر تاریخ رو مطالعه بفرمایید میبینید قابل قیاس نیست . فقط این تعامل با رسانه هاي غربي مد نظرم بود . در مورد دلایل مهاجرت شجریان هم رفیق گرمابه و گلستانش و به قولی استادش ، یعنی آقای استاد لطفی ، به تفصیل حرف زدن که تو همین تاپیک ذکر کردم . . . شجریان هیچ دلیلی برای کارهاش نداره . ما بحث رو قبل از مصاحبه استاد لطفي شروع كرديم ، اما نتيجه گيري يكي بود ، يعني بود و نبود اين مصاحبه هيچ تاثيري در نظر مردم نداره ، فقط تاييدشون ميكنه . . . ضمناً من نوعي اگر به سیاست اعتراض دارم چرا باید به دین اسلام توهین کنم؟ اسلام كه ديگه دين طرف بوده ، به مشكلات سياسيش چه ربطي داره؟ |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم ما اینجا نباید به هیچ کس توهین کینم و کسی رو تخریب کنیم حالا چه برسد به کسی که رئیس شورای عالی موسیقی ایران هستش!!
|
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
راست میگه !!!!!!
توهین نکنید دیگه . . . |
|||
|
۱۳:۳۰, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۰:۴۸)محمد667 نوشته است: اول اینکه خجالت بکشید با گذاشتن این کاریکاتور اتفاقا به نظر بنده اگر ایران زودتر شجریان را در می یافت به نوعی منافق پروری کرده بود. در اثبات این حرف همان مصاحبه ی شجریان با بی بی سی بس است که مشکلات پایه ای اعتقادی خود رو مطرح کرد. اگر تا دیروز میگفتیم این چیزهایی که ما میبینیم ظاهر است و باطنش خوب است، امروز فهمیدیم که باطنش هم باور های غلط ضد دینی عمیقی دارد. [i]مگر در جستجوی ربنای[/b] تازه ای باشیم. وگر نه صد دعا زین دست یک نفرین نخواهد شد. من احتمال میدم حتی این رو هم محض خودشیرینی خونده. والسلام و لعنت الله علی القوم المنافقین یا حسین |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
آقای محمد 667!
سلام، چند تا نکته رو خدمتتون عارض میشم، احتمال هم میدم که ناجور قاطی کنین، اما قبل از برزخ شدن، یکی دو ساعت به این حرف ها فکر کنین. اصلاً آقای شجریان یه آدم خوب... شما کلاً اینقدر دنبال یه آدم خوب نباش. آدم های خوب هم جایزالخطا هستن، خیلی از بچه های این سیستم آقای رائفی پور رو استاد خطاب می کنن و به محض این که یکی انتقاد و اشکالی از حرف هاشون در میاره میپرن سرش که استاد فلان و استاد بهمان... در مورد آقای شجریان هم همینطور... کلاً از متعصب بودن و حمایت همه جانبه کردن از همه بپرهیزید. فقط خدا و 14 معصومشن که لایق حمایت همه جانبه و سینه سپر کردن هستن. اجازه بدین اگه کارش قابل دفاعه و نیتش پاک بوده، خودش بیاد توضیح بده و تشریح کنه... آدمی که میبینه تمام سایت های ایرانی دارن میگن "خراب کردی هنر و هنرمند رو و آبروی مملکت رو بردی"، برای این که نشون بده نیتش پاک بوده و همچنان همون مسلمون با اعتقادیه که قبلاً هم بوده و به اون ربنا و دعاهای ماه رمضون بسیار زیبایی که خونده پایبنده، میره با گوگوش هم پیاله میشه و با عهدیه هم آواز؟ کجای اسلام آواز خوندن اونم با زن رو حلال شمرده که شما ازش دفاع میکنی؟ برادر من! آدمی که وقتی بی بی سی بهش نخ میده، میگیره و تا ته نخ هم میره، لیاقت حمایت و طرفداری از شما رو نداره... مگه توی تلویزیون ما شهرام ناظری، مختاباد، سالار عقیلی، علیرضا قربانی و هزار و یک خواننده سنتی خوان کم مطرح شدن. به نظر شخصی من که خیلی از این ها هم از شجریان بهتر می خونن... شجریان مثل یه برند شده که چون اسم در کرده همه مشتاق آوازهاش هستن. شخصاً معتقدم آقای علیرضا قربانی بسیار زیباتر از ایشون میخونه. شاید سن شما کم باشه و اون روزها رو یادتون نیاد. اما دهه 60 و 70 هم شجریان میگفت توی صدا و سیما بجز آهنگ ربنا که واسه خدا خوندمش نباید هیچ آهنگی از من پخش بشه و چند بار هم موضوع شکایاتش از صدا و سیما هم تو روزنامه ها مطرح شد... این آقا از همون اول هم خودش رو از سطح عامه مردم بالاتر میدید و میگفت باید از من تقدیر و تشکر بشه تا آهنگم برای عامه پخش بشه. از همون اول هم اون خودش رو از قافله هنر جدا کرد. خودش رو تافته جدا بافته میدید. ما هنرمند تر از شجریان تو مملکت نداریم که بخواد درباره وطنش و سیاستش نظر بده؟ فرشچیان کم هنرمنده؟ چرا با این که زار و زندگیش تو آمریکاست واسه ضریح امام حسین چند سال میاد ایران زندگی میکنه و با همه حرف و سختی ای میسازه؟ اما آقای شجریان روحیه و هنر و آوازش خدشه دار میشه که تو خیابون ها 4 نفر با هم دعوا کردن؟ لگد میزنه به هر خاطره خوبی که ما از ماه رمضون ها مون داشتیم... میره با صادق صبا چیت چت میکنه... میره با گوگوش موافقت میکنه و بر علیه ایران حرف میزنه... هنرمند کارش هنره. نه سیاست. کسی که فکر کنه خیلی از بقیه هنرمندای دیگه بالاتره، این میشه دیگه... آقای شجریان چوب غرورش رو میخوره... نه بی محلی صدا و سیما و ایرانیان مقیم ایران... در پایان هم باز تأکید میکنم: حمایت کورکورانه ممنوع! موفق باشی برادرم! |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
آیکون تشکر رو برای
moze84 زدم ، ولی لازم دیدم یک تشکر اینجوری هم داشته باشم!!!! ممنون . . . new PopupMenu("profilelink_77332"); |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۲۳:۵۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
نقل قول:ه نظر شخصی من که خیلی از این ها هم از شجریان بهتر می خونن...نظر من در مورد این قضیه در پست های قبلی موجوده. ولی لطفا مسائل رو با هم قاطی نکنید!!! البته نظر شما محترمه و کلا زیبایی هنر همینه که ممکنه یک کار به نظر بعضی خوشایند بیاد و بعضی نه. ولی شجریان از نظر هنری وفنی و تکنینکی در موسقی سنتی بی همتاست. پیشرفتی که شجریان در موسیقی داشته ، توی کمتر کسی پیدا میشه. مثالی که زدید در مورد آقای قربانی خیلی نادرسته!!! مثل این که بگیم احمد شاملو از نیما بهتر شعر میگفته! یا فهیمه رحیمی در حوزه داستان نویسی از آل احمد بهتر بوده!! البته گمان نکنید من از طرفداران شجریان هستم(زمانی شدیدا دنبال ناظری بودم ) ولی اگه شجریان از نظر اعتقادی دچار تزلزل بوده یا شده دلیل نمیشه کار هنریش رو زیر سوال برد! در جریان شکایت شجریان از صدا و سیما اگه مساله رو کامل بدونید شما هم حق رو به شجریان میدید. |
|||
|
|
۹:۴۰, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۰ ۲۳:۴۹)guided نوشته است:نقل قول:ه نظر شخصی من که خیلی از این ها هم از شجریان بهتر می خونن...نظر من در مورد این قضیه در پست های قبلی موجوده. لازم دیدم تشکر کنم. ممنون برادر حرف دل ما رو زدین و از آنجا که در ارسال های قبلی در این تاپیک گفتم به شخصه لزومی نمیبینم در این تالار یک تریبونی درست بشود برای نابود کردن وجه شخصیتی خواه گناهکار خواه بی گناه در جواب دوستمون مطلبی ننوشتم . خدا خیر تون بده . زحمت ما رو کم کردین . در موسیقی ایرانی شاید کسی بیاید از شجریان بهتر شود ولی شجریان نمی شود. مثل این مثال معروف که میگن درخت شعر سپید یه سیب داشت که اون رو هم شاملو چید و خورد. راستی چرا گفتید :البته گمان نکنید من از طرفداران شجریان هستم ![]() ![]() مگه کسانیکه طرفدار شجریان هستند چطورین که شما با این صراحت خودتون رو از جرگه اونها بیرون کشیدید. ؟!!!
|
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۰:۱۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
دوستان!
من در زمینه مسائل هنری این جا بحث میکنم: شما معیار سنتی خوانی رو کی می دونین؟ دلکش؟ تاج اصفهانی؟ بنان؟ شهرام ناظری؟ بدیع زاده؟ شجریان؟ توی گزینه هایی که بالا عنوان کردم، چنانچه معیار چه چه زدن باشه، خوب مبدع و کسی که بیشتر از همه این کار رو میکنه از همه بهتره. یعنی اگه معیار سنتی خوانی شجریان باشه، مسلماً خودش از همه بهتر میخونه. اما اگه مثل من، یه زمانی اهل موسیقی بودین و شیطون گولتون هم زده بود و تمام آهنگ ها و آوازهای بقیه خوانندگان قدیمی فوق رو گوش میدادین، به نظر شما از همه بهتر شجریان نمیخوند. بذارین براتون روشن تر بگم: توی یه نوار 30 - 35 دقیقه ای که بابام معمولاً توی ماشین میذاشت، فقط 5 -10 دقیقه تصنیف میخوند و بقیه کاست پر بود از تکنوازی های نی و چه چه زدن های آقای شجریان که شاید توی این مدت 2 بیت رو هم نمی خوند و فقط چه چه بدون معنا میزد. بعضی ها این جور موسیقی رو سنتی میدونن. اما بقیه مثال هایی که براتون نام بردم، توی 30 دقیقه کاست، تقریباً از 20 تا 25 دقیقه تصنیف میخوندن و اون تکه ای رو هم که چه چه میزدن، در مدتی کوتاه 5 دقیقه ای یه بیت یا دو بیت شعر میخوندن. باز دوباره توی مثال هایی که زدم، بجز آقای شجریان، اکثر خوانندگان با تکنوازی های تار و سه تار آواز میخوندن. این ها سلیقه ایه. یکی نی دوست داره و دوست داره که نیم ساعت فقط چه چه اونم بدون معنی گوش بده و فقط لذت ببره از نوای موسیقی... اما یکی دوست داره 4 تا شعر قشنگ هم بشنوه و صدای تار رو بشنوه. از این بابت کاملاً قبول دارم که مسأله سلیقه ایه. من سلیقه ام به آقای شجریان نمی خوره. ضعف اعصاب میگیرم اگه فقط 10 دقیقه از آهنگ هاش رو گوش بدم. (بجز آهنگ مرغ سحر) حتی همسرم بدون این که من بدونم توی ماشین آهنگ های ایشون رو گذاشته و قبل از این که شروع کنه به خوندن، من از مدل نی زدن و تیپ سنتی زدن آهنگ متوجه شدم که کار شجریانه. صادقانه هم بگم خوشم نمیاد. اما چنانچه توی سنتی خوان های قدیمی و جدید معیار سنتی خوانی شجریان باشه، شکی نیست که ایشون از همه بهتره و هنرش تکه. اما من معیار سنتی خوانی رو ایشون نمیدونم. از آهنگ های مرحوم بنان خیلی خوشم میاد. از صدای سالار عقیلی و رضا قربانی و سبک خوندن شهرام ناظری و مختاباد بسیار خوشم میاد. و به نظرم مقایسه شما در مورد شهرام ناظری و شجریان بی مورده. مثل این که بگی کمال الملک بهتر نقاشی میکشیده یا فرشچیان؟ با اینکه هر دوی اینها سنی خوانی میکنن، اما سبک هاشون فرق داره. در پایان هم بگم: حتی پسر خود آقای شجریان شیوه ایشون رو در آواز ادامه نداده. ایشون هم تصنیف خوانی میکنه. لذا من معتقدم تک بودن آقای شجریان نه به دلیل بهتر بودنشونه. بلکه به دلیل خاص خوندنشونه. نه به دلیل اینه که صدای بسیار زیبایی داره. بلکه به این دلیله که صداش رو زیبا تغییر میده. لطفاً فرق این ها رو متوجه باشین. بعد از آقای شجریان کسی از شوه آواز خوانی ایشون پیروی نمیکنه. (حداقل تا اونجایی که من میدونم) این سبک با پایان آقای شجریان به پایان میرسه. این هم نگفتم که بخوام اضافه گویی کرده باشم. صرفاً گفتم که بدونین من گرچه از نظر هنری سلیقه ام با آقای شجریان سازگار نیست، اما براشون احترام قائل بودم. از نظر شخصی و کارهایی که انجام داده مورد انتقاد من و بقیه دوستان قرار گرفته. چنانچه آقای رضا قربانی و سالار عقیلی رو هم مثال زدم به این دلیل بود که جدا اعتقاد دارم صدای اینها از آقای شجریان بهتره. اما باید روی خوندنشون حالاحالاها کار کنن. |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۰ ۲۳:۴۹)guided نوشته است: ولی اگه شجریان از نظر اعتقادی دچار تزلزل بوده یا شده دلیل نمیشه کار هنریش رو زیر سوال برد! سلام بنده تا حدودی با حرف های شما موافقم اما این قسمت رو نه. در این که شجریان از نظر اعتقادی مشکلاتی دارد و... که بحثی نیست. اما وقتی که هنرش رو در راه افکار پوچ و غلط و سیاست و خط مشی تعیین شده از سوی امریکا و انگلیس به کار میبرد، حالا چه؟ به فرض که مشکلی وجود دارد. وقتی دشمن دست روی اون مشکل میگذاره حداقل از دوست انتظار میره اون مشکل رو بعدا مطرح کنه.(البته در این شرایط اصلا نباید مطرح کنه) وقتی داره هنرش رو در خدمت دشمن میگذاره نتنها هنرش زیر سوال میره بلکه سابقه ی هر چند درخشانش (از نظر شما) هم نابود میشه. مسئله: دوتا برادر با هم اختلاف نظر دارند اگر شخص سومی دخالت کند مطمئنا این دو برادر با هم متحد شده و حداقل موقتا اختلافاتشان را کنار میگذارند تا شخص دخالت کننده را اصطلاحا تو دهنی بزنند. سوال: 1- آیا شجریان اینکار را انجام داد؟ 2- آیا مردم ایران برادران شجریان نبودند؟ 3- آیا انگلیس وطن شجریان بود؟ 4- آیا کار های شجریان در دوره ی فتنه در راستای حرکت های دشمنان نبود؟ 5- آیا انگلیس دشمن ماست؟ 6- پیدا کنید پرتقال فروش را! این قضیه رو قبلا هم گفته ام. یک بنده ی خدایی بود که در وصفش همین که گفت من خدا رو قبول دارم اما نه خدای فلانی رو(بچه مثبت جلسه) بسه. اما همین شخص موقعی بحث حمله امریکا به ایران میشه میگه: "مگه من مرده ام که 4تا امریکایی ..... بیان به ایران حمله کنن؟" من برای یک چنین شخصی هر چند که از دهانش هر کلمه ای خارج میشود و به ارزش های دینی هم پایبند نیست، بیش از وطن فروشان ارزش قائلم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از افسانهسازی تا داستانسرایی؛ ادعای رییس جمهور تکذیب وزیر | AMINI | 0 | 987 |
۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۱ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: n00002107-b.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/n00002107-b.jpg)
![[تصویر: 1%2520%286%29.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/1%2520%286%29.jpg)
![[تصویر: d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg)
![[تصویر: nse07-126.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/nse07-126.jpg)
![[تصویر: 527670_1.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/527670_1.jpg)
![[تصویر: 1%2520%2811%29.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/1%2520%2811%29.jpg)

)